Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Όταν είσαι "Ποιοτικός" δεν μπορεί να κρυφτείς...

Πολύ καλά κάνει το εν λόγω Blog και βρίζει τους πολιτικούς της Ν.Δ...


'Όσο ΚΑΝΕΙΣ δεν διαμαρτύρεται και όσο ΚΑΝΕΙΣ δεν κινείται νομικά ...


Θυμηθείτε με ...


Στις επόμενες εκλογές ορισμένοι υποψήφιοι της Ν.Δ θα πληρώνουν και διαφήμιση σε αυτό το ποιοτικό Blog...

Ζέστη στην κουζίνα ...

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ότι η κυβέρνηση βρίσκεται πλέον αντιµέτωπη µε τα δυσκολότερα ζητήµατα της θητείας της – και δεν εννοώ, φυσικά, τη συλλογή υπογραφών για το ευρωοµόλογο... Μόνο που, όπως έλεγε και ο Χάρι Τρούµαν, «όποιος δεν αντέχει τη ζέστη να βγει από την κουζίνα!». Ούτως ή άλλως, η θερµοκρασία αναµένεται να ανέβει κι άλλο.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ, όχι µόνο επειδή αιωρείται µετέωρη η τέταρτη δόση του δανείου, αλλά και επειδή η Ευρωπαϊκή Ενωση µας έραψε ήδη το νέο κοστούµι. Ο ευρωπαϊκός µηχανισµός ατήριξης θα λειτουργεί από τον Ιούνιο 2013 – υπενθυµίζω ότι ακριβώς τον προηγούµενο µήνα θα ολοκληρώνεται το Μνηµόνιο… Καλώς τα παιδιά! 

ΚΑΤΙ ΠΟΥ σηµαίνει ότι η Γερµανία και οι οµόφρονές της χώρες πέτυχαν να επιβάλουν στην Ενωση κάτι που (σε πολλούς) φαινόταν εξ αρχής αναπόφευκτο: ο ευρωπαϊκός µηχανισµός στήριξης θα ενεργοποιείται (κατά περίπτωση) παράλληλα µε µια διαδικασία «ελεγχόµενης πτώχευσης» της χώρας που ζητάει τη στήριξη – αν, φυσικά, αντιµετωπίζει πρόβληµα χρέους. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ έως τον περασµένο Μάιο φαινόταν αφύσικο, καθίσταται τώρα ενδεχόµενο: υπό προϋποθέσεις, ακόµη και µια χώρα του ευρώ µπορεί να υποστεί αναδιάρθρωση του χρέους της. ∆εν λέω ότι θα συµβεί σώνει και καλά στην Ελλάδα, αλλά αν µε ρωτούσαν ποιος είναι ο πιθανότερος υποψήφιος για το κούρεµα µάλλον θα κοιταζόµουν στον καθρέφτη. 

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ αυτό για τα πολιτικά µας; ∆ύο πράγµατα. 

KKE Κατά του ανοίγματος των επαγγελμάτων ...

Το ΚΚΕ κατηγορεί την κυβέρνηση (και την Ν.Δ πως δίνει συναίνεση ...) διότι προχωρά στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων...

Όχι για να εξασφαλίσει "φθηνότερες και καλύτερες υπηρεσίες" για το λαό αλλά για να διευκολύνει τη διαμόρφωση μεγάλων εταιρειών εκτοπίζοντας βιαίως χιλιάδες αυτοαπασχολουμένους και μικρομεσαίους.

Το ΚΚΕ εκτιμά ότι: «το αποτέλεσμα θα είναι εργασιακή ανασφάλεια για τους εργαζόμενους, ακόμα πιο ακριβές υπηρεσίες για όλο το λαό».

Η συντήρηση λοιπόν της σημερινής κατάστασης είναι σωστή για το ΚΚΕ.
Έτσι ακριβώς έλεγε και τότε που δινόταν οι άδειες στην κινητή τηλεφωνία και σήμερα όλοι έχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα κινητό...
Αντιδρούσε στην ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών το 80-81 με πρωτεργάτη τον γνωστό συνδικαλιστή μέλος του κόμματος και βλέπουμε τα σημερινά χάλια των συγκοινωνιών...
Αντιδρούσε στην κατασκευή του νέου Αεροδρομίου και βλέπουμε ότι ΠΑΡΑ την κρίση έχει φθάσει σχεδόν σε επίπεδα ΚΟΡΕΣΜΟΥ με προοπτική να μεγαλώσουν οι χώροι...
Το ίδιο και με το Μετρό , το ίδιο και σε οτιδήποτε δεν ελέγχεται από το κράτος...

