Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ακυρώθηκε το πρώτο G.P της Χρονιάς...

Ακυρώθηκε τελικά το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, με το οποίο θα άνοιγε η φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Formula 1, μετά από απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

Φυσικά ο "Άρχοντας" του σπόρ κ. Μπέρνι Έκλεστον τους έδωσε την "ευκαιρία" να το ακυρώσουν μόνοι τους...

Η επιτροπή του Μπαχρέιν εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση...
«Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα του Μπαχρέιν ανακοίνωσε σήμερα ότι το Βασίλειο του Μπαχρέιν θα αποσυρθεί από τη διοργάνωση του φετινού Γκραν Πρι της Formula 1, προκειμένου η χώρα να μπορέσει να επικεντρώσει την προσοχή της στη διαδικασία του εθνικού διαλόγου»...

Τί περιμένατε να πούν δηλαδή;;;
Ότι λόγω των ταραχών το ακυρώνουν ;;;
Αφού όλοι ξέρουν ότι υπήρχε πιθανότητα με τόσους ξένους που θα βρισκόταν εκεί να ξεφύγει τελείως η κατάσταση και να υπάρξουν και διεθνείς επιπλοκές...

Ν.Δ : Εννέα Ερωτήσεις Ζητούν Απαντήσεις...

Η Νέα Δημοκρατία δεν αποσιωπά το μείζον το πολιτικό ζήτημα που προσπαθούν ορισμένοι να το περάσουν "χαλαρά"...
Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης έκανε  την εξής δήλωση :

«Μετά τις αποκαλύψεις Στρος Καν, τα ερωτήματα για τον κ. Παπανδρέου παίρνουν νέες διαστάσεις:

Πρώτον: Γιατί ο Πρωθυπουργός, ενώ συζητούσε μυστικά με τον κ. Στρος Καν, δημόσια αποπροσανατόλιζε τους Έλληνες λέγοντας (το Δεκέμβριο του 2009), ότι «τα σενάρια προσφυγής μας στο ΔΝΤ δεν υπάρχουν» και επιμένοντας (τον Ιανουαρίου του 2010), ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να προσφύγουμε στο ΔΝΤ»;

Δεύτερον: Γιατί ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση, ενώ γνώριζαν την κατάσταση της Οικονομίας, φούσκωσαν το έλλειμμα του 2009, αυξάνοντας τεχνητά τις δαπάνες και ακυρώνοντας μέτρα που είχαν δρομολογηθεί, όπως η τακτοποίηση των ημιυπαίθριων;

Τρίτον: Γιατί, στη συνέχεια, καθυστέρησαν να πάρουν τα μέτρα που χρειάζονταν, παρόλο που ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντ. Σαμαράς τους ζητούσε να “ξεκολλήσουν, επιτέλους”;

Τέταρτον: Γιατί απαξίωναν την ελληνική οικονομία με τις δηλώσεις για επικείμενη “χρεοκοπία”, για “διεφθαρμένη χώρα”, για οικονομία που μοιάζει με τον “Τιτανικό”;

Περίπου 8 δισ. ευρώ θα χάσει το ελληνικό δημόσιο από τη φορολόγηση - χωρίς να συνυπολογίζονται οι έκτακτοι φόροι...

Απίστευτη καταστροφή φέρνει η πολιτική που ακολουθείται ...
Αν επαληθευτούν τα   στοιχεία έρευνας της ΕΣΕΕ  η ύφεση θα απομυζήσει κάθε ικμάδα της Ελληνικής οικονομίας...


