Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Βίντεο με Καμμένο-Δημαρά: Ο λόγος τους συμβόλαιο !!!



Πηγή : Dexiextrem

Γιάννης Μιχελάκης για Βενιζέλο : Περιμένουμε να επαναλάβει και το … “λεφτά υπάρχουν” !!!

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στα όσα είπε, σήμερα, ο κ. Βενιζέλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεύτερος Παπανδρέου, χειρότερος του πρώτου.
Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από την προκήρυξη των εκλογών και ο κ. Βενιζέλος πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις. Τη μια θεωρεί υπερβολικές τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας και την άλλη μοιράζει υποσχέσεις για όλους και για όλα.
Ισχυρίστηκε, σήμερα, ότι οι προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για μείωση φόρων έχουν κόστος 9 δις ευρώ και, άρα, δεν μπορούν να εφαρμοστούν.
Όμως! Τα 9 δις είναι δικό τους κατασκεύασμα και μάλιστα αντιγραφή του κ. Βενιζέλου από τον κ. Παπακωνσταντίνου.
Είναι, ταυτόχρονα, άλλη μια απόδειξη ότι ο κ. Βενιζέλος ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για τη μείωση των φόρων.

Όλοι οι Έλληνες είναι ΙΣΟΙ προς τον νόμο ;;;

Βέβαια έτσι πρέπει να είναι ...

Στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία ...
Έτσι δεν προβλέπει το σύνταγμα ;;;
Έτσι δεν είναι και το λογικό ;;;

ΟΧΙ λένε οι δικαστικοί!!!

Έξι δικαστικές ενώσεις επισημαίνουν τους κινδύνους ασφαλείας που εγκυμονεί η ανάρτηση των δηλώσεων «πόθεν έσχες» των δικαστών και εισαγγελέων στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα λοιπόν  με τον πρόσφατο νόμο 4065/2012 (άρθρο 3), θα αναρτώνται στο διαδικτυακό τόπο της Βουλής οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των δικαστών, εισαγγελέων, των μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, των νομαρχών, δημάρχων, διοικητών οργανισμών, προέδρων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, δημοσιογράφων, διοικητών Τραπεζών κλπ.

Όταν λέει η Αλέκα Παπαρήγα : Ο λαός να καταψηφίσει με φανατισμό ΠΑΣΟΚ – ΝΔ ...

Είναι σαν να  περιμένει τον λαό να δράσει όχι με σκέψη αλλά με ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ...
Ποιος της δίνει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται για ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ όταν άλλα κόμματα διαμαρτύρονται για τον φανατισμό του ΚΚΕ ;;;
Και ΓΙΑΤΙ είναι τελικά "Εντάξει" να προσπαθεί το ΚΚΕ να απομακρύνει τους Έλληνες ψηφοφόρους από τα "αστικά" κόμματα και το αντίστροφο όταν γίνεται από τα κόμματα αυτά προς το ΚΚΕ είναι κάτι "κακό" ;;;

Γιατί τόσος λαϊκισμός , τόσος φανατισμός , τόση μισαλλοδοξία από το ΚΚΕ ;;;

Γιατί δεν επιτρέπει στους Έλληνες ψηφοφόρους να επιλέξουν βάζοντας κάτω την σκέψη τους και το τί επιθυμούν να ζήσουν στο μέλλον αντί να επικαλείται το θυμικό και τον φανατισμό τους ;;;
Μήπως διότι δεν τους θεωρεί ικανούς να σκεφτούν μοναχοί τους τί τους συμφέρει και χρειάζονται "Πατερούλη" για να τους κατευθύνει ή μήπως γιατί ΔΕΝ  έχει ΤΙΠΟΤΑ θετικό να προσφέρει σαν λύση ;;;

Αφού είναι πεπεισμένος ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ , τί έχουνε τα Spreads και σκαρφαλώνουν ;;;

Την πεποίθησή του ότι η Ισπανία δεν θα χρειαστεί οικονομική στήριξη από την ευρωζώνη εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, υποστηρίζοντας ότι η δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας είναι εντυπωσιακή και ότι οι διαρθρωτικές της μεταρρυθμίσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

«Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος με το φιλόδοξο πρόγραμμα εξυγίανσης (της Ισπανίας)», είπε ο Γιούνκερ σε δημοσιογράφους στο Λουξεμβούργο. «Δεν πιστεύω ότι η Ισπανία θα χρειαστεί οποιαδήποτε εξωτερική στήριξη. Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσει η Ισπανία κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα ήθελα να ζητήσω από τις χρηματαγορές να συμπεριφερθούν με ορθολογικό τρόπο. Η Ισπανία βρίσκεται σε καλό δρόμο», πρόσθεσε.

