Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Και στην Ιταλία τα ίδια ;;; Μήπως να άλλαζε λίιιιγοοο το σενάριο για ποικιλία ;;;

Οι πιέσεις προς την Ιταλία για έξοδο από την ευρωζώνη από κάποιους υποψηφίους για τις εκλογές του 2013 είναι παραπλανητικές και μία έξοδος θα ήταν καταστροφική, δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Γεωργίας Μάριο Κατάνια στο Reuters.

Η Ιταλία, συνέχισε, βρίσκεται σε βαθιά ύφεση η οποία επιδεινώνεται από τα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης Μόντι, η οποία ωστόσο έχει ως αποστολή να σώσει τη χώρα και κατ' επέκταση την ευρωζώνη.

Είναι εύκολο αλλά λάθος να κουνά κάποιος το δάχτυλο στο ευρώ λες και είναι η αιτία των προβλημάτων, πρόσθεσε ο Ιταλός υπουργός.

Σημείωση Αντίλογου: Τα ίδια και στην Ιταλία ;;;
Οι ΛΙΡΕΤΟΛΑΓΝΟΙ θέλουν την Λιρέτα πίσω γιατί τους φταίει το Ευρώ ;;;
Τελικά το Σενάριο "κακό Ευρώ" το εκμεταλλεύονται όλοι οι λαϊκιστές πολιτικοί ανεξαρτήτως εθνικότητας...

Ένα "αθώο" λαθάκι ακόμα για την κ. Ρεπούση...

Εκτός από τον "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΌ" στην παραλία της Σμύρνης ανακάλυψε ότι υπάρχει και "Μαραθώνας συσκέψεων"!!!


"Μαραθώνα συσκέψεων" έχει αύριο το επιφανές μέλος της συμμαχίας των πρόθυμων, που την έκαναν καθηγήτρια Πανεπιστημίου, αφού είναι εξαιρετικά πρόθυμη να εξυπηρετήσει τα σχέδια αφελληνισμού (και επιμένει να αρνείται τη γενοκτονία των Ποντίων). 
Απολαύστε την (άντε και Υπουργός (α)Παιδείας:

Μέτρα έτοιμα και σημαντικά ...

Η επόμενη κυβέρνηση διαθέτει έτοιμο πρόγραμμα. Χρειάζεται όμως «μελετημένους» υπουργούς. Διαλέγω τρεις δράσεις που είχαν προγραμματιστεί για τα τέλη Ιουνίου. Συγκεκριμένα, το εγκεκριμένο από τη Βουλή Μνημόνιο προβλέπει για το δικαστικό σύστημα: «Μείωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων κατά τουλάχιστον 50%, σύμφωνα με το σχέδιο εργασίας».


 Σε άλλο σημείο προβλέπει: «Η κυβέρνηση θα νομοθετήσει μείωση 12% κατά μέσο όρο στα “ειδικά μισθολόγια” του δημόσιου τομέα, η οποία θα εφαρμοσθεί από την 1η Ιουλίου 2012 και θα επιφέρει εξοικονομήσεις της τάξεως των 205 εκατ. ευρώ». Η τρίτη δράση έχει ως εξής: «Ο Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων καταργείται εξ ολοκλήρου και αντικαθίσταται από απλούστερη νομοθεσία».

Οι Έλληνες ψηφοφόροι "διαβάζουν" καλά τους πολιτικούς πλέον ...

Καθόλου τυχαία η κατρακύλα των ποσοστών του κ. Τζήμερου σε ένα μήνα μόνο...

Λέγεται  ότι η μεγαλοσύνη ενός πολιτικού φαίνεται στην ήττα.


Ε λοιπόν ο κ. Τζήμερος προσπαθεί να αποδείξει και σε όσους δεν τον "διάβασαν" καλά και πήγαν και τον ψήφισαν πρίν μερικές μέρες ,  ότι ήταν μία κεκαλυμμένη εγωπαθής  πριμαντόνα...

Παρακάτω είναι η ανακοίνωση του για την ΗΤΤΑ του...
Σχόλια στο τέλος...

«ΗΤΤΑ, ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Απέτυχα. Είμαι λοιπόν έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες. Διαλέξτε: την κεφαλή επί πίνακι, απαγχονισμό στην κεντρική πλατεία, ανασκολοπισμό ή κάτι άλλο πιο πρωτότυπο; Τι διάολο δημιουργικοί είμαστε; Δεν θα βρούμε έναν βασανιστικό (και φαντασμαγορικό – προς παραδειγματισμό) τρόπο;

Τεράστιο το διεθνές ενδιαφέρον για τις ελληνικές εκλογές.

