Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Λές να επανέλαβαν τα λάθη τους οι Αστυνομικοί;;;


 Σε 277 προσαγωγές προχώρησε τελικά η αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά μήκος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Από τους παραπάνω, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί οι οκτώ και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η εξέταση των υπολοίπων.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν 13 αστυνομικοί από πέτρες, εκ των οποίων ένας έχει κάταγμα κάτω γνάθου.

Οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στη ΓΑΔΑ όπου εξετάζονται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων στη Βασιλίσσης Σοφίας και Αλεξάνδρας, χωρίς να υπάρξει απάντηση από πλευράς αστυνομικών.

Κατά την αποχώρηση του μπλοκ των αντιεξουσιαστών όμως καθώς περνούσαν μπροστά από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής άνδρες των ΜΑΤ συνέλαβαν ένα άτομο που σύμφωνα με την Αστυνομία πετούσε πέτρες νωρίτερα και έριξαν δύο χειροβομβίδες κρότου λάμψης για να απωθήσουν τους υπόλοιπους.

Δημιουργήθηκε ένταση κατά την οποία οι νεαροί κατάφεραν να απελευθερώσουν το συλληφθέντα και απομακρύνθηκαν τρέχοντας προς την οδό Πατησίων.

Στο ύψος του Αρείου Πάγου επιτέθηκαν σε δύο αστυνομικούς της ομάδας Δέλτα αλλά οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων και τους καταδίωξαν.

Στη διασταύρωση Αλεξάνδρας και Μουστοξύδη οι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων ενώ χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες που έφυγαν προς διάφορες κατευθύνσεις. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός από πέτρα μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί των ΜΑΤ εγκλώβισαν περίπου 100 άτομα στο άγαλμα της Αθηνάς στο Πεδίο του Άρεως τους οποίους υπέβαλαν σε έλεγχο.
Πηγή : ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Σημείωση Αντίλογου.

Ελπίζω να ρώτησαν τους προσαχθέντες αν είναι μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αν δεν το έκαναν και προσήγαγαν κανένα ΣΥΡΙΖαιο ,  βλέπω να πέρνουν πολλές μεταθέσεις και αποστρατείες από τον Υπ.Προ.Πο. οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ............

Κάτι κίνείται πρός την σωστή κατεύθυνση !!!



Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε από την Εισαγγελία σε βάρος του πρύτανη Κ. Μουτζούρη και των αντιπρυτάνεων του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου Γ. Πολύζου και Γερ. Σπαθή.
Η δίωξη ασκήθηκε μετά από την ολοκλήρωση προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου για τον τρόπο χρήσης τεχνολογικού εξοπλισμού στο Πολυτεχνείο.
Σύμφωνα με τα επίμαχα δημοσιεύματα, υπό την ανοχή των αρμοδίων της Πρυτανείας τεχνολογικός εξοπλισμός για την πρόσβαση στο διαδίκτυο που παραχωρήθηκε στο Πολυτεχνείο για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εξυπηρετεί ιστολόγια του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σημείωση Αντίλογου.
Δικαίωση για το αίσχος που έχουμε καταγγείλει τόσες φορές.


Σάββατο, 11 Ιουλίου 2009: indymedia


Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009:Τέστ Προστασίας...


Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009: Δεν πληρώνω άλλους φόρους....

Mήνυμα Αντώνη Σαμαρά στους Έλληνες Bloggers.


Με την ευκαιρία αυτής της πρώτης απευθείας επικοινωνίας μαζί σας, επιτρέψτε μου να σας πώ τα εξής:
Πρώτον, να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες  μου για τη μεγάλη υπηρεσία που  προσφέρετε στην ενημέρωση του κοινού. Για την ακρίβεια στην ενημέρωση του πιο ανήσυχου και πιο απαιτητικού κοινού της Ελλάδας.

