Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Συνέντευξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στους Αδέσμευτους Bloggers !

Ποιο πιστεύετε ότι ήταν τελικά  το μήνυμα των Θεσσαλών στην κάλπη του α’ γύρου των περιφερειακών εκλογών;
Ήταν ένα πρώτο μήνυμα στήριξης στις ξεκάθαρες θέσεις του συνδυασμού μας «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» και συνάμα, ένα μήνυμα σαφούς αποδοκιμασίας του κυβερνητικού υποψηφίου, ο οποίος καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κατέφευγε σε προσωπικές επιθέσεις, λασπολόγησε ασύστολα, επιχειρώντας να πολώσει το πολιτικό κλίμα και να διχάσει την Θεσσαλία, καταδεικνύοντας το επίπεδο του προσωπικού πολιτισμού του.
Ποιο το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής;
Το δίλημμα, το διακύβευμα των εκλογών της προσεχούς Κυριακής είναι σαφέστατο: Θα πάμε μπροστά την Θεσσαλία με συνεργασία, ενότητα και μαχητική διεκδίκηση ή θα πάμε σε μια Περιφέρεια που θα είναι αιχμάλωτη των κυβερνητικών δεσμεύσεων, του Μνημονίου, της αντιαγροτικής και της αντιαναπτυξιακής πολιτικής;
Οι Θεσσαλοί απέδειξαν και με την ψήφο τους ότι δεν εκβιάζονται, δεν υποτάσσονται, δεν ξεγελιούνται από ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις.
Υπενθυμίζω, εδώ, με αφορμή το ερώτημά σας ότι στην αρχή της προεκλογικής περιόδου ο κυβερνητικός υποψήφιος, κ. Παπατόλιας, διατυμπάνιζε πως οι εκλογές αυτές είναι αποκλειστικά αυτοδιοικητικές. Μας κατηγορούσε ότι βρισκόμασταν σε «λάθος εκλογές». Μετά ήρθε η διακαναλική και τον διέψευσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο οποίος αναγκάστηκε από τον Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, διαβλέποντας την εκλογική συντριβή.
Έτσι, λοιπόν, ο κ. Παπατόλιας άρον-άρον κουβάλησε τον εισηγητή της πρότασης της πολιτικοποίησης των εκλογών, τον κ. Ραγκούση, στην ομιλία του στα Τρίκαλα για να μιλήσουν πολιτικά. Τώρα πάλι, μας ξαναλέει ότι στον πρώτο γύρο στείλαμε το μήνυμα και πλέον ψηφίζουμε αυτοδιοικητικά. Λες και αλλάζουν τα προβλήματα των Θεσσαλών από εβδομάδα σε εβδομάδα… Βεβαίως, δεν αλλάζουν… ταμπέλα στις εκλογές τυχαία. Το κάνουν κατά πως βολεύει την Τρόικα για να επιβάλλει χιλιάδες απολύσεις και να περικόψει αποδοχές και εργασιακά δικαιώματα. Όσοι διαβάζουν καθημερινά τις εφημερίδες, ακόμη κι εκείνες που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ, διαπιστώνουν ποια είναι η τωρινή και μέλλουσα κυβερνητική προοπτική και η ατζέντα της. Σας αναφέρω χαρακτηριστικά τίτλους: «Αγγίζει το 10% το έλλειμμα», «82.500 απολύσεις», «Η απόκλιση από τους στόχους φέρνει νέα μέτρα».
Πώς κρίνετε, λοιπόν, το δίλλημα που τέθηκε από τον Πρωθυπουργό, λίγες μέρες πριν τις εκλογές;

Δεν υπάρχουν άλλοθι για τους Πολίτες!...



 


Η κάλπη , δεν είναι σκουπιδοτενεκές για να πετάμε τα σκουπίδια της ημέρας!










Η κάλπη, δεν είναι συλλέκτης μπάζων για να πετάμε τα υλικά κατεδάφισης!








Η κάλπη, τέλος, δε σηκώνει στρουθοκαμηλισμούς για να μη βλέπουμε την πραγματικότητα!








