Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Δεν προλαβαίνουμε να δεχόμαστε συγχαρητήρια !!!

Ναί αγαπητοί.


ΕΞΩ πάμε καλά !!! (Γιαυτό πρέπει και μέσα να κάτσετε φρόνημα που έλεγε ο Χάρρυ Κλίν...)

Την προηγούμενη Τρίτη μιλούσαμε για "Βροχή" πέφτουν οι ψήφοι εμπιστοσύνης στην Ελλάδα !!!.


Πάμε τόσο καλά,  ώστε σήμερα εισπράξαμε την επιβράβευση του George Soros !!!


Επιτυχή χαρακτήρισε την εφαρμογή του προγράμματος σταθεροποίησης της Ελληνικής οικονομίας ο επενδυτής Τζορτζ Σόρος.

Σε συνέντευξή του στο Αμερικανικό οικονομικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, o κ. Σόρος δήλωσε ότι «ήταν και είναι αισιόδοξος για την Ελλάδα», συμπληρώνοντας ότι «η Ελλάδα πετυχαίνει, εφαρμόζοντας πολύ επώδυνα μέτρα».

Προφανώς τέτοια μέτρα ονειρεύεται και για την αμερικανική οικονομία ο κ. Σόρος,  αφού δήλωσε ότι κινδυνεύει με δεύτερη ύφεση και για το λόγο αυτό απαιτείται νέα δημοσιονομική στήριξη.

Όσο λοιπόν και αν υπάρχει δυσαρέσκεια στο εσωτερικό της χώρας,  σημασία έχουν τα βραβεία και οι δηλώσεις των ξένων δανειστών.
Αυτοί ανησυχούν για τα κεφάλαιά τους και βλέπουν ότι η κυβέρνηση είναι "αποφασισμένη" να τους πληρώσει.
Να μου επιτρέψετε να πώ ότι και εγώ η εσείς αν είμαστε στην απέναντι πλευρά θα δίναμε πολλύ περισσότερα βραβεία...

Σχόλια Ν.Δ για τον προϋπολογισμό του 2010 ...

«Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την καινούργια αναθεώρηση των στόχων για τα μεγέθη του Προϋπολογισμού, “παραδέχεται” αστοχίες στις προβλέψεις της και επιβεβαιώνει αποκλίσεις από τους στόχους του “Μνημονίου”.

Συνεχίζει, όμως, προκειμένου να επιτύχει τη μείωση του ελλείμματος, να καλύπτει τις αποκλίσεις με λογιστικές ακροβασίες και με πολιτικές πρακτικές επιζήμιες για την Οικονομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, για το πρώτο εννεάμηνο του 2010:
1ον Η υστέρηση εσόδων έναντι των στόχων συνεχίζεται.
Τ α καθαρά έσοδα του Τακτικού Προϋπολογισμού αυξήθηκαν μόλις κατά 3,7% το πρώτο εννεάμηνο του έτους σε σχέση με πέρυσι, έναντι αναθεωρημένου στόχου για ετήσια αύξηση κατά 8,7% (βέβαια, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ο στόχος ήταν για ετήσια αύξηση 13,7%).
Όμως, ακόμα και ο αναθεωρημένος στόχος δεν φαίνεται ρεαλιστικός, καθώς προϋποθέτει μηνιαία, κατά μέσο όρο, έσοδα ύψους 5,4 δισ. ευρώ για το χρονικό διάστημα Οκτώβριος – Δεκέμβριος, όταν το μέσο ύψος εσόδων του πρώτου εννεαμήνου διαμορφώθηκε στα 4,1 δισ. ευρώ.
2ον . Οι επιστροφές φόρων προς τις επιχειρήσεις, κυρίως τις εξαγωγικές, εμφανίζονται μειωμένες κατά 6%το πρώτο εννεάμηνο του έτους σε σχέση με πέρυσι (έναντι ετήσιου στόχου για αύξηση κατά 3%).
Μάλιστα, το μήνα Σεπτέμβριο οι επιστροφές φόρων είναι μειωμένες κατά 33,9% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του 2009.
Η τακτική αυτή, σε συνδυασμό με το διευρυνόμενο φαινόμενο καθυστερήσεων στις πληρωμές του δημοσίου προς διαφόρους προμηθευτές, επιβαρύνει σημαντικά την ήδη περιορισμένη ρευστότητα του ιδιωτικού τομέα και οδηγεί σε περισσότερα “λουκέτα” .

