Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Νά ένας πιθανός λόγος που ΤΡΕΧΕΙ να έρθει τώρα ο Μπαρόζο...

Άρχισαν να βλέπουν τα ΖΟΡΙΑ (όπως ακριβώς τα έβλεπε η Ελλάδα όταν ήταν στην θέση τους...) οι υπόλοιπες καταχρεωμένες χώρες...

Την άμεση εφαρμογή της συμφωνίας της τελευταίας Συνόδου Κορυφής, σύμφωνα με την οποία ο μηχανισμός χρηματοπιστωτικής αρωγής μπορεί να παρεμβαίνει απευθείας για να βοηθά τα μέλη της Ευρωζώνης με δημοσιονομικές δυσχέρειες ζητούν Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία.

Σε κοινή τους ανακοίνωση, τονίζουν πως «η ταχύτητα είναι μια ουσιώδης προϋπόθεση επιτυχίας της οποιαδήποτε ευρωπαϊκής πράξης», προσθέτοντας πως «υπάρχει μια ανησυχητική διαφορά χρονικής φάσης, μεταξύ της απόφασης του Ευρωπαϊκού συμβουλίου και της εφαρμογής της συμφωνίας».

Μια φωνούλα ακούστηκε από την Συγγρού (196) :

Μήν τον ακούτε...
Όλα όσα λέει είναι έκθεση ιδεών:


Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης, σε δήλωσή του με αφορμή τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ της ΝΔ , τόνισε πως «η ομιλία του ήταν μία έκθεση ιδεών, γεμάτη εξαγγελίες και ευχολόγια. Επί της ουσίας, απλά επιβεβαίωσε ότι επαναδιαπραγμάτευση ΔΕΝ υφίσταται και ότι η κυβέρνηση είναι δέσμια στις επιταγές της Τρόικα, χωρίς να είναι καν σε θέση να εγγυηθεί την παραμονή μας στο ευρώ».

Συντριβάνι η... πισίνα του Κορυδαλλού !!!

Το ακούσαμε και αυτό
Δεν πρόκειται για πισίνα, αλλά ουσιαστικά για διακοσμητικό σιντριβάνι, το οποίο κατασκευάστηκε από τους κρατούμενους μέσα στην αυλή του Ψυχιατρικού Ιδρύματος των φυλακών Κορυδαλλού. 
Αυτό αναφέρει το πόρισμα του τεχνικού κλιμακίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στον χώρο του ψυχιατρικού καταστήματος Κορυδαλλού.

Το σχετικό πόρισμα, το οποίο παραδόθηκε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, περιγράφει την επίμαχη «πισίνα», όπως χαρακτηρίστηκε από μερίδα του Τύπου, ως εξής:

Αναλύσεις σε blogs με ... Πάθος !!!

Πολλές φορές διαβάζουμε σε blogs (φιλικά και μή) διάφορες απόψεις για τους πολιτικούς αρχηγούς.


Άλλες επιτυχημένες και άλλες όχι ...


Μου έκανε εντύπωση και σας την κοινοποιώ , η ανάρτηση αυτή (σε φιλικό blog !!!) που αν μή τι άλλο είναι εντελώς εκτός του Ευρωπαϊκού πολιτικού  κλίματος και εντελώς αλλού σε σχέση με την κρισιμότητα της κατάστασης που βρίσκεται η οικονομία στην χώρα...


Σύμφωνα με το (αστείο έως ξεκαρδιστικό...) συμπέρασμα του , ο Σαμαράς μετέθεσε την εκλογή γραμματέα του κόμματος μέχρι "να γίνουν οι κατάλληλες ζυμώσεις ώστε να επανακτήσει τον έλεγχο του κόμματος"!!!

Γιατί παρουσιάζετε σαν ΝΕΑ μέτρα τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ που έχει αναλάβει η χώρα ;;;

Τί λαϊκισμός είναι αυτός;;;


Τα πράγματα είναι τελικά ΑΠΛΑ.