Διακόπηκε η δίκη του Μπράιβικ στην Νορβηγία ...

Διακόπηκε αμέσως μετά την έναρξή της η ακροαματική διαδικασία στη δίκη του Αντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ, επειδή ο εισαγγελέας και η υπεράσπιση ζήτησαν να εξαιρεθεί ένας από τους τρεις πολίτες που κληρώθηκαν για να βοηθήσουν τους δικαστές και ο οποίος είχε ζητήσει την εκτέλεση του κατηγορούμενου.

Νωρίτερα σήμερα ο Μπράιβικ προσήλθε στην αίθουσα του δικαστηρίου για να καταθέσει, κατά την δεύτερη ημέρα της δίκης του, απευθύνοντας και πάλι ναζιστικό χαιρετισμό. Κατηγορείται για την δολοφονία 77 ανθρώπων στη Νορβηγία τον περασμένο καλοκαίρι.

Στις εκλογές της 6ης Μαϊού , οι Έλληνες έχουμε δύο επιλογές ...

Είτε να ψηφίσουμε τα κόμματα διαμαρτυρίας τα οποία όπου και  αν ανήκουν (Αριστερά- Δεξιά) υπόσχονται σε διάφορες Versions : "Ελληνική Υπερηφάνεια" , "Ανεξαρτησία" , απαλλαγή από τα χρέη με "τσαμπουκά" η με Ελληνική "λογιστική"  και που με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ θα οδηγήσουν την χώρα εκτός Ευρωζώνης και πιθανότατα (σύμφωνα με ορισμένες versions) εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ...
Είτε να ψηφίσουμε τα κόμματα εξουσίας τα οποία υπόσχονται (και αυτά με διάφορες versions) παραμονή στην Ευρωζώνη και την  Ευρωπαϊκή Ένωση ...

Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει...

Ο κάθε Έλληνας ψηφοφόρος θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ των δύο ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ  αυτών επιλογών και από εκεί και πέρα την version της κάθε επιλογής...

Πρέπει να είναι πολύ αιθεροβάμονες...

Όσοι πίστεψαν ότι ο Άκης θα πάει κάτω μόνος του...

Τρέμουν για το τί θα πεί ο Άκης μόλις μπει στον Κορυδαλλό (στο κελί που ήταν ο Εφραίμ !!!) και συνειδητοποιήσει ότι οι μέρες του  δεν κλείνουν το βράδυ με Dom Perignon και θέα την Ακρόπολη αλλά με νερό και θέα το τατουάζ που έχει στο μπράτσο το "βαποράκι"...
ΑΝ μάλιστα του υποσχεθούν από την Ν.Δ  και αμνηστία σε περίπτωση που μαρτυρήσει και άλλους με μαύρο χρήμα  , προβλέπω στις εκλογές να γίνεται ΠΑΡΤΥ αποκαλύψεων...
Ένας τόσο οργανωμένος άνθρωπος όπως ο Άκης θα έχει με βεβαιότητα κρατήσει ΔΕΚΑΔΕΣ ντοκουμέντα για την μελλοντική του υπεράσπιση...

Αυτά δήλωναν στο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του 1996 οι σημερινοί εκατομμυριούχοι!!