Στατιστικά να απελπίζεσαι ...

Μείωση 4,3% σημείωσε το πραγματικό αγροτικό εισόδημα στην Ελλάδα το 2010 σε σχέση με το 2009.

Αντίθετα, στους «27» διαπιστώθηκε αύξηση 12,3%, σύμφωνα με στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Πιο αναλυτικά, το αγροτικό εισόδημα στην Ελλάδα το 2010 είναι στο 85,8% του μέσου κοινοτικού σε σχέση με το 2005 και στους «27» είναι στο 110%.
Οι σημαντικότερες μείωσης του αγροτικού εισοδήματος σημειώθηκαν στη Ρουμανία και τη Μεγάλη Βρετανία (από -8,2%), την Ελλάδα (-4,3%) και την Ιταλία (-3,3%).
Οι σημαντικότερες αυξήσεις σημειώθηκαν στη Δανία (+54,8%), την Εσθονία (+48,8%) και την Ιρλανδία (+39,1%).

Συνολικά, το 2010 το αγροτικό εισόδημα αυξήθηκε σε 21 κράτη μέλη και μειώθηκε σε έξι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση Αντίλογου : Όταν λοιπόν αγοράζουμε ακόμα και τα ΣΚΟΡΔΑ (ΚΙΝΑΣ...) στην χώρα μας , όταν ακόμα και στο πιο απλό λαχανικό αναγκαζόμαστε να κάνουμε εισαγωγή , ούτε το εμπορικό ισοζύγιο πρόκειται ποτέ να συνέλθει , ούτε τα ΧΡΕΗ της χώρας πρόκειται ποτέ να μειωθούν...  ...

Δεν θα δοθεί παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας ...

Δεν φτάνουν όλα τα προβλήματα που έχει ο κόσμος , μπλέξαμε και με τα τέλη κυκλοφορίας ...


Υποτίθεται ότι "Καίγεται" το Υπ. Οικονομικών για να εισπράξει μέσα στο 2010 τα τέλη.


Ε λοιπόν ΟΥΤΕ οι ΜΙΣΟΙ Έλληνες δεν τα έχουν λάβει ακόμα !!!


Αν δεν έχει έρθει το ειδοποιητήριο δεν μπορείς να τα αγοράσεις από την τράπεζα,,,
Πας στην Εφορία και αν δεν πας από πρίν τις 07:00 να σταθείς στην ουρά (περί το δίωρο...) δεν πρόκειται να προλάβεις να φτάσεις και στην δουλειά σου την ίδια μέρα  ...
Χαμένο το μεροκάματο ...


Έχει η Ελλάδα την πολυτέλεια να χάνουν οι εργαζόμενοι μεροκάματα ;;;
ΟΧΙ ...
Και όμως...

Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. υπουργός την "ειλικρίνεια" ...

Επικρίσεις κατά του Γ.Παπακωνσταντίνου έκανε με ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Χρ. Σταϊκούρας...


Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου απέκρυψε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του το γεγονός ότι η κυβέρνηση πήρε αυτή την χρονιά «πολλά, επώδυνα, μέτρα που δεν περιλαμβάνονταν στον προϋπολογισμό του 2010, ούτε καν στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης».


Συγκεκριμένα εξειδικεύει και κατονομάζει σαν μέτρα πρωτοφανούς έντασης και έκτασης, ύψους περίπου 13 δισ. Ευρώ (1 δισ. Ευρώ το Φεβρουάριο με τις αυξήσεις της έμμεσης φορολογίας, 4,8 δισ. Ευρώ το Μάρτιο στο σχετικό «πακέτο» μέτρων, 5,8 δισ. Ευρώ το Μάιο με την υπογραφή του «Μνημονίου», 1 δισ. Ευρώ το Νοέμβριο).

Τρείς μέρες στα περίπτερα ...

Αλλά η γηραιά κυρία και το CD της δεν πούλησε όσα ο γηραιός κύριος και το CD του ...
Έτσι πήγαν και τα λοιπά καθρεπτάκια και οι χάντρες που ήταν περιτυλιγμένες σε εφημερίδα...
Οι εκδότες πού θα πάει ;;;
Θα το καταλάβουν...
Δεν μπορούν να ζητούν από τον ζορισμένο οικονομικά Έλληνα 4,5 € για ένα CD...
To περιτύλιγμα έχει χάσει την αξία του.
Την αξία του όμως έχει χάσει και το αναπαλαιωμένο υλικό που διαφημίζουν μανιωδώς από την ΔΕΥΤΕΡΑ μέχρι την επόμενη Κυριακή...

