Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Τι θα γινόταν αν ο "τρομοκράτης" της Πάρου ...

Τι θα γινόταν αν ο "τρομοκράτης" της Πάρου είχε για φίλους στο facebook τον Άδωνι ή τον Κασιδιάρη;
Τι θα γινόταν αν στις φιλικές σελίδες είχε την Βούλα Παπαχρήστου;
η αν είχε την σελίδα Ελλήνων Δίκτυο; η οποιαδήποτε αντίστοιχη σελίδα;

Τι θα γινόταν αν στα κείμενα του έγραφε ιστορίες για το πως βιώνουν οι Έλληνες την γκετοποίηση ή πως έχει καταντήσει η παλιά του γειτονιά; η αν έγραφε για τα κατεχόμενα στην Κύπρο; η για την προσπάθεια εκτουρκισμού της Θράκης; τι θα γινόταν αν έγραφε για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών;

Τι θα γινόταν αν έγραφε πως στις εκλογές οι Έλληνες θα έπρεπε να είχαν ψηφίσει Χρυσή Αυγή; η αν έλεγε πως προτιμούσε Σαμαρά;

να σας πούμε τι θα γινόταν;;

Η επανάσταση της φλωρούμπας ...

Η πολιτική κάλυψη που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε πυροβολημένη φλωρόπουστ@ αλλάζει το σκηνικό στην ελληνική “επαναστατική” σκηνή.
Και αν ο Χριστόδουλος Ξηρός έγινε φίρμα στο βίντεο κλιπ με τα νησιώτικα της Κονιτοπούλου, αυτό το φρούτο που συνελήφθη για την εν ψυχρώ δολοφονία του ταξιτζή στην Πάρο άντε το πολύ πολύ να εμφανιζόταν σε βίντεο κλιπ της Αννούλας Φλωρινιώτη συμμετέχοντας στο μπαλέτο.

Επέστρεψε μαυρισμένη η "Αρμοδία" του ΣΥΡΙΖΑ ...

Και αμέσως έκανε μία πολύ βαρυσήμαντη δήλωση σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ!!!

"Το ταξίδι του κ. Αβραμόπουλου χθες και σήμερα στο Βερολίνο αλλά και το επικείμενο ταξίδι του κ. Σαμαρά είναι άνευ περιεχομένου γιατί στις αποσκευές τους δεν φέρουν καμιά άλλη προσέγγιση πλην της υποταγής στην κ. Μέρκελ".

Η κ. Ρ. Δούρου κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ξέχασε την επαναδιαπραγμάτευση και πλέον ο νέος εθνικός στόχος του είναι η επιμήκυνση.

Μάλιστα τόνισε ότι «η επιμήκυνση της προσαρμογής με σταθερή την καταστροφική συνταγή της εσωτερικής υποτίμησης, δεν είναι τίποτε άλλο παρά σαν να μας προσφέρουν μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε».

Σημείωση Αντίλογου : Τελικά δεν καταλάβαμε...
Μας έδωσαν η δεν μας έδωσαν την επιμήκυνση ;;;
Θα έχουμε ΝΑΙ η ΟΧΙ "μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε" ;;;
Γιατί στην αρχή μιλάει για αποτυχία και το τέλος μιλά με βεβαιότητα για την επιμήκυνση ...

Και ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίστηκε με τον Άξονα!

Αν και τίποτε δεν έχει διαψευστεί τόσες πολλές φορές όσο η περίφημη ρήση του Ουμπέρτο Έκο σύμφωνα με την οποία «τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις», αυτές τις μέρες διαπιστώσαμε ότι διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν τα δυνατά τους να διαψεύσουν και αυτοί με τη σειρά τους τον Ιταλό συγγραφέα.

Σε καμιά χώρα από αυτές που βρίσκονται στο επίκεντρο της κρίσης χρέους η αντιπολίτευση δεν συμπεριφέρεται με αυτόν τον επικίνδυνο τρόπο.

