Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Τσίπρας και Καμμένος οι καινούργιοι «κλητήρες του Φούχτελ» ...

Πριν από δεκαπέντε περίπου μέρες – και μέσα στην απόλυτη σιωπή – την Ελλάδα επισκέφθηκε ο Γερμανός κοινοβουλευτικός υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και Πρόεδρος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στο Βερολίνο Χανς-Χοακίμ Φούχτελ, συνοδευόμενος από εκπροσώπους του γερμανικού κοινοβουλίου, κρατικών στελεχών, στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και ένα διευρυμένο κλιμάκιο Γερμανών επιχειρηματιών.

Η Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον υποδέχθηκε μετά βαΐων και κλάδων και δια του γενικού γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων κ. Λαμπριανίδη εξέφρασε τη χαρά της για την επίσκεψη και, όπως επισήμως ανακοινώθηκε, έσπευσε να τον ενημερώσει για τα παρεχόμενα επενδυτικά κίνητρα και γενικότερα για τις πολλές επενδυτικές ευκαιρίες και δυνατότητες που παρέχει η χώρα μας».

Σημειώστε ότι μεταξύ των βουλευτών που συνόδευαν τον κ. Φούχτελ ήταν δύο βουλευτές του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της κ. Μέρκελ και η Αννέτ Γκροθ, από το «αδελφό» κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Ντι Λίνκε». Και ότι ο κ. Φούχτελ συναντήθηκε και με τον υπουργό κ. Σταθάκη.

Μιλάμε για τον Φούχτελ, τον άνθρωπο που βρέθηκε στο στόχαστρο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και για τις επαφές με τον οποίο κατηγορούσαν την προηγούμενη κυβέρνηση για… φουχτελισμό.



Μιλάμε για τον Φούχτελ εναντίον του οποίου είχαν δημιουργηθεί τα γνωστά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, τον Νοέμβριο του 2012, όταν ο κ. Φούχτελ, ως ειδικός απεσταλμένος της κ. Μέρκελ στην Ελλάδα (από τον Δεκέμβριο του 2011), είχε δηλώσει (στο πλαίσιο της 3ης Ελληνογερμανικής συνέλευσης του Ελληνογερμανικού Δικτύου Περιφερειών-Δήμων-Πολιτών) ότι «για εργασίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτούνται 3.000 εργαζόμενοι στην Ελλάδα, ενώ στη Γερμανία η δουλειά διεκπεραιώνεται με 1.000 άτομα».

Προσθέτοντας ότι «θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις, ιδιαίτερα στους εταίρους που χρηματοδοτούν διαδικασίες στην Ελλάδα, γιατί δεν γίνεται πιο αποτελεσματική εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού και να φανούν τρόποι πώς θα μειωθεί ο αριθμός τους».

Το τι είχε γίνει τότε δεν περιγράφεται. Απεργίες, καταλήψεις, διαμαρτυρίες, βίαια επεισόδια, βιαιοπραγία κατά του Γερμανού προξένου Ομπερμάγιερ, κόλαση!

Και τι δεν έγινε και τι δεν ειπώθηκε με αφορμή την παρουσία του Φούχτελ στην Ελλάδα κατά την «ηρωική» περίοδο.

Εξαιτίας μάλιστα της συνεργασίας του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο κ. Τσίπρας τον είχε χρησιμοποιήσει στις ομιλίες του για τις περιφερειακές εκλογές.

Στις 8 Απριλίου 2014, κατά την ομιλία του στη Λάρισα (ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών), ο κ. Τσίπρας είχε πει: «Μια μεγάλη και αναμφισβήτητη νίκη στις περιφέρειες και στους δήμους των δυνάμεων που εκπροσωπούν το νέο, το άφθαρτο, το ανατρεπτικό και είναι έτοιμες να σταθούν δίπλα στον πολίτη και όχι στον κ. Φούχτελ και την τρόικα, θα είναι η αρχή του τέλους του συστήματος διαπλοκής».

Και στην Κοζάνη, στις 4 Μαΐου 2014:

«Και από εσάς εξαρτάται αν στους δήμους και στις περιφέρειες θα υπάρχουν όσοι υπηρέτησαν τον Φούχτελ και τα γερμανικά συμφέροντα ή όσοι θα υψώσουν ασπίδα προστασίας στους αδύναμους υπηρετώντας τον τόπο τους και τους πολίτες».

