Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια...


Η Πρωτοβουλία Αδέσμευτων bloggers για τη διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία.... προκάλεσε σχόλιο στο blog Antikrogias.


Το Blog Antilogos αν και μετέχει σε αυτή την πρωτοβουλία δεν θα σχολίαζε αυτή του την ανάρτηση αν δεν έγραφε το εξής : "Είναι εντελώς δεσμευμένοι, εντελώς εξαρτημένοι και εντελώς φυλακισμένοι! Απλά προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια, για να τσιμπήσουν οι πραγματικά αδέσμευτοι.".


Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο ένας κομματικός bloger όπως ο κ. Κρόγιας να κατανοήσει την έννοια ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ. , θα μπορούσε όμως να μήν είναι απόλυτος στις κρίσεις του αν διάβαζε προσεκτικότερα την Ταυτότητα των συμμετεχόντων ιστολογίων που αναφέρει αναλυτικά :  Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν τόσο δηλωμένοι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας αλλά και άλλοι πολίτες / ιστολόγοι που λειτουργούν με γνώμονα την αλήθεια και την ελεύθερη γνώμη. Το μόνο κίνητρο των Αδέσμευτων ιστολόγων είναι η διάθεση τους να συμβάλλουν στην πληροφόρηση και την ελεύθερη διακίνηση γνώμης χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, χωρίς καμία σκοπιμότητα, ορμώμενοι μόνο για το καλό της πατρίδας και την αλήθεια.


Σίγουρα μετέχουν φίλοι της Ν.Δ αγαπητέ κ. Κρόγια , μετέχουν όμως και άλλοι που ΔΕΝ ήταν και ΔΕΝ θα γίνουν μέλη της Ν.Δ (ούτε κανενός άλλου κόμματος)  αλλά τυχαίνει να θεωρούν ότι οι πολιτικές τους θέσεις είναι πιο κοντά προς την Κεντρο-Δεξιά παρά την Κεντρο-Αριστερά (σύμφωνα με την απαρχαιωμένη λογική που επικρατεί στην χώρα μας).


Είναι τουλάχιστον αστείο να πιστεύει κανείς ότι αυτή η πρωτοβουλία "ρίχνει στάχτη στα μάτια" . 
Ποσώς ενδιαφέρονται οι μετέχοντες της πρωτοβουλίας να πείσουν εσάς προσωπικά αλλά και το....κοινό σας να μετάσχετε στην διαδικασία εκλογής προέδρου της Ν.Δ "τσιμπώντας" ....


Όπως έχει επαλειμμένα σχολιαστεί από αυτό εδώ το blog , η Ν.Δ δεν πρέπει να κάνει ΜΑΙΜΟΥ συνέδριο για το θεαθήναι όπως το  ΠΑΣΟΚ . 
Ο Λαϊκισμός δεν έχει τόσο μεγάλη πέραση στους ψηφοφόρους της , ενώ το ΠΑΣΟΚ ζεί από αυτόν.


Το παρόν ιστολόγιο "βγήκε" στον ιστό από την επιθυμία ανταλλαγής πολιτικών απόψεων με άλλους blogers αλλά και για να ανταπαντήσει στον άκρατο λαϊκισμό που πλέον έχει πάρει την μορφή επιδημίας στην χώρα μας.


Σε ότι αφορά το Blog αυτό μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια , δεν έχει καμία ΔΕΣΜΕΥΣΗ ή ΕΞΑΡΤΗΣΗ ούτε με την Ν.Δ ούτε με κανένα άλλο πολιτικό σχηματισμό.



Ο Πανικός είναι κακός σύμβουλος...



Quote

Ολοι στην τσιμπίδα του «πόθεν έσχες»