  1. Περίπου 8 δισ. ευρώ θα χάσει το ελληνικό δημόσιο από τη φορολόγηση - χωρίς να συνυπολογίζονται οι έκτακτοι φόροι και εισφορές - εάν κλείσουν μέσα στον επόμενο χρόνο 120.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπως προκύπτει από στοιχεία έρευνας του το Ινστιτούτο Μελέτης Εμπορίου και Υπηρεσιών της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου καθώς οι 6 στις 10 εμπορικές επιχειρήσεις έχουν πλέον ζημιές.
  2.     Η ΕΣΕΕ προχώρησε σε έρευνα σχετικά με το δημοσιονομικό και κοινωνικοοικονομικό κόστος από το κλείσιμο μιας επιχείρησης. Όπως υπολογίζεται σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος σε ένα χρόνο η εκτίμηση είναι ότι τα λουκέτα στην αγορά θα αφορούν 220.000 επιχειρήσεις αλλά ταυτόχρονα, όπως ανέφερε η επιστημονική συνεργάτης της ΕΣΕΕ κυρία Βάλια Αρανίτου σε συνέντευξη Τύπου της ΕΣΕΕ με αφορμή το κλείσιμο των καταστημάτων στις 23 Φεβρουαρίου 2011, η διεθνής βιβλιογραφία δείχνει ότι δεν κλείνουν μόνο οι επιχειρήσεις σε περίοδο κρίσης αλλά ανοίγουν κι ολάς και υπολογίζεται ότι θα ανοίξουν 100.000 επιχειρήσεις .
  3.     Από τα στοιχεία προκύπτει ότι τα λουκέτα αφορούν 24.000 αυτοαπασχολούμενους (20%) με απώλεια εσόδων για το ελληνικό δημόσιο από αυτή την κατηγορία 309.494.880 ευρώ. Οι ατομικές επιχειρήσεις που θα κλείσουν υπολογίζονται σε 66.000 (55%) με έσοδα 3.598.514.700, οι Ο.Ε. υπολογίζονται σε 24.000 (20%) με απώλεια εσόδων για το δημόσιο 2.276.835.360 και ΑΕ 6.000 (5%) με απώλεια εσόδων για το δημόσιο 1.703.970.960 ευρώ. Συνολικά δηλαδή το δημόσιο θα χάσει 7.888.815.900 ευρώ. Οι απώλειες προσαυξάνονται, όπως σημειώθηκε, αν υπολογιστούν οι παράπλευρες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες (ανεργία απώλεια εισοδημάτων κλπ).

Πέσαμε πάλι από τα σύννεφα με Στρος-Καν και βία στα γήπεδα ...

Ιανουάριος 2010, συνέντευξη Γ. Παπανδρέου στην «Ουόλ Στρητ Τζέρναλ»: «Η Ελλάδα δεν έχει συζητήσει το ενδεχόμενο διάσωσης με άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ή το ΔΝΤ. Η χώρα μας θα τα καταφέρει μόνη της. Δεν υπάρχει Σχέδιο Β για Διάσωση»!
Νέα πτώση από τα σύννεφα είχαμε το σαββατοκύριακο που πέρασε, με την αποκάλυψη της «Καθημερινής» και της δημοσιογράφου Κατερίνας Σώκου, σχετικά με τις δηλώσεις Στρος-Καν στην εκπομπή του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου Canal Plus που θα μεταδοθεί τον επόμενο μήνα και στο πλαίσιο της «αγιοποίησης» του επικεφαλής του ΔΝΤ, ενόψει των γαλλικών προεδρικών εκλογών.

Νέα πτώση από τα σύννεφα είχαμε και λόγω του αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, με τα γνωστά επεισόδια, τις αβρότητες, τα σεξιστικά υπονοούμενα και τις καταγγελίες. Όπως και με την οικονομία, έτσι και με την βία στα γήπεδα έχουν ασχοληθεί τόσο πολύ και τόσο υψηλά ιστάμενοι, που πιστέψαμε πως όλα πλέον πήγαιναν κατ’ ευχήν.

Βίοι παράλληλοι για την ελληνική πολιτική ζωή και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την πολιτική ζωή εντελώς ποδοσφαιροποιημένη και το ποδόσφαιρο εντελώς πολιτικοποιημένο.

Βίοι παράλληλοι, διότι και στους δύο αυτούς χώρους, που ασκούν επιρροή στο μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού, παρουσιάζονται τα ίδια ακριβώς φαινόμενα:

Και το ΚΚΕ σχολίασε τις αποκαλύψεις περί Δ.Ν.Τ...

Καθυστερημένα μεν αλλά πολύ πιο σκληρά δε...

Η κ. Αλ. Παπαρήγα με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός είχε ζητήσει την παρέμβαση του ΔΝΤ από το Δεκέμβριο του 2009 έκανε πιο προχωρημένη σκέψη !!!

«Εγώ νομίζω ότι ο κ. Παπανδρέου είχε αποφασίσει πολύ πριν τις εκλογές και πολύ πριν αναλάβει τη διακυβέρνηση , αυτό το “"χρήματα υπάρχουν"” το έλεγε ακριβώς για να δικαιολογηθεί μετά ότι του έδωσαν "ψεύτικα στοιχεία" και άρα να δικαιολογήσει τη συνειδητή προσφυγή στην τρόικα».

Ενδιαφέρουσα η προσέγγιση της κ. Παπαρήγα...