Και στις 7 Μαΐου 2014, από την Τρίπολη: «Κυρία Μέρκελ, κύριε Σαμαρά, κύριε Φούχτελ, κύριοι της τρόικας, κυρίες και κύριοι των μνημονίων, της ολιγαρχίας και της τραπεζοκρατίας: Οι μέρες της παντοδυναμίας σας είναι μετρημένες. Η παντοδυναμία σας στην Ελλάδα τελειώνει».

Και στις 10 Μαΐου 2014, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Τσίπρας είχε πει: «Αυτό που εύκολα συμπεραίνει κάποιος είναι οι χαμηλές πτήσεις δημάρχων και περιφερειαρχών που ακολούθησαν πιστά τις εντολές Φούχτελ, έφεραν το μνημόνιο στις περιφέρειες και τους δήμους και υπηρέτησαν πιστά τα μεγάλα συμφέροντα».

Και στην ομιλία του στο Αγρίνιο, στις 14 Μαΐου 2014:

«Οι περιφερειάρχες όχι μόνο δεν είναι οι μικροί πρωθυπουργοί, αλλά κατάντησαν κλητήρες του κ. Φούχτελ. Εμείς πιστεύουμε ότι -ειδικά στην μεγάλη ανθρωπιστική κρίση που βιώνουμε- η αυτοδιοίκηση μπορεί να είναι το εργαλείο που θα παρεμβαίνει υπέρ των πολιτών».

Και στις 20 Μαΐου 2014, στην Πάτρα: «Είναι η ώρα της ενότητας όχι μόνο των αριστερών ανθρώπων, αλλά όλων όσοι δεν θέλουν τους δήμους και τις περιφέρειες πεδία βολής των μνημονίων και υπηρεσίες του κου Φούχτελ».

Από κοντά και ο Καμμένος

Στις 13 Ιουνίου 2012, μιλώντας στο Μενίδι, ο κ. Καμμένος είπε: «Στις 17 Ιουνίου θα ανατρέψουμε τους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους. Θα περάσουμε δύσκολα αλλά δεν θα μας διευθύνει κανένας Ράιχενμπαχ και κανένας Φούχτελ».

Στις 10 Φεβρουαρίου 2013, σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Καμμένος ζήτησε από τον ελληνικό λαό να διώξει τη σημερινή κυβέρνηση και τους επιτρόπους από τα υπουργεία, κηρύσσοντας «ανεπιθύμητους» τους κ. Ράιχενμπαχ και Φούχτελ. «Ο κ. Φούχτελ, ο κ. Ράιχενμπαχ και όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι, οι οποίοι έρχονται στα υπουργεία της εθνικής επικράτειας, της εθνικά κυρίαρχης χώρας, είναι για μας ανεπιθύμητοι. Και ως ανεπιθύμητους θα πρέπει ο ελληνικός λαός να τους απαγορεύσει πλέον να έρχονται σε αυτόν εδώ τον τόπο, για τον οποίο έχει χυθεί αίμα στο χώμα για να είναι ελεύθερος», είπε.

Στις 29 Μαρτίου 2013, μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Καμμένος είχε κραυγάσει: «Μην υποκύπτετε στην Τρόικα και στον κ. Φούχτελ που γυρίζει ανά δήμο να προωθήσει γερμανικές επιχειρήσεις καύσης των σκουπιδιών και παραγωγής ενέργειας, για να πάρει τα κονδύλια της ΕΕ. Είστε υπουργός ενός εθνικά κυρίαρχου κράτους, αυτό που ενδιαφέρει είναι το δημόσιο συμφέρον, δεν είναι τα συμφέροντα των εταιρειών που εκπροσωπεί ο κάθε κ. Φούχτελ, που λειτουργεί ως κατακτητής».

Μάλιστα, ήδη από τις 13 Νοεμβρίου 2013, οι ΑΝΕΛ είχαν ανακοινώσει ότι θα στηρίξουν «αντιμνημονιακούς υποψηφίους», καθώς «σύμμαχοι θα είναι όλες εκείνες οι προσωπικότητες των τοπικών κοινωνιών, οι οποίες θα στείλουν μήνυμα αντίστασης στις δυνάμεις καθυπόταξης των Δήμων και των Περιφερειών μας, στον Φούχτελ και την παρέα του».

