Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Εκλογές στο Εργατικό (στο ποιό ;;;) Κέντρο: Δεν εξελέγη κανείς εργάτης!!!

Με 198 ψήφους πρώτευσε ο νυν πρόεδρος του ΕΚΘ Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης στις χθεσινές εκλογές. 
Εξελέγησαν επίσης γνωστά ονόματα από μεγαλοσυνδικαλιστές μέχρι βουλευτές

Αυτοί που απουσιάζουν από το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου είναι οι ....εργάτες!!!! 

Όλοι σχεδόν οι εκλεγμένοι , 

Να τα μας και ο Ισπανός "Σαμαράς" (Σύμφωνα με την προσφιλή σύγκριση-προσβολή ορισμένων...)

Ραχόι: Απολύτως απαραίτητα τα μέτρα λιτότητας!!!


Ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι υπερασπίστηκε σήμερα την πολιτική λιτότητας που έχει υιοθετήσει η κυβέρνησή του αν και παραδέχθηκε ότι το πρόγραμμα αυτό με στόχο τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος πλήττει πολλούς ανθρώπους.
«Είναι αλήθεια ότι τα μέτρα που παίρνουμε πλήττουν πολλούς ανθρώπους , Όμως είναι απολύτως απαραίτητα...», παραδέχθηκε ο Ραχόι στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με την πρόεδρο της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ. 

Ο Φούχτελ, εμείς και η αλήθεια ...

Τα αισχρά επεισόδια εις βάρος του Γερμανού προξένου στη Θεσσαλονίκη «ήταν υποκινούμενα», άκουσα να λένε κάπου στο ραδιόφωνο. Επιτρέψτε μου να συμφωνήσω απολύτως. Γνωρίζω μάλιστα τον υποκινητή τους: ήταν η αλήθεια, την οποία με χαρακτηριστική γερμανική ευθύτητα (και κάπως χοντροκομμένα) εκστόμισε ο Χ. Γ. Φούχτελ. 

Βλέπετε, το έχουν αυτό με την αλήθεια οι Γερμανοί και γενικότερα οι τευτονικές φυλές, ιδίως όταν έχουν διαμορφωθεί από την προτεσταντική παράδοση. «Τhe German name has a proverbial significance of sincerity and honest meaning», κάπως έτσι θυμάμαι να ξεκινά ένα δοκίμιό του ο Εμερσον.
Από την άλλη, βέβαια, το ανθρώπινο είδος δεν αντέχει πολλή αλήθεια, για να παραφράσουμε τον ποιητή. Ούτε καν αυτοί οι Γερμανοί. 

Οταν, π.χ., λίγο μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο κυκλοφόρησε στη Γερμανία το «Μια γυναίκα στο Βερολίνο» της Ανώνυμης, η οργή της -ανδρικής ως επί το πλείστον- κοινής γνώμης ήταν τέτοια, ώστε η συγγραφέας αυτής της συγκλονιστικής μαρτυρίας για τη ρωσική κατοχή του Βερολίνου απαγόρευσε να επανεκδοθεί το βιβλίο της στη Γερμανία όσο η ίδια ήταν εν ζωή, παρά τη διεθνή απήχηση που είχε και τις πολλές ξένες μεταφράσεις. Κατανοητό, εν μέρει. 

Πώς φθάσαμε στη σημερινή κρίση ...