Συμφώνησε η Ελλάδα (με τις προηγούμενες κυβερνήσεις της...) κάποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μέτρα ;;;

ΝΑΙ θα μου πείτε ...

Τα ΕΦΑΡΜΟΣΕ η Χώρα τα μέτρα αυτά ;;;

ΟΧΙ θα μου πείτε ...

Από πού λοιπόν προκύπτει ο "Εκβιασμός" και το "Τελεσίγραφο" που δίνουν οι δανειστές ;;;
Οι ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ χειρισμοί των προηγούμενων κυβερνήσεων δυσφήμισαν στα μάτια του κόσμου το μνημόνιο.

Οι Σταλινικοί τορπιλίζουν κάθε επενδυτική προσπάθεια..

Αλήθεια πιστεύει κανείς έχων σώας τας φρένας ότι θα γίνουν παραγωγικές επενδύσεις από ιδιώτες σε αυτή τη χώρα ;;;

Με το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ να δίνει τον ρυθμό και τον ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσή Αυγή να χορεύουν ;;;

Όσο η κυβέρνηση επιτρέπει να τσαλαπατιούνται οι νόμοι , όσο μικρές ομάδες (υπό μορφή άτυπου στρατού...) καταλαμβάνουν δρόμους , χώρους εργασίας , εμποδίζουν με ΒΙΑ άλλους πολίτες να εργασθούν , επενδύσεις σε αυτή την χώρα ΔΕΝ θα γίνουν ...

Υ.Γ: Και θα φύγουν και οι υπάρχουσες...

Μάχες οπισθοφυλακών ...

Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για κάποια μάχη οπισθοφυλακών, την οποία επιμένει να δίνει το υπουργείο των Οικονομικών, όπου φαίνεται ότι έχει από καιρό αναπτυχθεί ένα σύστημα διαρροών και κυβερνήτιδας – επικοινωνιακά χρήσιμο σε μονοκομματικές κυβερνήσεις, αλλά εξαιρετικά επιβλαβές όταν πρόκειται για κυβερνήσεις συνεργασίας.

Αυτό που γνωρίζω είναι πως κοντεύει εβδομάδα από τη σύσκεψη των τριών αρχηγών, μετά το πέρας της οποίας έγιναν συγκεκριμένες ανακοινώσεις, και η συζήτηση για τις «σιβυλλικές» δηλώσεις του υπουργού των Οικονομικών, την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο, καλά κρατεί.

Αν και ξεκαθαρίστηκε πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα μέσα στο 2012 και δεν θα ληφθούν οριζόντια μέτρα στη διετία 2013-2014, έχουμε στηθεί έξω από το Μαντείο των Δελφών, για να αποκρυπτογραφήσουμε τους χρησμούς της Πυθίας.

Τρεις αρχηγοί κομμάτων, που διαθέτουν βουλευτές, οι οποίοι με τη σειρά τους διαθέτουν ψήφους στη Βουλή, κάθισαν κάτω, συζήτησαν, σχεδίασαν μια στρατηγική και αποφάνθηκαν πως πέρα από την τυπική διαδικασία της έκθεσης εκ μέρους της τρόικας, ξεκινά και η ουσιαστική πολιτική διαδικασία και συζήτηση – διαπραγμάτευση με τους εντολείς των προσώπων που θα συντάξουν την έκθεση.

Δηλαδή με τους ίδιους τους δανειστές και όχι με τους εκπροσώπους τους. Δηλαδή με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.

Ο διαχρονικός "Κορυδαλλός"!...

Τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την κατασκευή πισίνας και ψησταριάς σε αύλειο χώρο του Ψυχιατρικού Ιδρύματος των Φυλακών Κορυδαλλού, μόνο έκπληξη δεν προκαλούν!