Οι κραυγές περί διαφθοράς μας οδήγησαν στο Μνημόνιο ...

Μείζον πολιτικό ζήτημα αποτελεί η εκ μέρους του επικεφαλής του Eurogroup αποκάλυψη ότι κατέληξε στο συμπέρασμα πως η Ελλάδα είναι διεφθαρμένη χώρα, ακούγοντας τον σημερινό πρωθυπουργό να καταγγέλλει επανειλημμένα το θέμα κατά τις επισκέψεις του στο εξωτερικό. 

Πολιτικό ζήτημα δημιουργείται και με την χθεσινή δήλωση του εκπροσώπου του ΄Ολι Ρεν ότι στην Ευρώπη γνώριζαν τα πάντα για τα ελλείμματα, εδώ και πολλά χρόνια (βλέπε και έρευνα). 

Το πολιτικό ζήτημα σχετικά με τα περί διεφθαρμένης χώρας δεν τίθεται  μόνο επειδή αποκαλύφθηκε ο «ένοχος» - αυτό το ξέραμε, όπως θα δείτε παρακάτω – αλλά επειδή η ανεύθυνη αυτή συμπεριφορά καθόρισε και την στάση των δανειστών μας απέναντί μας. 

Με τον κ. Παπανδρέου να μην σταματά να μιλά για την διαφθορά σε ομιλίες του στο εξωτερικό και σε συνεντεύξεις του σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, επόμενο ήταν να μας δανείσουν με επαχθείς όρους (υψηλά επιτόκια ώστε να καλύψουν ενδεχόμενη ζημιά τους λόγω ενδεχόμενης διασπάθισης και αυτών των χρημάτων) και σκληρά μέτρα επιβολής (ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα υπάρξουν άλλες «παρεκκλίσεις»). 

Δεν είναι τυχαίο ότι  άλλες χώρες, με επίσης σοβαρά δημοσιονομικά προβλήματα, δανείστηκαν με λιγότερο επαχθείς όρους. Οι δικοί τους πρωθυπουργοί δεν είχαν φροντίσει να βάλουν τα χέρια τους και να βγάλουν τα μάτια (της χώρας τους) καταγγέλλοντάς την urbi et orbi  ως διεφθαρμένη. 

Ο κ. Παπανδρέου, όμως, αν και δεν γεννήθηκε χθες στην ελληνική πολιτική σκηνή, υπουργός από το 1985 και μέλος της κυβέρνησης του 1996 που μοίρασε τις σάπιες συμβάσεις στην Ζήμενς, προσπάθησε με κάθε τρόπο να πείσει, εντός και εκτός συνόρων, ότι προέρχεται από παρθενογένεση. Και στην προσπάθειά του να προφυλάξει τον εαυτό του, εξέθεσε την χώρα του. 

Τώρα, υποστηρίζει πως πρέπει να γίνει εξεταστική επιτροπή μόνο για τα παραποιημένα στοιχεία. Μα παραποιημένα στοιχεία δίνουν όλες οι χώρες – δεν ήταν αυτό το ενοχοποιητικό στοιχείο. 

Όταν, όμως, κυκλοφορείς – γιατί δεν κάθεται και καθόλου σπίτι του – και δεν κάνεις άλλο από το να καταγγέλλεις την χώρα σου ως διεφθαρμένη, τότε τι περιμένεις; Να σου πουν «μπράβο που φάγατε όσα λεφτά μέχρι σήμερα σας δώσαμε, πάρτε κι’ άλλα να τα φάτε κι’ αυτά»; 

Όσο για τον εκπρόσωπο του ΄Ολι Ρεν, τον Αμαντέους Αλταφάζ, μας έβαλε κι’ αυτός στη θέση μας χθες. Είχαμε χτυπήσει καμπανάκι πολλές φορές στο παρελθόν, είπε. 