Ακίνητα, πίνακες ζωγραφικής, αυτοκίνητα, μετοχές και κάθε είδους κινητό ή ακίνητο περιουσιακό στοιχείο μπαίνουν στο στόχαστρο του οικονομικού επιτελείου, με στόχο να πιαστεί ο μεγάλος πλούτος που φοροδιαφεύγει.
Την πρόθεση της κυβέρνησης να υλοποιήσει για πρώτη φορά το «πόθεν έσχες» σε ευρεία κλίμακα, δηλαδή για το σύνολο των φορολογουμένων, αποκάλυψε χθες ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Στόχος είναι το επίπεδο ζωής κάθε φορολογούμενου να δικαιολογείται από τα εισοδήματα που δηλώνει στην Εφορία. Δεν μπορεί επί παραδείγματι κάποιος να ζει σε μια βίλα, να μετακινείται με μια Μαζεράτι, να έχει εξοχικό και να δηλώνει ετήσιο εισόδημα μόλις 20.000 ή 30.000 ευρώ.
Πλήρης αποτύπωση περιουσιών
Οι απανταχού φοροφυγάδες αποκτούν αντικίνητρο μπαίνοντας ουσιαστικά στο στόχαστρο των φοροελεγκτών, καθώς η φοροδιαφυγή υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τα 30 δισ. ευρώ τον χρόνο. Και αυτό σημαίνει πως μπορεί να πιαστεί εισόδημα που δεν δηλώνεται και να πληρωθεί φόρος που σήμερα διαφεύγει.
«Η πλήρης αποτύπωση των περιουσιακών στοιχείων» είναι ο κυβερνητικός στόχος, δήλωσε χθες ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Μιλώντας για «μεγάλη τομή, την οποία η κυβέρνηση θα κάνει», τόνισε πως «υπάρχει ένας πολύ μεγάλος πλούτος που φοροδιαφεύγει. Και αυτό είναι κοινωνικά άδικο». Αν και απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες, καθώς ξεκινάει ο δημόσιος διάλογος στο προσεχές δεκαήμερο, πληροφορίες μιλούν για:
1Καθιέρωση του «πόθεν έσχες» από τον μισθωτό μέχρι τον υδραυλικό και τον γιατρό. Ετσι, για οτιδήποτε αποκτά ο κάθε φορολογούμενος θα πρέπει να αποδείξει στην Εφορία πού βρήκε τα χρήματα για την αγορά του.
2Με δειγματοληπτικό έλεγχο θα εντοπίζουν όσους δεν δηλώνουν εισοδήματα ανάλογα των περιουσιών τους. Με κλασικές μεθόδους στατιστικής δειγματοληψίας που χρησιμοποιούνται σε όλες τις χώρες θα ελέγχονται φορολογούμενοι και ειδικά κοινωνικές ομάδες για τις οποίες υπάρχει μεγάλη υποψία φοροδιαφυγής και μεγάλη απόκλιση ανάμεσα στο δηλωθέν εισόδημα και στον τρόπο διαβίωσης. Ως τέτοιες έχουν καταγραφεί κατά καιρούς, και σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, γιατροί, δικηγόροι, ιδιοκτήτες μπαρ και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν την ευχέρεια όχι μόνο να μη δηλώνουν το εισόδημά τους, αλλά και να κλέβουν τον ΦΠΑ.
3Πιθανότατα θα ισχύσει από τα αποκτηθέντα εισοδήματα του 2010, χωρίς να αποκλείεται να ισχύσει και αναδρομικά.
4 Τα περιουσιακά στοιχεία θα αποτυπώνονται μέσω των φορολογικών δηλώσεων.
Τα ακριβά... χόμπι
5 Εξετάζεται να δηλώνονται ακίνητα, καταθέσεις, μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία, πίνακες ζωγραφικής, πιστωτικές κάρτες, πισίνες, εξοχικά, αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες κ.λπ.
6Δεν αποκλείεται να λαμβάνονται υπόψη ακόμα και οι δαπάνες καθημερινής διαβίωσης, δηλαδή θα προσμετρώνται στις συνολικές δαπάνες.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου διέψευσε κατηγορηματικά την επαναφορά των τεκμηρίων λέγοντας «δεν πάμε σε μια λογική τεκμηρίων», τα οποία χαρακτήρισε «κοινωνικά άδικα», διότι κάποιος με ένα όχημα λίγο μεγαλύτερο από ό,τι δικαιολογούσε το εισόδημά του πλήρωνε ποινή έναντι άλλου που ξέφευγε.
Αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα το «πόθεν έσχες» ισχύει τυπικά για δημοσίους υπαλλήλους, δημοσιογράφους, βουλευτές, αστυνομικούς, δικαστικούς κ.ά., αλλά δεν έχει ουσιαστική εφαρμογή, καθώς κανείς δεν ελέγχει τα στοιχεία αυτά. Δεν είναι τυχαίο ότι στον Αρειο Πάγο υπάρχουν «ντάνες» με «πόθεν έσχες», που δεν έχουν βγει καν ποτέ από τους φακέλους.
Κόψιμο φοροαπαλλαγών
Ο υπουργός επιβεβαίωσε ότι θα μπει μαχαίρι στις φοροαπαλλαγές (δημοσίευμα «Ε», 7/11) αναφέροντας: «Το θέμα των φοροαπαλλαγών το προσεγγίζουμε με τη λογική της κοινωνικής δικαιοσύνης. Δηλαδή οι φοροαπαλλαγές οι οποίες δεν έχουν κάποιο κοινωνικό όφελος, πέρα από το καθαρά ατομικό, οι οποίες δεν εντάσσονται σε μια λογική δημοσίου συμφέροντος, αυτές θα καταργηθούν».
Στα κυβερνητικά σχέδια είναι η κατάργηση των αυτοτελώς φορολογούμενων εισοδημάτων, που θα πάνε στην κλίμακα και θα φορολογούνται με συντελεστές 15%-40% έναντι 15%-20% σήμερα. Αναφορικά με το νομοσχέδιο περί εισφοράς κοινωνικής ευθύνης και επιδόματος που πέρασε από δημόσια διαβούλευση, θα υπάρξουν επεμβάσεις κοινωνικής δικαιοσύνης (όπως χορήγηση του επιδόματος σε νεφροπαθείς) και θα κατατεθεί στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα. *
UnQuote