Δεκάδες τα διεθνή πρωτοσέλιδα...


Δείτε τα παρακάτω μία πρός μία τις εφημερίδες απ' όλον τον κόσμο... 


Αφιερωμένα σε όσους έλεγαν ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει...



Και για όποιον δεν το κατάλαβε... Ο δικομματισμός ξαναζωντάνεψε...

Βιάστηκαν όσοι τον Μάιο πανηγύριζαν το τέλος του "Δικομματισμού" ...

Χρειάστηκε μόνο ένας μήνας για να ξαναφουντώσει το δίπολο ...

Οι Έλληνες αρέσκονται στην οπτική Άσπρο - Μαύρο , Καλό - Κακό , Πατριώτης - Προδότης η το πάντα κλασικό Δεξιά - Αριστερά...

Δεν υπερβάλλω .
Από 10 μονάδες κέρδισαν οι δύο πόλοι.

Αν μάλιστα υπήρχε  κάποιος που να μπορούσε να συνθέσει τον Δεξιό πόλο (ο Α. Σαμαράς αποδεδειγμένα δεν μπορεί...) σήμερα θα μιλούσαμε για αυτοδυναμία.


Ο Α. Τσίπρας είναι αλήθεια ότι κατάφερε να ισχυροποιήσει τον Αριστερό πόλο , μαζεύοντας ψηφοφόρους από όλα τα αριστεροειδή κόμματα και κομματάκια ενώ η μεγάλη του επιτυχία είναι η αποκαθήλωση του ΚΚΕ από το βάθρο που είχε ανατοποθετηθεί  σαν "προστάτης" των "εργαζομένων"...

Η πίκρα στον Περισσό είναι τεράστια.
Θα προτιμούσαν να τους έβγαζε παράνομους η "χούντα" της τρόικας παρά να χάσουν την πρωτοκαθεδρία...

Πότε θα τελειώσει η κρίση στην Ευρώπη ...

Ο λόγος που φτάσαμε εδώ (η Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες) είναι διότι οι περισσότεροι πολιτικοί (για τους πολίτες δεν το συζητάω καν) δεν έχουν κατανόηση των κανόνων της αγοράς.

Μεταξύ άλλων, δεν κατανοούν την ανάγκη για διαγραφές και χασούρα (κάψιμο κεφαλαίου), όταν το απαιτούν οι περιστάσεις.

Στον πραγματικό κόσμο (διότι σήμερα ζούμε μέσα στο Matrix), μια τράπεζα πέφτει έξω διότι δεν έδωσε την δέουσα προσοχή που δάνεισε τα λεφτά της (δηλαδή των καταθετών). Και όταν γίνεται κάτι τέτοιο, τότε πέφτει στην αγκαλιά των φορολογούμενων (κρατικοποιείται).

Και υπάρχει πρακτικός λόγος για αυτή την κρατικοποίηση. Συνήθως, υπάρχει ένα μπόσικο μεταξύ των ιδίων κεφαλαίων της τράπεζας (των μετόχων) μέχρι τις καταθέσεις. Αυτά τα κεφάλαια είναι διάφορα χρεόγραφα που έχει εκδώσει η τράπεζα που, είτε συμβάλουν στο εποπτικό της κεφάλαιο ή απλά η τράπεζα θέλει να αυξήσει την μόχλευση της για να κερδίσει περισσότερα.

Αυτά τα κεφάλαια, συνήθως είναι αρκετά έτσι ώστε να μην φτάσει ο φορολογούμενος να βάλει λεφτά, σε περίπτωση που η τράπεζα πάει στον Άγιο Πέτρο. Με λίγα λόγια, σε περίπτωση κρατικοποίησης, όλοι αυτοί που κάνει να λαμβάνουν από την τράπεζα θυσιάζονται υπέρ των φορολογούμενων.

Ο λόγος είναι απλός.

Όταν μια εταιρεία πτωχεύει, όλοι όσοι κάνουν να λαμβάνουν από την εταιρεία αυτή (σε περίπτωση που δεν έχει μείνει τίποτα), τα χάνουν.