Να σας ευχαριστήσω, επίσης, για το γεγονός ότι εκτος απο «δίαυλος» ενημέρωσης, είστε και πολύτιμος «κρίκος» επαφής των πολιτικών με την κοινωνία. Πολύτιμος κρίκος, ζωντανής επαφής. Σε μιαν εποχή όπου η «επικοινωνία» προσπαθεί να γίνει χειραγώγηση και να υποκαταστήσει την Πολιτική.

Ακόμα, θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω κι εκείνους που δεν στάθηκαν στο πλευρό μου. Γιατί αυτό που κάνετε, ξεπερνά τις θέσεις και τις προθέσεις σας. Δίνετε ερεθίσματα προβληματισμού και βήμα έκφρασης σε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας καθημερινά. Κι όταν μιλάει η κοινωνία, όλοι οι υπόλοιποι ωφείλουμε να ακούμε προσεκτικά.

Εκπροσωπείτε κάτι αληθινά επαναστατικό. Την πιο πρωτοποριακή έκφραση της κοινωνίας, που είναι αμφίδρομη και αδιαμεσολάβητη ταυτόχρονα. Δεν νοθεύεται απ’ όσα φίλτρα κι αν περνάει.

Είναι ελεύθερη επειδή είναι άμεση. Κι είναι δημοκρατική, επειδή όλοι έχουν την ίδια πρόσβαση. Οξύνει την κρίση όλων, αλλά και την υπευθυνότητα καθενός χωριστά…

Την επαναστατικότητα του μέσου που χρησιμοποιείτε, όλοι την έχουμε αντιληφθεί. Το πόσο μακριά μπορεί να μας πάει, ίσως δεν το υποπτευόμαστε ακόμα. Αλλά επειδή έχω στο νού μου να πάμε μακριά την Ελλάδα, σας θέλω στο πλαϊ μου. Με τις αντιρρήσεις σας, με την κριτική σας. Αλλά και με τη στήριξή σας.

Θέλω  να μιλήσω στην ψυχή της Ελληνικής  κοινωνίας. Θέλω να απευθυνθώ στη  συνείδησή της. Και εσείς τείνετε  να γίνετε ο «καθρέφτης» αυτής της συνείδησης.

Όπως γνωρίζετε, δεν είμαι ο πολιτικός που διαλέγει τους εύκολους δρόμους της ανέλιξης. Με ενδιαφέρει περισσότερο, ο δύσκολος δρόμος. Αυτόν ακολούθησα πάντα. Είναι συχνά ολισθηρός. Είναι συχνότερα άχαρος. Αλλά είναι πάντα συναρπαστικός. Κι αν έχεις περίσσευμα καρδιάς, σε γεμίζει…

Σε  γεμίζει το ταξίδι. Αλλά σε γεμίζει  και η «Ιθάκη».

Που πάντα την προσδοκάς. Πάντα την  αναζητάς. Κι ας μην τη φτάνεις πάντα…

Στην περίπτωσή μου, η «Ιθάκη» είναι μια Ελλάδα πιο δημοκρατική, μια Ελλάδα που δεν τρώει τα παιδιά της…

Μια Ελλάδα που προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες, αλλά απαιτεί και περισσότερη προσήλωση σε αρχές.

Προσφέρει Δημοκρατία και Ισονομία, αλλά απαιτεί  ευθύνη από Πολιτικούς και Πολίτες.

Σ’  αυτό το «ταξίδι» σας θεωρώ όλους συντρόφους μου.

Δεν ζητώ να συμμεριστείτε όλοι σας τις ιδέες μου…

Σας ζητώ όμως, να κάνετε τις ιδέες σας  σημαίες.

Και να πορευτούμε μαζί, προβάλλοντας αυτά που έχουμε μέσα μας, όχι αποσιωπώντας τα.

Να  προχωρήσουμε με Λόγο, όχι με αποσιωπήσεις.

