Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Αλλάζει ριζικά η πολιτική της Ελλάδας για το άσυλο ...


Όχι το πανεπιστημιακό (εκεί κάνει τζιζ...) αλλά των προσφύγων...
Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε σήμερα τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Αντόνιο Γκουτέρες.ότι θα γίνει μεταρρύθμιση του συστήματος παροχής ασύλου στη χώρα μας, καθώς και στις πολιτικές για την αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.

Παρουσιάζοντας το σχέδιο δράσης της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε έξι τομείς:

  1. - Επιτήρηση των συνορων τόσο στις πύλες εισόδου, όσο και στις εξόδους της χώρας
  2. - Αντιμετώπιση της λαθρεμπορίας ανθρώπων
  3. - Σωστή διαχείριση των πολιτικών προσφύγων
  4. - Συνεργασία με την Υπατη Αρμοστεία, με τα υπόλοιπα κράτη-μέλη εντός Ε.Ε. και με τα γειτονικά κράτη
  5. - Ομαλή ένταξη των νομίμων μεταναστών στις κοινωνικές μας δομές και ιδιαίτερα εκείνων της δεύτερης γενιάς
  6. - Ριζική αλλαγή της πολιτικής για το άσυλο, με την ίδρυση ανεξάρτητης Υπηρεσίας Ασύλου (για την αξιολόγηση του καθεστώτος ασύλου).
Τί ισχύει όμως σήμερα:::

Που είναι ο πυρσός ;;;


Δεν θα το έκανα θέμα αν κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας  για τον αρχηγό της ΝΔ ,  ορισμένοι υποψήφιοι δεν είχαν κατηγορηθεί ούτε λίγο ούτε πολύ σαν εκτός καταστατικού  για την έλλειψη του πυρσού από την ιστοσελίδα τους ...
Αντιθέτως επινοούνταν όσοι στην προεκλογική τους σελίδα είχαν τον πυρσό...

Σήμερα , τόσο καιρό μετά την εκλογή του αρχηγού , με ανακαινισμένη την ιστοσελίδα του κόμματος ,  ο πυρσός απουσιάζει ......

Να είναι από λάθος;;;

Μήπως τελικά οι  υποψήφιοι που δεν είχαν τον πυρσό δεν είχαν κάνει "έγκλημα";;;
Μήπως αυτοί που είχαν τον πυρσό τώρα τους "χάλασε";;;

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε η JAL...


O Εθνικός αερομεταφορέας της Ιαπωνίας πτώχευσε...

Οι Ιάπωνες βλέπεις σέβονται τα χρήματα των φορολογουμένων τους και δεν τα πέταξαν σε μία μάυρη τρύπα όπως έκανε η χώρα μας με την Ο.Α τόσα χρόνια.

Και Ναι !!! ,
Οι Ιάπωνες πιλότοι , συνοδοί και εν γένει οι εργαζόμενοι στην εταιρεία , ΔΕΝ κατέλαβαν τα αεροδρόμια , ΔΕΝ "έκλαψαν" στον Ιάπωνα "Λάκη Λαζόπουλο" που θα "χαθεί  μία ιστορική εταιρεία"  και  ΔΕΝ βανδάλισαν τα αεροπλάνα όπως οι δικοί μας στο  Ελ. Βενιζέλος.

Ας είναι καλά ο κ. Χατζηδάκης που έκλεισε αυτή την μάυρη τρύπα...

Το αναφέρω σαν σύγκριση πώς λειτουργεί ένα κράτος που ΔΕΝ χρωστά το 120 % του ΑΕΠ του , σε σχέση με ένα άλλο κράτος που το χρωστά.....

Ιδού Πεδίο Δόξης Λαμπρό...


Για εξοικονόμηση χρήματος...

Δύσκολα το πιστεύει κανείς αλλά είναι αλήθεια: Σε μία απλή ποδοσφαιρική Κυριακή σαν τη χθεσινή, κοντά 2500 αστυνομικοί και 438 οχήματα, με συνολικό κόστος πάνω από 300.000 ευρώ, δεν απασχολήθηκαν στην προστασία του πολίτη αλλά ασχολήθηκαν με την «ειρηνική» διεξαγωγή αγώνων μεταξύ Ποδοσφαιρικών Ανώνυμων Εταιριών.(Πηγη : ΕΘΝΟΣ)

Πληρώνουμε Φόρους για να κάνουν τις business τους οι ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ανώνυμες εταιρείες...

Δηλαδή επιβαρύνεται το δημόσιο ΈΛΛΕΙΜΜΑ με περίπου 10.000.000 τον χρόνο (με βάση υπολογισμού τις 30 αγωνιστικές) για να παίζουν  ξύλο ΜΠΑΛΑ μερικοί (ΞΕΝΟΙ) ποδοσφαιριστές  και να έχουν τον ιδιωτικό τους "στρατό" οι πρόεδροι !!!

