Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ανεξήγητοι διάλογοι...

Απορεί ο κ. Μπαρζινόπουλος στο Έθνος...
Παρακάτω είναι το άρθρο του και με Έντονα μία προσπάθεια να λύσω μερικές από τις απορίες του...
Quote
Ούτε δουλειά μου είναι, ούτε την παραμικρή διάθεση έχω να υποδείξω σε κόμματα και πολιτικούς αρχηγούς πώς θα πολιτεύονται. Στις δημοκρατίες ο κάθε πολιτικός είναι ελεύθερος να ενεργεί όπως εκείνος κρίνει, αλλά και οι πολίτες είναι ελεύθεροι να τον κρίνουν με τον τρόπο που εκείνοι θεωρούν ότι πρέπει να το κάνουν. Κανένας δεν είναι πέρα και πάνω από κριτική, είτε του αρέσει είτε όχι.

Αν αληθεύουν αυτά ...

Πρέπει να παραιτηθούν ΠΟΛΛΟΙ...


Σήμερα κυκλοφόρησαν φήμες ότι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι "άρχοντες" του Δήμου Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο έκοψαν τα συρματοπλέγματα του αεροδρομίου Ηρακλείου και κατέβηκαν στην πίστα του εμποδίζοντας  και βάζοντας σε κίνδυνο  τις διεθνείς πτήσεις!!!

Υπάρχει και δημοσίευση σε Blog ότι το ΠΟΛΕΜΙΚΟ αεροδρόμιο Καστελίου βρίσκεται ΠΕΝΤΕ μέρες ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ !!!

Αν είναι δυνατόν !!!
ΑΝ ισχύουν αυτά (Πάντα κρατάμε επιφυλάξεις αν δεν μπορούμε μόνοι να διασταυρώσουμε τις ειδήσεις...)  στην μία περίπτωση ΕΚΤΕΛΟΥΝ τον βαριά τραυματισμένο  Τουρισμό για

Επιστολή κ.A. Βγενόπουλου : " Η λάσπη δεν μας αγγίζει."

Eπιστολή του κ. A. Βγενόπουλου προς τους εργαζόμενους της τράπεζας Marfin Popular Bank.

«Φίλες και φίλοι συνάδελφοι,

Δεκατρείς μέρες μετά τα τραγικά γεγονότα η οδύνη μας δεν έχει υποχωρήσει και η οργή μας έχει μεγαλώσει. Με την ιδιότητά μου, του μη εκτελεστικού Προέδρου του Ομίλου της...

MARFIN POPULAR BANK, ολοκλήρωσα σήμερα τη δική μου έρευνα για τις συνθήκες της άνανδρης δολοφονίας, αφού είχα και προσωπικές επαφές με το Σύλλογο Εργαζομένων στην MARFIN – ΕΓΝΑΤΙΑ και με τους διασωθέντες συναδέλφους του Καταστήματος Σταδίου.

Γνωρίζετε όλοι σας ότι, προτού καν κηδεύσουμε τους νεκρούς μας συναδέλφους, δεχθήκαμε μια απίστευτη επίθεση λάσπης κυρίως μέσα από blogs που δημοσίευαν ανώνυμες ή «επώνυμες» επιστολές ανύπαρκτων συναδέλφων μας. Τα ασύστολα ψεύδη των ανώνυμων ή «επώνυμων» δήθεν συναδέλφων υιοθετήθηκαν χωρίς κανέναν έλεγχο αλλά, αντίθετα, με ενθουσιασμό, από όλους αυτούς που ψάχνουν αφορμή για να τα βάλουν με το κεφάλαιο και την «κακή εργοδοσία», από αυτούς που τα κομματικά τους στελέχη και οι θιασώτες τους φώναζαν έξω από κατάστημα «κάψτε τους» και πετούσαν πέτρες σ’ αυτούς που προσπαθούσαν να διασωθούν.
Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική.

Η MARFIN – ΕΓΝΑΤΙΑ είναι ένα παράδειγμα εργοδοσίας που έχει άριστες σχέσεις με τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων της. Πραγματοποιήσαμε συγχώνευση τριών τραπεζών και παρόλο που προέκυψαν πολλοί υπεράριθμοι δεν απολύθηκε κανείς. Τα αιτήματα των εργαζομένων που μας διαβιβάζονται μέσω του Συλλόγου τους ικανοποιούνται πάντα, στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό. Και φυσικά, ποτέ δεν έχουν υπάρξει οποιασδήποτε μορφής εμπόδια για όποιον εργαζόμενο θέλει να απεργήσει. Ποτέ δεν έχει υπάρξει επίπτωση σε έναν εργαζόμενο που έχει απεργήσει ούτε για την προαγωγή του, ούτε για τη μισθολογική του εξέλιξη, ούτε για το bonus του. Ποτέ δεν μου έχει καταγγείλει ο Σύλλογος ότι υπήρξε περίπτωση διάκρισης σε βάρος εργαζομένου που έχει απεργήσει. Οι εργαζόμενοι στο κατάστημα της Σταδίου δέχθηκαν επίσκεψη από εκπροσώπους του Συλλόγου και στις 4 Μαΐου αλλά και στις 5 Μαΐου το πρωί για να ενημερωθούν για την απεργία. Οι διασωθέντες συνάδελφοι με διαβεβαίωσαν ότι ουδείς τους πίεσε ή τους πιέζει να μην απεργήσουν. Τη λάσπη λοιπόν αυτή ότι δήθεν οι εργαζόμενοι στην Τράπεζά μας πιέζονται ή απειλούνται να μην απεργήσουν την γυρίζουμε πίσω σε όλους αυτούς που με χαρά την πέταξαν. Δεν μας αγγίζει.