«Δεν ανακαλύψαμε τι γινόταν με την ελληνική οικονομία τον Φεβρουάριο του 2010», δήλωσε, επιβεβαιώνοντας ότι η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας αποτελούσε θέμα των συζητήσεων μεταξύ των Ευρωπαίων εταίρων μας. 

Στην συζήτησε παρενέβη χθες και ο κ. Γιουνκέρ, δια του εκπροσώπου του, Γκι Σουλέρ: «Πριν από μερικά χρόνια, όταν τα στοιχεία της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας έδειχναν ότι η χώρα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη οικονομική και δημοσιονομική κατάσταση, οι πάντες στην υπόλοιπη Ευρώπη γνώριζαν ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα διαφθοράς», δήλωσε. Και πρόσθεσε ότι ο κ. Παπανδρέου, «για να δείξει την μεταστροφή των ελληνικών αρχών απέναντι στο πρόβλημα, λίγο μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2009, όταν τελικά αναγνωρίστηκε η πλήρης διάσταση του ελληνικού προβλήματος, δήλωσε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τη διαφθορά". 

Πρόσθεσε μάλιστα ο εκπρόσωπος ότι ο κ. Γιουνκέρ, αν και γνώριζε τα θέματα, «δεν ήταν σε θέση να τα θέσει δημοσίως, καθώς η κατακραυγή θα ήταν μεγάλη». Επί του προκειμένου, βέβαια, ο κ. Γιουνκέρ πρέπει να πληροφορηθεί ότι οι πολιτικοί δεν κατευθύνονται από τέτοιου είδους αναστολές. 


Με το "γάντι" αντιπολιτεύεται η Ν.Δ...

Αν γινόταν αυτό επί διακυβέρνησης Ν.Δ το ΠΑΣΟΚ θα είχε κάνει δεκάδες δηλώσεις ζητώντας την παραίτηση του Υπουργού και της κυβέρνησης στο σύνολό της...

Τα κανάλια θα είχαν κάνει δεκάδες "έκτακτα" και "αναπαραστάσεις" κατηγορώντας την Ν.Δ για διάλυση του κράτους.

Αποφεύγω να αναφερθώ στο τί θα έλεγαν ορισμένοι παπαγάλοι / δημοσιογράφοι ...(Εδώ ξεκαθάρισε ο κ. Γιούνκερ ότι ότι δήλωσε αφορούσε τον κ. Παπανδρέου και ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ ο γνωστός ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ του ΔΟΛ προσπαθεί να μας πείσει ότι εννοούσε τον Καραμανλή !!!) για τις ικανότητες της κυβέρνησης...
Η Ν.Δ σήμερα (μέχρι τώρα πάντως...) δεν σχολίασε κάν το θέμα !!!
Είτε θεωρεί "φυσικό" να γίνονται τέτοιες "πατάτες", είτε ακόμα δεν συνήλθε από την συνέντευξη Μητσοτάκη...

Υ.Γ : Μπορεί βέβαια να είναι απλώς ευγενικοί  με το ΠΑΣΟΚ φοβούμενοι  μήν μια στιγμή παρατήσει την κυβέρνηση και φύγει ...

Ηλεκτρονικό Βιβλίο. Η αρχή...

Τι είναι το Ηλεκτρονικό βιβλίο άραγε; Ξέρουμε; Ξέρει ο μέσος Έλληνας;

Αφορμή για αυτό το άρθρο είναι μία συζήτηση που είχα σήμερα το πρωί στο τρένο με έναν κύριο που με είδε να διαβάζω από μία συσκευή Ηλεκτρονικού βιβλίου και ο οποίος ενδιαφέρετε να προμηθευτεί μία τέτοια συσκευή.

