Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Και το όνομα αυτής...

Αν εγκριθεί από την επιτροπή ανταγωνισμού (αλλά και την Ε.Ε) η συγχώνευση (όλες οι πληροφορίες θέλουν να έχει τις ευλογίες της κυβέρνησης αυτό το σχήμα) θα υπάρξει και αλλαγή στις ονομασίες των εταιρειών.

Πέραν του κοινού χρηματιστηριακού ονόματος (που δεν έχει όμως τόσο μεγάλη σημασία αφού μπορεί να είναι ένα σύνθετο όνομα όπως OA-AEGEAN Air) αλλαγές θα υπάρξουν και στο Εμπορικό όνομα που θα"φοράνε" τα αεροσκάφη.

Τα υποψήφια ονόματα είναι :

  • Το μικτό χρηματιστηριακό όπως αναφέρθηκε παραπάνω
  • Το Ο.Α για τις πτήσεις ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ και το AEGEAN για τις πτήσεις ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ή

  • Η κατάργηση του ονόματος AEGEAN και η υιοθέτηση του ονόματος Οlympic Αir σε όλες τις πτήσεις και όλα τα αεροσκάφη.

Σε κάθε περίπτωση το Όνομα Ο.Α καθώς και οι κύκλοι θα μείνουν αφού και κόστος έχουν (πάνω από 50 Εκ. € και είναι σαν σήμα ευρύτερα αναγνωρίσιμο.
Και τα τρία σενάρια έχουν υπέρ και κατά και μένει στις διοικήσεις των εταιρειών να επιλέξουν το καλύτερο δυνατόν...

Η Νέα εταιρεία θα κρατήσει  τα αεροσκάφη της Ο.Α που έχουν τον ίδιο τύπο κινητήρα με την ΑΕGEAN (ΙΑΕ) και σταδιακά θα απομακρύνει

Ένα καλό και ένα κακό νέο σε ενιαίο περιτύλιγμα...

Οι φήμες θέλουν τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα μεταξύ τους...

(ΑνάρτησηOA-AEGEAN Εις "Σάρκαν μίαν";;;)


Ο λόγος για τον κ. Βγενόπουλο της Μ.Ι.G (ΟΑir) και τον κ. Βασιλάκη της AEGEAN.
Αυτό το ΚΑΛΟ νέο , άλλες εποχές θα έφθανε να κάνει άλματα το ΧΑΑ και φυσικά οι μετοχές των εν λόγω εταιρειών...
Σήμερα το ΧΑΑ απλά υποδέχεται την είδηση με ελαφρά άνοδο...

Το ΚΑΚΟ νέο είναι ότι δημιουργείται ένα μονοπώλιο στην Ελλάδα (οι λοιπές Ελληνικές εταιρείες είναι μόνο για τα προσχήματα...) που ο Έλληνας επιβάτης θα πληρώσει ακριβά...

Αν η Επιτροπή ανταγωνισμού κάνει δεκτή την συγχώνευση , οι επιβάτες γυρίζουν πίσω στην εποχή του μονοπωλίου της ΟΑ όπου για να πετάξεις εσωτερικό έπρεπε να ήσουν "πλούσιος" η σε "Επείγουσα" ανάγκη...

Για να μήν μιλάμε όμως από την πλευρά του επιβάτη μόνο , σαν επιχειρηματική  κίνηση είναι καλή αν και ήταν λίγο- πολύ αναμενόμενη .
Όλα τα δεδομένα ήταν μπροστά στα μάτια των παρατηρητών...

  • Όλως τυχαίως έφυγαν τα κυριότερα στελέχη της AEGEAN και πήγαν στην ν.Ο.Α!!!
  • Όλως τυχαίως αυτά τα στελέχη πήραν στην ν.Ο.Α προσωπικό με κριτήρια AEGEAN (οι ίδιοι άνθρωποι είχαν κάνει τις προσλήψεις προσωπικού και στην A3)!!!
  • Όλως τυχαίως επέλεξαν τα αεροσκάφη που πήρε η ν.ΟΑ να είναι της ιδίας οικογένειας με αυτά της AEGEAN (Airbus A3XX)!!!


