Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει !!!

Να σπρώχνει η αντιπολίτευση την κυβέρνηση !!!

ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ!!!

Δηλαδή τί άλλο περιμένει ο κ. Παπανδρέου από την αξ. Αντιπολίτευση;;;

Η διαφορά του είδους της αντιπολίτευσης μεταξύ των δύο κομμάτων είναι συντριπτική...

Τελικά είναι τυχερός ο κ. Παπανδρέου. Ας προσπαθήσει να φανταστεί στην θέση του κ. Σαμαρά να είχε κάποιον αντιπολιτευόμενο Παπανδρέου  ...

Αυτό είναι δημοσιονομικό έλλειμμα....

Όχι παίξε γέλασε σαν το δικό μας....

"Στα πρωτοφανή επίπεδα των 1,56 τρισ. δολαρίων θα εκτοξευτεί το δημοσιονομικό έλλειμμα το 2010 –αντίστοιχο του 10,6% του αμερικανικού ΑΕΠ– σύμφωνα με το προσχέδιο προϋπολογισμού που κατέθεσε σήμερα ο Μπάρακ Ομπάμα στο Κογκρέσο."

Μόνο που αντιθέτως από την Ελλάδα ,  οι Η.Π.Α έχουν το Δολάριο και τυπώνουν όποτε θέλουν.
Δεν έχουν κανένα σύμφωνο σταθερότητας να τηρήσουν ενώ δεν πρόκειται κανείς να τους "τιμωρήσει" για αυτή τους "δημοσιονομική εκτροπή"...

Έχει ενδιαφέρον να τονισθεί  στο γράφημα σε ποιες περιόδους είχε ελλείμματα πάνω από 10% η Αμερική...

Επίθεση στον Mr. 65 %;;;

Μα είναι δυνατόν;;;

Χάθηκε η αίσθηση του... Χιούμορ;;;

Μήπως είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνει επερώτηση ο ΣΥΡΙΖΑ στην βουλή για αυτό το μείζον θέμα;;;

Μα να κάνουν έλεγχο στον "Αριστοφάνη" !!!








Υ.Γ : Νόμιζες πως είναι ακόμα η Ν.Δ στην κυβέρνηση κ. Λάκη μας;;;

Ευτυχώς, επτωχεύσαμεν!


ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ο Νουριέλ Ρουμπινί έχει δίκιο: η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πτώχευσης. Όταν ψάχνεις να δανειστείς 51 δισ. ευρώ (το 20% του ΑΕΠ!...) μέσα στο 2010 κι όταν στα δανείζουν μόνο με τοκογλυφικούς όρους, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να περιγράψεις τα πράγματα.
ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, όμως, που πολύ δύσκολα θα υλοποιηθεί από τη στιγμή που ο Άγιος Σημίτης φρόντισε εγκαίρως να μας βάλει στην ΟΝΕ. Μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία: αν δεν υπήρχε σήμερα το ευρώ, το ΔΝΤ θα έκοβε προ πολλού βόλτες στην Πλατεία Συντάγματος.
ΑΛΛΑ ΑΠΟ τη στιγμή που υπάρχει το ευρώ, η Ελλάδα δεν είναι μόνο πρόβλημα της Ελλάδας. Είναι και του ευρώ. Κι επειδή όλοι οι υπόλοιποι του ευρώ δεν θα κάτσουν να βουλιάξουν για λόγου μας, όλο και κάποιο σωσίβιο θα ρίξουν.
ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ, λοιπόν; Υπό μία έννοια. Διότι η σωτηρία κοστίζει και τον λογαριασμό δεν θα τον πληρώσουν (μόνο) αυτοί. Υποθέτω, ας πούμε, ότι κανείς Γερμανός ή Γάλλος φορολογούμενος δεν φιλοδοξεί αυθορμήτως να τσοντάρει στους δέκα έξι μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής.
ΕΔΩ, ΤΟ σενάριο αρχίζει και μου αρέσει. Έχω την υποψία, δηλαδή, ότι το αντίτιμο της σωτηρίας θα είναι όλα αυτά τα μέτρα που το δικό μας πολιτικό σύστημα είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί είτε φοβάται να πάρει. Διότι μπορεί η σωτηρία της ψυχής να είναι πολύ μεγάλο πράγμα, αλλά, εξ όσων γνωρίζω, δεν έχει ακόμη ενσωματωθεί στους στόχους του Συμφώνου Σταθερότητας. Άρα, κανείς δεν σώζει δωρεάν.

