Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Και τώρα ;;; Πώς θα ζήσουν χωρίς Βατοπέδι οι διαπλεκόμενοι ;;;

Αθώοι κρίθηκαν από τον Αρειο Πάγο ο ηγούμενος Εφραίμ, ο μοναχός Αρσένιος και η δικαστής Μαρία Ψάλτη για κατηγορία που αφορά την καθυστέρηση δημοσίευσης της απόφασης του πρωτοδικείου Ροδόπης που δικαίωνε κατά πλειοψηφία το δημόσιο στη δικαστική διαμάχη για την κυριότητα της λίμνης Βιστωνίδας και των παρόχθιων εκτάσεων.

Ειδικότερα, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκρινε ότι πρέπει να αναιρεθεί η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θράκης που τους είχε καταδικάσει σε εξάμηνη φυλάκιση με αναστολή. Η Μαρία Ψάλτη είχε κριθεί ένοχη για παράβαση καθήκοντος και οι Εφραίμ - Αρσένιος για ηθική αυτουργία στο αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Πειρατές στην Κρήτη !!!

ΠηγήHXONEWS.GR

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών δεν είναι το μνημόνιο, ούτε καν το ευρώ. Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι η επιβίωση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος. Ένα σύστημα που αγνοεί τον πολίτη και τον θεωρεί οπαδό χωρίς άλλη υποχρέωση πλην της περιστασιακής ψήφου είτε σε εθνικό είτε σε τοπικό επίπεδο.
Ένα σύστημα το οποίο είναι κάθε φορά το ίδιο με άλλο όνομα. Ένα σύστημα το οποίο προεκλογικά υπόσχεται, ενώ μετά τις εκλογές, ξεχνάει τα πάντα σαν να μην ελέχθησαν ποτέ, κωφεύει και λειτουργεί μονοπωλιακά για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τους δικούς του οπαδούς/ψηφοφόρους και αυτούς που το κρατάνε στο χέρι…


Οι Πειρατές ερχόμαστε να προτείνουμε κάτι νέο(;) για τα δικά μας δεδομένα, αλλά δοκιμασμένο σε άλλες κοινωνίες και ταυτόχρονα προσαρμοσμένο στα δικά μας προβλήματα και στις ιδιαιτερότητές μας.

Νέο ΣΥΡΙΖΟ_Debate ...

Τσίπρας: Μερικές ή ολικές διαγραφές δανείων.
Σταθάκης: ΑΝ είναι πρώτη κατοικία και ΑΝ δεν υπάρχει ακίνητη περιουσία και ΑΝ είσαι άνεργος και ΑΝ έχει μειωθεί το εισόδημα του χαμηλόμισθου και ΑΝ έχει μειωθεί η αξία του ακινήτου.

Debate συνιστωσών ΣΥΡΙΖΑ ...

Μερικές από τις διαφορετικές απόψεις συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ για τη λαθρομετανάστευση συγκεντρωμένες σε ένα πρωτότυπο debate !!!

Πόσο καιρό έχει ακόμα η Ισπανία;

Ενθυμήστε ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είχε περίπου το 20% του ελληνικού χρέους. 


Σαφώς τα προβληματικά δάνεια (στεγαστικά, εταιρικά και καταναλωτικά) έχουν μια ξεχωριστή ευθύνη για την πτώχευση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, αλλά η πτώση της αξίας των ομολόγων είναι η κύρια αιτία της κατάρρευσης.

Έχοντας πει αυτό λοιπόν, έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο εκτεθειμένο είναι το ισπανικό τραπεζικό σύστημα στο ισπανικό χρέος.

Σύμφωνα με την JPMorgan, σήμερα είναι περίπου στο 45%, με έντονες αυξητικές τάσεις!

Οι δέκα καλύτερες ατάκες στο twitter για την εκπομπή του Λαζόπουλου !!!

