Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

To μυστικό σχέδιο για την εδραίωση του Σοσιαλισμού !!!

Ανεπίδεκτοι μαθήσεως οι Βρετανοί !!! (2)

Αυτοί οι συντηρητικοί που ανέλαβαν την  Εξουσία στην Βρετανία δεν έχουν καμία σοσιαλιστική ευαισθησία μέσα τους !!!

Χθες μόλις κάναμε σφοδρή κριτική στο λανθασμένο μοντέλο λιτότητας που θα λάβουν με το άρθρο Ανεπίδεκτοι μαθήσεως οι Βρετανοί !!!


Ανάλγητοι και Νεοφιλελεύθεροι Δεξιοί όπως είναι , με το σημερινό ξεπέρασαν και τους εαυτούς τους !!!
Σήμερα ανακοίνωσαν ότι θα βάλουν φόρο στις Τράπεζες !!!
ΝΑΙ αγαπητοί μου!!!
Αντί να χορηγήσουν εγγυήσεις για ρευστότητα μερικών Δισ. Λιρών στις "ζορισμένες" τράπεζες όπως έκανε η δική μας πολυβραβευμένη λαοπρόβλητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αυτοί θα βάλουν φόρους !!!

Και προσέξτε αυτό :

Αυτά τα πρόστιμα ανικανότητας έκοψαν μισθούς και συντάξεις ...

Καινούργιο φόρο βλακείας, ανικανότητας και ρουσφετολογίας ετοιμάζεται να πληρώσει η Ελλάδα. Για σήμερα αναμένεται η καινούργια καμπάνα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ύψους 327 εκ ευρώ!

Την ώρα που στην χώρα κόβονται μισθοί και συντάξεις για να εξοικονομηθούν μόλις 700 εκ ευρώ, θα κληθούμε να πληρώσουμε «κερατιάτικα» για παρατυπίες στις αγροτικές δαπάνες της περιόδου 2003-2007.

Η απόφαση της αρμόδιας ευρωπαϊκής επιτροπής ελέγχου των αγροτικών δαπανών αναμένεται να εκδώσει σήμερα την καταδικαστική για την χώρα μας απόφαση. Μια απόφαση που θα πλήξει όλους τους Έλληνες, αν και οφείλεται σε πρακτικές των πολιτικών τους ταγών και, όπως προκύπτει από την υπό έλεγχο περίοδο, οι ευθύνες είναι διαχρονικές.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το πρόστιμο θα ανέρχεται σε 211 εκ ευρώ για στρεμματικές ενισχύσεις, 20 εκ ευρώ για τον καπνό, 55 εκ ευρώ για τα φρούτα και τα λαχανικά και 50 εκ ευρώ για τις πριμοδοτήσεις σε ζωικά προϊόντα.

Πρόστιμα θα επιβληθούν και σε άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ, αλλά η Ελλάδα θα παραμείνει και αυτή τη φορά πρωταθλήτρια, καθώς το συνολικό ύψος των προστίμων προσδιορίζεται σε 540 εκ ε και από αυτά τα 327 θα αφορούν μόνο την χώρα μας!

Τα πρόστιμα αποτελούν πλέον το μόνιμο «παράσημο» της χώρας μας. Έχουμε φθάσει στο σημείο να πληρώσουμε πρόστιμο ύψους 13 εκ ευρώ, επειδή… ξεχάσαμε να τοποθετήσουμε πινακίδες για την κοινοτική συγχρηματοδότηση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Πριν από δύο χρόνια καταδικαστήκαμε σε πρόστιμο 127,7 εκ ευρώ για ανεπαρκείς ελέγχους καλλιεργειών, για την περίοδο 2005-2006.



Τα κορόιδα και τα λαµόγια ...

AN ΘΕΛΟΥΜΕ να είµαστε ειλικρινείς µε τους εαυτούς µας, στη σηµερινή Ελλάδα µόνο δυο κατηγορίες ανθρώπων ενδιαφέρονται να κάνουν επενδύσεις: τα κορόιδα και τα λαµόγια. Αποδείχτηκε, δυστυχώς, ότι οι πολυτραγουδισµένοι «επενδυτές από το Κατάρ» δεν ήταν ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Κι έτσι: goodbye, αγάπη µου, goodbye! 

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ τα κορόιδα και µόνο τα λαµόγια; Διότι οι υγιείς επενδυτές έχουν τέσσερις σοβαρούς λόγους να έρχονται στην Ελλάδα µόνο για διακοπές. 

ΠΡΩΤΟΝ, επειδή οι επιχειρηµατίες κάνουν επενδύσεις για να βγάλουν λεφτά. Αλλά στην Ελλάδα θεωρείται επιλήψιµο και αντικοινωνικό να βγάζουν οι άλλοι λεφτά – για τον εαυτό µας δεν έχουµε καµία αντίρρηση... Με άλλα λόγια, η Ελλάδα είναι µια κατ’ όνοµα καπιταλιστική χώρα στην οποία η ελεύθερη οικονοµία και όσα προϋποθέτει ή περιλαµβάνει θεωρούνται αποκρουστικά και απαράδεκτα. 

