Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Special ...

Τελικά κακώς γκρίνιαξαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης ...

Και για να κάνουμε την αυτοκριτική μας , κακώς γκρινιάξαμε και εμείς οι Bloggers για την μονομερή διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού.


Πιστεύω ότι από αύριο πρέπει να πιέσουν για να δώσει άλλη μία διακαναλική συνέντευξη την τελευταία Παρασκευή πρίν τις εκλογές.


Η Ν.Δ φαντάζομαι θα ετοιμάζει τα νέα Videάκια (το συνηθίζει τελευταία...) με την συνέντευξη του Πρωθυπουργού για να αντικαταστήσει την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ διαφήμιση του κ. Κικίλια που έβγαλε στα κανάλια...
Τα κόμματα της αριστεράς λογικά θα πρέπει να πιέσουν περισσότερο για να δείξουν σε επανάληψη τα κανάλια την συνέντευξη αφού τους έδωσε πόντους...
Είχαμε πεί ότι ο Οκτώβρης φέρνει εκπλήξεις αλλά δεν  μπορούσαμε τότε να φανταστούμε ότι θα υπήρχε αυτή η ευχάριστη έκπληξη από τον κ. Παπανδρέου...

Θέλω να τον πιστέψω τον Πρωθυπουργό...

Θα το κάνει όμως ή θα αλλάξει θέση ξανά;;;


Αναφέρομαι στην απάντηση στην ερώτηση της κ.Τρέμη για το άν θα προσφύγει σε πρόωρες εκλογές σε περίπτωση μειωμένων ποσοστών του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Παπανδρέου ούτε λίγο ούτε πολύ το είπε ξεκάθαρα ...
"ΑΝ είναι αρνητικό αποτέλεσμα τότε φυσικά στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα και ίσως πρέπει να μιλήσει ο λαός"...


ΑΝ το πιστέψουμε τότε μας ΛΥΝΕΙ τα ΧΕΡΙΑ ο Πρωθυπουργός και τον ευχαριστούμε.
ΌΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ποσοστό πάρει το ΠΑΣΟΚ τόσο καλύτερα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Ας  ελπίσουμε μόνο αυτή την φορά να τηρήσει αυτά που είπε...

Και άλλη σύμπτωση !!!

"Τζάκ Πότ" συμπτώσεων !!!


Μετά την εντελώς τυχαία απόφαση της Eurostat να δώσει στην δημοσιότητα το νέο αναθεωρημένο έλλειμμα της Ελλάδας την επομένη του Δεύτερου γύρου των εκλογών , ανακοινώθηκε σήμερα ότι αρχίζει από την Τρίτη η πληρωμή των κοινοτικών επιδοτήσεων στους αγρότες...


Συγκεκριμένα, από την Τρίτη και μέχρι τέλους Οκτωβρίου θα δοθεί η προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης ύψους 1,1 δισ. Ευρώ σε 720.000 δικαιούχους αγρότες.
Η εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης (δεύτερη δόση) θα καταβληθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.
Τελικά λεφτά υπάρχουν αλλά βρίσκονται μόνο παραμονές εκλογών !!!
Αυτό και αν είναι σύμπτωση !!!

Βορίδης : "Δεν θέλω να είμαι σε ένα σχήμα στο οποίο κάποιος μου λέει ότι, ξέρεις, του δημιουργώ προβλήματα"...

Πέταξε πίσω το "μπαλάκι" στον Γ.Καρατζαφέρη ο κ. Βορίδης με την συνέντευξη που έδωσε στον ρ/σ Flash.


Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το ΛΑ.Ο.Σ, ΑΝ, τον θεωρούν "βάρος" , συγκεκριμένα ανέφερε:


«Ειλικρινά, αισθάνομαι άσχημα διότι με την τοποθέτηση την οποία κάνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εμένα προσωπικά, μου δημιουργεί κι ένα αίσθημα ότι, ρε παιδί μου, μήπως αισθάνεται ότι του είμαι βάρος, μήπως τον εμποδίζω, ξέρω 'γω, σε κάτι, στην εξέλιξη την πολιτική του.
Θα μου πείτε, πότε το αισθάνθηκε, γιατί αυτά, να τονίσω, είναι γνωστά επί πολύ μακρό χρονικό διάστημα, έχουν κριθεί από τους πολίτες σε δύο εκλογές, οι οποίοι αποφάσισαν αυτό το οποίο αποφάσισαν και ως προς το πρόσωπό μου. Το επέλεξε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος μου έδωσε ένα κοινοβουλευτικό αξίωμα που είναι η θέση του γενικού γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδος. Ενδεχομένως, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει δεύτερες σκέψεις ή καινούργιες σκέψεις, αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσω μαζί του, γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αποτελώ βάρος για οποιονδήποτε».


