Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Τα επιμελητήρια βγάζουν από την δύσκολη θέση την κυβέρνηση...


Η προσφυγή του ΕΒΕΑ και των λοιπών επιμελητηρίων στην δικαιοσύνη (παρά την "δυσφορία" της Σοσιαλιστικής κυβέρνησης) βγάζει από την δύσκολη θέση την κυβέρνηση.

Παράνομη και καταχρηστική λοιπόν η απεργία απεφάσισε το δικαστήριο .

Έτσι και οι συνδικαλιστές δεν υποχώρησαν.....αλλά και η Σοσιαλιστική κυβέρνηση δεν πήρε "αντεργατικές" αποφάσεις......
Για να δούμε τώρα τι θα κάνει το ΚΚΕ που αναγνωρίζει σαν νόμο μόνο το "Δίκιο του (πλούσιου...) Εργάτη".

"Αντικομμουνιστικές Εκδηλώσεις "...

Επιθετικό άρθρο κατά της πτώσης του τοίχους του αίσχους δημοσιεύει ο Ριζοσπάστης...


Quote


Αλέκα Παπαρήγα: Η ανατροπή δεν είναι οριστική και αμετάκλητη. Η ροή της Ιστορίας δεν μπορεί να σταματήσει. Αν νομίζουν αυτοί που μαζεύτηκαν στο Βερολίνο ότι οι λαοί θα συμφιλιωθούν με την ιμπεριαλιστική πραγματικότητα, πέφτουν έξω. Αργά ή γρήγορα θα σηκωθούν ακόμα ψηλότερα απ' ό,τι έγινε στον 20ό αιώνα


Τους κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές, που έδωσαν τη ζωή τους για την υπόθεση του Σοσιαλισμού, τίμησε χτες το ΚΚΕ στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, δίνοντας απάντηση στις αντικομμουνιστικές εκδηλώσεις στο Βερολίνο, όπου πανηγύριζαν οι ιμπεριαλιστές για την ανατροπή του Σοσιαλισμού, γιορτάζοντας την πτώση του Τείχους. Αλλά η ανατροπή δεν είναι οριστική και αμετάκλητη. Η ροή της Ιστορίας δεν μπορεί να σταματήσει. Αργά ή γρήγορα η επικαιρότητα του Σοσιαλισμού θα γίνει πραγματικότητα. Υπερασπίζουμε τα μεγάλα επιτεύγματα του σοσιαλισμού, τις κατακτήσεις του που ωφέλησαν ολόκληρη την ανθρωπότητα. Κανείς δεν μπορεί να παραγράψει το γεγονός ότι η ανατροπή του Σοσιαλισμού οδήγησε τον ιμπεριαλισμό σε ακόμη μεγαλύτερη βαρβαρότητα εναντίον των λαών. Το ΚΚΕ είχε το θάρρος και την τόλμη να βαθύνει και να αναδείξει τις αιτίες που οδήγησαν στην καπιταλιστική παλινόρθωση, αντλώντας διδάγματα από τις αρνητικές εμπειρίες. Υπερασπιζόμαστε το Σοσιαλισμό που γνωρίσαμε και δεν πρόκειται να παραιτηθούμε από την πάλη για το Σοσιαλισμό και στην Ελλάδα.
UnQuote


Οι Γερμανοί πολίτες έζησαν στο "πετσί" τους τον Σοσιαλισμό κα. Παπαρήγα μου , το ίδιο και οι πολίτες σε πολλές χώρες του πρώην "Ανατολικού μπλόκ" που σήμερα προτείνουν να ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ο κομμουνισμός στις χώρες τους.
Ο Αντικομμουνισμός και ο Αντιφασισμός δεν θα περάσει με την πάροδο του χρόνου , οι λαοί δεν ξεχνούν την ιστορία τους όσο και αν ελπίζετε.

Ευτυχώς για την χώρα μας το κόμμα σας δεν κατάφερε παρά τον εμφύλιο πόλεμο που έφερε να νικήσει ώστε και οι Έλληνες πολίτες να ζήσουν την βάρβαρη ολοκληρωτική αγκαλιά του καθεστώτος που οραματίζεστε.

Δυστυχώς για σας , η ανατροπή είναι ΟΡΙΣΤΙΚΗ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ , σε μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι ακόμα οι χώρες που οι πολίτες τους "απολαμβάνουν" το "δώρο" του σοσιαλισμού και ευελπιστώ ότι θα είμαστε καλά στην υγεία μας να δούμε και σε αυτές την κατάρρευση του ολοκληρωτισμού.