Όταν αντέξαμε την είδηση ότι προ διετίας ο αρμόδιος Υπουργός σε σχετική ερώτηση της τρόικας, δε γνώριζε τον ακριβή αριθμό των υπαλλήλων του δημοσίου, όταν αντέξαμε από την είδηση ότι 50 χιλιάδες συμπολίτες μας, τα ονόματα των οποίων ακόμα αποτελούν κρατικό μυστικό, έπαιρναν τις συντάξεις των πεθαμένων γονιών τους, όταν τέλος, επιβιώσαμε από το κρας τεστ ότι 50 χιλιάδες ελληναράδες, ονόματα ούτε εδώ γνωρίζουμε, έπαιρναν διάφορα αναπηρικά επιδόματα αν και ήσαν απόλυτα υγιείς, σιγά μην εκπλαγούμε για μια "στέρνα" και μια "ψησταριά" που είπε και ο διαχρονικός εντιμότατος Αρχιφύλαξ κ. Αραβαντινός!

Ο ΑΝΕΡΓΟΣ βουλευτής της Χρυσής Αυγής , παραιτήθηκε λόγω ... «φόρτου εργασίας» !!!

Tην παραίτηση από την βουλευτική του έδρα κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Σερρών με την Χρυσή Αυγή, Νικήτας Σιώης και τη θέση του αναλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών στη συγκεκριμένη περιφέρεια, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Η επίσημη δικαιολογία για αυτή την απόφαση ήταν το «φόρτο εργασίας» γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά αφού ο κ. Σιώης είναι...άνεργος.

Ο ίδιος ωστόσο, έως και αυτή τη στιγμή δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση για την απόφαση του, αν και ΜΜΕ των Σερρών κάνουν λόγο για «πιέσεις» που δέχτηκε από τα κεντρικά του κόμματος, ώστε να ορκιστεί βουλευτής ο επιλαχών Αρτέμης Ματθαιόπουλος, κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ στις Σέρρες, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής στην περιοχή εξέφρασαν τη δυσφορία τους προς τα κεντρικά του κόμματος, επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να είναι βουλευτής Σερρών, πρόσωπο που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την περιοχή αφού ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, που καταλαμβάνει την θέση του παραιτηθέντα Νικήτα Σιώη, ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.

Κάτι αλλάζει στην Ολλανδία ...

Στην κοινή γνώμη είναι διάχυτη αντίληψη, αλλά και το πολιτικό δυναμικό αφήνει να εννοηθεί πως πολλά από τα κρίσιμα και σημαντικά ζητήματα για την ελληνική οικονομία θα αποφασιστούν το Σεπτέμβριο. 


Αλλά τότε η κατάσταση στην Ευρωζώνη δεν θα μοιάζει με όσα ισχύουν τώρα. Αρκεί να αναφέρουμε πως την ίδια περίοδο, στις 12 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν χώρα εκλογές στην Ολλανδία, ενώ τα σημάδια της οικονομικής κρίσης γίνονται όλο και πιο εμφανή στην ολλανδική καθημερινότητα.


Παρότι τα στατιστικά θέλουν την Ολλανδία να έχει ένα από τα μικρότερα ποσοστά ανέργων κάτω των 25 χρόνων στην Ευρωζώνη (9,2%), αυξάνεται ο αριθμός των ανέργων πτυχιούχων. Ενα ποσοστό 7% των αποφοίτων ΜΒΟ (αντίστοιχο του ΤΕΙ είναι άνεργοι, ενώ το 2008 το ποσοστό αυτό ήταν μόλις 3,2%. Οι απόφοιτοι πανεπιστημίων δεν έχουν καλύτερη τύχη. Το ποσοστό ανεργίας τους αγγίζει το 7,9% (έναντι του 4% στο οποίο βρισκόταν παλαιότερα). 

Η απόλυτη παράνοια...

30 ευρώ την ημέρα λέει ο Ρουμπακιώτης στοιχίζει ο κάθε κρατούμενος.
Δηλαδή; 900 ευρώ το μήνα.
Δηλαδή; 50% περισσότερο από τον βασικό μισθό!
Οπότε ή ο βασικός μισθός είναι τρομακτική κοροϊδία ή κάποιοι τα τρώνε χοντρά από την δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

e-Επιλογές της 23/07/2012

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)