"Πονάνε μπρέ τα παλικάρια";;;

Δεν έχει ανάγκη η Πράσινη Κρήτη από διαφήμιση.

Τί και αν τα περισσότερα ξενοδοχεία της δούλεψαν μόνο δύο μήνες την περασμένη σεζόν;;;

Τί και αν γκρινιάζει το Fimotro ;;;

Στις επόμενες εκλογές θα περάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ...

«Βολές» Κατσέλη κατά τραπεζών εν μέσω φόβων για πιστωτική «ασφυξία»

Με τις τράπεζες τα έχει βάλει η κ. Κατσέλη. Οι τράπεζες έχουν προβληματιστεί με το νομοσχέδιο της για τους "κακοπληρωτές" και μάλλον δεν θα περάσει χωρίς κραδασμούς η πολιτική της.
Πηγή : ENET 
Quote
«Βολές» κατά των τραπεζών ότι αν συνεχιστεί η πιστωτική «ασφυξία» θα αυξηθούν οι επισφάλειες «και θα τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα», εξαπέλυσε την Δευτέρα η υπουργός Οικονομίας Λ.Κατσέλη, μιλώντας σε ημερίδα.
Κατά την ομιλία της στην ημερίδα της εφημερίδας Απογευματινή «Τράπεζες και Οικονομία: Το επόμενο βήμα», η υπουργός σημείωσε ότι οι τράπεζες θα βρουν μπροστά τους τις επισφάλειες.

«Πρέπει να επιτευχθεί η μείωση των επισφαλειών» τόνισε και αναφέρθηκε στη σημασία των πρωτοβουλιών (ρυθμίσεις για ρευστότητα επιχειρήσεων και υπερχρεωμένα νοικοκυριά) του υπουργείου προς αυτή την κατεύθυνση.
Η κ. Κατσέλη αναφέρθηκε και στο ρυθμό πιστωτικής επέκτασης, εκφράζοντας την πεποίθησή της για μια ακόμη φορά ότι «θα είναι περιορισμένη», ενώ αρκετές φορές στην ομιλία της σημείωσε ότι πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα να μειωθεί ο πιστωτικός κίνδυνος, πέρα από τη σημασία που δίνεται στην αύξηση της κεφαλαιακής επάρκειας, «διότι αν συνεχιστεί η πιστωτική ασφυξία, θα αυξηθούν οι επισφάλειες -και αυτό πρέπει να το προσέξουν οι τράπεζες- και θα τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα».

Το κόμμα είναι όλο στα ... υπουργεία!!!

Τι τραβάει και ο κ. Ξυνίδης...
Μα να του επιρρίπτουν ευθύνες γιατί δεν πρόλαβε τα μπλόκα !!!
Μα πίστεψαν ότι με τα βιογραφικά θα γινόταν οι επιλογές;;;
Διαβάστε χωρίς περαιτέρω σχόλια....

Quote
Αν ισχύει αυτό που γράφουν σήμερα τα ΝΕΑ για καυγά Πάγκαλου - Ξυνίδη, εμείς να δώσουμε το δίκαιο στον Σωκράτη...
Γράφουν λοιπόν τα ΝΕΑ...

«Ποιο κόμμα;»
ΑΥΤΑ την πρώτη εβδομάδα. Τη δεύτερη εβδομάδα είχαμε καβγά σε σύσκεψη υπό τον Θεόδωρο Πάγκαλο για το πού πάνε τα πράγματα. Εκεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τα ΄βαλε με τον Σωκράτη Ξυνίδη. O γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε κριτική επειδή δεν κινητοποίησε τον κομματικό μηχανισμό στην ύπαιθρο, ώστε να προλάβει τα μπλόκα.
Ο Ξυνίδης- που εμφανίζεται αρκετά τσαμπουκαλεμένος- αντέδρασε. Εμφανίζεται δε να επισημαίνει ότι ο κομματικός μηχανισμός είναι ανύπαρκτος, καταλήγοντας: «Ποιο κόμμα; Το κόμμα είναι όλο στα υπουργεία...».
ΕΔΩ το κόμμα, εκεί το κόμμα, πού είναι το κόμμα; Το κόμμα γκρινιάζει ότι είναι αποκλεισμένο από τον δημόσιο τομέα, όπου αναζητούνται βιογραφικά μέσω της διαδικασίας «ανοιχτής διακυβέρνησης». Και ο Ξυνίδης παραπονείται ότι δεν έχει κόμμα να βγάλει στην ύπαιθρο. Κάπως έτσι το ΠΑΣΟΚ εξαφανίστηκε ταχυδακτυλουργικά.

