Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Μια πιο πολιτική οπτική της δολοφονίας...


Μόλις πρίν ένα περίπου χρόνο έπεφτε νεκρός ο αστυνομικός Νεκτάριος Σάββας.

Σείστηκε το πανελλήνιο από τις καταγγελίες των ΜΜΕ , των εφημερίδων , των Blogs και φυσικά της αντιπολίτευσης για την "Ανίκανη Κυβέρνηση" που "Διέλυσε την ΕΛ.ΑΣ"...

Χαρακτηριστικά στην φωτογραφία δημοσίευμα της Ηλεκτρονικής έκδοσης των ΝΕΩΝ που φιλοξενεί και την δήλωση του αρχηγού της Αξ. Αντιπολίτευσης κ. Παπανδρέου...
Σημειώνω εδώ το σχόλιο της εφημερίδας που όπως γράφει υποτιμητικά "Κράτησαν Εκτός κάδρου τον Καραμανλή που ενημερώθηκε τηλεφωνικά"...

Ερχόμαστε ξανά στο σήμερα και στην δολοφονία του Σ. Γκιόλια.
Τα γεγονότα παραπλήσια , η οργάνωση η ίδια αλλά....

Ταυτοποιήθηκαν τα όπλα... Η ΣΕΧΤΑ στο προσκήνιο ξανά...


ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Σ. ΓΚΙΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ...

Τράπεζες σε stress tests...

Τέλος αυτής της εβδομάδας θα δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα από τα Stress Tests για 91 Ευρωπαϊκές τράπεζες ( έξι από αυτές είναι Ελληνικές...).

Θα δείξει ο έλεγχος πόσο σοβαρή (και σε τι  ποσοστό είναι εξαπλωμένο το πρόβλημα ) είναι η κατάσταση και κατά την γνώμη του γράφοντος αυτά τα τεστ άργησαν πολύ...

Από την Ελληνική πλευρά υπάρχει αισιοδοξία και ο Υπ. Οικ. ο κ. Παπακωνσταντίνου δηλώνει ότι «Είμαστε σίγουροι ότι οι τράπεζες θα περάσουν από αυτές τις διαδικασίες αλώβητες» ...

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια.






Σε αυτό προσυπογράφουμε...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας δήλωσε για την πρόταση της τραπέζης Πειραιως τα εξής :

«Είναι σα να δανείζεις κάποιον όταν έχει ανάγκη και αντί να σου επιστρέφει τα χρήματα, να σου ζητάει από πάνω να σου αγοράσει και το σπίτι»...

Χαρακτήρισε Αστεία την πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς για εξαγορά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της ΑΤΕ ενώ δεν μπορούμε να μήν προσυπογράψουμε την παρακάτω φράση του...

«Όσοι προέτρεξαν να καλωσορίσουν αυτή την πρόταση, έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, όχι μόνο γιατί γελοιοποιήθηκαν αλλά και γιατί ανέδειξαν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν».

Αυτή την θέση έχει και το blog αυτό και τις έχει εκφράσει από την πρώτη στιγμή...



H Ανάρτηση της Zougla (Χωρίς σχόλια από μας...)

Καλό ταξίδι

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010, 10:13
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος


Με δεκαεπτά σφαίρες (περίπου τόσοι κάλυκες βρέθηκαν δίπλα στο πτώμα του) κάποιοι έλυσαν τις διαφορές τους με τον Σωκράτη Γκιόλια, ακολουθώντας τον ανορθόδοξο δρόμο της επίλυσης των όποιων διαφορών τους με τον πρώην συνεργάτη μου.

Παιδί πολυμελούς οικογένειας, τον έφερε στο γραφείο μου πριν από 19 χρόνια ο προπονητής στίβου Σπήλιος Ζαχαρόπουλος.

«Είναι ξεχωριστό παιδί» μου είπε ο Σπήλιος, «σταμάτησε τον στίβο και εργάζεται στη λαϊκή μαζί με τη μητέρα του»…

Τον άφησε κι έφυγε. Έμεινε κοντά μου δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια, μέχρι που χώρισαν οι δρόμοι μας.

Δεν μπορώ και δεν χρειάζεται να πω σε κανέναν περισσότερα πράγματα για την τελευταία μας συνάντηση.