Tι είδα στον Ευαγγελισµό....


Ηµέρα πρώτη, εικόνα πρώτη. Μεταφορά στο µεγάλο, ψυχρό, µπεζ _ σε απόχρωση... βρωµιάς _ εξάκλινο δωµάτιο. Τα σεντόνια µε στίγµατα από αίµα ή σκουριά (αδιευκρίνιστο) πλην αποστειρωµένα, όπως διαβεβαιώνουν οι νοσηλευτές. Για µαξιλαροθήκη ούτε λόγος. Δεν υπάρχει!
Εικόνα δεύτερη. Λείπουν τα κουδούνια µε τα οποία καλείς τις νοσοκόµες σε περίπτωση ανάγκης. Η επίπλωση του δωµατίου _ καρέκλες και ντουλάπες _ δεν κάνει ούτε για τον παλιατζή.
Εικόνα τρίτη. Μια µεγάλη τρύπα χάσκει στην οροφή της τουαλέτας, ένα σκουριασµένο ράφι στον τοίχο, σαπούνι ούτε για δείγµα και η λεκάνη µε πουρί ένα δάχτυλο.
Εικόνα τέταρτη. Αλλαγή κρεβατιού σε ηλικιωµένο άρρωστο. Ακολουθεί το... ανεκδιήγητο: Μόλις ο άµοιρος ηλικιωµένος κάνει να ξαπλώσει, το κρεβάτι διαλύεται στην κυριολεξία εις τα εξ ων συνετέθη. Αλλού τα κάγκελα, αλλού τα ροδάκια, στο πάτωµα το στρώµα. Τα γέλια ηχούν βροντερά, όµως το ατύχηµα έχει αποφευχθεί από θαύµα.
Νύχτα πρώτη. Οι νοσοκόµες τελειώνουν τη δουλειά και συνοµιλούν µεγαλοφώνος στους διαδρόµους.

«Κάθε συνταξιούχος και λάπτοπ, κάθε γιαγιά και WiFi»

ΟΧΙ !!!
Αυτός ο τίτλος δεν είναι δικός μου !!!
Τον γράφει στο Site της η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Τα ΝΕΑ !!!

Είναι απίστευτοι ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ αυτοί που ονειρεύονται να οδηγήσουν όλο τον Ελληνικό λαό να επικεντρώνεται στο ΠΩΣ θα συλλέξει , οργανώσει , υποβάλλει τις αποδείξεις των συναλλαγών του !!!
Είναι ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ να βάζεις ένα ολόκληρο λαό να εφευρίσκει τρόπους για να διασωθεί από την φορολογική λαίλαπα αντί να προσπαθεί να αυξήσει την παραγωγικότητά του.

Μήν εκληφθούν αυτά τα σχόλια σαν αντίθεση στην προσπάθεια καταπολέμησης της φοροδιαφυγής αλλά είναι τόσο φοροκεντρική η πολιτική της κυβέρνησης που όλα τα άλλα μέτρα ωχριούν .

Γράφουν τα Νέα:
Από το 2011 οι φορολογούμενοι μπορεί να χρειαστούν και bar code!

Νέο αλαλούμ αναμένεται με τις αποδείξεις που καλούνται να συλλέγουν οι φορολογούμενοι για να καλύψουν το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ. Το υπουργείο Οικονομικών μελετά το ενδεχόμενο να υποχρεώσει τους φορολογουμένους να εφοδιαστούν ακόμα και με bar code και να σκανάρουν μέσω κινητών τηλεφώνων ή σαρωτών τις αποδείξεις για να τις υποβάλλουν στην Εφορία.
Oι φορολογούμενοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις αλλαγές από το επόμενο έτος,

Τότε να πληρώνουμε όλοι έτσι...

Ε όχι και πλήρωσε!!!

