Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Σαμαράς : Κάποιοι δεν ήθελαν τις εκλογές. Σήμερα παίρνουν την απάντησή τους ...


«Κάποιοι δεν ήθελαν τις εκλογές. Σήμερα παίρνουν την απάντησή τους.
Κάποιοι δεν πίστευαν ότι θα γίνουν εκλογές. Κι αυτοί σήμερα παίρνουν την απάντησή τους…
Τώρα ανοίγει μια νέα σελίδα για τη χώρα...
Ο λαός, την τελευταία φορά, τον Οκτώβριο του 2009, ψήφισε πιστεύοντας κούφιες υποσχέσεις. Το πλήρωσε ακριβά. Και σήμερα είναι σοφότερος.
Του είπαν πολλές φορές ότι τον «έσωσαν». Και του δημιούργησαν πρόβλημα πολύ μεγαλύτερο…
Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στην χειρότερη κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ σε περίοδο ειρήνης.
Και εξακολουθεί να δοκιμάζεται. Αλλά τουλάχιστον έχει κερδίσει χρόνο.
Και ο ελληνικός λαός θα έχει την ευκαιρία να αποφασίσει με τις εκλογές για το μέλλον του.
Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι όλα όσα έγιναν είναι… για το καλό σας. Μην τους πιστέψετε. Είχαμε προβλήματα, αλλά βρεθήκαμε εδώ που βρεθήκαμε από τα απίστευτα λάθη, το λαϊκισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης Παπανδρέου. Με τον οποίο ταυτίστηκε απόλυτα ο κ. Βενιζέλος, από την αρχή ως το τέλος…

Άσε Γιώργο... Μπορεί να ... πληγωθείς :)

Δουλεύει ακόμα όσους τον πιστεύουν ...

Σήμερα δήλωσε ο τέως πρωθυπουργός Γ.Α.Π , πως θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα :
"Θα συνεχίσω να δίνω πάντα, παντού και με όποιον ρόλο , τη μάχη για να διασφαλιστεί η έξοδος της χώρας από την κρίση και για να προωθηθούν οι ζωτικές αλλαγές"...

Δηλαδή δεν είναι ακόμα ικανοποιημένος από την "μάχη" που έδωσε "για να διασφαλιστεί η έξοδος της χώρας"

Επιτέλους μαζί!

Ανακοινώθηκε επίσημα η .. προσχώρηση του "μνημονιακού" Εκδότη και Δημοσιογράφου Γιώργου Κύρτσου στο εσχάτως "αντιμνημονιακό" ΛΑΟΣ!
Εξέλιξη που δίνει κάποιες απαντήσεις σε παλαιότερα ερωτήματα ενώ δημιουργεί νέα ερωτηματικά και απορίες!

Επιτέλους μαζί!


Δύο άνθρωποι που πολέμησαν, εσωτερικά, τον Καραμανλή όσο κανένας άλλος γιατί δεν τους τοποθέτησε στην προβεβλημένη θέση του Εκπροσώπου του Κόμματος, δύο Δημοσιογράφοι που από άποψη κύρους, επιπέδου μόρφωσης και δυνατότητας έγκυρου σχολιασμού βρίσκονται στους αντίποδες, δύο "δεξιοί" πολιτικοί που ξεκίνησαν από τα δύο άκρα και ενώθηκαν χάρις στον αντικαραμανλισμό τους, αποφάσισαν να συνεργασθούν μέσα σε ένα πολιτικό σκηνικό που θυμίζει πλέον "κινούμενη άμμο"!

Σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ για τις πρακτικές των κυβερνήσεων ΠΑ-ΣΟΚ...

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έστω και αργά, ο πρώην υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και για σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεών του κ. Α. Τσοχατζόπουλος παίρνει, το δρόμο που έδειξε η Δικαιοσύνη:

Είναι ο τρίτος που κατηγορείται από τις Δικαστικές Αρχές, μετά τους κυρίους Μαντέλη και Τσουκάτο, επίσης κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Η αλήθεια για τη διαφθορά και την καταλήστευση του Δημοσίου αποκαλύπτεται.

