Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Οι εμπορικοί Σύλλογοι διαμαρτύρονται...

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ,
ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ & ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΠΡΟΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 
Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου  την  «Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου» 
μας δίνει την ευκαιρία, αντί εορτασμού, να εκδηλώσουμε την αντίδραση και την αγωνία μας στην συνεχιζόμενη τακτική αποδυνάμωσης
των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που βρίσκονται πλέον στα όρια της αντοχής τους με κίνδυνο επιβίωσης τους.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας μας που θα πραγματοποιηθεί
την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 6.00 μ.μ.
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (Λουδοβίκου 1, Πειραιάς, 18531, 2οςόροφος).
ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ
 
«ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ» 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ


Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών
Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς
Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας
Σύλλογος Εμπόρων Κορυδαλλού Αττικής
Εμπορικός Σύλλογος Νέας Ιωνίας
Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου
Σύλλογος Επαγγελματιών Εμπόρων & Βιοτεχνών Κηφισιάς
Εμπορικός Σύλλογος Γαλατσίου Λαμπρινής
Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας
Εμπορικός Σύλλογος Ιλίου Αττικής
Εμπορικός Σύλλογος Περιστερίου
Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου
Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων


ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Αξίζει να τους σχολιάσει κανείς;;;

Είχα σκοπό να ανεβάσω το βραδάκι μία συλλογή από την πίκρα των πράσινων κομματικών blogs που με ότι μέσον μπορούν , προσπαθούν  να ισοφαρίσουν την ήττα που υπέστη στην ΔΕΘ η κυβέρνηση του μνημονίου.

Επιστράτευσαν τα πάντα , από φωτό του Κ.Κ , μέχρι απειλές για Video απάντηση του ΠΑΣΟΚ (σας πρόλαβαν όμως οι άλλοι και θα έρθετε δεύτεροι και καταϊδρωμένοι  ...) και από ξεκούρδιστα σχόλια μέχρι σχόλια χωρίς νέα...

Κατά την διάρκεια της ημέρας όμως άλλαξα γνώμη.

ΔΕΝ θα την ανεβάσω αυτή την ανάρτηση.
ΑΥΤΟ επιζητούν.
Να βγουν οι απαντήσεις τους σε μή κομματικά blogs που δέχονται επισκέψεις από όλο το πολιτικό φάσμα.
 Ας μείνουν στο κοινό τους , ας αυτοεπιβραβευτούν , ας αυτοσχολιασθούν.
Ας βράσουν στο ΖΟΥΜΙ τους...

Κούβα πάει να γίνει και η Ρωσία...

"Χάλασε ο κόσμος"...

Συνταγές Δ.Ν.Τ σε όλη την γή !!!

Μετά την Κούβα που θα απολύσει 500.000 Δημόσιους Υπάλληλους (Τί έγινε στην Κούβα;;;!!!έρχεται η σειρά της Ρωσίας να απολύσει 100.000 !!!


Όπως λένε τα διεθνή πρακτορεία "Στην κατάργηση περισσότερων από 100.000 θέσεων δημοσίων υπαλλήλων στα επόμενα τρία χρόνια θα προχωρήσει η Ρωσία, με στόχο την εξοικονόμηση άνω του ενός δισ. ευρώ, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Αλεξέι Κουντρίν.

Στα τέλη Ιουνίου, ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ είχε ζητήσει να μειωθεί κατά 20% ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων μέσα στα τρία επόμενα χρόνια."



Μήπως πλησιάζει η ώρα και για την Ελλάδα;;;

Ανώμαλη προσγείωση...

Ανώμαλη προσγείωση μετά τις διακοπές μου. Πολύ ανώμαλη, παρά τα μηνύματα συγκρατημένης αισιοδοξίας που εξέπεμψε κατά πάγια παράδοση ο κ. Πρωθυπουργός με την ευκαιρία της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης. Δεν υπονοώ την ιλαροτραγωδία του ανασχηματισμού, που δείχνει κυρίως έλλειμμα επάρκειας του πλοιάρχου του «Τιτανικού», ή τη διάψευση πολλών στατιστικών προσδοκιών ακόμη και της τρόικας.
Τα κατ΄ εμέ μείζονα οικονομικά γεγονότα την εποχή που πρωθυπουργός και υπουργοί έκαναν τα μπάνια τους «χωρίς τύψεις» ήταν η τραγική υστέρηση των δημοσίων εσόδων παρά τη φορολογική λαίλαπα των ένδεκα μηνών λειτουργίας της νέας κυβέρνησης και ο καταποντισμός της ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας.

