Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α.Παπαμίκος, απαντάει στους Αδέσμευτους bloggers


Η χώρα διανύει τις  πιο δύσκολες καταστάσεις  στην μεταπολίτευση. Η κυβέρνηση του  ΠΑΣΟΚ αποδείχτηκε  καταστροφική και  πρέπει να πιεστεί  με κάθε τρόπο ώστε η ΝΔ να μην παραλάβει  καμμένη γη όταν έρθει στην εξουσία. Η πίεση όμως έρχεται κυρίως από τον δρόμο και τις μαζικές κινητοποιήσεις. Η ΟΝΝΕΔ δυστυχώς έχει ξεχάσει τι θα πει δρόμος. Εσείς εάν εκλεγείτε πρόεδρος, θα ενεργοποιήσετε τη νεολαία σε αυτή την κατεύθυνση και πως; 

Εμείς θεωρούμε ότι κοινωνικός φιλελευθερισμός είναι μια ιδεολογία των πράξεων και όχι των λόγων. Και μόνον η σταθερή προσήλωση μας στα προστάγματα της ιδεολογίας μας είναι αρκετή για να μάς βγάζει στον δρόμο. Η ΟΝΝΕΔ γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει δρόμος και τι θα πει πεζοδρόμιο και τι θα πει κοινωνικοί αγώνες υπέρ των δίκαιων αιτημάτων της νέας γενιάς. Δεν έχουμε ξεχαστεί καθόλου, ούτε αποσυρθήκαμε ποτέ από το προσκήνιο των κοινωνικών αγώνων, αλλά είναι γεγονός ότι πρέπει να σπρώξουμε ακόμη πιο μέσα τη Νεολαία μας στην καρδιά της κοινωνίας και των προβλημάτων της νέας γενιάς. Η Νέα ΟΝΝΕΔ που προσδοκούμε είναι η ΟΝΝΕΔ της κοινωνικής ευαισθησίας και του καθημερινού πολιτικού παρεμβατισμού. Νέα ΟΝΝΕΔ, χωρίς κοινωνικούς αγώνες, δε γίνεται.  
      
Είδαμε  με μεγάλη μας έκπληξη  υποψηφίους να προβάλλονται μέσα από διαύλους που όχι μόνο διακρίθηκαν για τον ορυμαγδό συκοφαντικών επιθέσεων στη Νέα Δημοκρατία αλλά πρόσφατα έρχονται στο φως στοιχεία για χρηματισμό καναλιών από κύκλους της ακροδεξιάς ώστε μέσω συκοφαντιών να αυξάνουν τους ψηφοφόρους τους. Πολλοί πολιτευτές της ΝΔ βέβαια έκαναν το ίδιο και αποβλήθηκαν από την συνείδηση του Νεοδημοκράτη. Πως είναι δυνατόν να ζητείται βοήθεια "προβολής" από συκοφάντες, ως φαίνεται κατ' επάγγελμα, ιδιαίτερα από νέους ανθρώπους όπως τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ. 

Δε γνωρίζω σε ποιους αναφέρεστε και τι έχετε κατά νου. Εγώ δίνω έναν πολύμηνο και τίμιο προσωπικό αγώνα προκειμένου να πείσω τους ΟΝΝΕΔίτες ότι είμαι ικανός να ηγηθώ της Νεολαίας μας. Εγώ όποτε ανέδειξα την υποψηφιότητα μου μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το έκανα με καθαρούς όρους και πάντα με σεβασμό προς στον δημοσιογραφικό κόσμο και τους διαύλους που με φιλοξένησαν έως και σήμερα. Θέλω βέβαια να...
...υπογραμμίσω, ότι εγώ έδωσα έμφαση στα νέα μέσα και σε λύσεις που προσφέρει με πολύ χαμηλό ή καθόλου κόστος το διαδίκτυο, όπως πχ το blog μου. Όλος ο προεκλογικός μου αγώνας έγινε κατ’ αυτό τον τρόπο και στηρίχθηκε αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντές. 
 

Δεν παραιτείται !!!