Ήταν τραυματική για όλους. Εμένα, τη σύζυγό μου, που ήταν παρούσα, και τους πολύ στενούς συνεργάτες μου που γνωρίζουν.

Έμελλε, όμως, να είναι η τελευταία και μία κουβέντα που την πήρε ο άνεμος έμελλε να επαληθευτεί με τον πιο άγριο τρόπο δύο χρόνια αργότερα.

Πικράθηκα, πήρα την απόφαση με βαθύ πόνο και με βαθύτερο τον αποχαιρετώ σήμερα.

Ο ξεχωριστός για μένα Σωκράτης, ο μοναχικός Σωκράτης, ο Σωκράτης της ηρεμίας και της φουρτούνας, ο δικός μου Σωκράτης πέρασε σε αντίπαλα στρατόπεδα, διαφορετικής φιλοσοφίας και πρακτικής. Χωρίς υπογραφή και πρόσωπο.

Το τελευταίο είναι το σημείο στο οποίο οφείλουν να σταθούν όσοι επιθυμούν να μάθουν την αλήθεια για ό,τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Σωκράτη. 

Southstream. Και τώρα σειρά της Ελλάδας...

Η Ρωσία και η Βουλγαρία τα "βρήκαν" για τον αγωγό "Southstream" και υπέγραψαν τον οδικό χάρτη για την κατασκευή του...

Και τώρα τέρμα τα ψέματα...


Ήρθε η σειρά της Ελλάδας να πάρει τις αποφάσεις της.
Υπενθυμίζουμε ότι η σημερινή κυβέρνηση δέν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ένθερμη οπαδός αυτής της συμφωνίας.

Ο αγωγός "Southstream" θα τροφοδοτεί την Ευρώπη με ρωσικό φυσικό αέριο μέσω της Βουλγαρίας, της Ελλάδας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, όπως προβλέπεται από τον σχεδιασμό.
Υπολογίζεται ότι στα επόμενα είκοσι χρόνια η Ευρώπη θα χρειαστεί επιπρόσθετα εκατόν εξήντα με διακόσια δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, γεγονός που τονίζει τη στρατηγική σημασία του ρωσικού αερίου για την τροφοδοσία των ευρωπαϊκών χωρών αλλά και την σημασία που αποκτά η χώρα μας σαν ενδιάμεσος.

Το Troktiko διαψεύδει κάθε σχέση του με τον Σ.Γκιόλια...

Ποιός ήταν ο Σωκράτης Γκιόλιας

Ο Σωκράτης Γκιόλιας δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό, καθώς δεν ήταν τηλεοπτικό πρόσωπο. Ωστόσο ήταν ιδιαίτερα γνωστός εντός του δημοσιογραφικού χώρου. Ήταν 37 ετών, παντρεμένος και είχε ένα μικρό παιδί, ηλικίας περίπου δύο ετών.

Επί σειρά ετών υπήρξε στενός συνεργάτης και αρχισυντάκτης των εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, με τον οποίο οι επαγγελματικοί δρόμοι τους χώρισαν επεισοδιακά πριν από... περίπου δύο χρόνια. Έκτοτε, αν και τους συνέδεε κουμπαριά, μεταξύ τους αναπτύχθηκε μεγάλη κόντρα στο διαδίκτυο, η οποία μάλιστα έφτασε και στις δικαστικές αίθουσες.

Λεγόταν ότι ο δολοφονηθείς ήταν άνθρωπος με ισχυρές διασυνδέσεις στο μπλογκ troktiko, το οποίο από το πρωί αποδίδει φόρο τιμής στον Γκιόλια αναρτώντας μηνύματα αναγνωστών και αναφέροντας «αντίο Σωκράτη, καληνύχτα Ελλάδα», «δεν είσαι νεκρός», «Σωκράτη, είμαστε όλοι εδώ» κλπ.

Τους τελευταίους μήνες ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής στο «Ράδιο Θέμα», ενώ λέγεται ότι εκτελούσε χρέη συμβούλου στον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά. Παράλληλα, ποτέ δεν είχε εγκαταλείψει την μεγάλη του αγάπη, το αθλητικό ρεπορτάζ και συγκεκριμένα αυτό του στίβου, το οποίο κάλυπτε τα τελευταία χρόνια για λογαριασμό της αθλητικής εφημερίδας «Πρωταθλητής».

