Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Χαρβαλιάς η Πρετεντέρης ;;;

Προοδευτικές… υποκρισίες
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ στα λεγόμενα προοδευτικά μέσα ενημέρωσης, όταν τον Σεπτέμβριο του 2009 ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατονόμασε ως «ντιντή», και μάλιστα... Βορείων Προαστίων, τον Αλέξη Τσίπρα. 
Θα μου πείτε, εδώ δεν άνοιξε μύτη όταν προχθές ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βάφτισε... κοπρίτες δεκάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους. Κι όμως. Οταν ένα απλό κομματικό στέλεχος της Ν.Δ., με διακριτή ομολογουμένως αρθρογραφία, αναφέρθηκε γενικόλογα σε πολιτικές συμπεριφορές «ντιντήδων», τα ίδια αυτά ΜΜΕ, της α λα καρτ πολιτικής ευαισθησίας διέγνωσαν μέχρι και... ιδεολογικό σχίσμα στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ η δημόσια τοποθέτηση κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως αν φοράει κομματικά γαλόνια, πρέπει να είναι εξίσου σεβαστή με αυτή των υπολοίπων. Και θα ήταν πολιτικά αφελής κανείς αν επιχειρούσε την περιθωριοποίηση απόψεων, έστω και δογματικού τύπου, μόνο και μόνο επειδή εκφέρονται στο Διαδίκτυο αντί στα καθιερωμένα «δελτία των 8». Γιατί, κακά τα ψέματα. Τα μπλογκ είναι μία μορφή κοινωνικής αναφοράς και έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, περιορίζοντας άλλες, παραδοσιακότερες, μορφές δημόσιων παρεμβάσεων. Στις σημερινές εφημερίδες... κάνουμε πάρτυ όταν οι αναγνώστες μάς τηλεφωνούν. Χαρές και πανηγύρια αν πάρουμε και επιστολές, που σημαίνει ότι κάποιος, αντί να σηκώσει το ακουστικό, μπήκε στον κόπο να μας γράψει. Οταν στην μπλογκόσφαιρα πέφτεις σε άρθρα ή απόψεις με 150 σχόλια, με συγχωρείτε, αλλά αυτό κάτι λέει. Και είναι βαθιά νυχτωμένος όποιος δεν το αντιλαμβάνεται. Το ιστολόγιο Antinews, όπως και αρκετά άλλα, είναι ένα από τα σοβαρά βήματα ανταλλαγής απόψεων και ιδεολογικής ζύμωσης μεταξύ ανθρώπων υψηλού μορφωτικού επιπέδου με ευαισθησίες στα εθνικά θέματα. Χωρίς να είναι όλοι οπαδοί ή ψηφοφόροι της Ν.Δ., φαίνεται, στην πλειονότητα τους, να εναποθέτουν βάσιμες ελπίδες στο πολιτικό κεφάλαιο Αντώνης Σαμαράς.


ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ότι αυτοί μπορεί να καθορίζουν την κομματική γραμμή. Ούτε ότι κάποιοι, έξω από το χορό, μπορούν εύκολα και αβασάνιστα, με καφενειακού επιπέδου αφορισμούς, να απαξιώνουν στελέχη που έχουν τιμηθεί με την ψήφο του ελληνικού λαού. Στην περίπτωσή μας αυτό δεν συνέβη, αφού και ο ίδιος ο αρθρογράφος έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν αναφερόταν σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Προς τι λοιπόν όλη αυτή η αντιαισθητική βαβούρα; Μήπως δημιουργήθηκε από ορισμένα κέντρα εξουσίας που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι θα καθορίζουν στη χώρα μας την έννοια του «πολιτικά ορθού», όταν και όποτε τους βολεύει;
Του Γιώργου Χαρβαλιά από τον Ε-ΤΥΠΟ




Το αυγό του φιδιού...
ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ περί «ντιντήδων» που ξέσπασε στη Ν.Δ. έχει ασφαλώς την πλάκα της. Αλλά δεν έχει µόνο πλάκα. Πίσω από τη γελοιότητα και τη γραφικότητα που αναδεικνύει, υποκρύπτονται επικίνδυνες αντιλήψεις.


Διότι τό πραγµατικό ενδιαφέρον της συζήτησης δεν βρίσκεται σε όσα λένε οι «ντιντηδοµάχοι», ούτε σε εκείνα που επιδιώκουν, αλλά σε όσα υπονοούν και, κυρίως, σε όσα προδίδουν εκείνα που υπονοούν.

5 Ευρώ ...

Σας κτύπησε ένα αυτοκίνητο και πήγατε στο νοσοκομείο "Τάβλα";;;


Έχετε υψηλό πυρετό και σας πήγαν στο νοσοκομείο επειγόντως;;;


Άν δεν είστε μετανάστης η άπορος καλό θα είναι να έχετε πάντα 5 Ευρώ σε κάποια τσέπη σας ώστε να πληρώσετε το παράβολο πρίν σας κάνουν βάλλουν για ράμματα η σας δεί ο γιατρός...


