Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ψεύτικη και πλαστή η σούμα του 68% "Αντιμνημονιακών Κομμάτων" ...

Διαβάζω σε "μεγάλα" blog για το ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ μήνυμα του Ελληνικού λαού που ορισμένοι περισπούδαστοι ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΟΙ το μεταφράζουν σε ποσοστό 68% απλά και μόνο αφαιρώντας τα ποσοστά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ από το 100%...

Γελοιότητες , γελοίων "αναλυτών" που έχουν φανατισμό και παροπίδες.
Είναι απαράδεκτη η σούμα του 68%...
Είναι  ψεύτικη και πλαστή...

Πέστε μας λοιπόν , πώς μπορεί να προστεθεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ στο σύνολο των "αντιμνημονιακών" ;;;
Έχουν κάποια ΚΟΙΝΗ θέση ;;;
Η απάντηση είναι ΕΥΚΟΛΗ .


Προφανώς και ΟΧΙ...

Άρα αντί 68% κατεβαίνουμε αμέσως στο 52.52% αν αφαιρέσουμε τα ποσοστά τους ...
Υπάρχουν όμως και εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας ...
Όποιος ΔΙΑΒΑΣΕ την επιστολή Τσίπρα προς στην Ε.Ε και ανακάλυψε κάποια λέξη που να παραπέμπει σε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του μνημονίου καλό θα ήταν να μας πληροφορήσει και εμάς...

Ασεβής ο Σαμαράς...

Προσπαθεί σώνει και καλά να "σώσει" την χώρα !!!
Έτσι τουλάχιστον μας λέει στους λόγους του (που μπορείτε να βρείτε και σε αυτό το blog) ...
ΟΙ Έλληνες δεν το θέλουν αυτό...
Εντάξει λοιπόν...
Πού είναι το πρόβλημα ;;;
Γιατί δεν μας εξηγούν οι αντιμνημονιακοί ΗΡΩΕΣ τί ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ τους ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ πατριώτες των αντιμνημονιακών κομμάτων να κάνουν κυβέρνηση (151 έδρες έχουν) και να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο (σε απλή αναλογική βεβαίως μια και η συνεννόηση μεταξύ τους είναι όπως βλέπουμε πανεύκολη...)και φυσικά να καταγγείλουν το μνημόνιο...
Ακόμα και ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ του έταξαν τα "μνημονιακά" κόμματα αλλά οι αγνοί πατριώτες τους κατήγγειλαν σαν "υποκριτές" ...
Τί ασέβεια είναι αυτή προς τον λαό κ. Σαμαρά;;;
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ επιτέλους...

Ανδρέας δεν γίνεσαι χωρίς ΑΥΡΙΑΝΗ (φώτο)...

Γι αυτό λέμε ότι ο Τσίπρας είναι ο νέος Ανδρέας:

Μεγάλη πλάκα έχουν ορισμένα στελέχη "γενόσημων κομμάτων" ...

Μέχρι χθες τους ενοχλούσε ο ... ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ...
Από την Δευτέρα μέχρι και σήμερα τους ενοχλεί  το ...ποσοστό που έδωσε ο λαός στα κόμματα !!!

Και καλά να ενοχλείται το ΚΚΕ που έχασε την πρωτοκαθεδρία της πολιτικής "Στείρα Αντίδραση" , γιατί όμως μπορεί να ενοχλείται ο ΣΥΡΙΖΑ η οι Καμμένος ΑΕ ;;;

Πρώτα απ' όλα το "Αντιμνημονιακό Μέτωπο" δεν είναι ούτε ενιαίο ούτε σοβαρό..
Άλλα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ,άλλα το ΚΚΕ και άλλα οι Καμμενος Α.Ε  και άλλα η Χρυσή Αυγή ...
Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να προστεθούν τα ποσοστά τους και να παρουσιαστούν σαν ενιαία  θέση...
Στο τέλος τέλος , ακόμα και αυτοί που ψήφισαν ΠΑ-ΣΟΚ η Ν.Δ ήταν εναντίον του μνημονίου όπως είναι σήμερα.