Θα ανατρέξω στην εμπειρία από την ευρωβουλευτική μου παρένθεση στη δημοσιογραφία για να συμβάλω στην κατανόηση όσων διαδραματίζονται για τη δανειακή βοήθεια της τρόικας (ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ) προς τη χώρα μας. 
Το πρόβλημα ξεκίνησε από την εγκατάλειψη του ονείρου για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Το ξήλωμα επακολούθησε με την παραβίαση της Συνθήκης του Μάαστριχτ το 2002 από τη Γερμανία και τη Γαλλία. Οι δύο υπερδυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης παρουσίασαν τότε ελλείμματα υψηλότερα από το όριο του 3% σε σχέση με το ΑΕΠ που υπαγορεύει η Συνθήκη. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως όφειλε, ζήτησε από το ανώτατο θεσμικό όργανο, το Συμβούλιο των Πρωθυπουργών των χωρών-μελών, να ανακαλέσει στην τάξη τις δύο χώρες. 
Το Συμβούλιο όμως αγνόησε το αίτημα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία έτσι προσέφυγε στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ζητώντας του να διαπιστώσει την παράβαση και να  επιβάλει τις προβλεπόμενες στο Σύμφωνο αυστηρές κυρώσεις. Και τότε για πρώτη φορά διαπιστώθηκε στην πράξη ο παραφρασμένος οργουελικός αφορισμός, ότι όλα τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης είναι ίσα αλλά κάποια είναι πιο ίσα

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δεν τόλμησε να καταδικάσει τη Γερμανία και τη Γαλλία, όπως είχε υποχρέωση, καθ' ότι ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις, και τις άφησε ατιμώρητες, ενώ σε περιπτώσεις μικρότερων χωρών εφαρμόστηκαν τα προβλεπόμενα στη Συνθήκη του Μάαστριχτ.

«Δεν μπορείς να πάς κόντρα στο ρεύμα» ...

Πολεμώντας (με δικαιοσύνη) την Μεγάλη Ιδεοληψία 
«Δεν μπορείς να πάς κόντρα στο ρεύμα», μου είπε πει κάποτε κάποιος που είχε μελετήσει βαθιά το πελατειακό σύστημα και την διάβρωση στην οποία έχει υποβάλει την ελληνική κοινωνία.

«Για να σου δώσω να καταλάβεις», συνέχισε, «ο πόθος για διορισμό στο Δημόσιο είναι τόσο μεγάλος, που αν ο Θεός ζητούσε από κάποιον να διαλέξει ανάμεσα στο να διοριστεί το παιδί του και να πάθε καρκίνο και να μην διοριστεί και να ζήσει με υγεία πολλά χρόνια, είμαι βέβαιος ότι θα διάλεγε το πρώτο. Με τη λογική, βέβαια, του… ας τρουπώσει τώρα και αργότερα θα δούμε τι θα κάνουμε με τον καρκίνο».

Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με την εφαρμογή του νόμου για διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίοι δεν έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ ή άλλων ειδικών διαδικασιών επιλογής, αποδεικνύουν πως ο συνομιλητής μου είχε δίκιο.

Πυρηνική βόμβα να είχε πέσει στην Ελλάδα, δεν θα είχε προκληθεί τέτοιος εθνικός κλονισμός όπως αυτός που προκάλεσε η δημοσίευση στη «Διαύγεια» της σχετικής εγκυκλίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για το νέο θεσμικό πλαίσιο κινητικότητας των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα.

Σα να έπεσε (Τρίτη και 13) μια βόμβα νετρονίων που θα εξαφανίσει τους ανθρώπους και θα αφήσει άθικτα τα κτίρια.

Γρήγορα... Σπεύσατε να ψηφίσετε ότι θέλετε !!!

Με ένα μόνο κλίκ θα λυθούν όλα τα προβλήματα. 

Πατήστε εδώ και ψηφίστε τι επιθυμείτε...

Ψηφίζουμε όλοι ΣΥΡΙΖΑ, θα πάρει πίσω όλους τους απολυμένους...

...στο δημόσιο φυσικά.
Επιστροφή όσων δημοσίων υπαλλήλων τεθούν σε διαθεσιμότητα υποσχέθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς....

Κάποιος από αυτούς δεν υπερηφανευόταν για τον ΠΥΡΓΟ του ...