Μια εταιρεία που απλά τυχαίνει να είναι τράπεζα δεν είναι εξαίρεση.

«Γενναίοι» και «τρομοκρατημένοι»: Ο νέος εθνικός διχασμός ...

Μετά τους «αγανακτισμένους», οι… τρομοκρατημένοι! 

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει τώρα σε εφαρμογή το δεύτερο σχέδιο διχασμού του ελληνικού λαού:

Από την πρώτη στιγμή, ο κ. Τσίπρας μίλησε περί τρομοκρατημένων πολιτών, οι οποίοι ψήφισαν με τον τρόπο που ψήφισαν προφανώς επειδή είναι… ψοφοδεείς – και όχι γενναίοι, όπως οι διάφοροι άκαπνοι πολέμαρχοι της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Αφού, λοιπόν, κατέταξαν τους εαυτούς τους στους «γενναίους», επιφυλάσσοντας για τους πολιτικούς τους αντιπάλους τον τίτλο του «δειλού», προχώρησαν από την κορυφή στη βάση και χώρισαν (ξανά) στα δύο και τον λαό.

Το σλόγκαν που κυκλοφορεί τώρα, δίκην συνθήματος, είναι «ο φόβος νίκησε την οργή».

Κατόπιν τούτου, θεωρούν ότι μπορούν και να προχωρούν ακόμη και σε αμφισβήτηση του ίδιου του εκλογικού αποτελέσματος, μιλούν για στέρηση λαϊκής νομιμοποίησης και για δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα.

Υποστηρίζουν δηλαδή – κάνοντας και το ψυχογράφημα όσων διαφωνούν μαζί τους – πως όλοι ήθελαν να τους ψηφίσουν, αλλά πάνω από τους μισούς… φοβήθηκαν να το κάνουν!

Στη λογική τους δεν υπάρχει περίπτωση κάποιοι να διαφωνούν μαζί τους, διότι προφανώς θεωρούν ότι κατέχουν το παπικό αλάθητο.

Ούτε υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν σ’ αυτή τη χώρα άνθρωποι λογικοί, συνετοί και ώριμοι που αντιλαμβάνονται πως όταν μια κυβέρνηση απόλυτα νόμιμη – αφού αποτέλεσε επιλογή του ελληνικού λαού (κακή τη μοίρα, βεβαίως) – βάζει την υπογραφή της μαζί με τις υπογραφές των ηγετών 17 χωρών, δεν μπορεί να τα τινάζει όλα στον αέρα.

Είναι σαφές πως ούτε αυτοί έχουν διαβάσει το Μνημόνιο.

Αν το είχαν διαβάσει θα το έβλεπαν καθαρά: Η Ελλάς, ως κράτος, έχει υπογράψει στη σειρά με το Βασίλειο της Ολλανδίας, το Βασίλειο της Δανίας, την Δημοκρατία της Γαλλίας, της Ιταλίας και ούτω καθεξής, ενώ όσον αφορά στη Γερμανία, έχει υπογράψει με την κρατική επενδυτική τράπεζα KfW, που, όπως σημειώνεται, ενεργεί υπέρ των συμφερόντων του γερμανικού λαού.

Αφρούς βγάζουν στα blogs τα ξεροψημένα μυαλά ...

Έχουν έρθει σε κατάσταση αμόκ ορισμένοι ξεροψημένοι εγκέφαλοι !!!

Η νίκη της Ν.Δ , που συνδυαζόμενη με την διατήρηση των ποσοστών του ΠΑ-ΣΟΚ , διατήρηση που επιτρέπει τον σχηματισμό κυβέρνησης , έχει βγάλει εκτός εαυτού συγκεκριμένους αρθρογράφους και σχολιαστές μερικών blog...

Είναι λογικό εν μέρει , εδώ βλέπουμε γνωστά ονόματα της δημοσιογραφίας να μήν μπορούν να κρατήσουν την πίκρα τους και να προσπαθούν να κάνουν την τρίχα τριχιά ψάχνοντας και το κόμμα στις δηλώσεις του Σαμαρά , κάνοντας αντιπολίτευση χωρίς να υπάρχει ακόμα κυβέρνηση :)

ΞΎΔΙ...
Θα έχουν κυβέρνηση Σαμαρά για κάμποσα χρόνια  είτε τους αρέσει είτε όχι...

e-Επιλογές της 18/06/2012

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)