Φτάσαμε λοιπόν σε αδιέξοδο;;;
Όταν κανείς από τα "γενόσημα κόμματα" δεν επιθυμεί να κυβερνήσει , τότε η ευθύνη επανέρχεται στα ORIGINAL κόμματα του παλιού ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ...

Ας συνεχίσουν λοιπόν να αρνούνται να κυβερνήσουν.
Το "ΠΙΚΡΟ" ποτήρι είτε θα το πιουν μόνοι τους επιλέγοντας να βάλουν μέσα στην κυβέρνηση και ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ είτε θα τους το ΔΩΣΕΙ ο Ελληνικός λαός σε επόμενες εκλογές...

Πάντως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ...

Πετυχημένο Πρωτοσέλιδο ...


Και ... μάλλον αυτή την εβδομάδα δεν θα μηνυθεί (ούτε θα συλληφθεί) ο εκδότης της Π+13 !!!

Δεν εκπλήσσει το ύψος του χρέους προς το δημόσιο του κυρίου αυτού αλλά...

Προκαλεί τεράστια έκπληξη η ιδιότητα του που αναφέρεται στην ειδησεογραφία  !!!
Διαβάστε την είδηση και μετά θα καταλάβετε πόσο ΔΙΚΙΟ έχουν όσοι επιμένουν σε διαρθρωτικές ΑΛΛΑΓΕΣ...

Από πού ώς πού ρε (ναι ΡΕ...) πολιτικοί που ΨΗΦΙΣΑΤΕ αυτούς τους νόμους κανονίσατε κάποιος που εργάζεται στο δημόσιο να είναι συνταξιούχος στα 48 χρόνια του ;;;
Πόσο ΔΙΚΙΟ έχουν ΟΛΟΙ αυτοί που μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ στο εξωτερικό για τους "εργαζόμενους" του δημοσίου...

Ας ξεπεράσουμε αυτό να πάμε παρακάτω..
ΠΩΣ γίνεται ένα ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ (48 ετών) του δημοσίου να ΧΡΩΣΤΑ 6,4 Εκ. Ευρώ ;;;
Τί ΔΙΑΟΛΟ αποδοχές είχε ;;;

Όλη η Ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κ.Ο της νέας Βουλής...

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας συγχαίρω όλους και ειδικά καλωσορίζω τους καινούργιους συναδέρφους ανάμεσά μας.
Έχουμε, σήμερα, 108 βουλευτές. Απ’ αυτούς 53 είναι από την προηγούμενη κοινοβουλευτική θητεία που επανεξελέγησαν, ενώ βγήκαν και 55 καινούργιοι συνάδελφοι. 37 ανάμεσά μας εκλέγονται στη Βουλή για πρώτη φορά.
            Παρά το γεγονός ότι είμαστε το πρώτο κόμμα, το εκλογικό αποτέλεσμα προφανώς δεν μας ικανοποιεί. Και, ως κόμμα, θα το συζητήσουμε αναλυτικά.
            -- Το ΠΑΣΟΚ, κύριος υπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, γνώρισε αληθινή συντριβή.
            -- Κάποια κόμματα, προερχόμενα χώρο της Κεντροδεξιάς δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή.
            -- Αλλά το νεοναζιστικό κόμμα έβγαλε υψηλά ποσοστά και μπήκε στο Βουλή.
-- Ενώ το νεοπαγές κόμμα, που πούλησε τυφλό λαϊκισμό, επίσης μπήκε στη  Βουλή.
            Και το γενικό μετεκλογικό τοπίο, όπως εμφανίζεται με τους σημερινούς συσχετισμούς των κομμάτων, δυσκολεύει πολύ το σχηματισμό βιώσιμης κυβέρνησης, που θα εγγυάται την πολιτική σταθερότητα. Παρ’ όλα αυτά, εμείς το παλεύουμε να υπάρξει κυβέρνηση. Κι ακόμα υπάρχουν  ελπίδες γι’ αυτό…  
            Βέβαια, είχαμε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο ακυβερνησίας. Ζητούσαμε ισχυρή λαϊκή εντολή, ώστε να μπορεί η χώρα να κυβερνηθεί.
Και μας απαντούσαν ότι η χώρα χρειάζεται «κυβερνήσεις συνεργασίας»!
Τώρα, βιώνουμε  όλοι πόσο δύσκολο είναι να προκύψουν οι στοιχειώδεις συνεργασίες.
Όχι γιατί δεν υπάρχει «παράδοση» ή «νοοτροπία συνεργασίας» στην Ελλάδα, όπως λένε κάποιοι. Ή όχι μόνο γι’ αυτό. Αλλά, κυρίως, γιατί εκτός από τη Νέα Δημοκρατία, κανείς άλλος δεν είχε Σχέδιο για την Ελλάδα. Ούτε για την Οικονομική Πολιτική. Ούτε για τη Διακυβέρνηση της χώρας. Ούτε για τη Δημόσια Ασφάλεια.
Τα περισσότερα άλλα κόμματα προσπαθούν να επωφεληθούν από την κρίση. Ενώ το ΠΑΣΟΚ αγωνιζόταν να επιβιώσει μέσα στην κρίση.