Στην Αγγλία ;;;
Και μας τον "παρουσίαζε" στα life style περιοδικά ;;;

Ο άλλος δεν ήταν που θεωρούσε τον εαυτό του τόσο "Large" ώστε να έχει Rols-Royce με οδηγό ;;;
 
Να θυμηθώ τον τύπο (δεν περιλαμβάνεται στην σύνθεση των Νέων) που για να πάει στο κέντρο που τραγουδούσε χρησιμοποιούσε ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ με πιλότο ;;;

Την ώρα που αποδεδειγμένα (καταδικασμένος ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ) χρωστούσε μερικά εκατομμύρια στην εφορία ...

Καλομαθημένοι στο ΕΥΚΟΛΟ (και σε πολλές περιπτώσεις ΜΑΥΡΟ) χρήμα , οι  σταρ της χώρας μας σήμερα που περιορίσθηκε ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ...


Αντί να αγανακτήσουν οι  πολίτες με την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ πολλές φορές προσωπική τους ζωή , αγανακτούν οι καλλιτέχνες που δεν μπορούν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο...

Πώς και δεν το πήραν είδηση οι "οικολόγοι";;;

Αφιερωμένο για όποιον φορομπήχτη δεν κατάλαβε τι συνέπειες έχει η αναζήτηση τρόπου θέρμανσης από τους Έλληνες , θα το καταλάβει το καλοκαίρι που δεν θα έχει μείνει δέντρο για δέντρο στην χώρα μας...

Στην επαρχία είναι ελάχιστοι αυτοί που θα πληρώσουν 200€ /Τ να αγοράσουν ΞΥΛΑ...

Πάνε στο "κοντινό" δάσος και κόβουν ΜΟΝΟΙ τους...
Η λαθροϋλοτομία θα είναι χειρότερη καταστροφή από τις φωτιές για το περιβάλλον...
Και οι "Αρμόδιοι"  ανησυχούν που οι αυξήσεις στους φόρους των καυσίμων ΔΕΝ φέρνουν τα ... προϋπολογισθέντα...
Τόσο εκτός πραγματικότητας βρίσκονται...
Είναι δε απορίας άξιον που οι ... "οικολόγοι" στην χώρα μας ασχολούνται με την φάλαινα του Ιονίου αλλά τους "διέφυγε" το πρόβλημα με τα δάση...

Τι είναι Βία...


Ο παρεοκρατικός καπιταλισμός των Αθηνών...


Και ξαφνικά το Βήμα αυτής της Κυριακής έδινε την εντύπωση ότι είχε μετατραπεί σε φυλλάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων - σε ορισμένες σελίδες βέβαια. 

Τι ακριβώς συνέβη;

Την Παρασκευή η Καθημερινή δημοσίευσε την είδηση ότι «Παντοδύναμοι επίτροποι θα τοποθετηθούν στις τράπεζες, ως απότοκο της ανακεφαλαιοποίησής τους, ύψους 26 δισ. ευρώ, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα. Η σύμβαση που περιλαμβάνεται στο Μνημόνιο και φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η «Κ» προβλέπει τον απόλυτο έλεγχο της πολιτικής κάθε τράπεζας που θα ανακεφαλαιοποιηθεί με κρατικά χρήματα, αλλά και τη σαφή πρόθεση της τρόικας να κοπεί ο ομφάλιος λώρος μεταξύ τραπεζών και πολιτικού συστήματος.»

Την Κυριακή η Καθημερινή έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες:

“Ειδικός έλεγχος θα ασκείται στα δάνεια που έχει ήδη ή θα χορηγήσει στο μέλλον η τράπεζα σε διευθυντικά στελέχη, μετόχους, εργαζομένους, τους συγγενείς τους, αλλά και στα πολιτικά κόμματα ή σε εταιρείες προώθησης και διαφήμισης. Στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι η τράπεζα ακολουθεί ενιαίους κανόνες χορηγήσεων, αλλά και να δεσμευθεί η ελληνική κυβέρνηση «ότι η τράπεζα δεν θα κάνει χρήση της κρατικής εγγύησης για διαφημιστικούς λόγους».

e-Επιλογές της 18/11/2012



Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)