Μήπως έχετε αχρωματοψία κ. Παπαχρήστο ;;;

Ρωτάω γιατί διάβασα το σημερινό άρθρο σας :

Quote
Κόκκινη ΕΡΤ
Ελαµψε πάλι η κρατική τηλεόραση! Κινούµενη στη λογική που χαρακτηρίζει τον µπακάλη της γειτονίας ότι «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», η υπό πασοκική διοίκηση ΕΡΤ έκανε το µαύρο - άσπρο στη µετάδοση του αγώνα το Σάββατο, προκειµένου να ευχαριστήσει τον «πελάτη» ολυµπιακό.

Θα ρωτήσει κάποιος και τι µπορεί να φταίει η διοίκηση που οι σπορτκάστερ του αγώνα δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στην αποστολή τους και µετέδιδαν τον αγώνα λες και ήταν µέλη της Θύρας 7. ε, πώς. ∆εν είναι η πρώτη φορά που οι ίδιοι σπορτκάστερ µεταδίδουν αγώνα του ολυµπιακού. Και το κάνουν µε τόσο φανατισµό που αν δεν είχαν την κάλυψη της διοίκησης, προφανώς και δεν θα το έκαναν. εννοιες όπως η δεοντολογία, η αµεροληψία, η αξιοπιστία είναι προφανώς άγνωστες γι’ αυτούς.

Αστειότητες...

Όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται ΚΑΝΕΙΣ αν ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι στο Επικρατείας η αν κατέβει υποψήφιος , αλλά και δεν έχει καμία χρησιμότητα η "πληροφορία"...

Ούτως η άλλως οι πρώην πρωθυπουργοί ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ακόμα και αν δεν πάρουν ΟΥΤΕ την ψήφο τους...

Τώρα τί προσπαθεί να δείξουν με αυτή την "παραπολιτική" ανάρτηση που θέλει τον  Κ.Κ να στέλνει "Μήνυμα" στον Α. Σαμαρά μόνο αυτοί που τα γράφουν ξέρουν...

Το αστείο είναι ότι αυτό το site να το πώ;;;  , Blog να το πώ;;; , θεωρεί τον εαυτό του "Insider" στην Ν.Δ...

Δηλαδή κ. Πρόεδρε ...

Από τα Γιάννενα, απαντώντας στην προσφώνηση του δημάρχου Φίλιππα Φίλιου,ο Πρόεδρος της δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας τόνισε ότι :

«Η πατρίδα μας βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Πληρώνουμε λάθη δεκαετιών και την αδυναμία των ευρωπαϊκών ηγεσιών να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.Το μόνο που μπορεί να μας κρατήσει είναι μια εθνική στρατηγική μακράς πνοής η οποία θα υπηρετηθεί με συνέπεια από την πολιτική τάξη και θα πείσει τους Έλληνες πολίτες για την ορθότητα και την προοπτική της».

Δηλαδή κ. Πρόεδρε τί μας λέτε εδώ;;;
Ότι δεν είναι αποτέλεσμα της διετίας 2007-2009 της κυβέρνησης Καραμανλή η κρίση χρέους που ζούμε;;;
Δηλαδή έγιναν λάθη για δεκαετίες και φτάσαμε μέχρι εδώ;;;
Εμάς άλλα μας έχει πεί ο κ.Πρωθυπουργός...

Κύριε Αντιπρόεδρε , ο Πρόεδρος συμφωνεί μαζί σας;;;

Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΣΕ «ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ»
Αυτό δήλωσε στην σημερινή του συνέντευξη στο MEGA ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ερχόμενος σε αντίθεση με την άποψη του προέδρου της κυβερνήσεως κ. Παπανδρέου που το παρουσιάζει σαν «ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ»

Τιμή και δόξα στον σφο Καντάφι...

Θα τον "Μαλώσει" άραγε ο πρόεδρος της Σ.Δ;;;

Μόνο στις εφημερίδες που αντιπολιτεύονται...

Αυτό το μικρό θεματάκι δεν υπάρχει σε καμία "προοδευτική" εφημερίδα ...


Μόνο οι εφημερίδες που αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπάρχει το θέμα αυτό...
Περιμένατε τίποτα καλύτερο;;;


Οι αναγνώστες τους θα "ενημερωθούν" για τα γεγονότα στην Λιβύη , για την πρόταση της ΕΤΕ , για τις μετατάξεις στο Δημόσιο αλλά όχι για το σχέδιο προσφυγή Δ.Ν.Τ...


Μήν τολμήσει καμία τους να παραπονεθεί για την πτώση στην κυκλοφορία τους...

e-Επιλογές της 20/02/2011

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)