Ότι είχε πέσει σε δυσμένεια από την εποχή που οι απεργίες των λιμενεργατών του Ο.Λ.Π είχαν παραλύσει τα λιμάνια ήταν μάλλον γνωστό.

Ήρθαν και οι φήμες για "Σύζυγο Υπουργού" που ήταν το "Βαθύ Λαρύγγι" και οδήγησε τα Spreads σε πρωτόγνωρα ύψη και ολοκλήρωσε την απόφαση.
Οι αρμοδιότητες της κ. Κατσέλη "Ανακατανέμονται" σε άλλους Υπουργούς .

- Η ποντοπόρος ναυτιλία περνά στην αρμοδιότητα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη (που έχει ήδη το Λιμενικό Σώμα) Μ. Χρυσοχοΐδη.

- Οι άγονες γραμμές στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και ιδιαίτερα στον υφυπουργό Ν. Σηφουνάκη.

Συζητείται μεταξύ των πολιτών ,ότι , για να μην αναγκαστεί ο Πρωθυπουργός να κάνει ανασχηματισμό σε έξη μόνο μήνες , το ψαλίδισμα των αρμοδιοτήτων θα οδηγούσε την Υπουργό σε παραίτηση λύνοντας έτσι τα χέρια του για να αλλάξει μόνο αυτήν.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κ. Χατζής, απαντάει στους Αδέσμευτους bloggers...

1. Η χώρα διανύει τις πιο δύσκολες καταστάσεις στην μεταπολίτευση. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποδείχτηκε καταστροφική και πρέπει να πιεστεί με κάθε τρόπο ώστε η ΝΔ να μην παραλάβει καμμένη γη όταν έρθει στην εξουσία. Η πίεση όμως έρχεται κυρίως από τον δρόμο και τις μαζικές κινητοποιήσεις. Η ΟΝΝΕΔ δυστυχώς έχει ξεχάσει τι θα πει δρόμος. Εσείς εάν εκλεγείτε πρόεδρος, θα ενεργοποιήσετε τη νεολαία σε αυτή την κατεύθυνση και πώς;

Η ΟΝΝΕΔ είναι ίσως το πιο ισχυρό όπλο της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθειά της να ανατρέψει την ήδη επιζήμια για τον τόπο κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Για να το καταφέρει αυτό, θεωρώ ότι κάθε πρόταση, παρέμβαση, δράση της οφείλει να στηρίζεται πρώτα απ’ όλα στο τρίπτυχο «ήθος - ιδεολογία - μαχητικότητα». Και ειδικά το τρίτο σκέλος αυτού έχει να κάνει ιδίως με τις μεθόδους δράσης της. Η ΟΝΝΕΔ έχει όντως ξεχάσει τι θα πει δρόμος. Και έχει επιτρέψει σε περιθωριακές μειοψηφίες να θεωρούν μονοπώλιό τους το δρόμο και να αναγάγουν σε μέθοδο πολιτικής αντιπαράθεσης τη χρήση βίας. Εμείς από την πλευρά μας, ως η μεγαλύτερη πολιτική νεολαία της χώρας οφείλουμε να ταχθούμε απέναντι σε τέτοια φαινόμενα. Και να θυμόμαστε ότι οι διεκδικήσεις δε γίνονται, ούτε οι μάχες κερδίζονται με δελτία τύπου ή ανακοινώσεις στο internet, αλλά με πυγμή, μαχητικότητα, αποφασιστικότητα. 


2. Είδαμε με μεγάλη μας έκπληξη υποψηφίους να προβάλλονται μέσα από διαύλους που όχι μόνο διακρίθηκαν για τον ορυμαγδό συκοφαντικών επιθέσεων στη Νέα Δημοκρατία αλλά πρόσφατα έρχονται στο φως στοιχεία για χρηματισμό καναλιών από κύκλους της ακροδεξιάς ώστε μέσω συκοφαντιών να αυξάνουν τους ψηφοφόρους τους. Πολλοί πολιτευτές της ΝΔ βέβαια έκαναν το ίδιο και αποβλήθηκαν από την συνείδηση του Νεοδημοκράτη. Πώς είναι δυνατόν να ζητείται βοήθεια "προβολής" από συκοφάντες, ως φαίνεται κατ' επάγγελμα, ιδιαίτερα από νέους ανθρώπους όπως τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ.