Καμιά αντιπολίτευση δεν ρίχνει τόσο πολύ λάδι στη φωτιά την ώρα που η πολιτική ηγεσία του τόπου τους προσπαθεί να εφαρμόσει ένα σχέδιο διάσωσης.

Προφανώς δεν πρόκειται για κάτι το τυχαίο. Λίγες μέρες πριν από τις κρίσιμες συναντήσεις Σαμαρά στο εξωτερικό, έχει ξεκινήσει μια συζήτηση περί εξόδου της χώρας από το ευρώ, την οποία τροφοδοτούν ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο συνήθως λαλίστατος κ. Τσίπρας απέχει, αφήνοντας τις συνιστώσες του να βλάπτουν τη χώρα.

Και όλοι οι υπόλοιποι, έχουν ανοίξει το στόμα τους και προσφέρουν κάλυψη ο ένας στον άλλο, σε μια σκυταλοδρομία ανοησίας.

Προφανώς δεν είναι τυχαίο που την ίδια ακριβώς συζήτηση κάνουν στο εσωτερικό των χωρών τους οι Γερμανοί, οι Αυστριακοί, οι Ολλανδοί, οι Φιλανδοί.

Όλος ο Άξονας δηλαδή. Και μαζί μ’ αυτόν κι’ ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Ε όχι και οικογενειοκρατία στην Ελλάδα ...

Σιγά μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου...

Αν μιλάμε εμείς για οικογενειοκρατία  στην (Βόρεια...) Κορέα  τι να πούν που από τον εμφύλιο μέχρι σήμερα έχουν τους Κιμ ;;;

Κίμ με κάτι ...

Κιμ Ιλ Σουνγ
Κιμ Γιονγκ Ιλ
Κιμ Γιονγκ Ουν 

Φαίνεται λοιπόν πώς ΖΗΛΕΨΑΝ και οι Νότιοι με αποτέλεσμα  η κόρη του προέδρου Παρκ , θα είναι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές...

Παρέλαση απατεώνων (3) ...

Σήμερα η τρίτη συνέχεια από την έρευνα που δημοσιεύθηκε στην «Εφημερίδα του Κέντρου Σοσιαλιστικών Μελετών» και επιμελώς αγνοήθηκε από εκείνους που υποτίθεται ότι αναζητούν αυτούς που καταβρόχθισαν τα δάνεια που έπαιρνε ασυλλόγιστα το ελληνικό κράτος κατά την τελευταία τριακονταετία για να καλύπτει τα ελλείμματά του.
Αναδημοσιεύοντας τις διαπιστώσεις του συγγραφέα-ερευνητή διαπιστώνουμε ότι ένας τεράστιος αριθμός, ίσως η πλειονότητα του ελληνικού (και αλλοδαπού) πληθυσμού της χώρας μας μετείχε σε αυτό το παράνομο φαγοπότι που βαθμιαία μας οδήγησε στην ουσιαστική πτώχευση και στα «καταραμένα» μνημόνια. 
Αφού αναφέρθηκε στους κάθε κατηγορίας απατεώνες που έπαιρναν (ή παίρνουν ακόμη) συντάξεις, επιδόματα τυφλότητας και κάθε άλλου είδους αναπηρίας κτλ. (το δημοσίευμα του ΚΣΜ) συνεχίζει:
«Είναι κοινό μυστικό ότι ο λαός διαπρέπει και σε άλλα "αθλήματα", στα οποία διεκδικεί σε μόνιμη βάση τα ευρωπαϊκά σκήπτρα. Πρόκειται, φυσικά, για την παραοικονομία, τη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή. Στις επιδόσεις τους και ιδίως σε αυτές της φοροδιαφυγής, ωστόσο, συμβάλλει και σύμπασα η κοινωνία με την ανοχή της και την υποταγή της στους εκβιασμούς των ενόχων, όταν λ.χ. δεν απαιτεί αποδείξεις, συναινεί στην αναγραφή μειωμένων τιμών κτλ.

Λίγη τσίπα ρεεε!! Ο μετακλητός υπάλληλος του Λυκουρέντζου πληρώνεται για δύο θέσεις, εργάζεται σε μια !!!