«Είναι σαφές ότι θα απαλλάξω το κόμμα από το βάρος, με την έννοια ότι θα αποσυνδεθούν οι πολιτικοί μας δρόμοι. Από ‘κει και πέρα το τι θα κάνω πολιτικά θα δω, αλλά είναι σαφές ότι δεν θέλω να είμαι σε ένα σχήμα στο οποίο κάποιος μου λέει ότι, ξέρεις, του δημιουργώ προβλήματα».


Έτσι λοιπόν ήρθε και η σειρά του ΛΑ.Ο.Σ να βιώσει τις αποχωρήσεις και την εσωστρέφεια.
Προσωπικά θεωρώ και ότι άργησε αυτή η στιγμή.

Εκλογικός αγώνας με χορηγό την Eurostat ...

Φόβος διαρκείας όπου κι αν κάνετε ζάπινγκ απόψε στα κανάλια.
Σε φόβο διαρκείας προσπαθεί να μετατρέψει ο Γ. Παπανδρέου τον περσινό ξαφνικό τρόμο που προκλήθηκε αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές και οδήγησε στην υπογραφή του Μνημονίου.


Η άκρως αντιαναπτυξιακή πολιτική του εκφοβισμού που τις τελευταίες ημέρες έχει επιλέξει ο πρωθυπουργός, αποσκοπεί μεν στον περιορισμό των εκλογικών απωλειών, αλλά και εμποδίζει κάθε σκέψη για επενδύσεις – μικρές και μεγάλες.


Όσο για την χείρα βοηθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που δια της Eurostat αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία μετά τις περιφερειακές εκλογές, τώρα εξηγείται. Και πιάνει τόπο, καθώς αξιοποιείται εκλογικά από τον κ. Παπανδρέου.


Με λυμένα τα χέρια και αισθανόμενος ασφαλής χάρη στην αναβολή της ανακοίνωσης για την αναθεώρηση του ελλείμματος προς τα πάνω, που θα φέρει νέα μέτρα μετά τις περιφερειακές εκλογές, ο κ. Παπανδρέου αποφάσισε να παίξει το τελευταίο χαρτί της πόλωσης με ομοβροντία δημόσιων εμφανίσεων και συνεντεύξεων.


«Μητέρα των Μαχών» η σημερινή διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού– άνευ πολιτικών αντιπάλων και έχοντας απέναντί του μόνο δημοσιογράφους. Μια συνέντευξη που προκάλεσε αντιδράσεις και που από το περιεχόμενό της θα εξαρτηθεί αν θα αποβεί προς όφελος των υποψηφίων που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ ή θα καταλήξει μπούμερανγκ για τον κ. Παπανδρέου.



Τα σενάρια που ακούστηκαν πολλά. Με επικρατέστερο αυτό της μεγαλύτερης έμφασης σε όσα ο πρωθυπουργός αναφέρει κατά κόρον αυτές τις μέρες: Το δίλημμα «σωτηρία ή χρεοκοπία», την επίθεση κατά των πολιτικών του αντιπάλων και την ανάγκη να διαδοθεί το μήνυμα ότι «πάμε καλά» και αυτό πρέπει οπωσδήποτε να επιβραβευθεί στην κάλπη του Νοεμβρίου.

Δημαρά δείχνει ο κ. Φασούλας...

Κατά τη συνάντησή του με τον υποψήφιο Περιφερειάρχης Αττικής κ .Δημαρά στο δημαρχείο του Πειραιά ο κ. Φασούλας δήλωσε : «Υποδεχτήκαμε σήμερα στο Δημαρχείο Πειραιά, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Δημαρά, ο οποίος εκτός από υποψήφιος και πολιτική φυσιογνωμία της χώρας για πάρα πολλά χρόνια, είναι και πάρα πολύ δυνατός φίλος μου. Θέλω να πιστεύω ότι, η υποψηφιότητά του θα στεφθεί από επιτυχία στις 7 του Νοέμβρη και αυτό θα γίνει, γιατί δεν είναι μόνο το Μνημόνιο και το αντιμνημόνιο που κρίνει ο κόσμος, αλλά είναι και η Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως την αντιλαμβάνεται ο Γιάννης, μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια όπως δεν την αντιλαμβάνονται άλλοι»...

Ίσως γιαυτό ο πανικός , ίσως γιαυτό η διακαναλική , ίσως γιαυτό τα διλήματα.
Όπως έχουμε ξαναπεί από "περίπατος" με 9 σίγουρες περιφέρειες πρίν 1-2 μήνες ,  το ΠΑΣΟΚ μετ βίας θεωρεί πλέον σίγουρες τέσσερις περιφέρειες...

Αν πιστέψουμε στις δημοσκοπήσεις η πτώση του αριθμού των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ είτε με αποχή είτε με ενεργή ΑΝΤΙ -ψήφο σε σχέση με τις εκλογές πρίν ένα χρόνο θα είναι τεράστια.
Νύν υπέρ πάντων ο αγών για συσπείρωση και εκβιαστικά στην ψυχολογία του ψηφοφόρου διλήμματα...
Το κακό για το ΠΑΣΟΚ είναι ότι το σύνθημα "Ο λαός δεν ξεχνά ..." κλπ έχει καεί από τον Μάιο και μάλλον φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα...