Όσοι την "είδαν" έτσι, ας πρόσεχαν! Ήταν προτιμότερο να πάνε μια εκδρομούλα την Κυριακή, παρά να ψηφίσουν!
Επειδή, συνήθως, μετά τις εκλογές ακούμε συμπολίτες μας να λένε διάφορα, έχω να πω μόνο τούτο:
* Εκβιάζονται, μόνο όσοι μπορούν να εκβιαστούν!
* Απειλούνται μόνο όσοι είναι ευάλωτοι σε απειλές!
* Κολακεύονται, μόνο αυτοί που τους αρέσει η κολακεία!
* Κοροϊδεύονται, μόνο αυτοί που είναι επιδεκτικοί υποσχέσεων!
Οι υπόλοιποι με την ψήφο τους επιλέγουν, στέλνουν μηνύματα, λειτουργούν ως Πολίτες!
Πηγή : ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

Με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ...Πάμε ΚΑΛΑ !!!

"Το λένε και τα χαρτιά μας"...

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή : "Μείωση κατά 4,5% σημείωσε σε ετήσια βάση στο τρίτο τρίμηνο του 2010 το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία..."

Περιμένετε...
Υπάρχουν και άλλα "Ευχάριστα"...

Σύμφωνα με παγκόσμια δημοσκόπηση του Bloomberg, το 71% των επενδυτών θεωρεί πιθανή τη χρεοκοπία της Ελλάδας,. Ακολουθεί η Ιρλανδία (51%) και η Πορτογαλία (38%).

Είναι προφανές ότι η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση "Έσωσε την χώρα" από την χρεωκοπία και πρέπει οι πολίτες να τιμήσουμε αυτή την σωστή πολιτική της...

Οπότε :

«Δεν συνδιαλέγομαι με εσάς»

Όταν από τον ΔΟΛ (που όπως και αν το δεί κανείς ... έ , μία φιλοΠΑΣΟΚική στάση την έχουν...) υπάρχουν σχόλια σαν το παρακάτω για την ελιτίστικη συμπεριφορά του υποψηφίου Δημάρχου του ΠΑΣΟΚ κ. Καμίνη , οι αντίπαλοί του τι πρέπει να πούν ;;;

Κύριε διευθυντά
Εξεπλάγην με την (από τηλεοράσεως) άρνηση του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη να συνομιλήσει με κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα που τον κατηγορούσαν ότι δεν τους επισκέφθηκε για να ακούσει τα προβλήματά τους.
Προσπερνώ το ατυχές: «Γιατί να έρθω, για να με κάνετε ομελέτα;» και στέκομαι στο επίμονο: «Δεν συνδιαλέγομαι με εσάς»- με την (όχι αδικαιολόγητη) υπόνοια ότι πίσω από τις αυθόρμητες (;) διαμαρτυρίες τους κρύβονται ακροδεξιά στοιχεία. Ακόμα κι αν αυτό ισχύει νομίζω ότι είναι (επικοινωνιακό και πολιτικό) λάθος ένας υποψήφιος δήμαρχος να εμφανίζεται απρόθυμος να κάνει διάλογο με ψηφοφόρους- έστω κι αν εκφράζουν ακραίες απόψεις. Ειδικά όταν αυτός είναι ο κ. Καμίνης, ο οποίος, μετά την κατά γενική ομολογία επιτυχημένη θητεία του ως Συνήγορος του Πολίτη, γνωρίζει τι οδήγησε στην ανατριχιαστική άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις υποβαθμισμένες περιοχές. Και που είναι κρίμα να πέφτει σε παγίδες, αντιδρώντας σπασμωδικά και απόλυτα στις όποιες προκλήσεις. Ειδικά τώρα, που το παιχνίδι παίζεται στις εντυπώσεις...
Μετά προβληματισμού ΠΑΝΔΩΡΑ


Πηγή : Το Βήμα

Συμφωνούμε με τον κ. Καρχιμάκη !!!

Στην ειδησεογραφία ανάμεσα στις πρώτες θέσεις είναι το κάλεσμα που κάνει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης στους πολίτες να μη μείνουν αμέτοχοι στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών...


Στο κάλεσμα αυτό επικρίνει τις ηγεσίες των κομμάτων της αριστεράς που κάλεσαν τους ψηφοφόρους τους να επιλέξουν «μεταξύ του λευκού, του άκυρου και της αποχής».


«Πιστεύω και το πιστεύω βαθιά, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των προοδευτικών πολιτών, δεν θα μείνει αμέτοχη γιατί έχει άποψη και θέση, γιατί δεν έχει μάθει να παρακολουθεί αλλά να διαμορφώνει τις εξελίξεις, γιατί ξέρει ότι οι μεγάλες αλλαγές και ανατροπές, δεν γίνονται από αυτούς που απέχουν, αλλά από αυτούς που δηλώνουν παρών».