Σαν πολλές φαίνονται οι συμπτώσεις!!!

Αφήνω τελευταίο για σχολιασμό το γεγονός ότι κατά την διάρκεια των προσφορών για την πώληση της

Περισσότερο δυναμισμό ζήτησε ο Μάνος από την κυβέρνηση...

Ο Στέφανος Μάνος εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ τη δυσαρέσκειά του για την πορεία της κυβέρνησης ο σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν καταλαβαίνει "τους ρυθμούς και το μυαλό των υπευθύνων".

Παράλληλα, ο κ. Μάνος εκτίμησε ότι θα έπρεπε ήδη να εφαρμόζονται πολλά δυσάρεστα αλλά αναγκαία μέτρα και να έχουν προχωρήσει οι απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα στο χώρο της βενζίνης και του φαρμάκου.

Σε ο,τι αφορα τις περικοπές επιδομάτων, ο κ. Μάνος εκτίμησε οτι θα πρέπει η χώρα να αποφασίσει τι ακριβώς θέλει με τον αριθμό των υπαλλήλων και κατόπιν να προχωρήσει σε τομές.
Πηγή : ΣΚΑΙ

Το είχαμε σημειώσει το Σάββατο στην ανάρτηση "Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ με τον Πρωθυπουργό !!!" ότι ο Σ.Μάνος και ο Α. Ανδριανόπουλος είναι πλέον απαραίτητοι στην κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου...

Και όμως δεν είναι πλασματική η κατάσταση...

Δειλά δειλά εμφανίζονται άρθρα που συγκρίνουν τα ελλείμματα της Ελλάδας με τα ελλείμματα άλλων Ευρωπαϊκών (και όχι μόνο...) χωρών και θεωρούν (όχι άδικα) ότι είναι πλασματική η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ο γράφων δεν έχει σκοπό να αμφισβητήσει τα στοιχεία που παρατίθενται προς υποστήριξη αυτών άρθρων , ακόμα και αν είναι στρογγυλεμένα δεν παύουν να είναι κοντά στην πραγματικότητα.

Αυτό όμως που παραβλέπεται είναι ότι συγκρίνεται η Ιαπωνία και οι Η.Π.Α  (η οποίες είναι από τις πρώτες σε ελλείμματα χώρες)  με την Ελλάδα.
Σε αυτή την περίπτωση ξεχνάμε ότι και οι δύο χώρες έχουν δικά τους νομίσματα τα οποία διαχειρίζονται κατά το δοκούν.
 Επίσης και οι δύο αυτές χώρες είναι στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας οικονομίας , έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ εσωτερική αγορά, ενώ με την ηθελημένη υποτίμηση των νομισμάτων τους έχουν καταστήσει τα προϊόντα τους ιδιαίτερά ελκυστικά στις διεθνείς αγορές (και ιδιαίτερα στην Ευρωζώνη) .
Το κυριότερο όμως ατού τους είναι η βιομηχανική τους παραγωγή.
Πέραν του όγκου της παραγωγής και οι δύο αυτές χώρες έχουν υψηλής τεχνολογίας εξαγωγές που προσφέρουν σημαντικά περιθώρια κέρδους.

Συγκρίνεται όμως η Ελληνική οικονομία και με χώρες της Ε.Ε (όπως πχ την Γερμανία και την Αγγλία) που έχουν και αυτές τεράστια ελλείμματα.

Δυστυχώς και εκεί παραβλέπουμε ότι η μέν Αγγλία έχει το δικό της νόμισμα (οπότε έχει περιθώρια ευελιξίας όπως και οι παραπάνω χώρες...) ενώ με την πολιτική της έχει συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα χρηματοοικονομικά ιδρύματα στο City του Λονδίνου...