[Δεν πειράζει μωρέ.... όπως είδαμε και με την κόρη του Βύρωνα Πολύδωρα... σε 2-3 μέρες θα το έχουμε ξεχάσει και ο Λυκουρέντζος θα πληρώνει ανενόχλητος με 1,5 μισθό τον κολλητό του... αλίμονο σ' εμάς που θα πληρώνουμε τις π@π@ριές τους...

Ορισμένοι πολιτικοί δεν διστάζουν να διορίζουν στα γραφεία τους ως συνεργάτες δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι λαμβάνουν πρακτικά δύο μισθούς ενώ εργάζονται σε μία θέση. Τελευταίο παράδειγμα, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, αλλά και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης.

Η λεβεντομαλ@κία πάει σύννεφο στο facebook !!!

Ο καθηγητής λεβεντομαλ@κίας (δείτε εδώ τον ορισμό του όρου), θέλει να είναι στην δημοσιότητα και εμείς απλόχερα βοηθάμε σε αυτό!

Γράφει λοιπόν ο αυτοξεφτιλιζόμενος ακροαριστερός βουλευτής!

Κάνε Π.Α.Σ.Α τα χρέη σου στους Έλληνες φορολογούμενους...

Περνιούνται για "ξύπνοι"...

Οι άνθρωποι που κάνουν "πολιτική" / "δημόσιες σχέσεις" (ίσως τους δούμε και στην βουλή μια μέρα) με τους φόρους του Έλληνα φορολογούμενου (κυρίως του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ τομέα...) πολίτη δεν διστάζουν να φτύνουν στο πρόσωπό του ...

Κάθε εισιτήριο που ΔΕΝ καταβάλει αυτός που μετακινείται , αυτόματα βαρύνει τα ελλείμματα του ΜΜΜ και θα κληθεί ο Μ@λ@κ@ς Έλληνας φορολογούμενος των 700€ να τα πληρώσει ...
Είτε με ΑΥΞΗΣΗ της τιμής του εισιτηρίου (αυτό επιβαρύνει τους ΕΝΤΙΜΟΥΣ συμπολίτες μας)  , είτε με ΑΥΞΗΜΕΝΟΥΣ φόρους , είτε με ΜΕΙΩΣΗ παροχών (πχ ελλείψεις στα νοσοκομεία κλπ...) που κάνει το κράτος ώστε να καλύψει τις τρύπες αυτές είτε με συνδυασμό ΟΛΩΝ των προηγουμένων...

Ολος ο υπόκοσμος και τα παρακρατικά βυθοκορήματα ΕΙΝΑΙ Αριστερά ... ΤΥΧΑΙΟ ;;;

Εντελώς τυχαίο σύμφωνα με ανυπόληπτα blog που προσπαθούν να πουλήσουν "προοδευτικότητα"...

Δεν είναι λένε όλη η αριστερά Ληστοσυμμορίτες, περιθωριακοί, αποτυχημένοι και παλιάνθρωποι...

Όμως , όσοι έχουν συλληφθεί , (πχ 17Ν ) ανήκουν στον "Αριστερό Προοδευτισμό" και την "Αριστερή Διανόηση"...

Να μιλήσουμε μήπως για τους "αγωνιστές του Πολυτεχνείου" ;;;
Που εξαργύρωσαν τον αγώνα τους με θέσεις και οφίτσια στην Ελλάδα και την Ε.Ε ;;;
Που από τα πολλά λεφτά που πέρασαν από τα χέρια τους έχουν γίνει πιο πλούσιοι από αυτούς τους Βιομήχανους που "κατείγγειλαν" ;;;
Κάποτε η αριστερά ήταν η μεγάλη ελπίδα του τόπου για τη δημοκρατία και αριστεροί ήταν φωτισμένοι δημοκράτες, όπως πχ ο Γρηγόρης Λαμπράκης.