Ως προς τη φοροεισπρακτική υστέρηση, αποδεικνύεται ότι σε μια χώρα με επικίνδυνα εξελισσόμενη ύφεση (πάνω ίσως και από το 4% του ΑΕΠ) οι απανωτές αυξήσεις φόρων και μάλιστα με τα παραδοσιακά πάντα θύματα, έχουν αξεπέραστα όρια. Οταν συρρικνώνονται τα εισοδήματα και η κατανάλωση, πολλαπλασιάζεται η ανεργία, διώκεται η νόμιμη επιχειρηματικότητα και εκπατρίζονται αποταμιεύσεις ακόμη και των συνετών νοικοκυραίων, αναπόφευκτα περιορίζονται οι φορολογικές εισπράξεις. Πολύ περισσότερο όταν πλήθος εφορίες παραμένουν ακόμη ακέφαλες, το δε ΣΔΟΕ επιδίδεται σε τρομοκρατικές ανακοινώσεις για περιπτώσεις τεράστιας φοροδιαφυγής, χωρίς όμως να μας γνωστοποιούνται ονόματα και κυρίως αν εισπράττονται τα οφειλόμενα. Τραγική κατάληξη, η πομπωδώς ανακοινωθείσα από τον κ. Γ. Παπανδρέου νέα φορολογική αμνηστία για όλα τα ως σήμερα οφειλόμενα ή αποκρυπτόμενα.

"Εγώ δεν είμαι Παπανδρέου..."

Δεν τον κοντράρισε τον κ. Παπανδρέου.

Δεν έκανε κάν τον κόπο να αντιπαρατεθεί στα προεκλογικά του τα λόγια τα μεγάλα .
Αυτό το έκαναν οι παλιές του μεγαλοστομίες στο video που έδειξαν...

Μίλησε για το μέλλον και άφησε τα σαπρόφυτα να ασχολούνται με το παρελθόν.

Τον τελείωσε με μία φράση...


Αντί να ασχοληθεί με την μουντάδα και την καταχνιά που θέλουν να επιβάλουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ , έδωσε μία ακτίδα ελπίδας στον από παντού βαλλόμενο Έλληνα...

Ο Κόσμος ΒΑΡΕΘΗΚΕ να μεμψιμοιρεί  , διψά για προοπτική και στόχους με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα που όμως  δεν του τα δίνει η σημερινή κυβέρνηση ...

Ο Σαμαράς έδωσε αυτό που λείπει.
Ορισμένοι θα το χλευάσουν , θα προσπαθήσουν να το αμαυρώσουν , να το φέρουν στα μέτρα τους ...
Η αρχή έγινε όμως , το ζητούμενο είναι η συνέχεια.
Ας ελπίσουμε ότι αυτή η αντιπολιτευτική τακτική  δεν θα είναι στιγμιαία αλλά θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί ....

Κατακλυσμός από Video ...



H Ευκολότερη αντιπολίτευση !!!
Απλά αφήνεις να μιλάνε οι...σωτήρες...
Πηγή :Στοχασμός-Πολιτική

Εκτός πραγματικότητος...

Είναι εύλογο για όποιον είναι πρωθυπουργός να υποφέρει αρχικώς από κατάθλιψη και εν συνεχεία από σύνδρομο αναχωρητισμού. Η Ελλάδα είναι μια οριακά κυβερνήσιμη χώρα με χιλιάδες δομικά προβλήματα και παθογένειες 35 και πλέον ετών, που πρέπει να λυθούν μέσα σε μήνες. Δεν ξέρω αν ακόμη και κάποιος ηγέτης του τύπου του Kωνσταντίνου Καραμανλή θα τα έβγαζε πέρα στη σημερινή συγκυρία. Είναι μεγάλη η σαπίλα από όπου και να πιάσει κανείς το πράγμα. Οι ειδικοί της τρόικας έχουν εντυπωσιασθεί από τη γύμνια που έχουν αντικρίσει, από έναν κρατικό μηχανισμό που δεν ξέρει τι χρωστάει, τι ξοδεύει και τι του χρωστάνε.