Κατ' αρχήν να πω αυτό ξεκινώντας: Το υλικό σε βιβλία στην Ελληνική γλώσσα είναι δυστυχώς πολύ φτωχό. Οι εκδοτικοί οίκοι θεωρούν προφανώς ότι δεν έχουν κάτι να κερδίσουν από την αγορά ηλεκτρονικού βιβλίου, πράγμα που είναι λάθος. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα πωλούνται γύρω στα 20 μοντέλα συσκευών ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων. Η μικρή ζήτηση που έχουν οφείλεται ακριβώς στην έλλειψη Ελληνικών τίτλων. Έχουν γίνει βέβαια μικρά βήματα, αλλά είμαστε ακόμα πίσω.

Τι είναι λοιπόν Ηλεκτρονικό βιβλίο; Δύο πράγματα χαρακτηρίζονται έτσι. Η συσκευή και το περιεχόμενο.

Η συσκευή:

Η συσκευή είναι ένας μικρός ηλεκτρονικός υπολογιστής με ειδική οθόνη που έχει αναγνωσιμότητα κάτω από το ηλιακό φως ίδια με αυτή ενός βιβλίου. Αυτή την στιγμή τέτοιες οθόνες κατασκευάζονται μέσω μίας τεχνολογίας που ονομάζεται ηλεκτρονικό μελάνι.

Μία τέτοια συσκευή "χωράει" δεκάδες, εκατοντάδες ή και χιλιάδες βιβλία ανάλογα με την ενσωματωμένη μνήμη της.

Η μπαταρία της μπορεί να διαρκεί από μερικές μέρες έως μερικούς... μήνες. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της ιδιομορφίας της οθόνης η οποία δεν χρειάζεται ρεύμα παρά μόνο όταν αλλάζει το τι δείχνει. Η ίδια η συσκευή είναι χαμηλής κατανάλωσης, δεν έχει κινούμενα μέρη όπως σκληρούς δίσκους, οπότε η οικονομία σε ρεύμα είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι με ένα κινητό τηλέφωνο ή έναν φορητό υπολογιστή. Από 10 μέχρι και... 500 φορές μεγαλύτερη οικονομία ανάλογα με την συσκευή και τις δυνατότητές της!!!



Ποια ατζέντα;

ΠΡΙΝ ΑΠΟ έναν µήνα, οι εκλογές του Νοεµβρίου έµοιαζαν µε περίπατο για την κυβέρνηση. Οι πλέον αισιόδοξοι υπολόγιζαν ότι µπορεί να κερδίσει ακόµη και δώδεκα στις δεκατρείς περιφέρειες, όλες, εκτός από την Κεντρική Μακεδονία. 

ΜΕΣΑ ΣΕ έναν µήνα, όµως, τα πράγµατα άλλαξαν αισθητά. Αν όχι σε προθέσεις ψήφου (τις οποίες ακόµη δεν µπορούµε να σταθµίσουµε µε σχετική ασφάλεια λόγω και της ιδιαιτερότητας των εκλογών...), τουλάχιστον σε επίπεδο πολιτικού και κοινωνικού κλίµατος. 

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ κανείς δεν µιλάει για περίπατο. Οι περισσότεροι αποφεύγουν τις προβλέψεις. Και να σκεφτεί κανείς ότι απέχουµε ακόµη τέσσερις εβδοµάδες από τις εκλογές. Στις αρχές Σεπτεµβρίου σηµειώναµε εδώ ότι δύο µήνες είναι πολύ µεγάλο διάστηµα στην πολιτική – το ίδιο ισχύει και για τις τέσσερις εβδοµάδες... 

ΦΥΣΙΚΑ, µιλάµε για αυτοδιοικητικές εκλογές. Δεν κρίνουν τη διακυβέρνηση του τόπου, ούτε υπάρχει περίπτωση να τεθεί τέτοιο θέµα, ακόµη κι αν τα αποτελέσµατα είναι τα χειρότερα για τη συµπολίτευση. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ πλευρά, όµως, είναι κάλπη. Κι όταν µια απλή δηµοσκόπηση µπορεί να προκαλέσει τόσες πολιτικές αναταράξεις, σκεφτείτε τι αναστάτωση µπορεί να δηµιουργήσει ένα εκλογικό αποτέλεσµα. Εστω κι αν αφορά περισσότερο τις εντυπώσεις παρά την ουσία. 