Και να σας πω την αλήθεια, είμαι και εγώ αλλά και όλα τα παιδιά με τα οποία συνεργαζόμαστε στα πλαίσια της υποψηφιότητάς μου, όχι ενοχλημένοι αλλά μάλλον υπερήφανοι που είμαστε σταθερά στο στόχαστρο των «γνωστών - αγνώστων» συκοφαντών και λασπολόγων του διαδικτύου. Ξέρετε, αυτούς που κύριο γνώρισμά τους είναι το ότι στα site και τα blogs τους δε δέχονται απαντήσεις ή σχολιασμό των αναγνωστών. Από την πλευρά της δικής μου υποψηφιότητας σταθερά αρνούμαστε οποιαδήποτε επαφή με τους εν λόγω διαύλους, οι οποίοι συστηματικά και δόλια υπέσκαπταν την Κυβέρνηση της ΝΔ και τον Κώστα Καραμανλή και πολέμησαν λυσσωδώς τον Αντώνη Σαμαρά, τόσο όσο διεκδικούσε την Προεδρία της ΝΔ, όσο και σήμερα. Τώρα, το να καταφεύγουν νέοι της ΟΝΝΕΔ -και μάλιστα υποψήφιοι πρόεδροι- σε όλους αυτούς είναι θλιβερό. Όπως θλιβεροί είναι και οι σύνδεσμοι που χρησιμοποιούνται. Όμως αυτά έχουν ημερομηνία λήξεως την 18η Απριλίου. Από εκεί και μετά τελειώνουν τέτοια φαινόμενα, όπως τελειώνει και κάθε ελπίδα όλων αυτών των «διαύλων» να επηρεάσουν τα εσωτερικά της ΟΝΝΕΔ. 

Η νέα "Πολιτική" της Ελλάδας !!!

Αν αυτός ο τίτλος της σημερινής Ελευθεροτυπίας ικανοποιεί όσους ψήφισαν (αλλά ακόμα και όσους ΔΕΝ ψήφισαν...) ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές ας αφήσουν σχόλιο....

Είναι πολιτική κράτους αυτή;;;

Πέστε μας τί μέτρα θέλετε (να τα πάρουμε...);;;

Και το πρόγραμμα που εγκρίθηκε από τον Ελληνικό λαό;;;


Τελικά απ' ότι φαίνεται τα κλειστά αυτιά των κυβερνήσεων τις προηγούμενες δεκαετίες που δεν άκουγαν τις προτάσεις όλων των διεθνών οργανισμών , όλων των οίκων αξιολόγησης , όλων των προηγούμενων ηγεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για αλλαγή πορείας θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός την δεκαετία 2010-2020.

Ανδρέας Λοβέρδος: θέλω δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό!!!

Ουσιαστική προϋπόθεση: Να συγκροτεί το αντικείμενο του ψηφισμένου σχεδίου νόμου που τίθεται υπό λαϊκή έγκριση, ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα. Το ασφαλιστικό σχέδιο – νόμου είναι η κυριολεξία της περίπτωσης. Κόμματα, συνδικάτα, κοινωνικές ομάδες συμφωνούν σ’ αυτό.
 
Αυτά έλεγε ο κ. Λοβέρδος αλλά όπως και η επιτυχημένη διαφήμιση  "Last Year"...

Όπως και σε άλλα θέματα οι  προεκλογικές δηλώσεις  είναι μόνο για στιγμιαία κατανάλωση .

Το ΠΑΣΟΚ είχε πεί και άλλα προεκλογικά .
Όπως "δεν θα μπει φόρος για το Ασφαλιστικό" , "Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις" και πολλά πολλά άλλα ευχάριστα.
Σήμερα επανέρχεται το ΛΑΦΚΑ , μειώνεται το ποσοστό αναπλήρωσης , αυξάνονται τα όρια ηλικίας , μειώνονται οι "υψηλές" συντάξεις...

e-Επιλογές της 15/04/2010

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)