Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Πολιτικοί Χαμαιλέοντες!

-"Ο Χαμαιλέοντας, είναι ένα (πολιτικό) ερπετό, το οποίο έχει την ικανότητα να αλλάζει (κομματικό) χρώμα, ανάλογα με το περιβάλλον (που τον συμφέρει)"!


Παρακολουθώ μετά βδελυγμίας τις απέλπιδες προσπάθειες κάποιων Ονομάτων της πολιτικής σκηνής της Χώρας, μερικά από τα οποία θεωρούν ότι γεννήθηκαν, ντε και καλά,  για να μας κυβερνήσουν, να επιχειρούν μετά την πολιτική απαξία με την οποία τους περιέβαλλε ο ελληνικός λαός, να περισώσουν την πολιτική τους ύπαρξη εντασσόμενοι σε άλλους πολιτικούς οργανισμούς!
Με εντυπωσιάζει, είν΄η αλήθεια,  ο tres sic τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να προσχωρήσουν στην απέναντι όχθη, την οποία μέχρι πρότινος ενδεχομένως και να περιγελούσαν ή και καθύβριζαν! Θέλουν να το κάνουν χωρίς να χρειαστεί να τρωθεί η τεράστια πολιτική κληρονομιά την οποία έχουν ή θεωρούν ότι έχουν και η οποία, σε κάθε περίπτωση, θεωρούν ότι είναι το εισιτήριο διαρκείας της πολιτικής τους επιβίωσης!
Μου θυμίζουν εκείνη τη, κατά δήλωσή της "κόρη Ναυάρχου", που διατηρούσε πολυτελή πλην παράνομο "οίκο ανοχής" για εκλεκτά μέλη της κοινωνίας, στην ελληνική ταινία "Η Βίλα των Οργίων" αλλά όταν την συνέλαβαν και της μιλούσε ο εκπληκτικός Αστυνόμος (Παπαγιαννόπουλος) στον ενικό, αυτή παρακαλούσε να της μιλάνε στον πληθυντικό ως κόρη Ναυάρχου!

Δώστε Show στον λαό...

Είδα τον Α.Ε κ. Π. Χαϊκάλη σήμερα το απόγευμα στον ΣΚΑΙ...

Είναι αλήθεια ότι δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την επαγγελματική του διαδρομή .

Σήμερα όμως με απώθησε και σαν τηλεθεατή...

 Ήταν πολλές φορές απότομος με τους συνομιλητές του , δυσκολευόταν να δώσει μία ευθεία απάντηση , απαντούσε με γνωστό ποίημα που λένε όλα τα κομματικά στελέχη όταν δεν θέλουν να εκτεθούν σε κάποια ερώτηση...

Μόλις έφυγαν οι κάμερες , αποχώρησε ο Θ. Σκυλακάκης από την ΔΗ.ΣΥ...

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ο Θ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ...

Δεν το άντεξε το "ΣΟΚ"...

Με το που έδωσαν τα χέρια Σαμαράς και Μπακογιάννη ο Θ. Σκυλακάκης δήλωσε ότι αποχωρεί από την Δημοκρατική Συμμαχία ...

Συστράτευση της Ντόρας με τη ΝΔ "Μπροστά στον κίνδυνο για την Ελλάδα" ...

Ανακοινώθηκε επισήμως η συστράτευση της Ντόρας Μπακογιάννη με τη ΝΔ.

Κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεών της με τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως «μπροστά στον κίνδυνο για την Ελλάδα πρέπει να παραμερίσουμε τις διαφορές μας» και έκανε γνωστό πως στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως «πρέπει να αντιταχθούμε στις δυνάμεις του λαϊκισμού είτε είναι δεξιόστροφες, είτε αριστερόστροφες ... Καλώ όλους τους πολίτες να συστρατευθούν μαζί μας σε αυτήν την κρίσιμη μάχη για την Ελλάδα και το μέλλον της».

Γιορτάζουν την Άλωση (της Ελλάδας) με συνέδρια και κόκκινα χαλιά ...

Αν ψάχνετε να βρείτε για ποιο λόγο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα αποτελέσματα της Απογραφής που διεξήχθη από τις 24 ως τις 27 Μαΐου 2011 – οπότε οι εκλογές της 17ης Ιουνίου θα διεξαχθούν (κατά παράβαση του άρθρου 54 του Συντάγματος), με την Απογραφή του… 2001 και θα προκληθεί σειρά ανωμαλιών με ενστάσεις και τα λοιπά – η απάντηση είναι απλή:

Επί ένα χρόνο η ΕΛΣΤΑΤ στρώνει κόκκινα χαλιά για να πατήσει το στιβαρό πόδι του επικεφαλής της Eurostat και απηνούς διώκτη της Ελλάδας, Βάλτερ Ραντερμάχερ. 

Ο κύριος αυτός (που βέβαια στην Ελλάδα βρήκε και τα κάνει), εμφανίζεται ως συνδιοργανωτής – μαζί με τον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Α. Γεωργίου – ενός… «μείζονος στατιστικού γεγονότος», όπως αναφέρεται στο Ετήσιο Στατιστικό Πρόγραμμα της Αρχής. 

Το «μείζον στατιστικό γεγονός» δεν είναι άλλο από την διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου «Ποιότητα και Μεθοδολογία των Στατιστικών Q2012», που εγκαινιάζεται στην Αθήνα (στο Μέγαρο) στις 29 Μαΐου και ολοκληρώνεται την 1η Ιουνίου, με οικοδεσπότες ακριβώς τους κυρίους Γεωργίου και Ραντερμάχερ. 

Επομένως, αν νομίζατε πως «μείζον στατιστικό γεγονός» είναι η Απογραφή και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της – κρίσιμα μεγέθη για την ανάπτυξη της χώρας – λυπούμαι, αλλά κάνετε λάθος. 