To σημερινό ΑΛ ΤΑΝΤΙΡΙ ήταν ουσιαστικά ένα μακρύ διαφημιστικό του ΣΥΡΙΖΑ. 
Στο twitter , "ανώνυμοι", αλλά και "επώνυμοι", γελοιοποιούν τον γελωτοποιό Λάκη (που πάντως όπως γράψαμε νωρίτερα δικαιούται να είναι ΣΥΡΙΖΑ και καλά κάνει κι αυτό δεν μειώνει την καλλιτεχνική του αξία).

Δείτε τα 10 καλύτερα tweets:

Διακαναλική Συνέντευξη Τύπου Α. Σαμαρά στις 13/06/12

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Γ. ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ:
Τρεις μέρες από σήμερα, οι Έλληνες πολίτες καλούνται να ψηφίσουν. Έχουν, ήδη, ακούσει θέσεις, προγράμματα, τοποθετήσεις, σχόλια. Συγκεκριμένες προγραμματικές εξαγγελίες για όσα έχουν να συμβούν στη χώρα από εδώ και πέρα σε αυτή την κρίσιμη εκλογή.
            Θέλω να μου πείτε -επειδή θεωρώ ότι το ζήτημα της οικονομίας είναι το πρωτεύον- ποια είναι η διαφορά της δικής σας πρότασης, του δικού σας προγράμματος από τα προγράμματα που έχουν εξαγγείλει τα άλλα κόμματα.
            Και θα ήθελα να μου πείτε, για ποιο λόγο το δικό σας πρόγραμμα είναι αξιόπιστο και εφαρμόσιμο και δεν είναι των άλλων κομμάτων. Ευχαριστώ.
Α. ΣΑΜΑΡΑΣ:
Καλημέρα σε όλους πρώτα απ’ όλα. Να πω κατ’ αρχήν ότι εμείς το πιστεύουμε το πρόγραμμά μας. Να πω δεύτερον, ότι είναι κοστολογημένο.
            Και είναι κοστολογημένο σε ευρώ, όταν άλλα προγράμματα δεν υπάρχουν, δεν έχουν δώσει ούτε ένα στοιχείο και είναι θεωρητικά σε ευρώ, αλλά στην ουσία θα είναι σε δραχμές αν το κάνουν ποτέ.
            Δεύτερον, να πω ότι η δική μας η ψυχολογία, είναι η ψυχολογία εκείνων οι οποίοι έχουν μετρήσει ήδη αυτά που έχουν πει, αν βγαίνουν, εάν εκείνα τα οποία έχουν προβλέψει, έγιναν πραγματικότητα και δεν είναι σε ένα θεωρητικό πλαίσιο.
            Εμείς πάρα πολύ συγκεκριμένα έχουμε πει ότι θέλουμε να αλλάξουμε το πρόγραμμα που υπάρχει σήμερα. Να το κάνουμε να είναι έτσι ώστε να βοηθήσει να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας, που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα της χώρας, ιδιαίτερα για τα νέα τα παιδιά. Και, ταυτόχρονα, να  μπορέσουμε να μείνουμε εντός του ευρώ.
            Αυτό το θεωρούμε ότι είναι μία εκ των ουκ άνευ προϋπόθεση. Αναντίστοιχα με εμάς, ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για μία μονομερή καταγγελία, εν γνώσει του ότι αυτό δημιουργεί ρήξη. Εν γνώσει ότι η ρήξη δημιουργεί έξοδο από το ευρώ. Και εν γνώσει του ότι μία έξοδος από το ευρώ, όταν οδηγεί σε δραχμή με όλες αυτές τις καταστροφικές επιπτώσεις. Δεν θέλω να τις ξαναπώ. Γνωρίζει, πλέον, όλος ο κόσμος τι σημαίνει δραχμή:
            Τέρμα οι καταθέσεις, πληθωρισμός, τέρμα οι δουλειές, δεν θα μπορούμε να εισάγουμε τίποτα. Καταστροφή γενικότερα για την οικονομία. Αυτό το ξέρουν όλοι. Το λένε όλοι: Έλληνες και ξένοι.