Με  διάλογο, όχι με επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Με  αντιπαραθέσεις, όχι με κραυγές.

Κάποτε, είπε ο Σαβόπουλος: «στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει».

Σήμερα  στα blogs η Ελλάδα απελευθερώνεται!

Κι  υπάρχει ένα μόνο πράγμα πιο συναρπαστικό από την Ελευθερία

Η Απελευθέρωση…

Αντώνης Σαμαράς

17/11/2009

Συγκλονιστικά Aποστομωτικός!!!

Την Επέτειο του Πολυτεχνείου επέλεξε ο Μ. Θεοδωράκης να απαντήσει στην προκήρυξη των "Πυρήνων" ...

Πηγή : Τρωκτικό


"Καημένε Παπαδόπουλε που είσαι να καμαρώσεις την σπορά σου"



Πώς το είχε πεί ο Υπ.Προ.Πο;;;


Πηγή Φωτό : Τροκτικό.

Πώς προέτρεπε την αστυνομία να αντιμετωπίζει τους συναδέλφους "Αντεξουσιαστές";;;
Δεν θυμάμαι ακριβώς...:)

Όχι άλλο λιβάνι...


Ναι δικαιώνεται ο Καραμανλής που στις εκλογές δεν έταζε λαγούς με πετραχήλια , χάντρες και καθρεφτάκια στους "Ιθαγενείς"στους ψηφοφόρους ...
Ναί τώρα πληρώνει τον λαϊκισμό του το ΠΑΣΟΚ και δυστυχώς η χώρα  την καταστρεπτική του αντιπολιτευτική τακτική...

Αλλά αυτό δεν απαλλάσσει την Κυβέρνηση της Ν.Δ και τον ίδιο τον Κ.Κ από τις λανθασμένες πολιτικές της "Ήπιας Προσαρμογής" , και των καθυστερημένων ανακλαστικών.

Το λιβανιστήρι ανήκει σε άλλους χώρους ,  δεν είναι χρήσιμο εργαλείο πολιτικής.

Απαράδεκτες συμπεριφορές...

Μία ακόμα όμορφη μέρα για την Ν.Δ...


Το στρατόπεδο Σαμαρά χτυπά το στρατόπεδο Μπακογιάννη και αυτοί ανταπαντούν στα πυρά....

Ντόρα: «Αν γυρίσει ο Σαμαράς εγκαταλείπω οριστικά τη Ν.Δ.»


«Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς θα περνά το κατώφλι της Ρηγίλλης, εγώ θα εγκαταλείπω οριστικά τη Ν.Δ. και η ευθύνη της αποχώρησής μου δεν θα βαρύνει εμένα».

Το ξεκάθαρο αυτό μήνυμα έστειλε στον κ. Κ. Καραμανλή η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, και αυτή η απόφασή της δεν πρόκειται να αλλάξει όπως λένε συνομιλητές της.

Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες για ενδεχόμενη επιστροφή του προέδρου της Πολιτικής Άνοιξης στη Ν.Δ. δίνουν και παίρνουν στη Ρηγίλλης.

Οι συνεργάτες τού κ. Κ. Καραμανλή λένε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ οι φίλοι τού κ. Α. Σαμαρά την επομένη της δεξίωσης για τη Γιορτή της Δημοκρατίας επεσήμαιναν με έμφαση ότι οι κ.κ. Κ. Καραμανλής και Α. Σαμαράς είχαν εγκάρδια συνομιλία, ενώ αντίθετα ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν συνομίλησε με τον κ. Κ. Μητσοτάκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός, πάντως, έχει πάρει από καιρό την απόφαση να καταγγείλει τον κ. Κ. Καραμανλή και να αποχωρήσει από τη Ν.Δ. αν επιστρέψει στο κόμμα ο κ. Α. Σαμαράς.