Οι κίνδυνοι όσον αφορά την εφαρμογή παραμένουν...


Με την παραπάνω φράση του στελέχους της S&P συνοψίζεται όλη η αμφιβολία των ξένων ώς προς την εφαρμογή των μέτρων του Προγράμματος που ανακοίνωσε ο Υπ. κ. Παπακωνσταντίνου .

Δεν είναι δυστυχώς η πρώτη φορά που η Ελλάδα υπόσχεται αλλά δεν τα καταφέρνει στην τήρηση των υποσχέσεων.
Ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της χώρας μας η παροιμία "Όποιοσ καεί στον χυλό φυσά και το γιαούρτι"...
Χαρακτηριστικά η S&P ούτε λίγο ούτε πολύ "εκβιάζει" την εφαρμογή των μέτρων με απειλή την νέα υποβάθμιση....
Quote
H Standard & Poor's ίσως υποβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας, αν η κυβέρνηση δεν εφαρμόσει με αυστηρότητα το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής λόγω κοινωνικών και πολιτικών αντιδράσεων, δήλωσε σήμερα στο Reuters στέλεχος του οίκου αξιολόγησης.
«Οι κίνδυνοι όσον αφορά την εφαρμογή παραμένουν , η εφαρμογή είναι αυτή που είναι κρίσιμη για την αξιολόγηση».

Νά και οι αγρότες της Κρήτης...


Αλλά στο πιο ...χαλαρό.
Καμία σχέση με τις περισυνές ακρότητες και τα δάκρυα του κ. Γ.Α.Π στον Πειραιά...
Τώρα κυβερνάνε οι ....δικοί τους!!!

Quote
Της Πέλλας Λασηθιωτάκη

Με συλλαλητήριο έξω από την Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο και αποκλεισμό του κτιρίου των Εφοριών στα Χανιά, συμμετέχουν την Τετάρτη οι αγρότες της Κρήτης στην κινητοποίηση του κλάδου που πραγματοποιείται σχεδόν σε πανελλήνιο επίπεδο. Οι κινητοποιήσεις στην Κρήτη έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα και σύμφωνα με τις αποφάσεις των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου και Χανίων θα διαρκέσουν προς το παρόν μία μέρα. Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Ηρακλείου Ζαχαρίας Σπυριδάκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πιο δυναμικών κινητοποιήσεων, αν τα αιτήματα των αγροτών δεν ικανοποιηθούν. «Μετά την κινητοποίηση θα επιδιώξουμε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Στη συνέχεια θα συνεδριάσουμε ξανά και ανάλογα με τις απαντήσεις που θα πάρουμε θα καθορίσουμε τη στάση μας. Αν τα αιτήματα μας, είπε ο κ. Σπυριδάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δεν ικανοποιηθούν τότε θα προχωρήσουμε σε νέες κινητοποιήσεις. Δεν μπορώ όμως να πω προς το παρόν τι θα κάνουμε, όλα θα εξαρτηθούν από τις απαντήσεις του Υπουργείου και οι αποφάσεις θα ληφθούν από το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας».

Η απόφαση για την κινητοποίηση της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου, πάρθηκε όπως ήδη έχει γράψει η «Π», στη συνεδρίαση της διοίκησης της ΟΑΣΝΗ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Οι συνδικαλιστές έκριναν ότι ένα χρόνο μετά τις δυναμικές κινητοποιήσεις των αγροτών στην Κρήτη και τον Πειραιά, τα προβλήματα αντί σε ένα βαθμό τουλάχιστον να λυθούν, οξύνθηκαν. Έτσι, το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας πήρε την απόφαση να κατέλθει, καταρχήν, στην κινητοποίηση της 20ης Ιανουαρίου.

Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 10 το πρωί έξω από τα γραφεία της ΟΑΣΝΗ στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων. Θα ακολουθήσει πορεία που θα καταλήξει έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο μεταξύ, χθες συνεδρίασε και η διοίκηση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων η οποία αποφάσισε να καλέσει τους αγρότες σε αποκλεισμό του κτιρίου των Εφοριών την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δεν έλειψε και η κριτική εναντίον των Ηρακλειωτών συνδικαλιστών, καθώς οι Χανιώτες ένοιωσαν να αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση της ΟΑΣΝΗ να καλέσει τον αγροτικό κόσμο σε κινητοποίηση, αφού δεν είχε προηγηθεί η σχετική συνεννόηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω της ΓΕΣΑΣΕ γίνονται επαφές με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ώστε να επιτευχθεί συνάντηση την Πέμπτη μεταξύ της Υπουργού Κ. Μπατζελή και των εκπροσώπων των αγροτών της Κρήτης.