«Στην περιφέρεια Αττικής, στην Αθήνα, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη, παντού, σε όλη την Ελλάδα, θα συναντηθούμε με την πλειοψηφία των πολιτών που τοποθετούν τον εαυτό τους στην μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη, για να δώσουμε τη νίκη, σε συνδυασμούς και πρόσωπα, που πιστεύουν και μπορούν να αναδείξουν τις δυνατότητες και τον πλούτο των τοπικών κοινωνιών».


Φοβάμαι όμως ότι θα βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστη έκπληξη ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ...

Να μην γίνουν περιφέρειες και δήμοι εργαλεία της κυβέρνησης...

«Ψηφίστε πρόσωπα», λέει τώρα η κυβέρνηση ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών. Όπως γράψαμε και χθες, αν η μπλόφα του πρώτου γύρου ήταν η απειλή των εκλογών, η μπλόφα του δεύτερου γύρου είναι πως αυτή τη φορά οι εκλογές είναι για… τον Καλλικράτη! 

Ο πρώτος γύρος ήταν, κατά την κυβέρνηση, πολιτικός και ο δεύτερος είναι αυτοδιοικητικός. Στον πρώτο γύρο μπορούσαμε να μην ψηφίσουμε πρόσωπα – αν και πρόσωπα ήταν υποψήφιοι -  τώρα οφείλουμε να αλλάξουμε πορεία και να ασχοληθούμε με τα πρόσωπα. 

Στην πραγματικότητα, αυτό που επιθυμεί η κυβέρνηση είναι να μπορεί το βράδυ της Κυριακής να στείλει και πάλι πολιτικό και όχι αυτοδιοικητικό μήνυμα. Αυτό θα συμβεί αν κερδίσει τις περιφέρειες ή τους μεγάλους δήμους. 

Το επιχείρημα που θα ακουστεί σ’ αυτήν την περίπτωση είναι πως και τη δεύτερη Κυριακή ο λαός έστειλε το μήνυμα ότι στηρίζει την οικονομική πολιτική της. 
 
Αλλά αν συμβεί αυτό, τότε θα έχουμε μόνοι μας βάλει το μνημόνιο στις γειτονιές μας. Η υπερψήφιση κυβερνητικών υποψηφίων δεν θα σημαίνει σε επίπεδο συμβόλων υπερψήφιση προσώπων. Θα είναι μήνυμα προς τους δανειστές μας ότι μπορούν από την Ελλάδα να πάρουν ό,τι επιθυμούν. Πως ο λαός θα δεχθεί αδιαμαρτύρητα κάθε μέτρο που θα προτείνουν. 

Εκτός κεντρικής γραμμής ορισμένοι της Ν.Δ στην Πάτρα;;;

