Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Στροφή !!!


Αλλά του Αντίλογου...


Στην προηγούμενη ανάρτηση προκλήθηκα από τον πράσινο  Bloger κ. Κρόγια να του βάλω κάποιο link με δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ  περί του Αφγανιστάν .

Παρά το ότι έχω ο ίδιος ακούσει σε τηλεοπτικές εκπομπές , σχετικές με την παρουσία των Ελληνικών Δυνάμεων του Αφγανιστάν , δηλώσεις στελεχών του περί "απεμπλοκής της Ελλάδας" οφείλω να ομολογήσω ότι ψάχνοντας για ένα περίπου δίωρο δεν βρήκα ΟΥΤΕ ΜΙΑ !!!!

Όχι μόνο για την "απεμπλοκή" αλλά ούτε για την "παρουσία" τους.

Ακόμα και το επίσημο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ δεν κάνει την παραμικρή αναφορά σε θέματα ΝΑΤΟ.

Η Απόλυτη σιωπή....

Ανακάλυψα όμως την παρακάτω δήλωση του κ. Παπανδρέου που περιγράφει την σπατάλη χρημάτων στον πόλεμο του Ιράκ και του Αφγανιστάν "Για να κατανοήσουμε καλύτερα τους αριθμούς αυτούς: η κάλυψη των βασικών αναγκών σε νερό, περίθαλψη και εκπαίδευση απαιτούν για τις λιγότερο αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου περίπου 80 δις δολάρια το μήνα. Το 2009, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχουν υποσχεθεί 162 δις, για να χρηματοδοτήσουν τους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Αν λάβουμε υπόψη μας αυτούς τους αριθμούς, είναι δύσκολο να κατανοήσουμε πώς οι παγκόσμιες προτεραιότητες έχουν πάρει τόσο λάθος κατεύθυνση.


Πράγματι, υπάρχει εδώ ένα παράδοξο. Η ανθρωπότητα αποκτά όλο και μεγαλύτερη δύναμη, μεγαλύτερο πλούτο, γνώση και δυνατότητες. Για ποιο λόγο, λοιπόν, η παγκόσμια κοινότητα δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις;

            Εμείς, οι Σοσιαλιστές και οι Δημοκράτες, γνωρίζουμε βαθιά στην καρδιά μας ότι υπάρχει άλλη επιλογή, ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Έχουμε βιώσιμες και καλύτερες εναλλακτικές. Μπορούμε να επιλύσουμε το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, μπορούμε να βρούμε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μπορούμε να καταστήσουμε την φτώχεια ιστορικό παρελθόν. Μπορούμε να εκπαιδεύσουμε όλους τους πολίτες μας."

Φυσικά και συμφωνώ με τον κ. Παπανδρέου για την σπατάλη του χρήματος σε πολέμους αντί σε έργα υποδομής στις υποσιτιζόμενες χώρες και πολύ σωστά επισημαίνει ότι πάνε σε λάθος κατεύθυνση.
Είναι ένας τρόπος αποστασιοποίησης από την παρουσία δυνάμεων στο Αφγανιστάν αλλά δέν το λέει ευθέως και δεν θα βάλω εγώ λόγια στο στόμα του.

Συμπέρασμα Αντίλογου : 
Απόλυτη σιγή στο θέμα από το ΠΑΣΟΚ.
Εξ ού και η βεβαιότητα ότι δεν θα έβρισκα κάτι να παραθέσω.

Όμως σε αυτό έχει δίκιο ο κ. Κρόγιας.
Αν δεν μπορείς να στηρίξεις με παραθέσεις τα επιχειρήματά σου εκτίθεσαι και χάνεις την (όποια...) αξιοπιστία σου.
Το αν άκουσα η όχι στελέχη του ΠΑΣΟΚ να εκφράζουν θέσεις δεν μετρά αν δεν μπορώ να το αποδείξω.


Είναι η εφαρμογή του ρητού "scripta manent verba volant" ........

Mea Culpa λοιπόν ....

Στροφές !!!


Δεν αποχωρεί από το Αφγανιστάν η Ελληνική Στρατιωτική αποστολή ....

Άλλη μία στροφή 180 μοιρών από την λαοπρόβλητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ!!!


Το τι έλεγαν πριν τις εκλογές μικρή αξία έχει ....




Υ.Γ: Θα γελάσουμε με τις δικαιολογίες που θα προτάξουν τα πράσινα blogs

Ανεκμετάλλευτο "Think Tank".....