Και αυτό τα τελευταία δύο χρόνια το λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Το σημαντικό είναι ότι τώρα λέει πως θα φύγει από το κόμμα και η κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. επισημαίνουν ότι η αποχώρηση του επίτιμου προέδρου και της πρώην υπουργού από τη Ν.Δ. δεν είναι εύκολη υπόθεση, διότι είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν βουλευτές και στελέχη, αλλά και οπαδοί, που δεν είναι λίγοι διότι στους ακραιφνείς μητσοτακικούς θα προστεθούν και εκείνοι που εξακολουθούν να αντιπαθούν τον πρόεδρο της «Άνοιξης». Τα ίδια στελέχη προσθέτουν ότι επειδή ο κ. Κ. Καραμανλής τα γνωρίζει καλά όλα αυτά, αν πάρει την απόφαση να καλέσει τον κ. Αν. Σαμαρά να επιστρέψει, θα σημαίνει ότι έχει πάρει την απόφαση να συγκροτήσει ένα «καινούργιο κόμμα», που να είναι στα μέτρα του ώστε να μην αμφισβητείται απο κανέναν ο ηγετικός ρόλος του.

Στο ερώτημα, τι θα κάνει η κ. Ντ. Μπακογιάννη, αν φύγει από τη Ν.Δ., φίλοι και συνεργάτες λένε ότι ακόμη δεν έχουν ληφθεί τέτοιες αποφάσεις.

Δεν αποκλείουν όμως τίποτα. Αφήνουν ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο της συνεργασίας με τον κ. Δ. Αβραμόπουλο αν και, όπως εξηγούν, δεν έχει υπάρξει καμία επαφή τού δημάρχου με την κ. Ντ. Μπακογιάννη. Υπάρχουν όμως συνομιλητές της πλατείας Κοτζιά και της οδού Αραβαντινού που λένε ότι μια τέτοια συνεργασία θα μπορούσε να είναι άκρως επιτυχής αν γίνει συμφωνία για μοίρασμα των ρόλων.

Κανείς όμως από αυτούς δεν είναι έτοιμος να απαντήσει στο ερώτημα ποιος από τους δύο θα είναι αρχηγός αν συγκροτήσουν μαζί πολιτικό φορέα.

Σε κάθε περίπτωση, λένε στη Ρηγίλλης, αν συμβεί αυτό θα είναι μετά το τακτικό συνέδριο, το οποίο όπως όλα δείχνουν μετατίθεται για τον Μάρτιο, ενώ αρχικά επρόκειτο να διεξαχθεί τον Ιανουάριο.

__________________________________________________________________________________



Σαμαράς: "Δεν θα επιστρέψω στη Ν.Δ."



Η συνέπεια των λόγων και των πράξεων χαρακτηρίζει την πολιτική διαδρομή των ηγετών. Από το τι λένε και τι πράττουν (διαχρονικά) μπορεί κανείς να βγάλει πολλά και διαφορετικά συμπεράσματα.

Επειδή, το παρελθόν, πολλές φορές αποτελεί οδηγό για το μέλλον έχει αξία να δούμε τι έλεγε (σ.σ. το αποκάλυψε το Σάββατο το «Καρφί») στις 4 Ιουλίου 1993 ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην «Καθημερινή». «Εν ονόματι μιας δήθεν ιδεολογικής και κομματικής ενότητας ανεχθήκαμε την έκπτωση και τον ευτελισμό όλων των αξιών.

Τώρα απαιτείται υπέρβαση αυτού του ψεύδους από ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους. Δεν θα επιτρέψω στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν να γίνω αρχηγός της».

Μετά από 16 χρόνια, χωρίς κανείς να τον καλέσει, και έχοντας «κλείσει» την «Πολιτική Άνοιξη», ο Σαμαράς διεκδικεί την αρχηγία της Ν.Δ. Η συνέπεια των λόγων χαρακτηρίζει τον πολιτικό άνδρα. Τα σχόλια είναι περιττά.