Είχε προηγηθεί (στις 19 Σεπτεμβρίου 2013) η δήλωση Καμμένου, σύμφωνα με την οποία «σήμερα στα υπουργεία δίνουν εντολές ξένοι επίτροποι της τρόικας, στο Μέγαρο Μαξίμου δίνουν εντολές ο Ράιχενμπαχ και ο Φούχτελ».

Στις 16 Φεβρουαρίου 2014, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση της Συντονιστικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος είχε πει: «Θέλω να κλείσω λέγοντας ότι όλο αυτό τον κόσμο τον καλούμε να έρθει σε ένα κοινό προσκλητήριο. Καλούμε τους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι συγκρούστηκαν με αυτό το οποίο δημιούργησε το τέρας, τη νέα τάξη πραγμάτων. Το προσωπείο δηλαδή, της Δημοκρατίας που έλεγε η διαφήμιση που σας έλεγα στο τέλος για την ελληνική προεδρία, σε μια χώρα που δεν διοικούν οι εκλεγμένοι, αλλά ο κ. Φούχτελ, ο οποίος έρχεται και δίνει εντολές στην ελληνική κυβέρνηση. Επίτροποι μη δημοκρατικά εκλεγμένοι διοικούν την πατρίδα μας. Είναι δυνάμεις κατοχής».

Στις 26 Φεβρουαρίου 2014, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την καθιέρωση του σταυρού προτίμησης στις ευρωεκλογές, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αποκάλεσε τους εκπροσώπους της τότε κυβέρνησης «ιππότες των μνημονίων, του φουχτελισμού, του ραϊχενμπαχισμού»!

Στις 6 Δεκεμβρίου 2014, στον χαιρετισμό του κατά την ετήσια τακτική συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ο κ. Καμμένος είχε πει: «Ο δεύτερος πυλώνας της εκτελεστικής εξουσίας λοιπόν, έχει παραδοθεί και η χώρα κυβερνάται μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Αναμένει η κυβέρνηση το e mail της τρόικας για να αποφασίσει ποια θα είναι - λέει - τα επόμενα οικονομικά μέτρα. Αναμένει την έγκριση των Βρυξελλών ή των ειδικών απεσταλμένων ή των ειδικών υφυπουργών επί της Ελλάδος, όπως ο κ. Φούχτελ, για να αποφασίσει η εκτελεστική εξουσία αν θα πρέπει να ασκήσει την κατά το Σύνταγμα υποχρέωσή της».

Στις 8 Δεκεμβρίου 2014, κατά την ομιλία του στη Βουλή επί του προϋπολογισμού, ο κ. Καμμένος είπε: «Δέχονται οι Έλληνες να κυβερνούνται με e-mail από την τρόικα; Δέχονται να προσβάλλονται οι Έλληνες υπουργοί, έχοντας στο κεφάλι τους τον Επίτροπο; Δεχόμαστε να μας μαλώνει ο Ράιχενμπαχ και δεχόμαστε τον Φούχτελ, ορισμένο από τη Γερμανία, υφυπουργό επί της Ελλάδος;».

Μάλιστα, οι ΑΝΕΛ είχαν, τον Μάιο του 2015, προτείνει ως μάρτυρα στην περίφημη εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια ακριβώς τον κ. Φούχτελ!

Και το πανηγύρι συνεχίστηκε μέχρι πρόσφατα. Ιδού τι μας είπε στις 10 Δεκεμβρίου 2016, πάλι μιλώντας στη συζήτηση επί του προϋπολογισμού ο κ. Καμμένος: «Η Ελλάδα θα είχε μετατραπεί σε μια «βίλα οργίων», με τον κ. Φούχτελ να βρίσκεται εδώ και τα «κοράκια» να έχουν υφαρπάξει την πρώτη κατοικία».

Προφανώς δεν τον είχαν ενημερώσει πως στις 22 Οκτωβρίου 2016, ο κ. Φούχτελ είχε και πάλι βρεθεί στην Ελλάδα για να λάβει μέρος σε συνέδριο, μαζί με τους συναδέλφους (του κ. Καμμένου) υπουργούς…

Όπως δεν τον ενημέρωσαν πως ο κ. Φούχτελ βρισκόταν και πάλι εδώ αυτόν τον μήνα.

Προφανώς επειδή ο κ. Καμμένος ήταν πολύ απασχολημένος με την ανάγνωση του Τέταρτου Μνημονίου…

www.elzoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)