Ο Κώστας Σημίτης

Ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης δηλώνει καταθέσεις 23,3 εκατ. δρχ. στην Εμπορική Τράπεζα και ακόμη διάφορους λογαριασμούς στις τράπεζες Εθνική, Εμπορική, Ιονική, με ποσά που κυμαίνονται από 11.328 δρχ. ο μικρότερος μέχρι 1.164.695 ο μεγαλύτερος.
Ακόμη, δηλώνει στην κατοχή του ομόλογα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων με τιμή κτήσεως 14.664 από κοινού με τη σύζυγό του Δάφνη. Επίσης, ομόλογα του ελληνικού δημοσίου 1,8 εκατ. δρχ. Στην κατοχή του ο πρωθυπουργός δηλώνει ένα εξοχικό στους Αγίους Θεοδώρους, 200 τ.μ. σε οικόπεδο 3,372 τ.μ., το μισό εξ αδιαιρέτου κτιρίου στην οδό Ερμού και Κανακάρη στην Πάτρα, εμβαδού 422 τ.μ. και δύο εκτάσεις στο Καρακοχώρι Ηλείας εκ των οποίων η πρώτη 49.133 στρεμμάτων και η δεύτερη 89.951 στρεμμάτων τα οποία, όπως δηλώνει έχουν περιέλθει σ' αυτόν από κληρονομιά. Ακόμη, ο κ. Σημίτης δηλώνει την κυριότητα ενός διαμερίσματος, ένα δεύτερο εξ αδιαιρέτου στην Ακαδημίας 35 εμβαδού 257 τ.μ. από κληρονομιά και ένα κατάστημα στη στοά Σταδίου 10, εμβαδού 44 τ.μ., επίσης, από κληρονομιά. Εχει στην κατοχή του δε ένα αυτοκίνητο Μπε-Εμ-Βε 320 το οποίο απέκτησε το 1992. Στη δήλωση αναφέρονται τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του Δάφνης, το γένος Αρκαδίου η οποία διαθέτει έναν λογαριασμό στην Εμπορική Τράπεζα με υπόλοιπο 3,3 εκατ. δρχ. Ενα λογαριασμό στην Εθνική από κοινού με τη μητέρα της 1,1 εκατ. δρχ. ομολογίες από κοινού με τη μητέρα της ύψους 7,4 εκατ. δρχ. και ένα αυτοκίνητο μάρκας Μπε-Εμ-Βε 320, το οποίο απέκτησε το 1992.
Η κυρία Σημίτη έχει την κυριότητά της το διαμέρισμα στην οδό Αναγνωστοπούλου 10 εμβαδού 184 τ.μ., στην οποία κατοικεί το πρωθυπουργικό ζεύγος, και ακόμη ένα κατάστημα στην οδό Κοδριγκτόνος 6, ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα στην οδό Αστυδάμαντος στο Παγκράτι, ένα αγροτεμάχιο στην τοποθεσία Βλάχα Τρικάλων, εμβαδού 2.751 τ.μ., ένα ακόμα διαμέρισμα στην οδό Αναγνωστοπούλου 10, εμβαδού 110 τ.μ., ένα αγροτεμάχιο στην περιοχή Ψαράκια Μεσσήνης, εκτάσεως 2,5 χιλιάδων τ.μ. ένα αγροτεμάχιο στην περιοχή Μαζαράνικα Μεσσήνης, εκτάσεως 1.000 τ.μ. και ένα οικόπεδο στην περιοχή Καλλιθέα Πεντέλης Αττικής 1.050 τ.μ.
Ο πρωθυπουργός δηλώνει ως συνολικό εισόδημα του προηγούμενου οικονομικού έτους από τη βουλευτική του αποζημίωση και τα εισοδήματα που του απέφεραν τα ακίνητα 21.977.510 δρχ. και από τόκους καταθέσεων 2.062.000 δρχ. Η κυρία Δάφνη Σημίτη δηλώνει από εισοδήματα του προηγούμενου οικονομικού έτους 1.563.361 δρχ. και από τόκους καταθέσεων 700.000 δρχ.
Ο Μιλτιάδης Εβερτ