Αυτό ισχύει από σήμερα σύμφωνα με το Υπ. Υγείας...


Έτσι ίσως σωθούν τα νοσοκομεία από τα χρέη...
Σωστός ο Υπουργός κ. Λοβέρδος...

"Προληπτική" μείωση Μισθών...

Είδες η ΝΕΟΓΑΛ ;;;


Η γαλακτοβιομηχανία Δράμας ΝΕΟΓΑΛ ΑΕ είναι η πρώτη Ελληνική επιχείρηση που υπογράφεται "ειδική επιχειρησιακή σύμβαση", βάσει του πρόσφατου νόμου του ΠΑΣΟΚ.
Η Σύμβαση προβλέπει μείωση των αποδοχών των εργαζομένων κατά 9% για την επόμενη διετία.


Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι η υπογραφή της σύμβασης, (με την οποία «οι εργαζόμενοι της επιχείρησης συμφώνησαν σχεδόν ομόφωνα»), είναι ότι δεν υπαγορεύτηκε από κάποια οικονομική ανάγκη της επιχείρησης, (η οποία μάλιστα προβλέπεται να κλείσει τη χρήση 2010 με κερδοφορία) αλλά «Γιατί η επιχείρηση διαβλέπει το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, που σίγουρα θα είναι δύσκολο.» όπως δήλωσε  ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΟΓΑΛ Χριστόφορος Σεβαστίδης .


Ακούσατε κανένα σχόλιο από την ΓΣΕΕ ;;;
Όχι;;;!!!
Μάλλον κάνουν ακόμα διακοπές...

Μεγάλη επιτυχία για το Ελληνικό διαδίκτυο ...

http://fotohosting.info/images/olympia2.jpgEίναι πράγματι μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό διαδίκτυο όταν μια μικρή χώρα σαν τη δική μας καταφέρνει να έχει ένα blog στο Νο 40 της παγκόσμιας κατάταξης και η επιτυχία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν αυτό το blog χρησιμοποιεί την Ελληνική γλώσσα και λέγεται OLYMPIA...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ :

Thank u WordPress, thank you for the SAFE flight! Νο 40 στην παγκόσμια κατάταξη

Τσικουδιές και Μαντινάδες θα έχουμε;;;

Αν δεν το μάθατε η Δημοκρατική Συμμαχία απέκτησε βουλευτή Ηρακλείου Κρήτης !!!


Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο για την προσχώρησή του στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη εντός της ημέρας και θα κρατήσει την έδρα του στο κοινοβούλιο .


Όπως διευκρίνισε "Η βουλευτική έδρα δεν ανήκει σε μένα, ούτε στη ΝΔ αλλά στους 22 χιλιάδες πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους"...


Λέτε οι ψηφοφόροι του να το γιορτάσουν στο Ηράκλειο με τσικουδιές και μαντινάδες;;;


Σχετ. :

Λ. Αυγενάκης: Στη ΝΔ του Σαμαρά δεν αντέχουν δημοκρατία...

Άργησε λίγο αλλά συμπληρώθηκε η διαμαρτυρία...

Όπως συζητούσαμε στο πρωινό σχόλιο  (Οι αντιδράσεις ήρθαν από εκεί που περιμέναμε ...) , η αριστερά της χώρας μας εργολαβικά διαμαρτυρήθηκε για την πρόθεση της Ελλάδας να προστατεύσει τα σύνορά της με την τοποθέτηση συρμάτινου τείχους σε ένα ΜΕΡΟΣ από αυτά...


Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ έσπευσαν να επικρίνουν τον υπουργό και την "Αυστηροποίηση" του ελέγχου...


Άργησε μεν αλλά συμπλήρωσε την τριάδα η "Δημοκρατική Αριστερά" που με ανακοίνωσή της κατηγορεί την κυβέρνηση για απουσία ολοκληρωμένης μεταναστευτικής πολιτικής !!!
«Το πρόβλημα της εισόδου μεταναστών στη χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με τέτοια μέτρα. Είναι αναγκαία η διαδικασία που αντιμετωπίζει επί της ουσίας τη χορήγηση πολιτικού ασύλου, όπως προβλέπεται από το νόμο και τις διεθνείς συμβάσεις»...