            Φίλες και φίλοι,

            Επί δυόμιση χρόνια, η δική μας παράταξη χάλασε τα σχέδια πολλών και χτυπήθηκε από πολλές πλευρές.
n      Όταν είπαμε “όχι” στο Μνημόνιο, το Μάιο του 2010, μας χτύπησαν ως τάχα «ανεύθυνους». Ανεύθυνους εμάς που το διαβάσαμε και προβλέψαμε μία-μία τις συνέπειές του. Και υπεύθυνους εκείνους που δεν το είχαν καν διαβάσει και έφτασαν τη χώρα στο χείλος της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας και της εξόδου από το ευρώ.  
n      Τότε, πια δεν υπήρχε επιλογή. Η απίστευτη ζημιά του Μνημονίου είχε συντελεστεί.  Και στηρίξαμε μεταβατική κυβέρνηση για να κοπεί το χρέος, να μειωθούν τα επιτόκια και να μεταφερθεί η αποπληρωμή του υπολοίπου χρέους για 30 χρόνια. Η Ελλάδα απέφυγε προς στιγμήν τα χειρότερα και κέρδισε χρόνο.
            Μετά απ’ αυτό, διάφοροι παράγοντες που προηγουμένως μας αποκαλούσαν «ανεύθυνους» γιατί δεν αποδεχόμασταν το Μνημόνιο, το γύρισαν, λέγοντας  ότι… τραυματίσαμε την παράταξη αποδεχόμενοι τη δανειακή σύμβαση!
            Και τις παραμονές των εκλογών ζητούσαν από τον κόσμο να ψηφίσει μικρά κόμματα, για να «τιμωρήσει» τα μεγάλα!
Όλοι αυτοί που, επί δύο χρόνια, ζητούσαν δήθεν «υπευθυνότητα», τώρα ζητούσαν ψήφο στα μικρά κόμματα, από τα οποία τα περισσότερα είχαν θέσεις απόλυτης ανευθυνότητας. Που οδηγούν μόνο στη χρεοκοπία και την έξοδο από το ευρώ.
           

Μέρκελ: Ευρώ μόνο με μνημόνιο!