Συλλογή 1 εκ υπογραφών: Το νέο προπαγανδιστικό πυροτέχνημα ...

Ο τρόπος με τον οποίο ο πρωθυπουργός προσπαθεί κάθε φορά να κατευνάσει το κομματικό του ακροατήριο, είτε πρόκειται για τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου, είτε για τα κοινοβουλευτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος – τουλάχιστον από προπαγανδιστικής πλευράς.

Το τελευταίο επεισόδιο απόσπασης του ενδιαφέροντος από τα ζέοντα ζητήματα – τον προϋπολογισμό, τα μέτρα, τα εργασιακά, τις ΔΕΚΟ, τις νέες αποκρατικοποιήσεις – γράφτηκε το περασμένο Σάββατο, κατά την εμφάνιση του κ. Παπανδρέου στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, όπου ήταν και ο μοναδικός ομιλητής.

Με πρόσφατη την διαγραφή του βουλευτή Β. Παπαχρήστου, εκ των πιο θερμών υποστηρικτών και συνεργατών του, με ένα διάχυτο μούδιασμα παντού, ο κ. Παπανδρέου έθεσε τον επόμενο προπαγανδιστικό στόχο.

To keep them busy – που λένε και στο χωριό μου και μεθερμηνευόμενον σημαίνει «για να τους κρατά απασχολημένους» - τους κάλεσε να λάβουν μέρος σε… πανευρωπαϊκή εκστρατεία με σκοπό την συγκέντρωση ενός εκατομμυρίου υπογραφών Ευρωπαίων πολιτών, ώστε να προκληθεί συζήτηση για την έκδοση ευρω-ομολόγου.

Επί του προκειμένου, ο κ. Παπανδρέου πρότεινε να δημιουργηθεί μια (ακόμη) Επιτροπή, μια (ακόμη) ομάδα εργασίας, που θα επεξεργαστεί τις κινήσεις που θα χρειαστεί να γίνουν για να προωθηθεί η πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, η Επιτροπή θα αποτελείται από μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας, της ευρωβουλής και του «Κινήματός μας» (το θυμήθηκε κι’ αυτό).

Ώστε hi-tech τρομοκράτης ο Τζούλιαν Ασάνζ ...

Έτσι χαρακτήρισε  χθες ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν τον ιδρυτή της WikiLeaks ...
Δήλωσε επίσης ότι , το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης αναζητεί τις πιθανές νομικές διόδους για να ασκήσει δίωξη στον Τζούλιαν Ασάνζ...


«Ο άνθρωπος αυτός έκανε πράγματα που έβλαψαν, έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή και την εργασία ορισμένων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Κατέστησε πιο περίπλοκη τη διεξαγωγή των υποθέσεων με τους συμμάχους και τους φίλους μας».


Όμως κ. Αντιπρόεδρε οι φίλοι δεν κακολογούν τους φίλους πίσω τους...


Ούτε προσπαθούν με κάθε μέσο να παρακολουθήσουν την προσωπική ζωή αρχηγών κρατών "φίλων και συμμάχων" σας...


Και κάτι τελευταίο.


Αν ο άνθρωπος αυτός δίνοντας στην δημοσιότητα αυτά που εσείς καν κράτος καταλογίζετε σε "φίλους" έβλαψε και έβαλε σε "κίνδυνο" την ζωή και την εργασία ορισμένων ανθρώπων στον κόσμο (όπως κατά λέξη λέτε...),

Είδα τον Dominic ...

Να δίνει συνέντευξη σε μία δημοσιογράφο και να τονίζει ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ την αντοχή της κυβέρνησης στις εκλογές...


Προσοχή


Η συνέντευξη αυτή ΔΕΝ ήταν αυτή που έδωσε μετά τις εκλογές μας αλλά προχθεσινή ...
Δηλαδή του έκανε ΕΝΤΥΠΩΣΗ τόσο πολύ η αντοχή της κυβέρνησης , που ακόμα και δύο μήνες μετά τις εκλογές  σε κάθε συνέντευξή του το τονίζει...
Ο κ. Στρος Κάν είναι λογικό να "εκπλήσσεται"...
Δεν μπορεί να φανταστεί ότι ένα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ πολιτικό κόμμα μπορεί να ελέγχει ΟΛΑ τα συνδικάτα μίας χώρας...
Αυτό δεν το έχει συναντήσει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ ...

e-Επιλογές της 19/12/2010

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)