Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Φωτιές (ξανά)……….


Αν επί "επαράτου" άρπαζε αυτή η φωτιά στην Εύβοια (που αυτή την στιγμή καταστρέφει σπίτια...) , μήπως μπορεί κανείς να φανταστεί τί θα είχαν πρώτο θέμα τα Kανάλια - Pαδιόφωνα - Εφημερίδες- News Sites - Blogs κλπ;;;

ΟΧΙ!!!;;;

Μήπως το "Νέρωνας" θυμίζει τίποτα;;; μήπως το ,  "ο κουρασμένος" τί κάνει;;;

Αν το Blog αυτό ήθελε να λαϊκίσει , θα έπρεπε τώρα να κατηγορεί την κυβέρνηση και τον "Ξεκούραστο" για την "Διάλυση" της Πολιτικής Προστασίας , Της Πυροσβεστικής , και των λοιπών σωμάτων.
Να κατηγορεί ότι η κυβέρνηση κοιτάζει την επικοινωνιακή της πολιτική και μόνο  φέρνοντας τον Ισπανό Αρχιτέκτονα κλπ κλπ.

Όμως δεν θα το κάνει.
Δεν θα πέσει στο επίπεδο των Γκαιμπελίσκων του περασμένου καλοκαιριού.
Αυτό που κάνει και θα συνεχίσει να κάνει είναι να τονίζει την χρήση δύο μέσων και δύο σταθμών για να "μετρήσουν" το ίδιο πράγμα από τους αυτάρεσκα αποκαλούμενους "προοδευτικούς".

Όχι πως αυτό το σχόλιο μου θα τους κάνει να ντραπούν η να σταματήσουν , αλλά τα γραπτά μένουν και όσο και να μην αρέσει ορισμένοι έχουμε μνήμη................

Αφού είναι "άφωνη" η Ν.Δ ανέλαβε...


Η Ντόρα την αντιπολίτευση.
Φαίνεται ότι η χθεσινή της δήλωση για την υποψηφιότητά της στο συνέδριο ,  έλυσε τα χέρια της και απομάκρυνε λίγο την προσοχή της από τα εσωκομματικά.
Έτσι σήμερα (επιτέλους ) η κ. Μπακογιάννη έκανε την πρώτη πολιτική παρέμβαση στα δρώμενα .

Quote

Παρέμβαση Ντόρας για τον ΟΛΠ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009, 14:03

Πολιτική παρέμβαση από την υποψήφια για την προεδρία στη Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι του Πειραιά με τη συνεχιζόμενη απεργία των λιμενεργατών.

Σε δήλωσή της με αφορμή τις εξελίξεις στο λιμάνι του Πειραιά, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη κάνει λόγο για πλήγμα στη διεθνή αξιοπιστία της χώρας και τονίζει:

«Είχα επανειλημμένα επισημάνει προεκλογικά ότι τα ανεύθυνα λόγια και οι διακηρύξεις έχουν συνέπειες όταν ένα κόμμα κληθεί να κυβερνήσει. Λυπάμαι πολύ που επαληθεύτηκα».

«Ήδη», σημειώνει η βουλευτής της ΝΔ, «εξαιτίας των ανεύθυνων διακηρύξεων περί επαναδιαπραγμάτευσης της σύμβασης με την COSCO αναφορικά με την παραχώρηση των προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ του λιμένος Πειραιώς, έχουμε τις εξής αρνητικές συνέπειες:

· Μια απεργία των λιμενεργατών που ξεπέρασε ήδη τις 12 ημέρες.
· Κίνδυνο να επεκταθεί και στους λιμένες Ελευσίνας και Λαυρίου.
· Αναστάτωση και έντονες διαμαρτυρίες των παραγωγικών τάξεων.
· Απώλεια έργου του λιμένος Πειραιώς προς όφελος άλλων, ανταγωνιστικών, ευρωπαϊκών λιμένων.
· Προβλήματα στην τροφοδοσία της αγοράς.
· Τις πρώτες τριβές και διαφωνίες στους κόλπους της κυβέρνησης».

«Η κυριότερη, όμως, συνέπεια», επισημαίνει η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, «είναι το πλήγμα στην επενδυτική αξιοπιστία της χώρας» και υπενθυμίζει ότι «ήδη, προ των εκλογών, είχε καταστεί ευρύτερα γνωστό ότι το θέμα προκάλεσε την αυτόβουλη παρέμβαση του Αντιπροέδρου της κινεζικής κυβέρνησης».

«Οι εξελίξεις αυτές στο λιμάνι και οι συνέπειες, που είναι ήδη πολύ σοβαρές σε συνδυασμό με την εσπευσμένη και χωρίς μελέτη κατάργηση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής που προκαλεί απορία -για να το θέσω ήπια - των φορέων της Ναυτιλίας, δίνουν ένα ιδιαίτερα αρνητικό πρώτο δείγμα γραφής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στον ζωτικό τομέα της οικονομίας», συμπληρώνει η πρώην υπουργός και καταλήγει λέγοντας:

«Ελπίζω ότι η κατάσταση αυτή θα δώσει έγκαιρα το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι τα ζητήματα αυτά πρέπει να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη σοβαρότητα, ώστε να αποφύγουμε και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον, ιδίως δε κάποια δραματική επιδείνωση του επενδυτικού κλίματος».