Διαβάζω το παρακάτω άρθρο του blog Online-Press και μένω έκπληκτος !!!
Αν ισχύουν αυτά , ας μην απορούν στην Ν.Δ που το ΚΚΕ έχει Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ στην ίδια πρόταση όποτε σχολιάσει οτιδήποτε...
Quote
Παραφωνία τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας υπέρ του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ για την δημαρχία της Πάτρας.
Αναβρασμός και σήμερα στην τοπική Νέα Δημοκρατία της Πάτρας όπου κάποια ανεκδιήγητα άτομα προερχόμενα από την παράταξη της Ν.Δ συνεχίζουν να παραγοντίζουν υπέρ του κ. Δημήτρη Κατσικόπουλου υποψήφιου δημάρχου της πόλης με το ΠΑΣΟΚ, εκθέτοντας τον αρχηγό της Ν.Δ, Αντώνη Σαμαρά που ο ίδιος σταθερά και αταλάντευτα έθεσε κόκκινη γραμμή για τους μνημονιακούς υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ.Χθες λοιπόν είχαμε τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ Νίκο Παπαδημάτο, ο οποίος σε συνέντευξη του στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Patra tv, ενημέρωσε τους τηλεθεατές του καναλιού ότι η Νέα Δημοκρατία ναι μεν είναι εναντίον των μνημονιακών υποψηφίων Δημάρχων χρισματούχων του ΠΑΣΟΚ , αλλά ….η Πάτρα εξαιρείται από την αντιμνημονιακή θέληση της Ν.Δ!!!Σήμερα την σκυτάλη την πήρε στο ίδιο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι (δεν είναι τυχαίο μιας και τα πατρινά τοπικά είναι τέσσερα) ένα άλλο στέλεχος (γ΄ διαλογής) της Ν.Δ ο κ. Θρασύβουλος Μαυρομάτης ο οποίος αφού πρώτα ανέπτυξε ένα περίεργο σενάριο για το τι συμφέρει τον υποψήφιο της Ν.Δ σε τέσσερα χρόνια (!!) , αποφάνθηκε ότι οι Νεοδημοκράτες πρέπει να ψηφίσουν Κατσικόπουλο και ΠΑΣΟΚ!Βέβαια εμείς όπως και οι περισσότεροι Νεοδημοκράτες της πόλης που δεν μπορούμε να καταλάβουμε την λογική των δύο ανδρών , πιστεύουμε ότι οι λόγοι που έκαναν την παρέμβαση υπέρ Κατσικόπουλου ήταν δύο. Ο πρώτος και κυριότερος είναι να πλήξουν ευθέως τον ίδιο τον πρόεδρο της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά, ο δε δεύτερος έχει να κάνει με επιλογές προσωπικού συμφέροντος των δύο ανδρών. Τους αφήνουμε λοιπόν στην χλεύη του λαού της Νέας Δημοκρατίας. 
UnQuote


Update 

H N.Δ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με αναφορές του τοπικού Tύπου της Αχαΐας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι προφανές ότι για το Δήμο Πάτρας η Νέα Δημοκρατία δεν υποστηρίζει τον κυβερνητικό υποψήφιο κ. Κατσικόπουλο».  

Προβλέψεις-σοκ της Κομισιόν ...

Σύμφωνα με τις επίσημες προβλέψεις της Κομισιόν στην ανεργία αναμένεται να βρεθούν 1.000.000 Έλληνες στο τέλος του χρόνου.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, που ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Στατιστική Αρχή, τον Αύγουστο (δηλαδή όταν η τουριστική σεζόν είναι στο πιο πάνω σημείο της...) οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έφτασαν τους 613.108 άτομα...

Σύμφωνα με την Κομισιόν η πρόβλεψη είναι ότι κάθε μήνα και θα μείνουν άνεργοι  100.000 εργαζόμενοι, φτάνοντας  μέχρι τα τέλη του χρόνου το 1.000.000 άτομα .

Η Κομισιόν εκτιμά ότι η ύφεση για το 2010 εκτιμάται ότι θα φτάσει το 5%, όταν οι υπολογισμοί του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης έκανε λόγο για ύφεση που δεν θα ξεπερνά το 4%.

Ετοιμαστείτε Έλληνες ...

Το Ποντίκι μας δείχνει τί "Θα Φάτε" μετά τις εκλογές...

Συνεχίστε να ΑΠΕΧΕΤΕ ...

Αντί να διαβάσει το μήνυμα της 7ης Νοεμβρίου ...

διάβασε το μήνυμα της 4ης Οκτωβρίου του... 2009 !!!


Μόνο έτσι δικαιολογείται αυτή η αποστροφή του Πρωθυπουργού :


"Παρά τη δύσκολη συγκυρία το αποτέλεσμα έδειξε ότι υπήρξε συναίνεση και κατανόηση από την κοινωνία ότι όσα έγιναν ήταν απαραίτητα για τη χώρα" !!!
"Είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα των εκλογών" τόνισε χαρακτηριστικά...


Βλέπετε λοιπόν αγαπητοί ότι η αποχή γίνεται απόχη που πιάνει όλο και περισσότερους τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας στην παγίδα της ύφεσης...


Δεν επιτρέπεται σε ΚΑΝΕΝΑ να αδιαφορήσει , δεν επιτρέπετε να "αράξει" στον καναπέ του , πιέστε γνωστούς , φίλους , οικογένεια να πάνε να ψηφίσουν .


Το μέλλον των ΠΑΙΔΙΩΝ μας εξαρτάται από ΕΜΑΣ .
Θα λογοδοτήσουμε σε αυτά , αν δεν πάρουμε θέση σε αυτή την μάχη...

e-Επιλογές της 11/11/2010

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)