Αυτοί πουλάνε δάση ... Εμείς που τα κάψαμε τί ;;;

Στην ειδησεογραφία σήμερα υπάρχει η έντονη ανησυχία των οικολόγων που την προκαλούν τα σχέδια της Βρετανικής κυβέρνησης να πουλήσει σε ιδιώτες δασικές εκτάσεις που ανήκουν στο δημόσιο για να καλυφθούν τα ελλείμματα...


Οι οικολόγοι φοβούνται ότι δέντρα ηλικίας πολλών αιώνων θα αφανιστούν προκειμένου στη θέση τους να ανεγερθούν ξενοδοχεία, γήπεδα γκολφ και πάρκα ψυχαγωγίας.


Η κυβέρνηση Κάμερον,έδωσε το πράσινο φως στο υπουργείο Περιβάλλοντος να εκχωρήσει περίπου τη μισή από την έκταση που βρίσκεται υπό την επίβλεψη της Επιτροπής Δασών, είναι να καλύψει την «τρύπα» του ελλείμματος.


Οι Βρετανοί λοιπόν παίρνουν ΓΡΗΓΟΡΕΣ αποφάσεις και ΑΜΕΣΑ μέτρα για να καλύψουν τα ελλείμματά τους πουλώντας εθνική περιουσία.
Στην Ελλάδα δάση δεν έχουμε πια...

Το ανέκδοτο µε τις εκλογές ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ένα ωραίο ανέκδοτο. Πως αν καταψηφιστούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στους δήµους και τις περιφέρειες, η κυβέρνηση θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές! 

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ αυτό; Πολύ απλά. Θα εµφανιστεί στην τρόικα και θα ανακοινώσει ότι προτίθεται να προσφύγει στη λαϊκή ετυµηγορία. – Για ποιο λόγο; θα απορήσει η τρόικα. Δεν έχετε ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή; Δεν είχατε εκλογές µόλις πριν από ένα χρόνο; – Ναι, θα απαντήσει η κυβέρνηση. Αλλά εν τω µεταξύ βγήκε ο Δηµαράς και έχασε ο Τατούλης! 

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ αναµφισβήτητα θα εντυπωσιάσει τους δανειστές µας και τις διεθνείς αγορές που παρακολουθούν, ούτως ή άλλως, µε ιδιαίτερη αγωνία την αναµέτρηση Περγαντά - Χειµάρα στη Στερεά. 
ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ακούσουν για εκλογές, θα κάνουν αυτό που µας έχουν προειδοποιήσει ότι θα κάνουν αν κάνουµε εκλογές: θα διακόψουν τη χρηµατοδότηση του µηχανισµού στήριξης. Και η χώρα θα χρεοκοπήσει πριν ακόµη διαλυθεί η Βουλή και αρχίσει η προεκλογική περίοδος. 

ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το ανέκδοτο και γελάµε (ή κλαίµε…) κατά προτίµηση! 

ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ δεν είναι ότι κυκλοφορούν τέτοιες ανοησίες, αλλά ότι υπάρχουν κουφιοκεφαλάκηδες που τις πιστεύουν, όταν δεν τις εισηγούνται… Που επιχειρούν να µετατρέψουν µια τρέχουσα δηµοτική εκλογή σε εθνική δοκιµασία. 

ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ευρώπη υπάρχουν κυβερνήσεις που χάνουν τοπικές εκλογές, αλλά συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους. Ο Σαρκοζί δηλαδή, που έχασε την περασµένη άνοιξη όλες τις περιφέρειες της Γαλλίας πλην της Αλσατίας, τι έπρεπε να κάνει; Να κατεβάσει τα τανκς; 

Φοβάται μην έρθει δεύτερο κόμμα;;;

Δεν είναι δυνατόν !!!


Όταν από τον στόχο που είχε το ΠΑΣΟΚ πρίν λίγους μήνες , (δηλαδή διψήφιο αριθμό περιφερειών !!!) φτάσαμε σήμερα να μιλάνε τα ΝΕΑ για στόχο να είναι το ΠΡΩΤΟ κόμμα...


Όταν το ΠΑΣΟΚ πρίν ένα χρόνο είχε 10 και πλέον μονάδες διαφορά από το δεύτερο κόμμα και σήμερα αναγκάζεται ο πρωθυπουργός με διακαναλική συνέντευξη να προσπαθεί να συσπειρώσει την βάση του για να έρθει "ΠΡΩΤΟ" κόμμα στον Α' γύρο ...


Τότε το εκλογικό σώμα είναι σφόδρα αντίθετο με την πολιτική που εφαρμόζει.
Όχι γιατί είναι "Σκληρή"   η δεν ξέρω τί άλλο , αλλά γιατί βρίσκεται στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που υποσχέθηκε προεκλογικά και υπερψηφίσθηκε από τον λαό...

e-Επιλογές της 24/10/2010

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)