Σημείωση Αντίλογου.

Ο γράφων στηρίζει την προσπάθεια της σύλληψης της φοροδιαφυγής αλλά διαβάζοντας τα παραπάνω δεν ξέρει αν πρέπει να γελάσει η να κλάψει .....

Ναι , καλό είναι να πιάσουμε τον υδραυλικό με την Maserati , την βίλα στην Μύκονο και την μεζονέτα στην Εκάλη  αλλά αυτός μάλλον δεν θα τα είχε σε κάποια Off Shore .
Προφανώς και  τους Πίνακες του Matis , Picasso και του Τσαρούχη θα τους έχει στολίσει στο καθιστικό του με Ελληνικό νηολόγιο  Γιώτ του.

Με τους Έλληνες όμως που έχουν Off Shore και στο όνομά τους δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ τι θα κάνουμε;;;

Τον υδραυλικό θα τον βάλλουμε να δηλώση την χρήση των καρτών του αφού μπορούμε να το επαλληθεύσουμε μέσω του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος.
Αυτούς όμως που έχουν τις χρυσές κάρτες ΞΕΝΩΝ τραπεζών πώς θα τους πιάσουμε:::


Ο "πλούσιος" υδραυλικός του παραδείγματος θα αναγκαστεί να άρει ΜΟΝΟΣ του το τραπεζικό απόρρητο και να δηλώσει τα Εκατομμύρια των καταθέσεών του αλλά οι "φτωχοί" με τις καταθέσεις στην Ελβετία πώς θα πεισθούν να τα δηλώσουν;;;

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά θα δούμε τους καθημερινούς ανθρώπους να "γδύνονται"  στην εφορία  και τα λαμόγια να περνούν απέξω.....
Ας προσέξει όμως ο κ. Παπακωνσταντίνου , δεν θέλουν πολύ οι Έλληνες να αρχίσουν να σηκώνουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες πράγμα που θα έχει σαν αποτέλεσμα την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του τραπεζικού συστήματος .....

Είναι πολύ λεπτή η γραμμή που χωρίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου με το αύριο , όλοι θέλουν να έχουν κάποιο "αποκούμπι" για ώρα ανάγκης ας μην κάνει τους ανθρώπους να πάρουν τα μετρητά στο σπίτι τους για να τα χώσουν στο "σεντούκι".
Θα χάσουν όλοι με αυτό το μέτρο ,  εκτός του γεγονότος ότι η οικονομία θα κλονιστεί βαριά και οι κλοπές θα πολλαπλασιαστούν αφού πλέον σχεδόν σίγουρα σε όλα τα σπίτια θα υπάρχει κομπόδεμα...........

ΝΑΙ στα λογικά τεκμήρια , ΟΧΙ στην δημιουργία συνθηκών κατάρρευσης της καθημερινότητας και της εμπιστοσύνης.
Δώστε ΚΙΝΗΤΡΑ να μαζεύει ο κόσμος αποδείξεις και όχι αντικίνητρα . 
Ο Υπολογισμός των καρτών σαν ....... Εισόδημα (!!!!!!!) θα φέρει μείωση στην  χρήση τους και τα μετρητά ως γνωστόν ΔΕΝ πιάνονται (άρα όλα χωρίς αποδείξεις πλέον...) .