Άρθρο του κ. Α.Ανδριανόπουλου.
Quote
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ
Από πόσα χρόνια (δεκαετίες ίσως) ομιλώ και γράφω για την ανάγκη μείωσης των κρατικών δαπανών; Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Η ΝΔ ουσιαστικά με πέταξε έξω από τις γραμμές της για τις απόψεις μου αυτές. Το Πασόκ, στη διάρκεια της σύντομης συνεργασίας μου μαζί του, συνταράχθηκε από την εμμονή μου σε τέτοιες πολιτικές. Και τώρα βρισκομαστε μπροστά στην ωμή πραγματικότητα. Η χώρα πάει για επίσημη πτώχευση αν δεν 'κοντύνει' τις δημόσιες δαπάνες. Οι Βρυξέλλες επίσημα πλέον μας απειλούν, αν δεν συμμορφωθούμε. Αν όλα αυτά είχαν γίνει από την εποχή που εγώ τα έλεγα, τώρα τα πράγματα θα ήσαν καλύτερα και οι έλληνες δεν θα υπήρχε ανάγκη να στριμωχθούν και να υποφέρουν. Εγραψα προ ημερών πως "το πάρτυ τελείωσε". Εννοώντας βέβαια την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας μέσω δανεικών. Δυστυχώς, τώρα πλέον μας παρουσιάζεται ο λογαριασμός. Οσοι για χρόνια, από όλους τους πολιτικούς χώρους, λοιδορούσαν τον φιλελευθερισμό καλό θα είναι τώρα να καταπιούν την γλώσσα τους και να προτείνουν, αν υπάρχουν, ρεαλιστικές "φιλολαικότερες" λύσεις.

Επι τη ευκαιρία: Δεν υπάρχει κόμμα στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων όλων σχεδόν των κορυφαίων τους στελεχών, που να μην κατακεραυνώνει τον νεοφιλελευθερισμό. Δεν υπaρχει όμως παράταξη και πολιτικός που να δηλώνουν νεοφιλελεύθεροι. Με την εξαίρεση μάλλον την δική μου. Εμένα λοιπόν βλέπουν σαν αντίπαλο και φοβούνται όλοι αυτοί; Ακατανόητα πράγματα! Οσον αφορά την ΝΔ με προβλημάτισε σε ομιλία υποψήφιου αρχηγού η εμμονή στον κοινωνικο φιλελευθερισμό και στην καταδίκη του νεοφιλελευθερισμού σαν της πολιτικής που φροντίζει δήθεν το μεγάλο κεφάλαιο. Το ερώτημα όμως είναι, τι ακριβώς ήταν η ΝΔ μέχρι σήμερα; Μήπως ήταν νεοφιλελεύθερη; Μα τον ΝΦ τον έχει αποκηρύξει από εποχής Μ. Εβερτ ακόμη. Με απόφαση του Συνεδρίου της. Και το μεγάλο κράτος υπήρξε ο βασικός μοχλός της πολιτικής της. Η ΝΔ υπήρξε κοινωνικά φιλελεύθερη. Και είδαμε με τι επιτυχία (!) κυβέρνησε την χώρα. Το νέο προφίλ λοιπόν που κάποιοι υπόσχονται δεν είναι παρά λίγο από τα ίδια... 

Στην πολιτική όλα επιτρέπονται. Εκτος από την άγνοια και την εκστόμιση ανακριβειών από ηγετικά πολιτικά στελέχη. Ελέχθη στο Συνέδριο της ΝΔ πως ο Ομπάμα κέρδισε την Χίλαρυ στην Αμερική γιατί στράφηκε στην συσπείρωση της κομματικής βάσης των Δημοκρατικών. Στην πραγματικότητα έγινε ακριβώς το αντίθετο! Σε καμία Πολιτεία, όπου οι Δημοκρατιοί είχαν πλειοψηφία κερδίζοντας τους Ρεπουμπλικάνους σε γενικές εκλογές, ο Ομπάμα δεν ήρθε πρώτος. Παντού, στις σκληρές λεγομενες "δημοκρατικές" πολιτείες, η Χίλαρυ κυριάρχησε. Ο Ομπάμα κέρδισε ακριβώς τις Πολιτείες εκείνες που οι Δημοκρατικοί ήσαν μειοψηφία. Και κέρδιζαν παραδοσιακά οι Ρεπουμπλικάνοι. Δημιουργώνας βέβαια το ρεύμα της τελικής νίκης.