ΩΧ, ΩΧ, ΩΧ, ΩΧ ! Ο Παπαχρήστος τα γράφει αυτά ή με γελάνε τα ματάκια μου;

Πριν να είναι αργά
Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 4 Ιανουαρίου 2011

Η ΕΙ∆ΗΣΗ έρχεται από την Ισπανία και πριν κανείς σκεφτεί ότι δεν µας αφορά, καλό είναι να ρίξει µια µατιά στη συνέχεια. 
Λοιπόν, το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόµµα του Λουίς Θαπατέροκαταρρέει και το αντιπολιτευόµενο συντηρητικό κόµµα της χώρας προηγείται κατά 18 ποσοστιαίες µονάδες. 
Αν µάλιστα γίνονταν οι εκλογές την Κυριακή, το κόµµα αυτό θα κέρδιζε µε άνεση τις εκλογές. 
Ο λόγος;
Τα αντιλαϊκά µέτρα λιτότητας που έλαβε η κυβέρνηση Θαπατέρο, προκειµένου η χώρα να αποφύγει περιπέτειες τύπου Ελλάδας. 

Προς τι όλα αυτά; 
Μήπως και ξυπνήσουν εκεί στο Μέγαρο Μαξίµου, που βαυκαλίζονται µε την πεποίθηση ότι η νίκη στις περιφερειακές εκλογές, καθώς και το προβάδισµα που (ακόµη) καταγράφει το ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας ∆ηµοκρατίας στις δηµοσκοπήσεις τούς δίνουν την άνεση να υλοποιούν το Μνηµόνιο αδιαφορώντας για τα θύµατα που αφήνει πίσω του.

Νταβούτογλου: «δεν μπορούν να φέρουν μπροστά μας τις επιλογές της Κύπρου ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κανείς δεν μπορεί να μας πιέσει για κάτι που δεν θέλουμε».

Δείτε τι είπε στο video στο τέλος του άρθρου, ο ΥΠΕΞ της Τουρκία Νταβούτουγλου.
"Δεν χωράμε στο πλαίσιο που έχουν χαράξει για μας..." αναφερόμενος δε στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας τόνισε:
«δεν μπορούν να φέρουν μπροστά μας τις επιλογές της Κύπρου ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης,κανείς δεν μπορεί να μας πιέσει για κάτι που δεν θέλουμε»
Με αυτούς θα παέι να συζητήσει ο πρωθυπουργός και ο κ.Δρούτσας..
Με αυτούς που κανείς δεν μπορεί να τους πιέσει για κάτι που δν θέλουν.
Για να καταλάβετε τι εστί τουρκική εξωτερική πολιτική... 
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων και δείτε το video.

Στην χώρα που το 25% ζεί κάτω η γύρω από τα όρια της φτώχειας...

Ο Κέβιν Μιραλάς μας λένε οι ειδήσεις ότι ζητά διπλά λεφτά από αυτά που είχαν συμφωνηθεί για να αφαιρεθεί η ρήτρα των 4,2 εκατομμύριων, εκμεταλλευόμενος τη διάθεση του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον παίκτη...


Οι Ελληνικές (;;;) ομάδες και εν γένει οι Έλληνες φίλαθλοι , πρέπει επιτέλους και αυτές να ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ.


Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει το 15% των Ελλήνων σε ΑΝΕΡΓΙΑ , οι μισοί Έλληνες να έχουν μισθούς κάτω από 1.000 Ευρώ και την ίδια στιγμή να γίνεται πόλεμος εκατομμυρίων Ευρώ για τα πόδια ΞΕΝΩΝ παικτών...


Δεν είναι δυνατόν να "παραπονιούνται" οι Έλληνες φίλαθλοι για τα αποτελέσματα της Εθνικής Ομάδας όταν την ίδια στιγμή είναι "τσατισμένοι" με τον Α η Β πρόεδρο της ομάδας που υποστηρίζουν γιατί δεν κάνει "Μεταγραφές Παιχταράδων" από το εξωτερικό...

Οι αντιδράσεις ήρθαν από εκεί που περιμέναμε ...

Για το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της Ελλάδας να προστατεύσει τον εαυτό της από την ΠΑΡΑΝΟΜΗ διάβαση των συνόρων της με την κατασκευή συρματοπλέγματος σίγουρα θα ακούσατε / διαβάσατε...


Αντιδράσεις αναμενόταν και ήρθαν από εκεί που δεν προκαλούν έκπληξη...
Από τους επαγγελματίες "προστάτες" των παρανομούντων...
Πρωτοσέλιδο σήμερα στην ΑΥΓΗ ο τίτλος "Τείχος Ντροπής"...


Μιά από τα ίδια και ο Ριζοσπάστης ...


Για την αριστερά θα πρέπει η Ελλάδα να είναι "Ξέφραγο Αμπέλι" , όποιος ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ θέλει να μπάζει στην χώρα όσους άτυχους μετανάστες θέλει , να γίνεται υπερπλούσιος και να αλλάζει την σύνθεση της Ελληνικής κοινωνίας .


Μας λέει η ΑΥΓΗ ότι "Αδειάζει" τον υπουργό ακόμα και η κομισιόν ...
Σοβαρά ;;;

e-Επιλογές της 03/01/2011

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)