Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Δ. Παπαδημούλης : Τα νούμερα (του προϋπολογισμού) δεν βγαίνουν...

Συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης....
Είπε πολλά για τον προϋπολογισμό όπως :  
«Τα νούμερα του προϋπολογισμού δεν βγαίνουν, η αποτυχία της κυβέρνησης να πιάσει την φοροδιαφυγή, αλλά να κινητοποιήσει τις παραγωγικές επενδύσεις και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα οδηγεί το κυβερνητικό δίλημμα ή μνημόνιο ή χρεοκοπία που κάποιους τους είχε πείσει, να αντικαθίσταται από μια εφιαλτική προοπτική και μνημόνιο και ελεγχόμενη χρεοκοπία»...
Είπε και κάτι που πολλοί μές στο ΠΑΣΟΚ παραβλέπουν

O Μήτσος ...

" Άσε ρε! Αύριο θα πάω στο Μήτσο!...
Αγαπητοί μου κύριοι της "Τρόικας".
Πρέπει να σας ομολογήσω ότι ανήκω σε εκείνους τους Έλληνες, το πόσοι είναι δεν το γνωρίζω, που δεν έχουν, εκτρέφουν ή διατηρούν την παραμικρή έχθρα ή αντιπαλότητα προς αυτό που κάνετε στην πατρίδα μου ή για την πατρίδα μου! Εκεί που μας έφτασαν οι πολιτικοί μας των τελευταίων 30 χρόνων, σας βεβαιώνω ότι έχετε την κατανόησή μου και, θα έλεγα ότι και λίγα τραβάμε! Έχω επίσης την άποψη ότι για ό,τι κάναμε στην πατρίδα μας ή ό,τι παραλείψαμε να κάνουμε, έχουμε κι εμείς οι πολίτες μεγάλη ευθύνη! Η άποψή μου αυτή, στηρίζεται στο γεγονός ότι για να κλέψεις, κάποιος δεν έχει κάνει τη δουλειά του καλά, για να λαδώσεις χρειάζονται τουλάχιστον δύο, για να διοριστείς παράνομα, επίσης, για να σου σβήσουν την κλήση, ωσαύτως, για να μην αποδώσεις το ΦΠΑ, χρειάζεται λάδωμα ένας ολόκληρος μηχανισμός και πάει λέγοντας, μη σας κουράζω κιόλας, μέρες πούναι!
Διαβάζω αυτές τις ημέρες στις εφημερίδες ότι στριμώχνετε τονΠρωθυπουργό μας για νέα αύξηση του ΦΠΑ, μάλλον προς το 25% και βλέπουμε! Περίεργα πράγματα! Δεν σας ανέλυσε ο "δικός σας άνθρωπος", αυτά που προεκλογικά είχε πει σε συνέντευξή του ότι και μόνο αν εισπράξουμε τα 30 δις ανείσπρακτο ΦΠΑ (τότε ήταν 19%), θα λυνόταν το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας; Θα του διέφυγε μάλλον! Φαίνεται όμως ότι κι εσείς δεν έχετε εμπεδώσει ακόμα την περιώνυμη "ελληνική ιδιαιτερότητα"! Και σας το είχα γράψει πριν λίγους μήνες εδώ!
Για να κατανοήσετε, όμως την "ιδιαιτερότητα" αυτή, θα σας διηγηθώ μια μικρή, περίεργη και σκοτεινή ιστορία!

E ΟΧΙ κι έτσι κ. Παπαχρήστο !!!

Αν γράφετε εσείς αυτά τα άρθρα , οι αντιπολιτευόμενοι Δημοσιογράφοι , bloggers κλπ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ;;;
Πάτε ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ να "φάτε" και την "δουλειά" των αντιπολιτευόμενων !!!
Διαβάστε μόνοι το σημερινό άρθρο του στα Νέα και πείτε μου αν εσείς βγάζετε άλλα συμπεράσματα...

Εκθεση ιδεών
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ να βιάζεται η κυβέρνηση να παρουσιάσει και να ψηφίσει νοµοσχέδια µε τα οποία θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των µεταρρυθµίσεων και των διαρθρωτικών αλλαγών. 
Πιέζει η τρόικα, πιέζει ο χρόνος που τρέχει, είναι και η λογική τού «στη βράση κολλάει το σίδερο» – παίζουν όλα τον ρόλο τους. 
Οµως αυτό που συνέβη στο χθεσινό Υπουργικό Συµβούλιο φανερώνει ότι το όλο εγχείρηµα δεν έχει κανένα προγραµµατισµό. 
Είναι όλα «χύµα στο κύµα». 