UnQuote

ΠΗΓΗ : zougla

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας....



Η επιφυλλίδα

του Ατίθασου

Το κείμενο αυτό γράφεται με αφορμή την απεργία των λιμενεργατών στον Πειραιά που ζητούν να καταργηθούν οι νόμοι και οι όποιες επίσημες κρατικές αποφάσεις για ιδιωτικοποίηση του λιμανιού επειδή "έτσι τους αρέσει".

Το να γίνεται εν έτη 2009 συζήτηση για την χρησιμότητα των ιδιωτικοποίησεων και την αποτυχία του κράτους-επιχειρηματία αποτελεί πραγματικά κατάντια.

Δικαιολογείται βεβαίως για τους ακόλουθους λόγους:

1. Η πλειοψηφία των Ελλήνων επιθυμεί να εργασθεί στο δημόσιο
2. Η πλειοψηφία των Ελλήνων γονιών επιθυμεί τα παιδιά τους να εργασθούν στο δημόσιο
3. Η ανωτέρω επιθυμία υποστηρίζεται με την αιτιολογία του να "βολευθούν"
4. ...σε αντίθεση με τους υπολοίπους που ΔΕΝ θα βολευθούν για να πληρώνους τους βολεμένους
5. Η Ελλάς αποτελεί μια από τις 3 εναπομείνασες χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού (μετά την Κούβα και τη Ν. Κορέα)

Αρνούμαι να υπερασπισθώ την αποτυχία του κρατικιστικού μοντέλλου και την επιτυχία της οικονομίας της αγοράς. Αν έχετε απορίες ρωτείστε τα εκατομύρια των πολιτών των χωρών του Ανατολικού μπλοκ που για 70 χρόνια είπαν τον "Δεσπότη-Παναγιώτη"

Είναι κρίμα πως η χώρα μας δεν γνώρισε μέχρι σήμερα μια πραγματικά νεο-φιλελεύθερη κυβέρνηση, να μας απαλλάξει από τις ΔΕΚΟ και και τις κρατικές αγκυλώσεις, να μικρύνει δραματικά το κράτος, να ανοίξει τις αγορές τσακίζοντας τα συντεχνιακά μονοπώλια λιμενεργατών, ταξιτζήδων, φορτηγατζήδων, φαρμακοποιών, συμβολαιογράφων κλπων, κλπων, κλπων βολεμένων συντεχνιών, να απελευθερώσει ΠΛΗΡΩΣ τα ωράρια, να ανοίξει τις αγορές καταργώντας τις κάθε λογής άδειες, αδειοδοτήσεις κλπ κλπ.

Όμως πιστεύω ότι μέχρι σήμερα έχουμε πραγματικά τις κυβερνήσεις που μας αξίζουν γιατί ΕΜΕΙΣ τους επιλέγουμε.

Είμαστε μια χώρα κακόμοιρων, φοβισμένων, ραγιάδων, κρατιστών...και λουζόμαστε τις δικές μας αδυναμίες...Το πρόσωπο των κυβερνήσεων μας είναι η ίδια η εικόνα με αυτή που βλέπουμε όταν κοιτάμε τη φάτσα μας στον καθρέπτη...Όσοι Ελληνες ξεφεύγουν από τον κανόνα, είτε ζουν σε άλλη χώρα είτε μεταναστεύουν για να ζήσουν σε άλλη χώρα.

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας....

ΠΗΓΗ : atithasos

Χωρίς σχόλιο από τον Αντίλογο που προσυπογράφει το κείμενο....

Τέστ Προστασίας...



Κύριε Χρυσοχοϊδη , 

Όχι να "καθαρίσετε" τα Εξάρχεια για να μετακομίσουν σε άλλες πόλεις τα "καλόπαιδα"................. 
Προστασία του Πολίτη δικαιούνται και άλλες πόλεις της Ελλάδας.......





Quote
ΠΟΡΕΙΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΣΟΚΡΑΤΙΑ ΤΡΙΤΗ 13/10 19:00 ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ
από Ηρ@κλειο 10:21πμ, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009
(Τροποποιήθηκε 4:10πμ, Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009)
Ακολουθεί κείμενο και αφισα

Image scaled down
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ
 ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΑ ΜΑΤ