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη, στις 5:25 το πρωί, ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες για τις συνθήκες της δολοφονίας, που ακόμα είναι υπό διερεύνηση, άγνωστος τού χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός του στην οδό Δαιδάλου 21 και του ζήτησε να βγει στην είσοδο, καθώς -όπως του είπαν- κάποιος έκλεβε το αυτοκίνητό του.

Εκεί τον περίμεναν δύο ή τρεις άγνωστοι, οι οποίοι τον γάζωσαν με τουλάχιστον 20 σφαίρες.

Η σύζυγός του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να δώσει ακριβείς πληροφορίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο. Οι αρχές εντόπισαν στην οδό Ηλιουπόλεως ένα καμένο ΙΧ, μάρκας Honda Civic, η κλοπή του οποίου είχε δηλωθεί πριν δύο ημέρες, το οποίο οι δράστες χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν.

Τα αίτια και τις συνθήκες της δολοφονίας ερευνά το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
star.gr

Η Είδηση όπως την ανέφερε το troktiko...

Με αυτή την λιτή ανάρτηση ενημέρωσε στις 07.06 π.μ το blog troktiko τους επισκέπτες του για τον θάνατο του Σ.Γκιόλια...

Δεν θα αντέξω να δώ τον Δημοσιογράφο να ...κλαίει...

Ελπίζω ο "Απόλυτος Δημοσιογράφος" να μην αρχίσει τα συγκινησιακά "Αφιερώματα" του στον Μακαρίτη...
Για την ώρα μερικά σχόλια που έχει δημοσιεύσει το Site Zougla.gr για τον Σ.Γκιόλια...




@ Γκιόλια, δεν μιλάμε για σένα, εσύ είσαι έτη φωτός χειρότερος και πιο άθλιος…













@ Ανεπανάληπτη παρουσία από την ανακυκλωμένη σκουπιδοπαρέα Κακλαμάνου και Γκιόλια στο διαδίκτυο και τα ερτζιανά…


@ Σωκρατάκο, θλιβερέ σκατόψυχε ιπποκόμε, γνωρίζουμε ότι σε τσούζει κάθε φορά που τρως τις σφαλιάρες σου και γελοιοποιείσαι. Μάθε λοιπόν ότι στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού της Τρίπολης, έγινε η καθιερωμένη γιορτή για τη βραδιά του οπλίτη. Δύο υπέροχοι άνθρωποι και καλλιτέχνες, ο Πέτρος Ίμβριος και ο Νίκος Ζωιδάκης, συνοδευόμενοι από οπλίτες μουσικούς, διασκέδασαν αφιλοκερδώς πάνω από εφτακόσιους φαντάρους που σε λίγες ώρες φεύγουν για τα σύνορα. Για τις μαλακίες που έγραψες, σε παραδίδουμε απλά στη χλεύη των αναγνωστών του διαδικτύου, των οποίων τη νοημοσύνη υποτιμάς καθημερινά… 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ.

http://olympia.gr/
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σωκράτης ήταν ο ΜΟΝΟΣ που είχε εκφράσει αντίθετη άποψη στις:

-Υποθέσεις Ντόπινγκ Ελλήνων αθλητών που ήταν ο μόνος που υπεράσπισε τους αθλητές μπροστά στη λαίλαπα των συκοφαντών.

-Υπόθεση Βατοπαιδίου. Ο μόνος που μιλούσε ενάντια στην σκευωρία.

-Υποθέσεις “τρομοκρατικών επιθέσεων”. Ενώ όλα τα κανάλια έγλυφαν, ο Σωκράτης τα έχωνε κανονικά.

Ιδιαίτερα γι’ αυτές τις θέσεις του ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟΘΕΤΗΘΕΙ από τα γνωστά κορόιδα (ή επαγγελματίες) τρομοκρατολάγνους. Διαβάστε (κλικ στην εικόνα). Γνώμη μας όμως πως ακόμα και αν αναλάβουν την ευθύνη οι γνωστοί παρακρατικοί, θα είναι ακόμα μία μαϊμού ανάληψη.

e-Επιλογές της 18/07/2010




Εν ψυχρώ Δολοφονία Δημοσιογράφου...


Σήμερα το Πρωί περί τις 05,30 κάποιοι άγνωστοι Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον δημοσιογράφο και Blogger Σωκράτη Γκιόλια...


Τα συλλυπητήρια του Blog στην οικογένειά του...

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)