Μεγαλύτερη ζημιά στην χώρα ποιος έκανε ;;;

Ο εγκληματίας αριστεροφασίστας της Πάρου η οι "Ελληναράδες" φοροδιαφεύγοντες επιχειρηματίες της Υδρας;;;

Όσο και αν φαίνεται βαρύτερο σαν έγκλημα η αφαίρεση μίας ζωής , αυτή επηρεάζει μόνο τους οικείους του θανόντα ...

Αντιθέτως η έκταση που δόθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ (που και αυτά λαϊκίζουν ΑΓΡΙΩΣ...)  για τις ταραχές που έγιναν στην Ύδρα από τοπικούς καταστηματάρχες που ανάγκασαν να επέμβουν τα ΜΑΤ για να σωθούν οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ είναι πολύ σημαντικότερη για όλους μας...

ΟΛΟΙ οι πολιτικοί την ΙΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ...

Ο ένας την κόρη του...
Ο άλλος τον ξάδερφο του..

Πού ;;;
Πού αλλού, στην ΒΟΥΛΗ...
Στον ΚΑΛΥΤΕΡΟ εργοδότη ...
Με τα καλύτερα επιδόματα , τους 16 μισθούς , και τις καλύτερες συνθήκες εργασίας...

Αυτοκτόνησε πέφτοντας από γέφυρα ;;; Οι "μνημονιακοί" θα φταίνε...

Τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από γέφυρα στο Λος Αντζελες, έδωσε ο διάσημος Βρετανός σκηνοθέτης Τόνι Σκοτ, δημιουργός κινηματογραφικών ταινιών όπως το «Top Gun, το «Crimson Tide», «Βeverly Hills Cop II» κ.α.

Όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές, ο 68χρονος Τόνι Σκοτ έπεσε την Κυριακή από τη γέφυρα Vincent Thomas που συνδέει το San Pedro με το Terminal Island. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο του αυτόχειρα βρέθηκα ιδιόχειρο σημείωμα.

Φήμες ότι στο σημείωμα καταγγέλλει τους μνημονιακούς και το μνημόνιο , ελέγχονται ώς ανακριβείς ...
Δυστυχώς για τους μυαλοκαμένους δεν θα μπορέσουν να τον προσθέσουν στους 3000 που (κατ΄αυτούς...) αυτοκτόνησαν λόγω του μνημονίου...

Χ.Γιανναράς:H σωτηρία ανέφικτη αν δεν υπάρξει «δίκη» ...

Tο να παίζει κανείς με την ψυχολογία των πολιτών, τον φόβο, τον ενδεχόμενο πανικό, την ελπίδα ή τον απελπισμό τους, το να τολμάει τέτοιον σαδισμό από καιροσκοπικό συμφέρον ή από ανεύθυνη επιπολαιότητα, είναι αδίκημα ποινικό. Tο προβλέπει ο Ποινικός Kώδικας (άρθρο 191) και το προσδιορίζει ως «διασπορά ψευδών ειδήσεων».

Tο τιμωρεί με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και με χρηματική ποινή.

Tο αδίκημα, με τη νομική του διατύπωση, αφορά σε όποιον «διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας».


Tο άρθρο δυστυχώς δεν προβλέπει τις καταστροφικές για την οργανωμένη συλλογικότητα συνέπειες που μπορεί να έχει η διασπορά ψευδών ειδήσεων παραπλανητικά αισιόδοξων («λεφτά υπάρχουν»), εφησυχαστικών, ικανών να οδηγήσουν τους πολίτες σε ψευδαισθήσεις και προσδοκίες ουτοπικές, δηλαδή σε σκόπιμη απώλεια επαφής με την πραγματικότητα. Iσως η πορεία της χώρας να ήταν διαφορετική, αν είχαν υπάρξει ποινικές συνέπειες για τον πρωθυπουργό που βεβαίωνε θριαμβικά ότι «οι βάσεις φεύγουν», «η Eλλάδα ανήκει στους Eλληνες» ενώ είχε μόλις υπογράψει τη συνέχιση παραμονής των βάσεων και την παραίτηση της Eλλάδας από το δικαίωμα ερευνών για πετρέλαιο ακόμα και έξω από τη Σαλαμίνα.

e-Επιλογές της 19/08/2012



Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)