Ο αρχηγός της Ν.Δ. Μιλτιάδης Εβερτ δηλώνει ως μοναδικά περιουσιακά στοιχεία τρία αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο. Τα δύο πρώτα έχουν κυβισμό 2.000 κυβικά το καθένα, ενώ το τρίτο, ένα αυτοκίνητο Μερσεντές 4,5 χιλιάδες κυβικά το οποίο το εκποίησε πέρυσι όπως δηλώνει, αντί τριών εκατ. δρχ. Δηλώνει ως εισόδημα 17.153.582 δρχ., τα οποία προέρχονται από τη βουλευτική του αποζημίωση.
Η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Λίζα Εβερτ, η οποία δηλώνει φωτογράφος στο επάγγελμα, δηλώνει ότι έχει καταθέσεις 42.696.444 δρχ. στην Τράπεζα Αμέρικαν Εξπρές και χρεώγραφα της Πρίνσετον Μπανκ εν Τραστ Κόμπανυ, τα οποία κληρονόμησε από τον πατέρα της. Η κυρία Λίζα Εβερτ εμφανίζει στη δήλωσή της να έχει κληρονομήσει από τον πατέρα της, επίσης, τα 3/16 διαμερισμάτων στην οδό Κλεομένους 51 και ακόμη από τη συμμετοχή της σε εκδοτική επιχείρηση να έχει συνεισφέρει κεφάλαιο τρία εκατ. δρχ. και από τη συμμετοχή της σε εταιρία εμπορίας κινέζικης τέχνης να έχει συνεισφέρει 5.200.000 δρχ.
Επίσης, διαθέτει μια κατάθεση στην "Αμέρικαν Εξπρές" ύψους 33.209.436 δρχ. που αποτελούν, όπως αναφέρει, χρήματα από τον κύκλο εργασιών ατομικής επιχείρησης.
Η κυρία Λίζα Εβερτ δήλωσε εισόδημα 2.655.023 δρχ. το 1995 και έλαβε ως μέρισμα από την Πρίνσετον Βανκ εν Τραστ Κόμπανυ 5.440.161 δρχ.
Ο Αντώνης Σαμαράς
Ο πρόεδρος της Πολιτικής Ανοιξης, Αντώνης Σαμαράς, δηλώνει στην κατοχή του το σπίτι του στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη 34, στην Κηφισιά, εμβαδού 447 τ.μ., σε οικόπεδο 2.335 τ.μ. και ακόμη το 1/2 αγροτεμαχίου στις Ροβιές Ευβοίας, εμβαδού 9.316 τ.μ.
Μία Μπε Εμ Βε 2.000 κυβικά και ένα Μερσεντές. Επίσης, η σύζυγός του Γεωργία Κρητικού διαθέτει το 1/2 οικοπέδου 2.265 τ.μ. σε διώροφη κατοικία 150 τ.μ. στην οδό Περσεφόνης 7 στην Εκάλη το 1/6 οικοπέδου στην Καλλιθέα εμβαδού 554 τ.μ. και το 1/6 γραφείου στην οδό Πανεπιστημίου 16, 27 τ.μ. Διαθέτει επίσης αριθμό μετοχών σε διάφορες εταιρίες. Η κυρία Κρητικού - Σαμαρά διαθέτει ένα διαμέρισμα ακόμη στην οδό Δημοκρίτου 1 και ένα ισόγειο κατάστημα στο Ναύπλιο. Ως εισόδημα δηλώνει 2.106.902 δρχ. και έχει καταθέσεις με υπόλοιπο 638.136 δρχ.
Η Αλέκα Παπαρήγα
Η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα δηλώνει ένα διαμέρισμα στη Νεάπολη Αθηνών, εξ αδιαιρέτου με το σύζυγό της, εμβαδού 90 τ.μ. και μια εξοχική κατοικία στην Κεφαλλονιά, εμβαδού 60 τ.μ., σε οικόπεδο 505 τ.μ. από κληρονομιά.
Διαθέτει, ακόμη, ένα επιβατηγό αυτοκίνητο 14 ίππων, το οποίο το έχει μεταβιβάσει στο ΚΚΕ, πέρυσι το Δεκέμβριο.
Η κυρία Παπαρήγα δηλώνει ως εισόδημα 15.715.289 δρχ., τα οποία προέρχονται από τη βουλευτική της αποζημίωση και διάφορες άλλες πηγές.