Και αποκαλύπτει με ποιο τρόπο διαχειρίζονταν επί χρόνια το δημόσιο χρήμα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ».

Αν ζοριζόταν στην Ε.Ε με το "πρόβλημα" Ελλάδα με το ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ισπανία ΤΡΕΜΟΥΝ...

Σπεύδει το Παρίσι (και θα ακολουθήσει το Βερολίνο μόλις επιστρέψει από τις Πασχαλινές διακοπές)  να χαρακτηρίσει σαν "Υπερβολικούς" τους φόβους που εκφράζονται τις τελευταίες ημέρες στις διεθνείς αγορές, σχετικά με την οικονομική και δημοσιονομική κατάσταση της Ισπανίας ...

Τον σχολιασμό έκανε η εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης και υπουργός Προϋπολογισμού Βαλερί Πεκρές .

Η κ. Πεκρές   δήλωσε στους δημοσιογράφους «Θεωρούμε τους φόβους που εκφράζονται σήμερα για την οικονομική υγεία της Ισπανίας υπερβολικούς», και συμπλήρωσε: «Πιστεύουμε πως η κυβέρνηση του Μαριάνο Ραχόι διεξάγει μια θαρραλέα, απαραίτητη διαρθρωτική μεταρρύθμιση, που θα βελτιώσει τη δυνατότητα ανάπτυξης και θα οδηγήσει στην ισπανική ανάκαμψη».

«Είναι φανερό πως οι ανησυχίες που εκφράζονται για την Ισπανία προέρχονται κυρίως από το γεγονός ότι έπρεπε πέρυσι να μειώσει το έλλειμμά της στο 6%» και το έφθασε ωστόσο στο 8%, πρόσθεσε η Πεκρές.

Χρονικό: Πως ο Σαμαράς έχασε την αυτοδυναμία ...

Σχόλια στο τέλος...
Το Ιανουάριο του 2010 το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στα πάνω  του. Είμαστε λίγο μετά τις εκλογές και παρά της παγκόσμιες αντιδράσεις για το έλλειμμα και την  οικονομία και τις διεθνείς  εκκλήσεις για λήψη μέτρων, ο Παπανδρέου εφαρμόζει το πρόγραμμα του και ανταμείβεται από έναν λαό βαθιά νυχτωμένο. Το Ιανουάριο του 2010  οι αγορές είναι έτοιμες να  κλείσουν για την χώρα και στο Νταβός ο Δημοσιογράφος των FT  θα κυνηγά τον ΓΑΠ στα υπόγεια του Νταβός όπου θα ανακαλύψει έκπληκτος ότι ο ΓΑΠ δεν ανησυχεί. Ο Σαμάρας βρίσκεται ακόμη στο κόσμο του και η ΝΔ λίγο κάτω από το εκλογικό της ποσοστό.



Τον Απρίλιο του 2010 η χώρα κρατάει την ανάσα της για να μην ανεβεί το spread.  Οι αγορές έχουν κλείσει από τον Γενάρη και η χώρα έχει χρεοκοπήσει. Το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει να πέφτει στις δημοσκοπήσεις καθώς έχουν προηγηθεί 4 σειρές μέτρων επί δικαίων και αδίκων. Όλα τα μέτρα είναι αποτυχημένα αλλά στο κόσμο περνά ότι για όλα φταίει ο Καραμανλής που την κοπάνησε. Ο Σαμάρας δεν πείθει και η ΝΔ παραμένει σχεδόν σταθερή Λίγες μέρες μετά ο ΓΑΠ θα μεταβεί στο Καστελόριζο για να μιλήσει για την Ιθάκη που είναι στην άλλη άκρη της χώρας, (κλασικός ΓΑΠ :) ). Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων τον αποθεώνει που σώζει την χώρα  και οι άλλοι μισοί ασχολείται με τα καθημερινά  της. Η δεύτερη τσόντα της Τζούλιας έχει μόλις κυκλοφορήσει.