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, επειδή στην Ελλάδα «νόµος είναι το δίκιο του εργάτη». Αλλά κανείς επιχειρηµατίας δεν ρισκάρει τα χρήµατά του όταν το νοµικό πλαίσιο στο οποίο καλείται να δραστηριοποιηθεί προσδιορίζεται κατά περίπτωση από ό,τι αρέσει ή δεν αρέσει σε διάφορους αυτόκλητους εκπροσώπους των εργαζοµένων. 

Ευρώ 659.960,00

Τόσο θα μας κοστίσει κάθε ένας βουλευτής από τους 300 σύμφωνα με τις προτεινόμενες πιστώσεις του προϋπολογισμού της Βουλής για το οικονομικό έτος 2011 ...

Σύμφωνα με την πρόταση του προϋπολογισμού εε ποσοστιαία κλίμακα, οι περικοπές αγγίζουν το -9,22%, ποσοστό πενταπλάσιο σε σχέση με το ποσοστό μείωσης (-1,74%) του προϋπολογισμού του τρέχοντος έτους .

Τα ποσά που προβλέπει είναι 197.988.000 Ευρώ έναντι ποσού 218.092.200 Ευρώ του οικονομικού έτους 2010 μειωμένα κατά 20.104.200 Ευρώ ...
Να μήν γκρινιάξουμε , είναι μία αρχή αυτή η περικοπή.
Αν όμως θέλουν στα αλήθεια να μειώσουν το κόστος των πολιτών , στις επόμενες εκλογές ας προκηρύξουν μόνο 200 θέσεις που και σύμφωνη με το σύνταγμα θα είναι (αφού προβλέπει από 200-300 βουλευτές) και θα εξοικονομηθεί το 33% του κόστους των 300...
Μόνο με δραστικά μέτρα μπορεί ο Έλληνας πολίτης να πεισθεί ότι και οι πολιτικοί μας έχουν καταλάβει τα λάθη τους και τις σπατάλες τους. Τα υπόλοιπα είναι για να ρίχνουμε στάχτη στα μάτια...

Δήλωση Παπανδρέου περιορισμένου χρόνου, μέχρι ... τις εκλογές!

«Δεν θα θιγούν περαιτέρω μισθωτοί και συνταξιούχοι», τον πιστεύετε;

Οικονομολόγου, πρ. Βουλευτή
 
" «Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας, αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει να καταλάβουν όλοι μέσα και έξω ότι ο ελληνικός λαός έχει κάνει πρωτόγνωρες θυσίες» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός,στέλνοντας μήνυμα στην τρόικα.


Μας λένε οι προπαγανδιστές σου, από τα ΜΜΕ!
Τώρα είναι αργά κ. Παπανδρέου! 
Είναι λάθος σου να δίνεις ακόμη και αυτή την ύστατη ώρα ψεύτικες ελπίδες στους πολίτες! Τους προσβάλλεις γι' άλλη μια φορά!
Η πραγματικότητα είναι ότι, οι δηλώσεις σου δεν ισχύουν και θα γίνει αυτό που προβλέπει το μνημόνιο
Αυτό που υπέγραψες και ψήφισες στο Κοινοβούλιο υποχρεώνοντας και τους Βουλευτές σου να το ψηφίσουν και ας μην το είχαν ... διαβάσει! 
Την "συμφωνία" με την οποία δέσατε την Πατρίδα μας χειροπόδαρα!
Αυτή είναι η πραγματικότητα.  Για να ισχύουν οι δηλώσεις σου και να είναι σοβαρές, ένας δρόμος υπάρχει, να αποχωρήσεις από τον "μηχανισμό στήριξης"
Όλα τ' άλλα είναι "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" !
Η ψεύτικη δήλωση σου  έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια και ... φτάνει μέχρι την 15η Νοεμβρίου!

Πολύ "Άγριος" !!!

Αυτός είναι ο Γιώργος που ξέραμε !!!

Χτυπά το χέρι στο τραπέζι και λέει : ΤΕΡΜΑ !!!

Ελπίζω να μήν βρεθεί κανείς κακόπιστος να πεί πώς τα λέει λόγω των επερχόμενων εκλογών...

Ο Πρωθυπουργός με αυτή του την δήλωση σαν ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ πολιτικός δεν μπορεί να κάνει πίσω...

Έχουμε όμως και εμείς ευθύνες.
Μην τα αφήνουμε όλα πάνω στον κ. Παπανδρέου...

Οι Έλληνες πρέπει να βοηθήσουμε τον Πρωθυπουργό μας.

Πρέπει να του δώσουμε ΕΡΙΣΜΑΤΑ να επιμείνει σε αυτή του την δήλωση ότι ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ και αν του κάνει η Τρόικα , ο Όλι Ρέν , και οι λοιποί "φραγκοφονιάδες"...
Πρέπει ΟΛΟΙ οι Έλληνες να προσπαθήσουμε , όσο και αν θέλουμε να ψηφίσουμε τους ανθρώπους που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στον Καλλικράτη , να πάμε ΚΟΝΤΡΑ στα θέλω και τα πιστεύω μας και να

Δεν ήξερε ΤΙΠΟΤΑ για το χρέος ο κ. Παπανδρέου !!!