Τί απολογητικός τίτλος είναι αυτός της Ελευθεροτυπίας;;;

Μετάνιωσε που έφερε χθες το θέμα στο πρωτοσέλιδο και επιχειρεί να "συγκινήσει" ;;;

Η ουσία παραμένει. ΟΥΤΕ ΕΝΑ Ευρώ δεν εισέπραξε το δημόσιο λόγω της παραίτησης.
Αν είναι με μια παραίτηση να διαγράφονται οι υποχρεώσεις να το εφαρμόσουμε όλοι τότε...

Ενας φαύλος κύκλος...

Το Blog και ο Γράφων έχει αναφερθεί δεκάδες φορές στην ύφεση και στην μηδενική ανάπτυξη που παράγει η πολιτική της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου.
Ίσως ορισμένοι πιστεύουν ότι οι αναφορές αυτές γίνονται για αντιπολιτευτικούς λόγους .
Κάνουν λάθος.
Αν κάποιο μέτρο θεωρήθηκε θετικό (πάντα κατά την ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ άποψη του γράφωντος) δεν  παρέλειψε να το τονίσει .
Παρακάτω θα βρείτε το σχόλιο του Γ.Πρετεντέρη στα Νέα.
Συνοψίζει όλα έχουν κατά καιρούς αναφερθεί σε αυτό το Blog και είναι πλέον ορατά στους πάντες.

Η ΧΩΡΑ βουλιάζει σε µια ιδιότυπη παράλυση. Κάτι η ψυχρολουσία από τα µέτρα, κάτι οι συνεχείς απεργιακές κινητοποιήσεις, κάτι οι αδυναµίες του κρατικού µηχανισµού, κάτι οι καθυστερήσεις της κυβέρνησης, όλα αυτά µαζί και από κοινού κινδυνεύουν να τινάξουν στον αέρα µια προσπάθεια ούτως ή άλλως δύσκολη.

ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που αν αποτύχει, τότε η χώρα θα οδηγηθεί «σε χωρίς τέλος εξαθλίωση» - για να δανειστώ την πρόσφατη προειδοποίηση του Κ. Σηµίτη.

ΠΡΟΣ ΤΟ παρόν, τα µαντάτα δεν είναι καθόλου ευχάριστα.  Η ΥΦΕΣΗ του πρώτου τριµήνου ανέβηκε στο -2,3% - κάτι που υποδηλώνει ότι πολύ δύσκολα θα µείνει κάτω από το -5% σε ετήσια βάση. Είναι το πέµπτο συνεχόµενο τρίµηνο µε αρνητική ανάπτυξη.

Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ εκτινάχτηκε στο 4,8%, χωρίς να έχει ενσωµατωθεί ακόµη η αύξηση δύο µονάδων του ΦΠΑ από το 21% στο 23%. Μπορεί κανείς να ελπίζει σε ετήσιο πληθωρισµό κάτω από 6%; Δύσκολα.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ στιγµή, η ανεργία ξεπέρασε το 12% και οδεύει αισίως προς το 15% στους αµέσως επόµενους µήνες.

Η ΧΩΡΑ ασφυκτιά. Ασφυκτιά επειδή η οικονοµική πολιτική που επελέγη για να τη σώσει κινδυνεύει να τη βουλιάξει ακόµη περισσότερο. Και πολύ φοβούµαι πως όσες Εξεταστικές Επιτροπές κι αν φτιάξει η Βουλή, πολύ δύσκολα θα επηρεαστούν τα οικονοµική µεγέθη.

Ελέγχει κανείς τους βουλευτές;;;

Με το διαλυμένο Δημόσιο και τις ανεπαρκείς κομματικές πρακτικές  ασχολείται αυτή η ανάρτηση και όχι με την κ. Γκερέκου...

Πέραν του πολιτικού και ηθικού θέματος που δημιουργείται από τις φορολογικές εκκρεμότητες που έχει το ζεύγος Βοσκόπουλου -Γκερέκου δημιουργούνται πολλά ερωτήματα.

Ελέγχει το κόμμα το ποιόν του κάθε υποψηφίου βουλευτή πρίν τον εντάξει στα ψηφοδέλτιά του;;;

Αν κάποιος υποψήφιος έχει εκκρεμότητες ποινικής , ηθικής η οικονομικής φύσεως πώς δεν ελέγχεται από πριν;;;

Όταν για να εισπράξει ο οποιοσδήποτε συναλλασσόμενος έστω και ένα Ευρώ από το Δημόσιο απαιτείται Φορολογική Ενημερότητα , Ασφαλιστική Ενημερότητα και γενικά βεβαίωση ότι δεν έχει κολλήματα    πώς καταβάλλονται μισθοί σε κάποιον βουλευτή χωρίς να τα έχει προσκομίσει;;;

Η κ. Γκερέκου είχε Φορολογική Ενημερότητα και Ασφαλιστική Ενημερότητα;;;

e-Επιλογές της 17/05/2010




Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)