UnQuote

Σημείωση Αντίλογου:
Αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορεί να τον "αντέξει" κανείς από τους υπάρχοντες πολιτικούς οργανισμούς ...
Παλαιότερα δεν τον "άντεχαν" ούτε οι ψηφοφόροι αφού παρασυρόμενοι από τις σειρήνες του λαϊκισμού είχαν πεισθεί  πως τον λογαριασμό δεν θα τον πλήρωναν οι ίδιοι αλλά ...κάποιοι άλλοι !!!

Το Blog ελπίζει η νέα ηγεσία της Ν.Δ θα του προτείνει επανένταξη στις τάξεις  της  (και να αποδεχθεί ο κ. Ανδριανόπουλος) αναθέτοντάς του την ανασυγκρότησή της πολιτικής της.

Απεβίωσε η Αλίκη Καραμανλή...


To Blog Εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια Καραμανλή.

.

Συγχώνευση ...


Αυτές οι σημαντικές ειδήσεις συνήθως δεν ακούγονται από τα δελτία "Ειδήσεων" των Ελληνικών καναλιών και αν περάσουν στις πολιτικές εφημερίδες έχουν μέγεθος μονόστηλου στις τελευταίες σελίδες.


Quote





Σε συμφωνία, ύψους επτά δισ. δολαρίων, για τη συγχώνευσή τους κατέληξαν οι αεροπορικές εταιρείες British Airways και Iberia Lineas Aereas de Espana.
Το ενδεχόμενο συγχώνευσης εξέταζαν οι δύο εταιρείες από τον Ιούλιο της περασμένης χρονιάς.
Όπως προβλέπει η συμφωνία, οι μέτοχοι της βρετανικής εταιρείας θα έχουν τον έλεγχο του 55% της νέας εταιρείας, ενώ οι μέτοχοι της Iberia θα ελέγχουν το υπόλοιπο 45%.
Τη γενική διεύθυνση της νέας εταιρείας θα αναλάβει ο Γουίλι Γουάλς, ο οποίος μέχρι τώρα είχε τα ηνία της British Airways.
Οι μετοχές της Iberia έκαναν άλμα έως 12%, ενώ αυτές τις BA ενισχύθηκαν κατά 8,2%, μετά τις πληροφορίες που μετέδωσε χθες το Sky News, σύμφωνα με τις οποίες η συγχώνευση των δύο εταιρειών θα ανακοινωνόταν επισήμως σήμερα ή αύριο.

UnQuote
ΠΗΓΗ : ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ


Όταν γίγαντες των αερομεταφορών συγχωνεύονται για να καταφέρουν να διατηρηθούν στην ζωή , το ΠΑΣΟΚ ονειρεύεται να πάρει πίσω στο κράτος μέρος της ιδιωτικοποιημένης Ο.Α !!!
Δεν θα δείτε τους συνδικαλιστές της Iberia να καταλαμβάνουν την πίστα των αεροδρομίων όπως έκαναν οι πράσινοι συνδικαλιστές της Ο.Α , ούτε θα διαβάσετε δηλώσεις τους που να αναφέρονται στον Flag Carrier της χώρα τους και στην "καταστροφή" που παθαίνει η Ισπανία.


Με αυτή την συγχώνευση δημιουργείται (σύμφωνα με τον τζίρο) η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο με τα παρακάτω δεδομένα:

-- Αεροσκάφη : 408 =BA 244 - Iberia 164(Συμπεριλαμβανομένης της Air Nostrum)
-- Προορισμοί: 259 Αεροδρόμια (BA 150 - Iberia 109)
-- Επιβάτες/Ετος: 61.5 Εκατ.(ΒΑ 33 Εκατ - Iberia 28.5 Εκατ.)
-- Προσωπικό: 63,600 (BA 42,000 - Iberia 21,600)

Μην ελπίζετε ότι τα Ισπανικά κανάλια , ραδιόφωνα , εφημερίδες θα παρουσιάσουν το θέμα της συγχώνευσης σαν εθνική καταστροφή ζητώντας την παραίτηση της Ισπανικής κυβέρνησης.
Είναι βέβαιο ότι η αντιπολίτευση δεν θα κατηγορήσει την κυβέρνηση για "Ξεπούλημα" των "Ασημικών" της χώρας.....


Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά...........


Υ.Γ: Μακάρι η Ν.Δ να είχε μερικούς υπουργούς σαν τον κ. Κ.Χατζηδάκη.



Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)