            Επομένως, όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο, ουσιαστικά θα καταλήξεις να κάνεις μία συνθηκολόγηση. Και θα έρθεις να συνθηκολογήσεις πίσω με τη δραχμή πλέον, σε πολύ χειρότερες καταστάσεις, που κατά την άποψή μου θα σημαίνει 10 μνημόνια τότε, εκείνη η στιγμή.
            Επομένως, μιλάμε για μία τελείως διαφορετική άποψη. Εμείς από την άλλη πλευρά, έχουμε προτείνει συγκεκριμένα πράγματα και πως πρόκειται  να αποκτήσουμε αυτές τις νέες θέσεις εργασίας.
            Έχουμε πει τα 12,5 του ΕΣΠΑ, έχουμε πει τα 4,5 δισ. για φέτος, μόνο που είναι από το εσωτερικό χρέος, που πρέπει να πάρουμε από τη δανειακή σύμβαση.
            Έχουμε μιλήσει για τη ρευστότητα που είναι το αίμα της οικονομίας, χωρίς την οποία δεν πρόκειται  να γίνει τίποτα στην αγορά. Έχουμε εξηγήσει από πού θα προκύψει αυτή η ρευστότητα.
            Έχουμε πει για παράδειγμα, ότι θα έρθει από την ανακεφαλαίωση των τραπεζών. Έχουμε πει ότι από το υπόλοιπο ΕΣΠΑ θα μπορέσουν να έρθουν χρήματα μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων με μόχλευση που μπορεί να γίνει ακόμα και μέσω του ΕΤΕΑΝ και τα λοιπά, με αμνήστευση των καταθέσεων, είτε αυτές βρίσκονται στο εξωτερικό, είτε βρίσκονται στο εσωτερικό, είτε δεν θα έπρεπε να είναι τόσο μεγάλες για ορισμένους.
            Είπαμε, έκτακτη λύση στο έκτακτο πρόβλημα. Το πέτυχε το Βέλγιο, το πέτυχε η Ιταλία. Θα το κάνουμε και εδώ, για να αλλάξει η εικόνα, να αλλάξει η κατάσταση.
            Είμαστε μέσα σε ένα πλαίσιο Ευρωπαϊκό με το οποίο προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα.
            Για παράδειγμα, εμείς έχουμε πάρει θέση υπέρ της άποψης Μόντι, η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος και η οποία άποψη Μόντι λέει, ότι θα πρέπει να υπάρχει μία πανευρωπαϊκή εγγύηση των καταθέσεων, ούτως ώστε να μπορέσουν οι τράπεζες να μην αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της απόσυρσης των καταθέσεων, που σήμερα δημιουργεί δεύτερο τραύμα στην έννοια της ρευστότητας.
            Έχουμε μετά, το θέμα των επενδύσεων. Εμείς στις επενδύσεις είμαστε ξεκάθαροι. Λέμε, τις θέλουμε. Το λέγαμε και επί Cosco, όταν άλλοι ήταν εναντίον. Σήμερα το λέμε για το Ελληνικό.
            Με το που το είπαμε για το Ελληνικό, με το 40% κιόλας να είναι πράσινο, βγήκε ένα άλλο κόμμα και είπε -μιλάω για το ΣΥΡΙΖΑ- «όχι, δεν το θέλουμε καθόλου να γίνει». Και βλέπουμε να μην θέλει, ούτε το fast track. Βλέπουμε να μη θέλει ούτε την τουριστική κατοικία. Βλέπουμε να μη θέλει ούτε καν το φυσικό αγωγό που συνδέει Ελλάδα με Ιταλία, να τον βάλει μπροστά.
            Είναι πράγματα τα οποία, για μένα, είναι περίεργα. Βεβαίως δεν είμαι της άποψης, ότι πρέπει οι Έλληνες να γίνουν τα γκαρσόνια της Ευρώπης. Αλλά είμαι της άποψης ότι οι Έλληνες πρέπει να γίνουν οικοδεσπότες της Ευρώπης.