Το Ιούνιο του 2010 έχει ψηφιστεί το Μνημόνιο και έχουν καεί τρεις άνθρωποι στην Μαρφίν. Ο Σαμαράς έχει καταψηφίσει το μνημόνιο. Η  στάση του περνά στο κόσμο ως ανεύθυνη. Τα ΜΜΕ στοχοποιούν κάθε κοινωνική ομάδα που χτυπιέται από το Μνημόνιο. Η ελληνική κοινή γνώμη κοιμάται ακόμη

.

Το Οκτώβριο του 2010 η λέξη χρεοκοπία είναι ακόμη στο επίπεδο το συνομωσιολογικό.  Κάτι  ακούμε για σκοτεινούς οικονομικούς δολοφόνους  και άλλες παρόμοιες ανοησίες. Η λέξη “κούρεμα χρέους” είναι απαγορευμένη και αν ειπωθεί από κάποιον αρμόδιο, τότε ο ίδιος παύει να είναι αρμόδιος. Στο επίπεδο των ψιθύρων  θα κυκλοφορήσουν πολλά άλλα η κοινωνία κατά βάση κοιμάται. Ο κοινωνικός αυτοματισμός λειτουργεί άψογα και ο γείτονας ευχαριστιέται που το καθίκι ο διπλανός του πλήττετε. Η τρόικα πλασάρεται σαν να  φέρνει  την δικαιοσύνη. Ο Σαμαράς δίνει όλο τον χώρο στο συμμαθητή  του για να κάνει παιχνίδι και περιμένει να καταστραφούμε ολοσχερώς για να αναλάβει ή απλώς κοιμάται.

Τον Ιανουάριο του 2011 οι συνομωσιολογία οργιάζει πλέον στο Ιντερνετ. ο Λάκης θα αποκαλύψει ότι οι ΓΑΠ και Ντομινικ τα είχαν μιλημένα. Ο ΓΑΠ θα  υποσχεθεί στους Γερμανούς ότι θα πληρώσει όλο το χρέος μεχρι σεντς.

Αυτό είναι πρωτοσέλιδο "πολιτικής" εφημερίδας !!!

Δεν συνηθίσω να ασχολούμαι με τις "προφητείες" και τα "οράματα" των διαφόρων μοναχών που (προφανώς) θα ξέρουν καλύτερα από όλους μας...

Αλλά σήμερα η Ελ.Ωρα ξεπέρασε και τον εαυτό της !!!

Δημοσιεύει την πέρα από κάθε αμφισβήτηση , "Γνώμη Ανθρώπου του Διεθνούς Παρασκηνίου" (ναι !!! τόσο γνωστού!!!) που μας διευκρινίζει ότι από δώ και πέρα θα δούμε...

Δηλαδή μέχρι σήμερα δέν βλέπαμε τις συνέπειες αλλά .............
Αλλάααααααααααα..........
Από σήμερα ...

Θα ήθελα να ήξερα το μορφωτικό επίπεδο αυτών που πάνε και ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ το αντίτιμο στο περίπτερο για να την αγοράσουν ...

Αμετανόητοι για το παρελθόν, αόριστοι για το μέλλον ...

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και αυτήν την τακτική ακολούθησαν χθες τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όσο και ο πρώην «τσάρος» Γ. Παπακωνσταντίνου. 

Ο τελευταίος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε αμετανόητος όσον αφορά στην είσοδο της χώρας στο Μνημόνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Δεν μετάνιωσα που μπήκαμε στο μνημόνιο. Το μνημόνιο ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει για να συνεχίσει η χώρα να συνεχίσει να στέκεται όρθια στα πόδια της», καθώς, όπως είπε, «προδοσία θα ήταν να πτώχευε η χώρα»! (Η οποία… πτώχευσε)! 

Δεν δίστασε μάλιστα να πει πως ακόμη και ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλος… έπεσε έξω! 

«Γιατί να φουσκώσω το έλλειμμα;», διερωτήθηκε με το πιο αθώο ύφος. «Ακόμα και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είπε πριν τις εκλογές ότι το έλλειμμα θα φτάσει το 10% και μετεκλογικά ότι θα φτάσει το 12% και έφτασε το 16%, ακόμη και ο κ. Προβόπουλος το υποεκτίμησε τελικά»! 