Εσείς είστε τυχερή , ζείτε στην μοναδική χώρα της Ευρώπης που παρά το γεγονός ότι δεν σας εμπιστεύεται η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών , ο λόγος σας μεταδίδεται από τα ΜΜΕ και συζητείται από τα λοιπά κόμματα και τους πολίτες  σαν σοβαρός !!!

Έχετε δυστυχώς επηρεάσει ακόμα και "Δεξιά" κόμματα που θεώρησαν ότι εφαρμόζοντας μέρος της ιδεολογικής σας πλατφόρμας θα ήταν "ελκυστικά" στους ψηφοφόρους !!!

Ευτυχώς οι πολίτες ξέρουν καλύτερα από τους  πολιτικού τους και τους δείχνουν τον δρόμο με την ψήφο τους.

Πάντως εσείς συνεχίστε έτσι ακριβώς, ο δρόμος προς το 3% είναι κοντά.......

.

Είναι νόμιμο , αμφισβητήται το ηθικό ....

Πηγή : Politis
Quote

«Ασθμαίνουσες» δικαιολογίες από την κ. Σιούτη και το Μαξίμου!


Την συγκεκριμένη απάντηση την περίμενα και μάλιστα μια εβδομάδα νωρίτερα. «Στοχοποιούνται πρόσωπα, που είναι κοντά στον πρωθυπουργό, από ...συμφέροντα που ανησυχούν για το μέλλον τους...» έλεγαν χθες πηγές (πάντα …ανώνυμες, που μέσω των... πτηνών τις περνούν στην κοινή γνώμη.)

Αναφέρονταν στον κ. Παμπούκη, την κ. Μπιρμπίλη και την κ. Σιούτη. Η τελευταία είναι ως γνωστόν η νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου.

Η κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι η νομική σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου, Γλυκερία Σιούτη, είχε επιστρατευτεί από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο της SIEMENS.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι το 2007 «η στενή συνεργάτιδα του πρωθυπουργού ήταν μέλος της ομάδας νομικών που είχε επιστρατεύσει ο πρώην ισχυρός άνδρας της SIEMENS για να αποφύγει την έρευνα της «Debevoise & Plimpton» για τις μίζες και να κερδίσει χρόνο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, «ο Χριστοφοράκος, επικαλούμενος το νόμο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων καθυστερούσε μέσω νομικής διαδικασίας τηνέναρξη της έρευνας και το νομικό όχημα επίκλησης του νόμου στηρίχθηκε στο ότι η εταιρεία που θα διενεργούσε την έρευνα είχε έδρα τις ΗΠΑ και για την εξαγωγή δεδομένων σε χώρα εκτός της Ε.Ε. χρειαζόταν η άδεια της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων».

Η κ. Σιούτη απάντησε με επιστολή της ότι «δεν υπήρξε ποτέ δικηγόρος του κ. Χριστοφοράκου. Η εταιρεία SIEMENS είχε αναθέσει στη δικηγορική εταιρεία, στην οποία συμμετείχε, την περιγραφή του νομικού πλαισίου της προστασίας των προσωπικών δεδομένων της εταιρείας και του προσωπικού της, στην περίπτωση κατά την οποία στο πλαίσιο ...κάποιου ελέγχου (sic!) αυτά της ζητούνταν».

Επί της απάντησης της κυρίας Σιούτη έχω τις ενστάσεις μου. Kατ` αρχάς η εφημερίδα αναφέρει ότι ο κ. Χριστοφοράκος είχε επιστρατεύσει την ομάδα των νομικών στην οποία συμμετείχε και όχι ότι την διόρισε δικηγόρο του.
Τα επικοινωνιακά και λεκτικά πυροτεχνήματα λοιπόν καλό θα ήταν να τα αποφεύγει , καθώς θα φέρουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα απ` ότι επιδιώκει.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι πράγματι δούλεψε για την SIEMENS του κ.Χριστοφοράκου. Αυτό αποδεικνύεται μέσα από την δικογραφία όπου αναφέρεται ότι έπειτα από τηλεφωνική συνδιάσκεψη της «Debevoise & Plimpton» με το νομικό επιτελείο της «SIEMENS ΗELLAS» στις 30 Απριλίου 2007 «συμφωνήθηκε να γίνει κοινή προσέγγιση της ΑΠΠΔ (Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων) για να συζητηθεί η διαδικασία. Συμφωνήθηκε να ετοιμαστεί για την κυρία Σιούτη και τον κ. Φλογαΐτη ένα ενημερωτικό σημείωμα».