Ιδού βήμα για τους Εργαζόμενους σε STAGE...


Να μήν υπάρξει ούτε ΕΝΑΣ εργαζόμενος με STAGE που να μήν γράψει την άποψή του εδώ 

Ας πάρουν 100,000 γνώμες αφού το επιζητούν ...............

Αλλαγές εν όψει σε ασφαλιστικό, εργασιακά...


Η Είδηση:Η εξίσωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης των γυναικών με τους άντρες δημοσίους υπαλλήλους με μια μεταβατική περίοδο αλλά και με κατοχύρωση κεκτημένων δικαιωμάτων θα είναι το αμέσως επόμενο -αλλά όχι και το τελευταίο- βήμα στις αλλαγές του ασφαλιστικού συστήματος που σχεδιάζει η νέα κυβέρνηση.
ΠΗΓΗ: Ναυτεμπορική.

Οι Αντιδράσεις: 
Μαρία Δαμανάκη: ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ελλειμμάτων των ασφαλιστικών ταμείων, κύμα φυγής στην πρόωρη σύνταξη και απόλυτη επιδείνωση του ασφαλιστικού συστήματος.. Είναι προφανές, τονίζει, ότι η κυβέρνηση έχει στα συρτάρια κρυφή ατζέντα για το Ασφαλιστικό και προσπαθεί να προετοιμάσει τους πολίτες για τις αντιλαϊκές επιλογές της.
Ενδεικτικά, όπως είπε η κ. Δαμανάκη, η κυβέρνηση έχει βάλει στο στόχαστρο:

1.Την ηλικία συνταξιοδότησης των γυναικών .
2.Το ύψος των συντάξεων, όχι με βάση την τελευταία πενταετία, αλλά με βάση το σύνολο του εργασιακού βίου.
3. Το ύψος της σύνταξης των ελεύθερων επαγγελματιών.
ΠΗΓΗ: Τα ΝΕΑ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος) εδώ και καιρό έχει καταγγείλει «ασφαλιστικό έγκλημα» εις βάρος των παλιών ασφαλισμένων του ΤΕΒΕ και του ΤΑΕ (ασφαλισμένοι προ του 1993) με το πρόσχημα της ενοποίησης των τριών Ταμείων των ελεύθερων επαγγελματιών (ΤΕΒΕ, ΤΑΕ, ΤΣΑ) από 1/1/2007- με κατά 27% μείωση των συντάξεων που μελλοντικά θα πάρουν οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ (επαγγελματοβιοτέχνες). Τονίζεται ότι το υπουργείο Απασχόλησης έχει δεσμευθεί ότι δεν θα υπάρχουν μειώσεις στις συντάξεις των ελεύθερων επαγγελματιών και σύντομα θα προχωρήσει σε διορθωτικές αλλαγές στο Π.Δ. 258/2005.
ΠΗΓΗ: Τα ΝΕΑ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
H Αριστερά: Την αντίθεσή τους στα όσα υποστήριξε ο πρωθυπουργός, αλλά και στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξέφρασαν ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ. Νέα επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων περιμένει το κομμουνιστικό κόμμα.
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η  ΓΣΕΕ προειδοποιεί πως σε κάθε περίπτωση "οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν δυναμικά την ενίσχυση και διεύρυνση των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων".

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γ.Α.Παπανδρέου: Αδικη αλλαγή σε βάρος τους. Oι συντάξεις ανδρών και γυναικών στο Δημόσιο είναι κοινωνικού χαρακτήρα και όχι επαγγελματικού και τόνισε ότι είναι άδικο να αλλάξει το συνταξιοδοτικό καθεστώς των γυναικών, γιατί ανατρέπεται ο οικογενειακός προγραμματισμός.
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σημείωση Αντίλογου:
Απ' ότι καταλάβατε οι αντιδράσεις για τις μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό ίσχυαν όταν κυβερνούσε η "Αντιλαική" Ν.Δ........
Σήμερα που κυβερνά το........Σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ ισχύει το παρακάτω.................

"Το ασφαλιστικό σύστημα στη χώρα θα αναμορφωθεί προκειμένου να καταστεί δίκαιο και βιώσιμο και να καλύπτει απολύτως τις ανάγκες των επόμενων γενεών", τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)