            Και δεν μπορώ να ακούω ξαφνικά ότι υπάρχει άποψη ότι τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις -που είναι λέει για τους πλούσιος- δεν πρέπει να τις αφήνουμε να γίνονται στην Ελλάδα.
            Δηλαδή, στο χωριό μου στην Πύλο που έγινε η μεγάλη επένδυση, το Costa Navarino του Κωνσταντακόπουλου, του καπετάν Βασίλη του συγχωρεμένου, όπου πήγε ο Μπέκαμ ή δεν ξέρω εγώ ποιοι άλλοι Άραβες μεγάλοι, δεν έπρεπε να το κάνουμε επειδή πηγαίνουν οι πλούσιοι;
            Μα, πώς θα γίνει η Ελλάδα ο χώρος που θα πηγαίνουν όλοι για να κάνουν τις διακοπές τους; Από την άλλη πλευρά, και σε ζητήματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά για την οικονομία, πρέπει κανείς να αναγνωρίζει που είναι  δυνατός και που είναι αδύνατος. Όταν είμαστε δυνατοί στον τομέα της Ναυτιλίας και όταν είμαστε δυνατοί στον τομέα του Τουρισμού, πρέπει να το βάζουμε μπροστά αυτό.
            Δεν μπορεί να λέει για τη Ναυτιλία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  πάλι, ότι θα πάρουμε 2 δις επειδή θα βγάλουμε 4.000 πλοία και θα βάλουμε στο καθένα, θα κόψουμε ένα φόρο 500.000 ευρώ.
Μα μου κάνει εντύπωση. Δεν γνωρίζουν ότι μπορούν αλλάξουν οι εφοπλιστές σε όλο τον κόσμο σημαία από τη μία μέρα στην άλλη;
Και θέλετε να σας πω το χειρότερο; Δεν είναι τόσο για τους εφοπλιστές, που αυτοί θα τα βρουν και που θα είναι λάθος εκεί που είμαστε πρωταθλητές να μπούμε στη Β’ Εθνική Κατηγορία, μέγα λάθος.
Ξέρετε τι γίνεται με τα σκάφη αναψυχής; Στη Βουλή, με λάθος και της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., όταν μιλήσαμε για να γίνουν τεκμήρια στα σκάφη, να βάλουμε τεκμήρια στα σκάφη, σας πληροφορώ ότι, πριν μπουν τα τεκμήρια, την επόμενη μέρα, τα σκάφη όλα, τα οποία είχαν λιμενιστεί στην Ελλάδα έφυγαν και πήγαν Μαυροβούνιο, Κροατία, Τουρκία, διότι εκεί δεν τους ζήτησαν τεκμήρια.
Πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι η αίσθηση του ανταγωνισμού. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν ζούμε σε μία κοινωνία κλειστή. Υπάρχει από δίπλα ο ανταγωνισμός με την ίδια έννοια που υπάρχει για τους φόρους και λοιπά. Έχει σημασία τι έχουν οι άλλες χώρες και τι δεν έχουν.
Επομένως, το θέμα για εμάς είναι θέσεις εργασίας, κυρίως. Εκεί είναι η μεγάλη μας διαφορά. Το θέμα για εμάς είναι, μέσα στην Ευρώπη, μέσα στο ευρώ, με σταθερή Κυβέρνηση, χωρίς ακυβερνησία. Και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι το οποίο δίνει και την κατάλληλη ψυχολογία προκειμένου να αλλάξει το κλίμα.
Και εγώ θα επιμένω πάντα ότι η ψυχολογία είναι το 50% της αγοράς. Όταν αλλάξει το κλίμα, όταν μεταστραφεί το κλίμα και αντιληφθεί ο κόσμος ότι μιλάμε για μία Κυβέρνηση η οποία ξέρει πού πατάει, ξέρει πού βρίσκεται, ξέρει τι στόχους έχει, θα πάει μπροστά. Και για αυτό το λόγο είμαι αισιόδοξος.
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ:
Η κυρία Σπυράκη από το Mega και να ετοιμάζεται ο κύριος Κοτταρίδης από τον ΑΝΤ1.