Γίνονται µε προχειρότητα

Ενα τόσο σπουδαίο νοµοσχέδιο που αφορά τις περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις τελικά δεν ήταν νοµοσχέδιο. Ηταν µια κακογραµµένη έκθεση ιδεών κάποιου εκ των συµβούλων της υπουργού Τίνας Μπιρµπίλη, την οποία διάβασε – σε πρώτη ανάγνωση! – η υπουργός στους συναδέλφους της. Στο µεταξύ, κόσµος και κοσµάκης χτυπιέται καθηµερινά στις νοµαρχίες και τις υπηρεσίες του ∆ηµοσίου για να πάρει µια άδεια να φτιάξει µια επιχειρησούλα, να βγάλει ένα µεροκάµατο. 
Αναρωτιέται κανείς γιατί αυτό το νοµοσχέδιο καθυστέρησε 13 µήνες να παρουσιαστεί. Κι αν ύστερα από 13 µήνες παρουσιάζεται στο Υπουργικό Συµβούλιο µια έκθεση ιδεών, αλήθεια, πόσο χρόνο θα χρειαστεί να µετουσιωθεί σε νοµοσχέδιο και το νοµοσχέδιο σε νόµο του κράτους; 
Αγνωστο ναι, αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά. 
Πασαλείµµατα γίνονται... 
Του Γ.Παπαχρήστου από τα ΝΕΑ

Υ.Γ : Και κάτι τελευταίο κ. Παπαχρήστο...
Όταν μία κυβέρνηση είναι  «χύµα στο κύµα» και κάνει «Πασαλείµµατα» δεν έχει κάποιος ευθύνη;;;
Ποιός μπορεί να είναι αυτός ο κάποιος;;;

Καλύτερη ιδέα για το όνομα F.Y.R.O.M είναι το Σλαβομακεδονία ...

Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα των Σκοπίων Utrinski Vesnik ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης...


Η ονομασία αυτή είναι καλύτερη από το Βόρεια ή Άνω Μακεδονία, είπε ο δήμαρχος και κατηγόρησε τον Νίκολα Γκρούεφσκι ότι επιδιώκει για προσωπικό όφελος, τη διατήρηση μίας κατάστασης «που μας κρατάει όλους ομήρους ενός εθνικοπατριωτισμού».


«Οι Σλάβοι ήρθαν στα Βαλκάνια τον 6ο αιώνα μ.Χ. Στην περιοχή ζούσαν άλλοι λαοί, πολύ πριν απ' αυτούς. Το γεγονός ότι οι Σλάβοι μετακινήθηκαν και ζουν στην περιοχή αιώνες τώρα, σίγουρα τους δίνει τη δυνατότητα να αποκαλούνται Μακεδόνες, όμως είναι απαραίτητο ένα ειδικό χαρακτηριστικό για να υπάρξει μία διάκριση, διότι εδώ, και πριν απ' αυτούς ζούσαν Μακεδόνες.

Σε συνέχεια του προηγουμένου άρθρου ...

H EKT αρνείται να δώσει στοιχεία για τα ομόλογα (Σημίτη)...