Σημείωση Αντίλογου.


Βαράτε ο ένας τον άλλον αλύπητα , νομίζετε πώς είστε μόνοι σας και δεν σας βλέπει και δεν σας ακούει κανείς..........

Κούνια που σας κούναγε.


Δεν μπορείτε καν  να φανταστείτε πόσο γελοία ακούγονται τα σχόλια που κάνατε όταν υπήρχε η αντίστοιχη κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ.

Δεν μπορείτε καν να φανταστείτε πόσο δύσκολη κάνετε την συμβίωση των στελεχών και των ψηφοφόρων της Ν.Δ.

Δεν μπορείτε καν να φανταστείτε πόσα "όπλα" δίνετε στα στελέχη και τους οπαδούς άλλων κομμάτων.

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ .


Άν όχι για σας και το πολιτικό σας μέλλον (που ποσώς ενδιαφέρει...)  , σκεφθείτε αυτούς τους ψηφοφόρους σας που σας παρακολουθούν να μάχεστε μεταξύ σας με περισσότερο πάθος απ' ότι δείχνατε ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .................






Λάβρος εναντίον της κυβέρνησης ο Δημήτρης Ρέππας !!!


Λάβρος εναντίον της κυβέρνησης για τις αλλαγές που «μαγειρεύει» στο ασφαλιστικό σύστημα εμφανίζεται ο Δημήτρης Ρέππας.


