Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΕΛΕΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ.

ΜΑΡΤΥΣ (Αικατερίνη Πελέκη): Ονομάζομαι Αικατερίνη Πελέκη του Διονυσίου. Είμαι συμβολαιογράφος, κάτοικος Αθηνών Πανεπιστημίου 10.
Θα ήθελα να τοποθετηθώ προηγουμένως πριν απαντήσω στις ερωτήσεις σας.  Υπάρχουν δύο-τρία θέματα που είναι πολύ σημαντικά για μένα και θα  ήθελα να τα θέσω ενώπιόν σας. Κατ’ αρχήν, έχω καταθέσει δύο φορές  σε επιτροπές όλα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν στα συμβόλαια τα οποία έκανα. Έχω βεβαίωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών του Ταμείου Νομικών και του Ταμείου Συμβολαιογράφων ότι εμπροθέσμως κάθε φορά έχω καταθέσει τα χρήματα τα οποία εισέπραξα από τα συμβόλαια των ανταλλαγών όπως πρέπει να γίνεται για κρατικά συμβόλαια που συντάσσονται από συμβολαιογράφους.
Γνωρίζω ότι οι επιθεωρητές της Τραπέζης Ελλάδος έχουν ανοίξει τους λογαριασμούς τόσο τους δικούς μου όσο και του συζύγου μου. Αναφέρεται στην έκθεση των Ορκωτών Επιθεωρητών ότι ουδέποτε είχα οικονομικό όφελος από αυτά τα συμβόλαια. Αυτό προκύπτει και από τα κατηγορητήρια της εφέτου ανακριτού κυρίας Καλού. Όταν αναφέρεται σε μένα δεν μιλάει για δικό μου όφελος, αλλά για όφελος της Μονής.
Αυτό κάποτε πρέπει να ξεκαθαριστεί, διότι ηθικά για μένα αυτή τη στιγμή όλος ο ελληνικός λαός πιστεύει ότι έχω πλουτίσει  από τα συμβόλαια της Μονής Βατοπεδίου. Αυτό είναι άδικο. Επειδή έχει κατατεθεί σε σας η έκθεση τω Ορκωτών Επιθεωρητών θα ήθελα από την επιτροπή σας μία προστασία αυτού του είδους.
Πέραν αυτού, μετά το πέρας της εξετάσεώς μου είμαι διατεθειμένη να σας εξουσιοδοτήσω εγγράφως για άλλη μια φορά να ανοίξετε οποιοδήποτε λογαριασμό μου και να ερευνήσετε οτιδήποτε θέλετε εκ περισσού γιατί ήδη έχει γίνει.
Παρ’ όλα αυτά ευχαρίστως θα σας χορηγήσω μία έγγραφη εξουσιοδότηση σχετικά με αυτό.
Το δεύτερο που ήθελα να σας πω –και αυτό το λέω για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο- είναι ότι μέχρι στιγμής η μόνη συμβολαιογράφος που έχει κληθεί στην Εξεταστική Επιτροπή είτε από την εφέτη ανακρίτρια και την κυρία Σπυροπούλου και τώρα την κυρία Καλού είμαι εγώ. Έχω την αίσθηση ότι εάν δεν ήμουν σύζυγος του κ. Βουλγαράκη, δεν θα είχα κληθεί ποτέ, διότι δεν νοείται συμβολαιογράφος να καλείται να δίνει εξηγήσεις για το τι δηλώνουν να συμβαλλόμενα μέρη όταν αυτά τα δηλώνουν με τους δικηγόρους και τους αρμόδιους φορείς τους. Το λέω αυτό, διότι καμία άλλη συμβολαιογράφος, ακόμα και σε συμβόλαια τα οποία είχαν οικονομικό όφελος στη συνέχεια και αφορούν τις ανταλλαγές ή σε περιοχές όπως η Ουρανούπολη που έχουν συνταχθεί συμβόλαια ίδια με τα δικά μου δεν έχει κληθεί. Και έχω φέρει το συμβόλαιο το οποίο αγόρασε ένα ακίνητο ο κ. Τρύφων Μύτιτζης ο οποίος ήταν εκείνος που ξεκίνησε και όλη την ιστορία στην ΟΥρανούπολή, έχει αγοράσει με συμβόλαιο στο οποίο δηλώνει ότι το ακίνητό του δεν βρίσκεται σε αρχαιολογικό χώρο, σε ρέμα, αιγιαλό, ζώνη παραλίας. Έτσι γίνονται όλα τα συμβόλαια. Αν όλα τα συμβόλαια γίνονται έτσι και έχω φέρει και άλλα και έχω καταθέσει και άλλες φορές σε επιτροπές, ρωτάω, γιατί μόνο εγώ καλούμαι; Δεν θα έπρεπε να έχει κληθεί, εφόσον είναι τόσο σοβαρό το θέμα, ο υποθηκοφύλακας ή άλλοι συμβολαιογράφοι της περιοχής ή οι συμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έκαναν τα συμβόλαια που είχαν οικονομικό αντικείμενο συνέχεια;  Εγώ ό,τι έκανα, τα χρήματα τα απέδωσα. Δεν προσκόμισα κανένα όφελος προσωπικό. Ίσα – ίσα το μόνο που έχω εισπράξει από αυτήν την ιστορία είναι η αίσθηση ότι διώκομαι πολιτικά επειδή ο σύζυγός μου ήταν Υπουργός εκείνη την περίοδο. Και από εσάς ζητώ μόνο προστασία, δεν ζητώ τίποτα παραπάνω.