Δεν είχε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ιδέα ότι η Ελλάδα ήταν χρεωμένη !!!

Πού να φανταστεί ότι όταν ήταν υπουργός εξωτερικών στην κυβέρνηση Σημίτη ότι η Ελλάδα είχε χρέη ;;;

Και δεν θέλω αηδίες τύπου "καλά στο υπουργικό συμβούλιο δεν μιλούσαν μεταξύ τους" η "Ο τσάρος της οικονομίας δεν τους είχε πεί τίποτα";;;

Δυστυχώς το ανακάλυψε αργά ...

 Όταν πλέον είχε πάρει την εξουσία ...

Το είπε και ο κ. Γιούνκερ "Ξέραμε για το χρέος αλλά ΔΕΝ μιλούσαμε γιατί έκαναν Business οι Γερμανοί και οι Γάλλοι"...
,
Ο Αντίλογος ερευνώντας τα διάφορα sites των οικονομικών ειδήσεων ανακάλυψε ενδιαφέροντα στοιχεία...

Το 2003 επί "Ισχυρής Ελλάδας" το χρέος ήταν στο 113% του ΑΕΠ σημειώνοντας έλλειμμα με ΑΥΞΗΣΗ 26,6% ...


Το 2004 που παρέλαβε η Ν.Δ το χρέος ήταν στο 113,8% του ΑΕΠ σημειώνοντας έλλειμμα με ΑΥΞΗΣΗ 19,4% ...

Το 2005 επί Ν.Δ το χρέος ήταν στο 114,1% του ΑΕΠ σημειώνοντας έλλειμμα με ΜΕΙΩΣΗ -4,0% ...

Το 2009 επί "Καταστροφικής Πολιτικής Κ.Κ" το χρέος έφθασε στο 116,2% του ΑΕΠ (άσχετα αν "φουσκώθηκε" ή όχι) σημειώνοντας έλλειμμα με ΑΥΞΗΣΗ 13,4% ...

Το 2010 επί "Αντεξουσιαστών" το χρέος θα πάει στο 118,6% του ΑΕΠ σημειώνοντας έλλειμμα με ΜΕΙΩΣΗ -5,5% ...

Το 2011 που το ΜΝΗΜΟΝΙΟ θα έχει "εφαρμοστεί μέχρι κεραίας" το χρέος θα πάει στο 135,6% του ΑΕΠ σημειώνοντας έλλειμμα με ΑΥΞΗΣΗ 1,6% ...

Την Παρασκευή "υλοποιούνταν" μία "Πράσινη Τεχνολογία" και την Δευτέρα ...

Διαβάστε από τα πρακτικά της Βουλής τί έλεγε ο Πρωθυπουργός την Παρασκευή 15/10/10 ΒΕΒΑΙΟΣ για την υλοποίηση της επένδυσης στον Αστακό...

Τί μεσολάβησε το Σ/Κ και ματαιώθηκε θα μάθουμε ποτέ;;;

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τον Θερμοηλεκτρικό Σταθμό στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας...
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς): Σας ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.
Κύριε Πρωθυπουργέ, έχουμε καιρό να σας δούμε. Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να σας καλωσορίσω στη χώρα των διεφθαρμένων και στο Κοινοβούλιο της διαφθοράς, σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα.
Ψάχνετε να βρείτε τη διαφθορά σε αυτή τη χώρα στους εργαζόμενους και στις ΔΕΚΟ, όχι στους εθνικούς προμηθευτές και στους εθνικούς εργολάβους, όχι στο μαύρο πολιτικό χρήμα, όχι σε όλους όσους «κονόμησαν» τα χρόνια της Ολυμπιάδας. Ψάχνετε να βρείτε τη διαφθορά και τους διεφθαρμένους στους εργαζόμενους, που πήγαν να βρουν μια στέγη, μια δουλειά για πεντακόσια ευρώ -και λέτε ότι αυτό είναι το πελατειακό κράτος- και όχι σε αυτούς που πιάνουν το κράτος πελάτη!
Κύριε Πρωθυπουργέ, επειδή το διάστημα αυτό μάθαμε για μία επένδυση στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας -για την οποία ζητάω εξηγήσεις σήμερα πολύ συγκεκριμένες και το μισό Υπουργικό Συμβούλιο το δικό σας είναι αντίθετο με το άλλο μισό- και για να δούμε και ορισμένα συγκεκριμένα παραδείγματα όπου μπορεί να βρεθεί και διαπλοκή και διαφθορά, θέλω να σας ρωτήσω πολύ συγκεκριμένα: Είναι πράσινη ανάπτυξη ένας σταθμός αποθήκευσης και επαναεροποίησης LPG; Ξέρετε καμία τέτοια μονάδα στο εξωτερικό, στην Ευρώπη; Εγώ ξέρω μονάχα σε χώρες τριτοκοσμικές.

e-Επιλογές της 20/10/2010

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)