«Πάντα ήθελα την Ελλάδα στην ευρωζώνη» επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία η Γερμανίδα καγκελάριος. Υπάρχει βέβαια και το συνηθισμένο αλλά... Αν οι συμφωνίες δεν τηρηθούν, αν οι μεταρρυθμίσεις δε συνεχιστούν, τότε η Ελλάδα δε θα έχει καμία θέση στη ζώνη του ευρώ. Γιατί η αντιμετώπιση της κρίσης είναι δύσκολη κι αν δε μπορούμε, να φύγουμε να... πάμε αλλού! «Έλεγα πάντα ότι η αντιμετώπιση της κρίσης είναι μια μακρά και επίπονη διαδικασία και ήθελα πάντα να τη διευθετήσουμε με τρόπο ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη. Αυτό δεν έχει αλλάξει» δηλώνει η Μέρκελ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Passauer Neue Presse. Και προσθέτει με νόημα: «αμετάβλητες όμως παραμένουν και οι συμφωνίες με την τρόικα και οι στόχοι των μεταρρυθμίσεων».

Κουτρουμάνης: Η ενσάρκωση του Ελληνικού ονείρου!

Χαίρε (αγράμματε) Καίσαρα! Οι συνταξιούχοι σε (απο)χαιρετούν!
Με τον κύριο αυτόν έχουμε ασχοληθεί πολλάκις στο πρόσφατο παρελθόν! Τύχη αγαθή, ελέω λαϊκής ετυμηγορίας, θα είναι η τελευταία, ελπίζουμε, φορά που θα ασχοληθούμε με την ασημαντότητα του!
Ο κύριος αυτός, είναι η ενσάρκωση του μεταπολιτευτικού "ελληνικού ονείρου" το οποίο για όσους δε γνωρίζουν είναι κομματική προσήλωση σε ένα ανερχόμενο κόμμα, ορντινάντζα σε κάποιον ανερχόμενο πολιτικό, διορισμός από το παράθυρο σε κάποια, όποια να είναι, κρατική υπηρεσία! Πτυχία και γλώσσες κρίνονται ως μη απαραίτητα!
Στο πλαίσιο αυτού του διορισμού, οργάνωση συνδικαλιστική, νόμιμη αποχή από την εργασία, διορισμοί ημετέρων, ρουσφετάκια σε ημετέρους και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο καλός θεός της Ελλάδας!
Πιθανή κατάληξη Υπουργός, με πρωθυπουργό τον πολυσυζητημένο πολυδιαφημισμένο και πολυπροβεβλημένο τεχνοκράτη κ. Παπαδήμο!
Τώρα, τι κουβέντιαζε επί πέντε μήνες ο κ. τεχνοκράτης με τον ως άνω αγράμματο, ο θεός και η ψυχή τους!
Τέλος πάντων, αυτό που δε μπόρεσε, δεν ήθελε ή δεν τον άφησαν να κάνει ο κ. Παπαδήμος, το έκανε ο Ελληνικός λαός την περασμένη Κυριακή!
Τον έστειλε σπίτι του!

Λεφτά Υπάρχουν ...(Μέχρι τα μέσα Ιουνίου)

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών θέλουν την Ελλάδα να αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας στα τέλη Ιουνίου..Τα οικονομικά όρια αντοχής της Ελλάδα φαίνεται να στενεύουν ακόμα περισσότερο, με τη ρευστότητα να επαρκεί ως τα μέσα Ιουνίου… Η χώρα ίσως αντιμετωπίσει προβλήματα ρευστότητας στα τέλη Ιουνίου εάν δεν…
υπάρξει κυβέρνηση να διαπραγματευτεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών προς το Reuters. “Εάν δεν υπάρξει κυβέρνηση για να διαπραγματευτεί με την τρόικα για τις επόμενες δόσεις και δεν υπάρχει η προβλεπόμενη μηνιαία εισροή εσόδων τότε μπορεί να έχουμε πρόβλημα από τα τέλη Ιουνίου και μετά”, φέρεται να έχει δηλώσει πηγή του υπουργείου. Ανάλογες ανησυχίες φέρεται να έχουν εκφράσει στο ίδιο πρακτορείο ακόμη δύο Έλληνες αξιωματούχοι.

e-Επιλογές της 10/05/2012

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)