Στις 15/06/2007 υπήρξε τηλεφωνική συνδιάσκεψη των δικηγόρων του αμερικανικού γραφείου ερευνών με τους «Γιαννίδη, Φλογαΐτη και Ταζεδάκη», στην οποία, μεταξύ 7 θεμάτων, συμφωνήθηκε να «συναντηθούν Γιαννίδης, Σιούτη, Μήτρου και Ταζεδάκη για να ....συμφωνήσουν επί του νομικού πλαισίου της έρευνας».

Άρα αγαπητή κυριά Σιούτη η SIEMENS και ο κ. Χριστοφοράκος δεν σαν ανέθεσαν «την περιγραφή του νομικού πλαισίου της προστασίας των προσωπικών δεδομένων της εταιρείας και του προσωπικού της, στην περίπτωση κατά την οποία στο πλαίσιο ...κάποιου ελέγχου (sic!) αυτά της ζητούνταν», όπως ισχυρίζεστε στην ανακοίνωση σας ,αλλά για τον συγκεκριμένο έλεγχο της«Debevoise & Plimpton».

Σας ανέθεσαν στην πραγματικότητα μια νομική ντρίπλα με σκοπό να κωλυσιεργήσει η έρευνα και να προλάβει ο κ. Χριστοφοράκος να καλύψει τα ίχνη τόσο του ιδίου όσο και ....κάποιων άλλων!
Και εκ του αποτελέσματος τα κατάφερε τόσο καλά, ώστε και σαν κύριος να φύγει ( μη χρησιμοποιώντας την δεύτερη ταυτότητα την οποία είχε βγάλει ...μυστηριωδώς επί ΠαΣοΚ), και να αρχίσει να κυκλοφορεί σήμερα ελεύθερος στην Γερμανία, απαλλαγμένος από τα οποιαδήποτε …αμαρτήματά του.

Η κυρία Σιούτη ( δικηγόρος γαρ) επιχειρεί και μια δεύτερη επικοινωνιακή-λεκτική «ενατένιση». Ισχυρίζεται στην ανακοίνωση της ότι «όλα τα ανωτέρω συνέβησαν ...πολύ πριν... η δημόσια ζωή βρεθεί αντιμέτωπη με τη λεγόμενη υπόθεση Χριστοφοράκου».

Επιχείρημα τόσο αστείο που ακόμα και οι ένθερμοι υποστηρικτές του ΠαΣοΚ δεν θα μπορούσαν να το υιοθετήσουν.
Η υπόθεση ήταν ευρέως γνωστή από το 2006 .H SIEMENS HELLAS είχε αρχίσει ήδη να τραβιέται από τους εισαγγελείς. Ο προφυλακισμένος σήμερα κ. Μαυρίδης κατέθετε στους Ελβετούς ανακριτές Λίναρντ Οξνερ και Κλερ Νταμς στις 30/3/2006 και τις 19/6/2006.

Μάλιστα στις αρχές του 2007 επέστρεψε 7,8 εκατομμύρια ευρώ στη μητρική SIEMENS, προκειμένου αυτή να αποσύρει την αγωγή της (η οποία όμως εξαιτίας προφανώς της συνεχιζόμενης έρευνας από τη SEC απέφυγε να την αποσύρει ).

Όλα αυτά ήταν ευρέως γνωστά και δημοσιευμένα στις εφημερίδες από το 2006. Πως εσείς ενάμισι χρόνο αργότερα και με τις εφημερίδες σε καθημερινή βάση να φιλοξενούν ανταποκρίσεις με τις ....«εξομολογήσεις» Σίχατσεκ, ισχυρίζεστε ότι δεν γνωρίζατε; 

Εκτός αυτού βέβαια, το λεκτικό πυροτέχνημα της κυρίας Σιούτη είναι αστείο και για έναν ακόμα λόγο. Εάν δεν γνώριζε μια νομικός και καθηγήτρια , τότε για ποιο πράγμα ...διαπραγματευόταν… με την μεγάλη( και θεοσκότεινη) αμερικανική εταιρεία «Debevoise & Plimpton»; Γενικώς και αορίστως;

Τέτοιου είδους «ασθμαίνουσες» δικαιολογίες …ούτε για τα μικρά παιδιά. Μόνο για ελάχιστους μωρούς και άλογους οπαδούς., οι οποίοι το « νόμιμο δεν είναι οπωσδήποτε και ηθικό» το είχαν «παντιέρα» και που σήμερα περιέργως ….. την έχουν υποστείλει!
UnQuote

Σημέιωση Αντίλογου :
Σε ένα μήνα μόνο.................

.

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)