UnQuote
Πηγη : Η Παρέμβαση

Βρίσκονται ένα βήμα πίσω από τις εξελίξεις...

Όχι δεν το λέει κάποιος από την αντιπολίτευση αυτό, το λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μίμης Ανδρουλάκης...

Το είπε σήμερα στο ΜΕGA  και ορισμένα καταπράσινα blogs έσπευσαν να τον λοιδορήσουν...

Βέβαια το ίδιο λέμε και μερικά blogs εδώ και καιρό αλλά εμείς αντιμετωπιζόμαστε σαν "αντιπολιτευόμενοι"  και ότι λέμε είναι "κομματικό".

Πόσο στοιχίζει στην Ελλάδα (οικονομικά) αυτή η καθυστέρηση είναι υπολογίσιμο αφού τα επιτόκια που καλείται να πληρώσει η χώρα είναι τεράστια (σε σχέση με την δεύτερη "χειρότερη" από μας χώρα της Ευρωζώνης...) και δυστυχώς συνεχίζουν να έχουν αυξητικές τάσεις.

Πέντε μήνες πέρασαν απο τις εκλογές και πέραν των λέξεων ούτε οι Έλληνες αλλά κυρίως οι αγορές είδαν κάτι στην πράξη.

Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία , ότι το Davos 2010 διέλυσε όποια αυταπάτη υπήρχε στην κυβέρνηση για δημιουργία θετικού κλίματος στις διεθνείς αγορές χρήματος  από την (Θετική θα έλεγα) παρουσία τους στην συνάντηση καταθέτωντας μόνο σχέδια.

Όλοι (μα ΟΛΟΙ...) ζήτησαν (η μάλλον ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ) εφαρμογή των σχεδίων στην πράξη.

Απόδειξη η χθεσινοβραδινή σύσκεψη στο Μαξίμου (μόλις επέστρεψαν δηλαδή στην χώρα..) με θέμα την εφαρμογή των μέτρων.

Ω τι τύπος !!!

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Εκτός Δημοσίου χιλιάδες συμβασιούχοι, ενώ μειώνουν ή καταργούν και τα μόρια...
Σημείωση Αντίλογου :Καιρός να μειωθεί ο δημόσιος τομέας...

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Τσουνάμι" νέων μέτρων ζητεί η ΕΕ. Την Τετάρτη το κρίσιμο τεστ της ελληνικής οικονομίας στις Βρυξέλλες".
Σημείωση Αντίλογου :Τα αυτονόητα ζητά η Ε.Ε...

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Έτοιμες να σκάσουν οι βόμβες Χριστοφοράκου".
Σημείωση Αντίλογου : Ας ανησυχούν τα Λαμόγια...

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Προπέτασμα τα σκάνδαλα. Επιχείρηση αποπροσανατολισμού από την κυβέρνηση για να περάσει τα σκληρά μέτρα".
Σημείωση Αντίλογου : Το ερώτημα είναι αν είναι αναγκαία. Αν είναι μπράβο που θα τα πάρει...

* ΕΘΝΟΣ: "Αποφάσεις Γιώργου για σκληρά μέτρα. Οι οριστικές ρυθμίσεις για φόρους και μισθούς μέσα στο 15ήμερο".
Σημείωση Αντίλογου : Πέντε μήνες χαμένοι στην διαβούλευση...

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Χέρι- χέρι ο Παπαγεωργίου με τον Καρατζαφέρη. Με γενναία δημόσια δέσμευσή του ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. έθεσε τον φυλακισμένο δημοσιογράφο μας υπό πολιτική και νομική προστασία υπερασπίζοντάς τον ως να ήταν μέλος του Κόμματός του".
Σημείωση Αντίλογου : Τώρα ... σώθηκε...

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Σημίτης - Καραμανλής στην Εξεταστική για "Ζίμενς". Μπρα ντε φερ Κυβέρνησης- ΝΔ για τα σκάνδαλα".
Σημείωση Αντίλογου : Να ξεκαθαρίσει επιτέλους η μπόχα...

Καλό Μήνα...

Ας ξεκινήσουμε με κάτι όμορφο...

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)