Το πρόβλημα είναι πως από εδώ και πέρα η μη χρεοκοπία θα απαιτήσει γενναίες αποφάσεις στην περιστολή δαπανών και την πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά και σημαντικές αλλαγές στο πώς δουλεύουν η κυβέρνηση και το κράτος. Τα μέχρι τώρα σημάδια δείχνουν ότι ο κ. Παπανδρέου δεν το αντιλαμβάνεται, επιλέγει να αγνοεί τα πραγματικά προβλήματα και φεύγει για ένα ταξίδι στις ΗΠΑ έχοντας αφήσει πίσω του ένα χυλό από ομόκεντρους κύκλους, αλληλεπικαλυπτόμενες αρμοδιότητες, διαλυμένα επιτελεία και λανθασμένες τοποθετήσεις. Ας πάρουμε, για παράδειγμα, το θέμα των επενδύσεων, όπου οι επενδυτές (από τους πολλούς που σπρώχνονται στην πόρτα...) θα πρέπει να ψάχνονται για να δουν πού θα απευθυνθούν, αν είναι ξένοι και με πάνω από 200 εκατομμύρια, ξένοι με λιγότερα από 200, εγχώριοι κ.λπ. Ή μπορούμε επίσης να επισημάνουμε το απίθανο: στον κρισιμότερο τομέα, στα έσοδα του κράτους, τοποθετήθηκε αρχικώς ένας παλαιοκομματικός Γ.Γ., που δεν ομιλεί καν την αγγλική στις συσκέψεις με την τρόικα και εν συνεχεία ένας άσχετος με το αντικείμενο συνδικαλιστής.

Και οι Σουηδοί κινούνται πλέον ΚεντροΔεξιά...

Οι Σουηδοί επιμένουν ΚαντροΔεξιά αφήνοντας πίσω τους τις Σοσιαλιστικές μέρες (και νύχτες) των περασμένων χρόνων...

Ο κεντροδεξιός κομματικός συνασπισμός υπό τον απερχόμενο πρωθυπουργό Φρέντρικ Ράινφελντ επικράτησε στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές στη Σουηδία, συγκεντρώνοντας το 49,2% των ψήφων, που αντιστοιχεί σε 172 έδρες από τις 349 του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εφορευτική επιτροπή.

Η αριστερή παράταξη, που συνασπίζει υπό τη σημαία των Σοσιαλδημοκρατών της Μόνα Ζάχλιν τους Πράσινους και του εξωκοινοβουλευτικού κόμματος Αριστερά (πρώην Κομμουνιστές) συγκεντρώνει 43,7% και 157 έδρες.

Για πρώτη φορά εισέρχεται στο Κοινοβούλιο το ακροδεξιό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών, που έλαβε το 5,7% των ψήφων και 20 έδρες.

Με καθυστέρηση επτά χρόνων η Νέα Δημοκρατία απάντησε στο ΠΑΣΟΚ...

«Δεν θα υποδείξω εγώ σε έναν πρωθυπουργό 5,5 χρόνων πότε πρέπει να μιλήσει»: Με τον τρόπο αυτό ο Πρόεδρος της Ν.Δ. προσπάθησε να βάλει τέρμα χθες στις συζητήσεις περί της ανάγκης να εξηγήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής τους λόγους για τους οποίους βρισκόμαστε στο σημερινό δημοσιονομικό αδιέξοδο.
Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε ότι τα ιστορικά πρόσωπα, κυρίως οι πρωθυπουργοί, έχουν την ευθύνη να αποφασίσουν πότε θα μιλήσουν για τα πεπραγμένα της κυβέρνησής τους. Επανέλαβε δε ότι ο ίδιος έχει κλείσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν με βαθιά κριτική, «έως αυτομαστιγώματος».
Έκλεισε το θέμα με αυτόν τον τρόπο, αλλά προχθές, κατά την ομιλία του στο «Βελλίδειο», με τις συχνές αναφορές του στα χρέη που παρέλαβε η κυβέρνηση της Ν.Δ. το 2004, στα τοκοχρεολύσια, στις εγγυήσεις για τα δάνεια των ΔΕΚΟ, στα χρήματα για εξοπλισμούς που είχαν παραγγελθεί επί ΠΑΣΟΚ και στα χρέη των νοσοκομείων, ο κ. Σαμαράς έδωσε την εντύπωση ότι απαντούσε για λογαριασμό του κ. Καραμανλή.

Από σήμερα Online!!!

Από σήμερα Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, η νέα ηλεκτρονική καθημερινή εφημερίδα που διευθύνει η Σοφία Βούλτεψη θα βρίσκεται στον "αέρα του" Διαδικτύου.
Το όνομά της «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ» http://www.elzoni.gr/
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο αυτό ξεκίνημα.

e-Επιλογές της 19/09/2010

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)