Το πιο προσβλητικό που ειπώθηκε!!!


Παρακάτω είναι τα σημερινά αποσπάσματα από τα πρακτικά της βουλής και την κόντρα που είχε ο Εμμ. Κεφαλογιάννης (ΝΔ) με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Καρατζαφέρη...

Διαβάστε όλη την κόντρα ...

Δεν ενοχλήθηκε κανείς που ο κ.Καρατζαφέρης θα συνεχίσει να "Γεννά Βουλευτές" ούτε οι εκφράσεις περί "μεταγραφής" βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ...

Όταν με το καλό θα φτάσετε στο τέλος θα δείτε ποια ήταν η επίμαχη λέξη που διαγράφηκε από τα πρακτικά !!!

Quote


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, η επερώτηση, βεβαίως, είναι για τα δημόσια έργα και την Κυβέρνηση. Όμως, δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα αυτά που είπε ο Αρχηγός του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.
Ο συνήθως μελετημένος και με προτάσεις Αρχηγός του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού έλαβε σήμερα το λόγο για ένα και μόνο λόγο, δηλαδή για να επιτεθεί στον Κώστα Καραμανλή.
Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι φοβάται ο κ. Καρατζαφέρης. Φοβάται τον κ. Καραμανλή που συμπαραστέκεται στον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας κ. Σαμαρά και θα παραβρεθεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης; Φοβάται ότι το Κόμμα του, ενδεχομένως, δεν θα μπει στη Βουλή στις ερχόμενες εκλογές; Φοβάται ότι το Κόμμα που ψήφισε το Μνημόνιο θα υποστεί μεγάλη κατακραυγή, αν θέλετε, από το εκλογικό σώμα;
Ο μόνος λόγος, λοιπόν, για τον οποίο ανέβηκε σήμερα στο Βήμα ο κ. Καρατζαφέρης είναι για να επιτεθεί στον κ. Καραμανλή. Δεν είδα, όμως, να δείξει την ίδια επιμέλεια, όταν στην άλλη Εξεταστική Επιτροπή για τη SIEMENS ο κ. Τσουκάτος είπε ότι ένα εκατομμύριο ευρώ τα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ και ο κ. Μαντέλης είπε ότι 250.000 μάρκα τα έβαλε στο λογαριασμό του για να σπουδάσουν τα παιδιά του!
Αυτό, δηλαδή, τι σημαίνει; Ο κ. Καρατζαφέρης και ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός σε όλες τις κρίσιμες φάσεις στηρίζει την Κυβέρνηση, παραφράζοντας, αν θέλετε, το παλιό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ «λαός-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία» και κάνοντάς το σήμερα «Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία». Η σημερινή του τοποθέτηση δείχνει μία σπουδή, μία φοβία, έναν καημό για την παράταξή μας.
Εμείς, κύριε Καρατζαφέρη, σε πολλά πράγματα μπορεί να συμφωνήσουμε και ενδεχομένως, με ατομικές συμβάσεις και ατομικές προσκλήσεις σε πολλά από τα στελέχη σας και σε σας, να σας καλέσουμε ξανά στη Νέα Δημοκρατία.

No Μιλάνε...

Είπε η κ. Πέλέκη ότι "αυτός φταίει" και έγινε σημαία.
Ιερό Ευαγγέλιο!!!