Για την Γερμανία τι να πεί κανείς;;;
Ναί έχει ελλείμματα , αλλά στα ποσά που δαπανά για να στηρίξει τις μικρές οικονομίες της Ε.Ε καθώς και την ενοποίηση των δύο Γερμανιών οφείλεται μεγάλο μέρος από αυτά.
Η Γερμανία παρά την κρίση,  είναι μία χώρα που έχει και βαριά βιομηχανία καθώς και βιομηχανία τεχνολογίας ενώ παραμένει θετικό το ισοζύγιο πληρωμών της (τα ποσά των εμπορευμάτων που εξάγει υπερβαίνουν των ποσών των εμπορευμάτων που εισάγει) παρά το ΑΚΡΙΒΟ Ευρώ.

Η Ελλάδα τί έχει να αντιτάξει σε αυτά τα δεδομένα;;;

Ο καθηγητής Μ. Κοντοπυράκης λύνει την σιωπή του...

Το Γενικό Λογιστήριο δίνει τα στοιχεία

«Ρουκέτες» κατά πολλών εξαπολύειμε τη συνέντευξή του στον Θανάση Τσίτσα για την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» ο πρώην επικεφαλής της Εθνικής Στατιστικής ΥπηρεσίαςΜ. Κοντοπυράκης. 

Καταλογίζει τις ευθύνες για τα παραποιημένα στοιχεία όχι στη Στατιστική Υπηρεσία αλλά στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους,δηλαδή στον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών
Αποκαλύπτει επίσης, ότι η περιβόητη απογραφή του 2004 είχε αποφασιστεί και θα γινόταν ούτως ή άλλως από την Ε.Ε. και θεωρεί λάθος του Γ. Αλογοσκούφη ότι έσπευσε να την παρουσιάσει ως δική του πρωτοβουλία, πιστεύοντας ότι θα κέρδιζε πόντους. 
Μιλάει με σκληρά λόγια για τον Γ. Παπακωνσταντίνου, αποκαλώντας τον «ψεύτη» και κατηγορώντας τον για αλαζονεία και ρεβανσισμό, και του καταλογίζει «ατιμία», επειδή έριξε την ευθύνη για τα στοιχεία που εστάλησαν στις Βρυξέλλες στις 21 Οκτωβρίου στη Στατιστική Υπηρεσία
«Με αποκάλεσε ψεύτη ο ψεύτης», λέει χαρακτηριστικά. 
Καταγγέλλει ότι η περιγραφή του ύψους του ελλείμματος ήταν προϊόν πολιτικής απόφασης. 
Πιστεύει δε ότι, αν στη θέση του ήταν η Λούκα Κατσέλη, θα είχε κινηθεί διαφορετικά. 
Λέει ότι τα στοιχεία για να μπούμε στην ΟΝΕ ήταν σύμφωνα με εκτιμήσεις και όχι από έρευνες. Εκφράζει πίκρα επειδή η Ν.Δ. δεν έχει βγει ακόμη να τον υπερασπιστεί. 
Ο καθηγητής, τέλος, βλέπει ως μόνη διέξοδο από τη σημερινή κατάσταση «να γυρίσουμε το βιοτικό μας επίπεδο στη δεκαετία του '70».
Αποσπάσματα συνέντευξης του πρώην επικεφαλής της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, Μανώλη Κοντοπυράκη, στον Θανάση Τσίτσα για την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία»
  
-Στην εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς» γράφτηκε ότι «δραπετεύσατε» στις ΗΠΑ γιατί προσπάθησαν να σας ρίξουν όλα τα βάρη. 

"Οχι, δεν δραπέτευσα, σπίτι μου βρίσκομαι. Αισθάνθηκα απογοητευμένος και αηδιασμένος και έφυγα." 

-Μετανιώσατε που επιστρέψατε στην Ελλάδα;


"Το δικό μου παράδειγμα θα γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν. Θα αποτρέπει τον κάθε έλληνα επιστήμονα του εξωτερικού να βοηθήσει την πατρίδα. Με φτύσανε στην ίδια μου τη χώρα. Νιώθω σαν εξόριστος... (βουρκώνει)." 