Σκληρός ο Στάθης...


Πηγή : Ελευθεροτυπία.

"Τσίμπησε" η Ν.Δ ...

Στην χθεσινή του συνέντευξη στο MEGA ο κ. Μητσοτάκης είπε πολλά για την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.

Τα περισσότερα είναι πλέον πεποίθηση στο σύνολο του Ελληνικού λαού ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης.

Είπε π.χ  για τις αντιδράσεις που είχε η κυβέρνησή του όταν προσπάθησε να εφαρμόσει ένα μικρό μόνο μέρος από αυτά που εφαρμόζει σήμερα ο Γ.Α.Π και δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα από την αντιπολίτευση και τα συνδικάτα...

Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τον Α.Παπανδρέου για την ουσιαστική χρεωκοπία της Ελλάδας το 1990 και για τα εμπόδια που έβαλαν ώστε να μήν αλλάξει κάτι στην χώρα...
Έθεσε και πάλι θέμα εθνικής συνεννόησης για να βγει η χώρα από την κρίση επαναφέροντας την πρόταση του για χωριστό Υπ΄Οικονομικών και κυβέρνηση προσωπικοτήτων από όλο το πολιτικό (και όχι μόνο) φάσμα....
Έριξε στο καναβάτσο την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης λέγοντας : "κάνει τραγικά λάθη με τη φορολογική πολιτική... Η οικονομική πολιτική με διαρροές αποτελεί διεθνή πρωτοτυπία"...

Θα ξεχάσουμε ότι ξέραμε ...

Μέχρι τώρα ισχύει ότι σε κάποια ερώτηση δίνει κάποιος σωστές και λάθος απαντήσεις...

Από χθες , όπως μας πληροφόρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ Πεταλωτής  και αρκετοί παπαγάλοι , μάθαμε ότι υπάρχουν ΛΑΘΟΣ ερωτήσεις !!!

Αυτό είναι ΘΑΥΜΑ !!!

Έχουμε ακούσει για άσχετες ερωτήσεις , για βλακώδεις ερωτήσεις , κλπ , αλλά όχι για λανθασμένες !!!
Δεν φταίει η απάντηση λοιπόν. Φταίει η Ερώτηση που δεν ήταν συμβατή ώς προς την απάντηση !!!

Δεν είχε περίσσεια πολιτικού θάρρους...

Ώστε να ζητήσει συγνώμη για αυτά που είπε στο Εξωτερικό για τον Κ.Καραμανλή...

Ούτε όταν στους Φάκελους με τον Α. Παπαχελά που ήταν φιλοξενούμενος συνδέθηκαν με την Λάρα Μάρλοου η οποία είναι ανταποκρίτρια των “Irish Times” στην Αμερική η οποία επιβεβαίωσε ότι η επίμαχη δήλωση περί διεφθαρμένης χώρας ανήκει στον κ. Παπανδρέου.

Αντιθέτως προσπάθησε να αρνηθεί αυτά που είπε παραφράζοντας ότι ακούσαμε μόνοι μας λέγοντας : «Είπα σε μια ερώτηση που μου έγινε από δημοσιογράφο, η οποία ήταν ότι 'εγώ δε μπορώ να κυβερνήσω γιατί η χώρα' -η ερώτηση που μου έγινε ήταν αυτή- ‘δε μπορώ να κυβερνήσω γιατί η χώρα έχει διαφθορά’, είπα ότι αυτό αποκλείεται να το έχει πει ο σημερινός πρωθυπουργός γιατί ο σημερινός πρωθυπουργός κάνει κάτι για τη διαφθορά. Και το έχει πει κι έχει βάλει το ζήτημα αυτό πρώτο στην ατζέντα και κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Αυτός ο οποίος δεν έκανε τίποτα για τη διαφθορά είναι ο προηγούμενος πρωθυπουργός»...
Ελληνικά καταλαβαίνουμε ακόμα και είναι σαφές ότι τώρα προσπαθεί να τα γυρίσει...

e-Επιλογές της 11/10/2010

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)