Πιθανότατα να φταίει αυτός , εξ άλλου ανέλαβε την πολιτική ευθύνη όταν ακόμα ήταν πρωθυπουργός.
Και ο λαός τον "περιποιήθηκε" πολιτικά στέλνοντας τον σπίτι του να ...ξεκουραστεί.

Στο χέρι της επιτροπής που ερευνά , είναι να στοιχειοθετήσει εκτός από πολιτικές (που όπως είπαμε αποδέχθηκε) και ακλόνητες ποινικές ευθύνες και να τον στείλει στο ειδικό δικαστήριο.
Όλα τα άλλα είναι καπνός για προκάλυψη.
Αλλά υπάρχει πλέον  και άλλο θέμα που μονοπωλεί την επικαιρότητα , τα ΜΜΕ , τις Εφημερίδες και τα Blogs...

Νο Μιλάει το Καραμανλή...

Γιατί απογοητεύτηκαν;

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΝΤ δηλώνει εγγράφως ότι αισθάνεται «απογοήτευση» επειδή τα κόµµατα της αντιπολίτευσης δεν υποστηρίζουν «τις οικονοµικές µεταρρυθµίσεις σε αυτήν την αποφασιστικής σηµασίας περίοδο για τη χώρα» τι ακριβώς εννοεί; Και τι είναι αυτό που τους απογοήτευσε; 

ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ψηφίσει Ν.Δ. και θεωρούν ότι ο Σαµαράς τούς κορόιδεψε; Ηταν άραγε οπαδοί του Τσίπρα και τώρα αισθάνονται την ανάγκη να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ µαζί µε τον Κουβέλη και τον Αλαβάνο; Ή µήπως περίµεναν την υποστήριξη του ΚΚΕ και οι προσδοκίες τους διαψεύσθηκαν; Διότι αν ισχύει ειδικά το τελευταίο, τότε δεν είναι απλώς απογοητευµένοι. Μάλλον είναι και ανισόρροποι. 

ΠΟΙΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ, υποσχέθηκε ποτέ στο ΔΝΤ ότι τα πράγµατα στην Ελλάδα θα ήταν διαφορετικά µε αποτέλεσµα να αισθάνονται απογοήτευση όταν βλέπουν πώς εξελίσσονται; Δεν γνωρίζω αλλά, µεταξύ µας, δεν νοµίζω ότι πήραν ποτέ τέτοια υπόσχεση. 

ΓΙΑΤΙ,ΛΟΙΠΟΝ, απογοητεύτηκαν τόσο; Για έναν πολύ απλό λόγο: επειδή τους αρέσει να εµφανίζουν κάτι που δεν είναι παρά µία συγκεκριµένη επιλογή (σωστή ή λάθος, αδιάφορο) ως έναν αυτονόητο µονόδροµο, τον οποίο µόνο παράφρονες αρνούνται να βαδίσουν. 


Τί μου θυμίζει , τί μου θυμίζει...

Κατά το σημερινό Βήμα "Έξω πάμε καλά" (δεν συμπληρώνει όμως "γι' αυτό μέσα να...")

Το αστείο είναι ότι αναφέρει ένα ποσό που πρέπει να μαζευτεί σε τέσσερις μήνες που αν δεν είναι εξωπραγματικό είναι τουλάχιστον όνειρο θερινής νυκτός...
Εδώ δεν μπορεί να μαζέψει το 1,8 Δισ.€ που χρειάζεται για να είναι εντός των στόχων του μνημονίου...
Θα μαζέψει 26 δισ.;;;

Να κατάλαβε ότι "δεν ψιχάλιζε";;;

Έλειπε από το χθεσινό δελτίο ειδήσεων  (αν θεωρείται η εκπομπή του κ. Χ''νικολάου δελτίο ειδήσεων...) του Alter ο κ. Τράγκας.

Να φταίει η συμπεριφορά του παρουσιαστή για την απουσία του , η οι φήμες που κυκλοφορούν ότι είναι απλήρωτος και αυτός όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στον σταθμό;;;
Όπως και να έχει πάντως η υπόθεση μεγάλος χαμένος της προχθεσινής εκπομπής ,  ήταν ο κ. Χ''νικολάου που απώλεσε και την τελευταία σταγόνα σοβαροφάνειας που μάζευε τόσα χρόνια.
Όλη η Ελλάδα είδε ότι ούτε ευγενής είναι , ούτε "ουδέτερος" , ούτε μοιράζει σωστά τον χρόνο στους συμμετέχοντες , ούτε επιτρέπει να ακούγονται οι αντίθετες φωνές.

e-Επιλογές της 16/09/2010


Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)