-Ποιο ήταν το δικό σας λάθος;

"Οτι επέστρεψα τελικά στην Ελλάδα... Εις βάρος της ζωής μου και της τσέπης μου, παραιτήθηκα από το πανεπιστήμιο, άφησα ένα μισθό 150.000 δολαρίων για ένα μισθό 3.500 ευρώ χάνοντας και τα συντάξιμά μου χρόνια." 

-Μέχρι σήμερα, οι δύο πρώην πολιτικοί σας προϊστάμενοι, Αλογοσκούφης και Παπαθανασίου, δεν σας έχουν καλύψει δημοσίως. Πώς το σχολιάζετε;

"Με πίκρα. Περίμενα ηθική τουλάχιστον κάλυψη. Αλλά όχι μόνο αυτοί οι δύο δεν με κάλυψαν, ούτε και η Ν.Δ. δεν έχει βγει ακόμη να με υπερασπιστεί." 

-Ως Στατιστική Υπηρεσία παίρνατε στοιχεία για το προβλεπόμενο έλλειμμα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Αρα, μπορώ να συμπεράνω ότι φωτογραφίζεται ως υπεύθυνο το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους;

Αυτό το γράφουν για "Καλό";;;

Όταν η εφημερίδα που παραδοσιακά στηρίζει ΠΑΣΟΚ και φυσικά (πλέον...) τον Γ.Παπανδρέου έχει αυτό το πρωτοσέλιδο (!!!) τί να υποθέσουμε;;;
Μήπως ότι "Παίζει τα ρέστα ΜΑΣ";;;
Αν δηλαδή μιλάμε σοβαρά ότι ο πρωθυπουργός (με μείον την "μπάνκα") προσπαθεί να παίξει πόκερ με αυτούς που έχουν το χρήμα"μαζεμένο" , φοβάμαι ότι το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο...

Το "πόκερ" εκτός από τύχη απαιτεί και "μπλόφες" , απαιτεί και "τρομοκράτηση" των αντιπάλων για να θεωρούν ότι έχεις ατού στα χέρια σου...
Μπορεί κανείς σοβαρά να πιστέψει ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός έχει κάποια "Ατού" στα χέρια του ώστε να "μπλοφάρει"???
Ακόμα και το "χαρτί" Ρωσία "κάηκε" στην πρόσφατη επίσκεψη.

Αν δέχεται η κυβέρνηση ότι παίζει τις τύχες της χώρας στα "χαρτιά" να το πάρουμε απόφαση ότι θα μας πάρουν και τα "σώβρακα" τα χαρτόμουτρα της Βόρειας Ευρώπης...

Ω τι Τύπος !!!

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ναι, ξαναγεννιέται η ΝΔ! Όλη η βάση μια γροθιά".
Σημείωση Αντίλογου : Χρειάζεται και χρόνος για να "Μεγαλώσει"...

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Μέτωπο αντίστασης κορυφαίων υπουργών. Κυβερνητικά στελέχη βάζουν "κόκκινες γραμμές" στο Μαξίμου".
Σημείωση Αντίλογου : Σημείωση Αντίλογου : Το κακό με τις γραμμές είναι ότι ξεθωριάζουν η/και μετακινούνται...

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Στο σκαμνί για κακούργημα αυτοί που παρέλαβαν το C41, επέστρεψαν τις εγγυητικές και έβγαλαν λάδι τον Χριστοφοράκο. Να παρέμβει ο εισαγγελέας για το γιγαντιαίο σκάνδαλο".
Σημείωση Αντίλογου : Να επέμβει...

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Θα γίνουμε ηγεμονική δύναμη". Το πολιτικό και ιδεολογικό μανιφέστο της ΝΔ παρουσίασε ο Α. Σαμαράς".
Σημείωση Αντίλογου : Πολλά θά και από την ΝΔ...

* ΕΘΝΟΣ: "Τρία σενάρια για τελικό "deal" με την ΕΕ. Ενώ καταφθάνουν σήμερα οι ελεγκτές από Κομισιόν - ΕΚΤ - ΔΝΤ".
Σημείωση Αντίλογου : Από σενάρια "χορτάσαμε"...

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)