Δουλεύει τον κόσμο ο Παπαδημούλης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί ψήφο ανοχής από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» ...

[Δηλ. τι θα αλλάξει από την άλλη φορά και τώρα θα δεχθούν ψήφο ανοχής από αυτούς που "με τις υπογραφές τους καταδίκασαν το λαό" κ.λπ που έλεγαν πριν ένα μήνα;]

Τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο κόμμα από την κάλπη της 17ης Ιουνίου επιχειρούν να καλλιεργήσουν με κάθε τρόπο τα στελέχη της Κουμουνδούρου. Στη λογική αυτή εντάσσεται αφενός η χθεσινή δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στη διακαναλική συνέντευξή του ότι η χώρα θα πρέπει να έχει κυβέρνηση από το ίδιο βράδυ των εκλογών και ούτε καν την επόμενη ημέρα.

Προσπαθεί η καημένη η μαντάμ Μέρκελ...

Εδώ και καιρό το έχω σημειώσει σαν τροφή για σκέψη σε αυτό το blog...

Είναι τόσο ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι οι Γερμανοί (και οι δορυφόροι της) προσπαθούν να επηρεάσουν τις εκλογές της χώρας , ώστε οι Έλληνες ψηφοφόροι να ψηφίσουν ΕΝΑΝΤΙΑ στα συμφέροντα της χώρας βασιζόμενοι στο θυμικό τους και τον "Ελληνικό Τσαμπουκά" αντί στην λογική και την σοβαρότητα που απαιτούν οι στιγμές...

Για μία ακόμα φορά η μαντάμ Μέρκελ με προκλητικές δηλώσεις της ρίχνει νερό στον μύλο των "ΑΝΤΙ" ...

Ανιστόρητος και προκλητικός ο ΣΥΡΙΖΑ ...

Εντελώς ανιστόρητος και προκλητικός είναι ο παραλληλισμός του ΣΥΡΙΖΑ με το ΕΑΜ, που έκανε ο Αλ. Τσίπρας, προκειμένου να διατυπώσει το συκοφαντικό εφεύρημα σε βάρος του ΚΚΕ ότι δε συμβάλλει στη χειραφέτηση του λαού.

Θέλει πολύ θράσος, και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι το έχει, για να βάζει όπως η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες.
Καλλιεργώντας ψέματα και αυταπάτες, μετεξελίσσεται ταχύτατα σε ΠΑΣΟΚ του 2009 και το σύστημα και ένα μέρος της πλουτοκρατίας τον αξιοποιούν για να εμποδίσουν τη λαϊκή χειραφέτηση. Το μεγάλο έπος του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ δημιουργήθηκε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ΚΚΕ, με το αίμα χιλιάδων μελών και στελεχών του.

Το ΚΚΕ τιμά, εμπνέεται και διδάσκεται από αυτό και δεν το πουλάει για κυβερνητικές θέσεις.
Το ΚΚΕ ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή στην οργάνωση της πάλης του ίδιου του λαού, για το παρόν και το μέλλον του.

Σημείωση Αντίλογου: Αυτή την γνώμη έχει το ΚΚΕ για τον ΣΥΡΙΖΑ...
Την δημοσιεύει πρωτοσέλιδη , στον Ριζοσπάστη σήμερα λίγες μέρες πριν τις εκλογές κόβοντας για άλλη μία φορά κάδε συζήτηση για πιθανή "συνεργασία" προς δημιουργία κυβέρνησης της Αριστεράς...

Τελικά αυτό το "Κυβέρνηση της Αριστεράς" που "ευαγγελίζεται" ο κ. Τσίπρας και "τσιμπάνε" ορισμένοι αιθεροβάμονες , μόνο σαν τσιτάτο μπορεί να υπάρξει αφού Κουβέλης και ΚΚΕ ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να βλέπουν το ΣΥΡΙΖΑ...

Και η Μυλωνού τον άντρα της ...

Χρειάζεται σχολιασμός ;;;

Υ.Γ: Πόσο "Θετικό" είναι να σε "στηρίζει" η Αυριανή ;;;

e-Επιλογές της 12/06/2012


    Labels

    Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)