Quote
Ως «πατέρας» του υφιστάμενου -ακόμη- νόμου για το Ασφαλιστικό, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μιλά στο «Εθνος της Κυριακής» για το κρίσιμο θέμα. Για τη βιωσιμότητα του Ασφαλιστικού, τις προτάσεις του, το «πλιάτσικο» της κυβέρνησης στο υφιστάμενο σύστημα και τη «μονόπλευρη ταξική» πολιτική της. Αναφέρεται συγκεκριμένα στα τρία «ψέματα» της ΝΔ ότι: δήθεν εφαρμόζει τον νόμο, ότι δεν θα αυξήσει τα όρια ηλικίας και δεν θα μειώσει τις συντάξεις κι ότι δεν θα θίξει τα υγιή Ταμεία.
Το 2002 είχατε πει πως εξασφαλίσατε τη βιωσιμότητα του ΙΚΑ μέχρι το 2030. Τώρα η κυβέρνηση λέει πως απαιτείται η λήψη νέων μέτρων.
Η μεταρρύθμιση που έγινε κυρίως με τον νόμο 3029 αφορούσε τους μισθωτούς και πράγματι προσέφερε στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημά τους ορίζοντα ζωής μέχρι το 2030. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώθηκε από την πρόσφατη μελέτη της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ΔΟΕ) που εδρεύει στη Γενεύη. Η μελέτη αυτή έγινε έπειτα από σχετικό αίτημα του αρμόδιου υπουργείου.
Αυτός ο παγκόσμιος οργανισμός απάντησε ότι αν εφαρμοζόταν από την παρούσα κυβέρνηση η ισχύουσα νομοθεσία, τότε πράγματι το ασφαλιστικό σύστημα δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα για τα επόμενα χρόνια. Δυστυχώς όμως η κυβέρνηση όχι μόνο δεν εφάρμοσε αυτό τον νόμο, αλλά αντιθέτως τον υπονόμευσε σε βασικά σημεία του με αποτέλεσμα να οξύνει την κρίση στην κοινωνική ασφάλιση. Θα λεγα πως συνειδητά προκάλεσε την κρίση αυτή ώστε να την επικαλεστεί για να προχωρήσει στη λήψη αντιασφαλιστικών και αντικοινωνικών μέτρων.
Η κυβέρνηση τι λόγους έχει να ανοίγει τόσα μέτωπα αν δεν υφίσταται πραγματική ανάγκη;
Η κυβέρνηση ακολουθεί και στον τομέα αυτό μονόπλευρη ταξική πολιτική. Μέχρι τώρα προχώρησε σε ρυθμίσεις με τις οποίες απαλλάσσονται από τις υποχρεώσεις τους εργοδοτικοί φορείς, ενώ η ίδια δεν ανταποκρίνεται στοιχειωδώς στις υποχρεώσεις της για τα συμφέροντα των μισθωτών, των υπαλλήλων.
Αντιθέτως επιδιώκει να περικόψει συντάξεις και να αυξήσει τα όρια ηλικίας. Και μάλιστα εμπλέκει και Ταμεία που δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, όπως π.χ. αυτό των δημοσιογράφων ή των μηχανικών μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους. Για να πείσει ότι καλά κάνει και θίγει τους «βολεμένους» και να συγκαλύψει έτσι το ότι ουσιαστικώς στρέφεται εναντίον των χαμηλόμισθων εργαζομένων και των συνταξιούχων. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει ακυρώσει την Εθνική Αναλογιστική Αρχή που θεσπίσαμε με τον νόμο 3029, η οποία έχει την αρμοδιότητα να παρακολουθεί τη λειτουργία των Ταμείων και να προτείνει τις αναγκαίες προσαρμογές. Ομως οι αναλογιστικές μελέτες είναι αυτές που δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να πάρεις.
Η κυβέρνηση λέει ότι εφαρμόζει τον δικό σας νόμο. Αν είναι αλήθεια γιατί αντιδράτε;
Θυμίζω ότι ως αντιπολίτευση η ΝΔ είχε τότε αποχωρήσει από τη Βουλή καταγγέλλοντας τη νομοθετική πρωτοβουλία μας που οδήγησε στον 3029. Τώρα υποκρίνεται ότι εφαρμόζει τον νόμο. Αν θέλει να τον εφαρμόσει συμφωνούμε απολύτως.
Αλλωστε, ο νόμος υπάρχει για να εφαρμόζεται. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ψηφιστεί νέος νόμος για την εφαρμογή ισχύοντος νόμου. Απλώς ψεύδεται η κυβέρνηση και προχωρά στην ψήφιση νέου νόμου προφανώς για να αλλάξει την ισχύουσα νομοθεσία.
Πρόκειται για επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης προκειμένου να αποκρυφτεί το «νομοθετικό πλιάτσικο» σε βάρος της ισχύουσας νομοθεσίας, που είναι και λεηλασία ασφαλιστικών δικαιωμάτων χαμηλοσυνταξιούχων.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Θα επιβιώσει αν η Πολιτεία είναι συνεπής
Το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης μπορεί να επιβιώσει χωρίς τις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση;
Υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι η Πολιτεία θα τηρεί με συνέπεια τις υποχρεώσεις της. Αντιθέτως, μέχρι τώρα η κυβέρνηση έκανε τα πάντα για να απαξιώσει την κοινωνική ασφάλιση του ΙΚΑ.
Από το 2004 δεν έγινε διάλογος με τους ενδιαφερόμενους φορείς προκειμένου να προετοιμαστούν οι συνθήκες για τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές που προβλέπονται στον σχετικό νόμο. Τα παρέπεμπε όλα στην περίοδο μετά τις εκλογές στην οποία βρισκόμαστε σήμερα.
Σας καλώ να θυμηθείτε ότι ο πρωθυπουργός και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έλεγαν στον ελληνικό λαό πως δεν πρόκειται να μειωθούν οι συντάξεις και να αυξηθούν τα όρια ηλικίας.
Τώρα αποκαλύπτεται η πολιτική εξαπάτηση που υπέστησαν οι πολίτες.
Διερωτώμαι πώς μια αναξιόπιστη κυβέρνηση που είναι τόσο εκτεθειμένη απέναντι στους κοινωνικούς φορείς μπορεί να διαχειριστεί ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα όπως το Ασφαλιστικό.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ 
Αναζητούν συνενόχους εναντίον των ασφαλισμένων
Η ΝΔ σας καλεί τώρα σε διάλογο, θα συμμετάσχετε ή θεωρείτε ότι π.χ. το θέμα των ομολόγων είναι αποτρεπτικό;
Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα ευθύνης. Μας ενδιαφέρει να είμαστε χρήσιμοι με το να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων. Δυστυχώς η κυβέρνηση επιχειρεί να κατασκευάσει ένα σκηνικό διαλόγου, μόνο και μόνο για να παριστάνει ότι κάνει το χρέος της, ώστε εν συνεχεία να μπορεί να νομοθετήσει ισχυριζόμενη ότι ολοκληρώθηκε ο διάλογος. Με άλλα λόγια, ζητά συνενόχους σε μία πολιτική εναντίον των συμφερόντων των ασφαλισμένων. Το ΠΑΣΟΚ έχει χρέος να διατυπώσει την πρότασή του. Και το έχει κάνει. Δεν πρόκειται όμως να μεταβληθεί σε συνένοχο της κυβέρνησης εν όψει αντιασφαλιστικών επιλογών της. Οσο για το θέμα των ομολόγων, αποτελεί έγκλημα στο οποίο θα επανέλθουμε εγκαλώντας την κυβέρνηση για τις τεράστιες ευθύνες της.
UnQuote
Πηγη : ΕΘΝΟΣ