 Ο στρατός κατοχής της δημοκρατίας χτύπησε για άλλη μια φορά.
Χθες βράδυ (8-10) και σήμερα το μεσημέρι στρατιές πάνοπλων μπάτσων όλων των ειδών κατέλαβαν τα εξάρχεια, αποκλείωντας την περιοχή και προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές και 8 συλλήψεις. Η αναίτια επίδειξη δύναμης από την πλευρά του κράτους αιτιολογήθηκε με το σκεπτικό του υφυπουργου Καταστολής με την εξής φράση “ δεν μπορεί στο κέντρο της πόλης να υπάρχουν εστίες ανομίας ... η ανομία θα παταχθεί”.
Το πρωτοφανές φασιστικό ντελίριο της νέας κυβέρνησης, με το μέγεθος που είχε ( 400 μπάτσοι) και τον τρόπο που έγινε
 ( αποκλεισμός περιοχής) δείχνει το τι θα επακολουθήσει στο μέλλον. Η αδιανόητη στοχοποίηση μια ολόκληρης περιοχής στην βάση της συλλογικής ευθύνης παραπέμπει σε πρακτικές που εφαρμόζονται στο Ισραήλ, ενώ η απαγόρευση κυκλοφορίας έχει έντονη μυρωδιά από την χούντα των συνταγματαρχών.
Οι πασόκοι συνεχίζουν τον δρόμο που χάραξε ο Μαρκογιαννακης με αμείωτη ένταση, αγριότητα και τελικό σκοπό την εξάλειψη όσων αντιστέκονται στις επιταγές τους. Η κρατική επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη. Η ανύπαρκτη κοινωνική νομιμοποιήση της καταστολής πρέπει να εξελιχθεί σε κοινωνικό αγώνα και δράση. Η κατόχη μιας περιοχής στο κέντρο της Αθήνας επειδή εκεί αναπτύσσονται πολύμορφές κινήσεις αντίστασης είναι επίθεση ενάντια στην κοινωνία. Όσο προσπαθούν να κάνουν τα εξάρχεια κολωνάκι, τόσο πιο πιθανό είναι να γίνει όλη η ελλάδα εξάρχεια.

ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ

Ηράκλειο Κρήτης
http://blog.durnmoose.com/wp-content/anarchy.jpg

UnQuote

Πόρτα για τα Σκόπια ανοίγει η Ε.Ε.


ΝΕΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ


ΠΗΓΗ : www.enet.gr
Quote


Σε νέες περιπέτειες εισέρχεται η Ελλάδα στο θέμα των Σκοπίων. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται να εισηγηθεί αύριο την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔΜ, προσθέτοντας έναν πονοκέφαλο επιπλέον στην Αθήνα.

Κατά την ετήσια έκθεση προόδου για την ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ που θα δοθεί αύριο στη δημοσιότητα, ο αρμόδιος για τη διεύρυνση επίτροπος Ολι Ρεν είναι αποφασισμένος να εισηγηθεί την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τη χώρα αυτή, εκτιμώντας ότι εκπληρώνει τα κριτήρια. Την εισήγηση του Φιλανδού επιτρόπου αναμένεται να υποστηρίξουν οι περισσότεροι επίτροποι, δεδομένου ότι η άποψη που επικρατεί είναι ότι η ΠΓΔΜ περιμένει στον προθάλαμο των διαπραγματεύσεων εδώ και 4 χρόνια -είναι υποψήφια για ένταξη χώρα από το 2005- και δεν πρέπει να απομονωθεί από την οικογένεια των «27». Το θέμα της ονομασίας δεν αποτελεί κριτήριο για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια.
Δύο επιλογές
Πρόκειται φυσικά για μία αρνητική εξέλιξη για τις ελληνικές θέσεις, ο βαθμός της οποίας θα εξαρτηθεί από την οριστική διαμόρφωση του κειμένου. Ο Ολι Ρεν θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ σύστασης στους «27» για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων ορίζοντας συγκεκριμένη ημερομηνία εντός του 2010. Προτιμώντας την ασάφεια, τύπου «το συντομότερο δυνατόν», αποφεύγοντας χρονικό προσδιορισμό ή προτείνοντας «εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος».
Η πιθανότητα που κερδίζει έδαφος μέχρι στιγμής είναι να αποφύγει η Επιτροπή συγκεκριμένο χρονικό προσδιορισμό και να πετάξει το μπαλάκι στο Συμβούλιο Υπουργών, δίνοντας έτσι κάποια ευελιξία κινήσεων στην Αθήνα. Από την άλλη πλευρά, όμως, ανοίγει για την Ελλάδα ένα νέο μέτωπο και καθίσταται περισσότερο ευάλωτη στην Ευρώπη των «27», δεδομένου ότι θα αναγκαστεί να μπλοκάρει την εισήγηση της Επιτροπής στο Συμβούλιο Υπουργών.
UnQuote


Quiz Αντίλογου :


Έχει αυτό σχέση με την εσπευμένη προκύριξη των εκλογών;;;


A) NAI
B) OXI

Επιτέλους αξιόπιστες μετρήσεις !!!

Μετρήθηκε η δύναμη των υποψηφίων αρχηγών!!!
Παρακάτω το γράφημα.....











Υπ._1

Υπ._2

Υπ._3

Υπ._4


Εμπρός , όλοι μαζί ας χρησιμοποιήσουν την ισχύ τους στην βάση της Ν.Δ.
Ορισμένοι από τους ψηφοφόρους της ακόμα αναπνέουν.................

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)