Ο σύζυγός της Θανάσης Παπαρήγας, δημοσιογράφος, δηλώνει εκτός από το 1/2 του διαμερίσματος στη Νεάπολη, ποσό 5.071.242 δρχ., από μισθούς.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου
Στη δημοσιότητα δόθηκε και το "πόθεν έσχες" του Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο εκλιπών δήλωσε τη βουλευτή του αποζημίωση και την αποζημίωσή του για όσο χρόνο ήταν πρωθυπουργός που ανέρχεται συνολικά σε 19.064.546 δρχ., ενώ η σύζυγός του Δήμητρα Λιάνη δηλώνει ποσό 4.209.064 από τη σύνταξη της Ολυμπιακής.
Δήλωσε επίσης, ο κ. Παπανδρέου 11.491.659 που όπως αναφέρει αποτελεί τεκμαρτό εισόδημα από την ιδιοκατοίκηση της κατοικίας του ζεύγους στην οδό Αγράμπελης στην Εκάλη.
Ο Α. Παπανδρέου δήλωσε ότι διαθέτει ορισμένους τραπεζικούς μικρολογαριασμούς άλλους δικούς του και άλλους με τη σύζυγό του στις τράπεζες Εθνική και Χίος Μπανκ που έχουν υπόλοιπο από 66.000 δρχ. μέχρι 733.000 δραχμές ο μεγαλύτερος. Ο Α. Παπανδρέου δηλώνει δύο λογαριασμούς, έναν στην Εθνική με υπόλοιπο 10.257 χιλιάδες δολλάρια, έναν ακόμη με δολλάρια Καναδά (1.123 από σύνταξη) και έναν ακόμα στην Εθνική με υπόλοιπο 2.188 μάρκα.
Το ζεύγος Παπανδρέου δήλωσε ότι είχε στην κατοχή του δύο αυτοκίνητα ένα Μερσεντές 2.000 κυβικών, που ανήκε στον εκλιπόντα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και ένα Νισάν 2.000 κυβικών που ανήκει στην κυρία Δήμητρα Λιάνη.
Ο Κων/νος Μητσοτάκης
Ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. δηλώνει οικόπεδα στο Ακρωτήρι Χανίων, στους Μύλους Αγίων Αποστόλων, στην Αλόννησο, στα Συρονέρια Θηβών, στην Αγιά, στα Κουπιδιανά και στον Προφήτη Ηλία Χανίων. Η σύζυγός του διαθέτει σπίτι και οικόπεδο στη Γλυφάδα, στο Νέο Κόσμο και ένα οικόπεδο στα Συροπονέρια Θηβών.
Από κοινού με τη σύζυγό του έχουν 25.958 μετοχές στην εφημερίδα "ΚΗΡΥΞ" Χανίων. Ο τέως πρωθυπουργός έχει μία Μερσεντές και καταθέσεις 3,5 εκατ. δρχ. ενώ το 95 δήλωσε εισοδήματα από τη βουλευτική αποζημίωση και άλλες πηγές ύψους 18 εκατ. δρχ. Η σύζυγός του ένα αυτοκίνητο MAZDA και καταθέσεις 4,8 εκατ. δρχ. ενώ το 95 δεν δήλωσε στην εφορία εισοδήματα.
Ο Αποστ. Κακλαμάνης
Ο πρόεδρος της Βουλής δηλώνει το μισό εξ αδιαιρέτου οικόπεδο 1.000 τ.μ. στην Κόρινθο, οικόπεδο 2,6 στρέμματα στα Μελίσσια το οποίο έχει δοθεί αντιπαροχή, 30 στρέμματα αγρό στα Νέα Στείρα και δεν έχει αυτοκίνητο. Η σύζυγός του έχει ένα σπίτι 360 τ.μ. στο Μαρκόπουλο. Τα εισοδήματος του κ. Κακλαμάνη από τη βουλευτική του αποζημίωση είναι 22 εκατ. δρχ. ενώ η σύζυγός του έχει περίπου 10 εκατ. σε χρεώγραφα.
Τα οικονομικά του υπουργικού συμβουλίου

e-Επιλογές της 16/04/2012

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)