Αιτήματα:

Η άποψη του Δήμαρχου Βελβεντού Κοζάνης για τον Καλλικράτη.



Η μεγάλη μας απορία είναι σήμερα γιατί σε πάρα πολλές χώρες της Ευρώπης υπάρχει άλλη αντίληψη για την τάξη πληθυσμού των Δήμων, (μικρό πληθυσμιακό μέγεθος σε χιλιάδες Δήμους), οι οποίοι και λειτουργούν άψογα. 

Ενώ στην Ελλάδα συλλήβδην θεωρείται ψόγος το μικρό μέγεθος και δεν εξετάζονται τυχόν ιδιαιτερότητες, η ταχύτητα ανάπτυξης ενός μικρότερου Δήμου, τα έργα που εκτέλεσε από το Γ’ Κ.Π.Σ., η Ταυτότητα Κοινωνίας κ.λ.π.
Χαρακτηριστική είναι η αναφορά δεδομένων
α)στο περιοδικό ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,τεύχος 124, σελ 23 και
β)Στην έκδοση-βιβλίο του Υπουργείου Εσωτερικών, Αθήνα 2007 και αλλού.
Παραδείγματα:
Γαλλία 36.684 Δήμοι με μέσο όρο 1.720 κατ/Δήμο
Ισπανία 8.110 Δήμοι με μέσο όρο 5.430 κατ/Δήμο
Γερμανία 12.431 δήμοι με μέσο όρο 6.690 κατ/Δήμο
Ιταλία 8.101 Δήμοι με μέσο όρο 7.270 κατ/Δήμο
Ευρώπη των 15 χωρών συνολικά έχει 73.012 Δήμους με μέσο όρο 5.200 κατοίκων ανά Δήμο

Και η Ελλάδα σήμερα έχει 1034 ΟΤΑ με μέσο όρο 10.200 κατ/Δήμο.
Είμαστε ήδη ως χώρα σε ...σειρά πληθυσμιακής «υπεσυμπύκνωσης» του μέσου όρου πληθυσμού ανά Δήμο.

Και με την πρόταση των 370 Δήμων θα είμαστε με αναλογία 28.500 κατ/Δήμο.
Πέραν αυτών σημαντικός είναι και ο παρακάτω πίνακας, από τις ίδιες πηγές.
Γαλλία: Το 95% των Δήμων έχει πληθυσμό κάτω των 5.000 κατοίκων.
Γερμανία: Το 75% των Δήμων έχει πληθυσμό κάτω των 5.000 κατοίκων.
Ισπανία: Το 85% των Δήμων έχει πληθυσμό κάτω των 5.000 κατοίκων.
Ιταλία: Το 71% των Δήμων έχει πληθυσμό κάτω των 5.000 κατοίκων.
Φινλανδία: Το 50% των Δήμων έχει πληθυσμό κάτω των 5.000 κατοίκων.

Ω τι τύπος !!!


Το Πρόγραμμα σταθερότητας κυριαρχεί σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Οι εφημερίδες που στηρίζουν ΠΑΣΟΚ το αντιμετωπίζουν στρογγυλεμένα και οι αντιπολιτευόμενες σαν ...καταστροφή.

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "22 μπλόκα αγροτών παραλύουν τη χώρα. Ενώ η κυβέρνηση τους καλεί σε διάλογο".
Σημείωση Αντίλογου : Απαράδεκτη συμπεριφορά που όμως "καλλιεργήθηκε" από τις "προοδευτικές" δυνάμεις του τόπου...

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Έρχεται φτώχεια. Eurostat 20% των κατοίκων της Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να καταστούν φτωχοί".
Σημείωση Αντίλογου : Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη φτώχεια αλλά και πλασματική φτώχεια...

* Η ΑΥΓΗ: "Σύρονται... υπερήφανα από τις αγορές. Η κυβέρνηση συζητεί στις Βρυξέλλες για πρόσθετα σκληρά μέτρα, το πιθανότερο τον Ιούνιο".
Σημείωση Αντίλογου : Την αριστερή νοοτροπία πληρώνουμε κύριοι της Αυγής...

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Χρεωκοπία της Ελλάδας φοβάται η Deutsche Bank. Ενώ ο Γ. Παπακωνσταντίνου προσπαθεί να πείσει τους Ευρωπαίους για το Πρόγραμμα Σταθερότητας".
Σημείωση Αντίλογου : Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα θα είναι αμφίβολο το μέλλον της τράπεζας αφού κρατά στα χέρια της περισσότερο από το 1/3 του δημόσιο χρέους...

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)