Σημείωση Αντίλογου. 

Αυτά το 2007 , ακριβώς ΔΥΟ χρόνια πριν.
Σήμερα ο κ. Αν. Λοβέρδος δηλώνει : Θα δώσουμε λύση στο ασφαλιστικό.
Μα αν δεν χρειαζόταν παρέμβαση το 2007 αφού υπήρχε ο "Θαυματουργός" νόμος Ρέππα γιατί να υπάρχει το 2009;;;
Πότε λένε την αλήθεια ;;;
Το 2007 που κατέβαζαν τον δρόμο στα πεζοδρόμια για να μήν καταργήσει η "Ανάλγητη" κυβέρνηση της Ν.Δ τα κεκτημένα ή τώρα που μιλάνε για «Άρρωστο» ασφαλιστικό σύστημα και σπεύδουν με συνοπτικές διαδικασίες να αλλάξουν τα πάντα;;;

Είναι αστείο να λες το 2007  ότι "έχω φτιάξει σύστημα που αντέχει μέχρι το 2030 " και το 2009 να λες κατέρρευσαν τα ταμεία.
Όσο κακή διαχείριση να έκαναν οι προηγούμενοι (αν πιστέψουμε τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης) είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να φθάσεις σε στάση πληρωμών μέσα σε δύο χρόνια.
Όχι σε ένα σύστημα που είχε αντοχές εικοσαετίας.

Ας αποφασίσουν πότε έλεγαν ΨΕΜΑΤΑ , το 2007 (που αντιδρούσαν στις προσπάθειες της Κυβ. Ν.Δ για τις απαιτούμενες αλλαγές) η τώρα που θέλουν μέχρι το τέλος του έτους να αλλάξουν τα πάντα;;;

Το 2007 κατήγγειλαν το εξάμηνο περιθόριο συζητήσεν που έθετε η τότε κυβέρνηση σαν "Ασφυκτικό" σήμερα δηλώνουν ότι θα κάνουν "Διάλογο-εξπρές για το Ασφαλιστικό"......

Σήμερα ζητούν "συνενόχους σε μία πολιτική εναντίον των συμφερόντων των ασφαλισμένων. " όπως δήλωνε ο κ. Ρέππας το 2007. 

Αν λοιπόν με αυτόν τον τρόπο απαντήσουν οι κοινωνικοί εταίροι με ποια αξιοπιστία θα τους "καταγγείλουν" στον λαό σήμερα;;;

ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)