Διαβάστε τι αναφέρει το έγκυρο Bloomberg, στο άρθρο του :
"H EKT αρνείται να δωσει στοιχεία για τα  ομόλογα (Σημίτη)... 
επικαλούμενη ότι, περιέχουν οξείς κινδύνους"
Σύμφωνα με το άρθρο, ο Πρόεδρος Jean-Claude Trichet, δήλωσε ότι, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), αρνήθηκε λόγω κίνδυνου των  αγορών. να δώσει στη δημοσιότητα εσωτερικά έγγραφα που αποδεικνύουν πως η Ελλάδα χρησιμοποιούσε παράγωγα για να κρύψει το δημόσιο χρέος της. 
Η ΕΚΤ απέρριψε αίτημα και από το Bloomberg News να απελευθερώσει δύο ενημερωτικά έγγραφα, που συντάχθηκαν για τους υπαλλήλους εξαμελούς Εκτελεστικής Επιτροπή της Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη το τρέχον έτος.
"Οι πληροφορίες που περιέχονται στα δύο έγγραφα θα υπέσκαπταν την εμπιστοσύνη του κοινού όσον αφορά την αποτελεσματική άσκηση της οικονομικής πολιτικής». Αυτά φέρεται να έγραψε ο Trichet έγραψε ατις 21 Οκτωβρίου, σε μια  επιστολή με την οποία απέρριψε το αίτημα.
Τα ελληνικά swaps τροφοδότησαν μια οικονομική κρίση που απειλούσε τη διάλυση του νομίσματος της περιοχής. Η κυβέρνηση λέει τώρα ότι τα swaps, μερικά από τα οποία ήταν τοποθετημένα από την Goldman Sachs Group Inc, μπορεί να έχουν προκαλέσει «μακροπρόθεσμη ζημία" για τους φορολογούμενους.
«Υπάρχει μόνο μία λύση για την επίλυση των αβεβαιότητας: η πλήρης αποκάλυψη», είπε ο Γκουστάβο Πιγά, συγγραφέας του βιβλίου "Παραγώγων και Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους," και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Vergata στη Ρώμη. «Η ΕΚΤ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Eurostat πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν λάβει γνώση όλων των συναλλαγών και ότι δεν έχουν θέμα με την κοινοποίηση των εγγράφων αυτών. Η αγορά έχει αφεθεί να σκεφτόμαστε τα χειρότερα. "

Πέφτουν οι μάσκες...

Όλη την χρονιά που πέρασε οι ξένοι έβαλαν λυτούς και δεμένους να μας "πείσουν" ότι "Η Επιστροφή στην Δραχμή" θα ήταν όχι μόνο η "μόνη λύση" αλλά και η "συμφέρουσα λύση"  για την Ελλάδα...
Μας έχουν εξευτελίσει σε ΟΛΑ τα οικονομικά έντυπα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ . μας χαρακτηρίζουν ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , μέχρι και την είσοδό της χώρας στην ΟΝΕ αμφισβητούν...
Όχι βέβαια γιατί έχουν κάτι "προσωπικό" εναντίων της Ελλάδας και των Ελλήνων , αλλά γιατί είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά "Άρη" ...
Το Short που παίζουν την Ελλάδα μπορεί να έχει ΤΡΕΛΕΣ αποδώσεις αλλά όσο ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ έχει ΚΟΣΤΟΣ για τους παίχτες...
Αφού λοιπόν βλέπουν ότι ούτε ο Ρουμπινί δεν κατάφερε να μας "πείσει" να φύγουμε από το Ευρώ και να κάνουμε αναδιάρθρωση χρέους προσπαθούν και με άλλους τρόπους...
Το Bloomberg κάνει ΑΓΩΓΗ (!!!) κατά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) ζητώντας να αποκαλυφθούν τα στοιχεία σχετικά με τα Eλληνικά swaps, μέσω των οποίων η Ελλάδα κατηγορείται ότι απέκρυψε τα πραγματικά δημοσιονομικά της μεγέθη.

Το ξέρετε εσείς , το ξέρω εγώ , το ξέρουν και οι Βουλευτές...

Ο προϋπολογισμός του 2011 είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ θα εφαρμοσθεί...


Αφού τον Μάρτιο η Τρόικα θα ζητήσει νέα αναπροσαρμογή , γιατί τον αναλύουν ανά κωδικό στην βουλή ;;;


Και γιατί εγγράφονται συγκεκριμένα κονδύλια αφού αν πρίν το συγκεκριμένο ποσό έμπαινε η λέξη "Περίπου" θα ήταν πολύ πιο ακριβής ο προϋπολογισμός;;;


Η Βάσω Παπανδρέου έχει φθάσει στα όριά της...


Εξέφρασε από το βήμα της Βουλής τις επιφυλάξεις της για τον προϋπολογισμό λέγοντας ότι είναι αναξιόπιστος με σημαντικά προβλήματα στη στόχευση και στην εκτέλεσή του.


Ο βουλευτής Θωμάς Ρομπόπουλος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του καθώς παρότι έχει ζητήσει ραντεβού από τον πρωθυπουργό, δεν έχει ακόμη πάρει απάντηση, τόνισε δε ότι συνειδησιακά δεν μπορεί να δεχτεί τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.


Όταν λοιπόν ακούγονται αυτά από τους Βουλευτές της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ τί πρέπει να λένε στις ομιλίες τους οι Βουλευτές της Αντιπολίτευσης;;;


e-Επιλογές της 21/12/2010

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)