Επιπλέον, διαμαρτυρήθηκε και για το… «τεράστιο προσωπικό και πολιτικό κόστος», καθώς, όπως είπε, «δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στον κόσμο να βγω έξω να πιω έναν καφέ με τη γυναίκα μου»

Είναι προφανές πως το γεγονός ότι όλοι οι Έλληνες δεν μπορούν να βγουν για έναν καφέ (αλλά για διαφορετικούς λόγους), όπως και το γεγονός ότι η βενζίνη βρίσκεται στα ύψη και δεν μπορούν να βγουν ούτε για μια πασχαλινή εκδρομή, δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα. 

Καστανίδης : Δεν μπορούμε να πάμε μαζί με το ΠΑΣΟΚ του Β. Βενιζέλου...

Δεν συμφωνούμε στις στρατηγικές δήλωσε ο Χάρης Καστανίδης στον Πρώτη Γραμμή...

Έχει ένα Νεοφιλελεύθερο ρεύμα το ΠΑΣΟΚ είπε και ξεχώρισε  τον εαυτό του και τα αντιμνημονιακά στελέχη που έφυγαν ...

Ο κ. Καστανίδης υπεραμύνθηκε την πολιτική του (και της κας Κατσέλη) σαν υπουργών και διαχώρισε την πολιτική τους από αυτές των υπολοίπων στελεχών της κυβέρνησης Παπανδρέου που απλά επιβάρυναν τους πολίτες...

Σημείωση Αντίλογου : Πόσο πιο καλά θα ακουγόταν αυτά που μας λέει σήμερα , αν είχαν αποχωρήσει από την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ όταν διαφωνούσαν με τα στελέχη που σήμερα καταγγέλλουν...

Αν κρατήσει ο Καμμένος πάμε για την πρωτιά εκτιμούν στο ΠΑΣΟΚ ...

Πράσινος βουλευτής σε εκτιμήσεις του πριν λίγο σε συνεργάτη του logia-starata αποκάλυψε πως στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι αν κρατήσει ως και τις εκλογές τη δημοσκοπική δυναμική που δείχνει το νεοσύστατο κόμμα του Πάνου Καμμένου τότε το ΠΑΣΟΚ με το Βαγγέλη Βενιζέλο στο τιμόνι , θα διεκδικήσει στα ίσα την πρώτη θέση από τη Νέα Δημοκρατία.

Στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν ότι η ΚΟΙ.ΣΥ. των Κατσέλη ,Καστανίδη δεν τραβάει συν ότι δεν έχει φωνή στα ΜΜΕ , το ίδιο και το Άρμα Πολιτών του Δημαρά άρα θεωρούν σχεδόν αμελητέα τη ζημιά που θα προκύψει από τα Πασοκογενή νέα κόμματα .

Θυμάστε τότε...

Θυμάστε τότε που είχαμε την... ακριβότερη, προ φόρων, βενζίνη στην Ευρώπη;
Τότε που ο επάρατος Καραμανλής δεν φρόντιζε ώστε να γεμίζουν τα ντεπόζιτα με φτηνή βενζίνη, άσχετα αν είχαμε από τις φτηνότερες μετά φόρου βενζίνες;

Ε ξεχάστε τα αυτά τώρα. 
Τώρα σύμφωνα με τα ΜΜΕξαπάτησης: "Από την αρχή του χρόνου η βενζίνη έχει ακριβύνει σχεδόν κατά 20 λεπτά το λίτρο (η μέση τιμή την 1η Ιανουαρίου ήταν 1,652 ευρώ). Η αύξηση οφείλεται στην άνοδο των διεθνών τιμών (η αμόλυβδη ξεπέρασε στο τέλος Μαρτίου τα 1200 δολάρια ανά μετρικό τόνο, έναντι 980 δολαρίων στην αρχή του χρόνου)."

Ούτε κουβέντα ότι η τιμή αυτή είναι, όχι λόγο της ανόδου των διεθνών τιμών, αλλά γιατί έχουμε υψηλή φορολογία.

Πηγή: Vaspersview

e-Επιλογές της 10/04/2012

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)