Διότι «μείζον στατιστικό γεγονός» είναι το συνέδριο που θα εξετάσει πώς θα δίδονται στοιχεία που μας χαντακώνουν – ώστε να ικανοποιείται η γραφειοκρατική ανθρωποφαγία του Ραντερμάχερ (του οποίου μεγάλη του σκασίλα αν η ελληνική στατιστική υπηρεσία είναι ή όχι σε θέση να φέρει σε πέρας μια απογραφή κι’ αν το θυμάται ένα μήνα πριν από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας, δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές και δύο μήνες πριν από τις επόμενες εκλογές). 

Ήδη, η ΕΛΣΤΑΤ έχει διοργανώσει κι’ άλλα συνέδρια: Χρηστών το 2010 και το 2011 και Κώδικα Ορθής Πρακτικής το 2011. Στη Διάσκεψη του 2011 μάλιστα, ο κ. Ραντερμάχερ, απολαμβάνοντας τη θέα από το Λαγονήσι, ομολόγησε πως η ελληνική κρίση στάθηκε η αφορμή «για να υπάρξουν αλλαγές προς την κατεύθυνση της βελτίωσης των στατιστικών πρακτικών». 

Δεν μας έφθανε δηλαδή ότι ενώ βουλιάζαμε, βρήκαν την ώρα να φουσκώσουν το έλλειμμα με τις… ορθές πρακτικές τους – με την επίνευση του διδύμου Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου, που δέχθηκαν να μπουν τα ελλείμματα των νοσοκομείων και των μεταφορικών ΔΕΚΟ στο γενικό έλλειμμα, αν και ήταν γνωστό ότι αυτά δημιουργήθηκαν λόγω της παρουσίας των λαθρομεταναστών. 

Καμμένος: Να καταγγείλουμε άμέσως το μνημόνιο... επειδή τα ποσοστά μου πέφτουν...:)

"Η καταγγελία του Μνημονίου πρέπει να γίνει άμεσα, και η κατάσταση της χώρας δεν επιτρέπει να συνεχιζουμε σε αυτήν τη ρότα" δήλωσε ο Καμμένος μετά τη συνάντηση με τον Πικραμμένο (κάνει και ωραία ρίμα)... έλα ρε Πάνο δε το πιστεύουμε! ότι είσαι εκτός των εντολών που δέχθηκες από τους "Είμαστε πολλοι-Είμαστε ΑΕροψεκασμένοι κλπ"! 

Να καταγγείλουμε το μνημόνιο πριν κρατικοποιήσεις την Τράπεζα της Ελλάδος; 

Ναι στο Ευρώ (σιγά μήν δεν ήθελαν...) ΟΧΙ στον Φραγκούλη ...

Πολύ ... σημαντική η δήλωση της επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων κ. Ιωάννας Κοντούλη μετά την συνάντηση της σήμερα με τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό κ.Πικραμμένο...

Συγκεκριμένα : Υπογράμμισε την αναγκαιότητα να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη και συγχρόνως εξέφρασε την ... ανησυχία της για τον Υπ. Άμυνας !!!

«Είμαστε πολιτικός χώρος που πιστεύουμε στην Ευρώπη, στην αναγκαιότητα να διατηρήσουμε τη θέση μας στο ευρώ»...
Παράλληλα, η κ. Κοντούλη είπε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν ζητήσει μείωση της εκλογικής τους χρηματοδότησης κατά 50% και εξέφρασε τέλος την αντίρρηση του κόμματος για την παρουσία του Φράγκου Φραγκούλη στην υπηρεσιακή κυβέρνηση.

«Μας στενοχωρεί πολύ η παρουσία στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του στρατηγού Φραγκούλη. Είναι μία κίνηση που θα έπρεπε να διορθωθεί όταν έχει υπερασπιστεί συνθήματα ιδιαίτερα εθνικιστικά που φέρουν πρόβλημα στην εξωτερική πολιτική της χώρας»...

ΕΥΤΥΧΩΣ κ. Κοντούλη οι Έλληνες έχουν καταλάβει τί εστί το κόμμα σας και σας αφήνουν ΣΥΝΕΧΩΣ έξω από την βουλή...

Δίπλα το ... λαμπρό βιογραφικό της κυρίας που ενοχλείται από την Εθνική παρουσία του Στρατηγού Φραγκούλη ...

Εντελώς τυχαίες συμπτώσεις ...

Το δυστυχές , για τον πρόεδρό του ,  αποτέλεσμα του ΛΑ.Ο.Σ  θα έπρεπε να το περιμένουμε...

Ναι μεν έδειχναν οι δημοσκοπήσεις ότι είχε κάποια σχετική πίεση , αλλά κανείς δεν έδινε σωστή εξήγηση...

Όπως μάλιστα φάνηκε ξεκάθαρα από τα αποτελέσματα των εκλογών , την διαρροή του ΛΑ.Ο.Σ δεν την καρπώθηκε η Ν.Δ παρά το γεγονός ότι τα δύο σημαντικότερα στελέχη του πήγαν σε αυτή και πήγαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ σε προσωπικό επίπεδο...
Η εξήγηση για την καθίζηση του ΛΑ.Ο.Σ τελικά είναι απλή ...

Το αίμα τους θα βαραίνει τα λαμόγια...

Ένας άνδρας, πενηνταενός ετών, στην πόλη Μπρέσια της βόρειας Ιταλίας, πέταξε τα δυο του παιδιά από το παράθυρο του σπιτιού του, που βρίσκεται στον έκτο όροφο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, βουτώντας στο κενό.

Τα δυο παιδιά -τεσσάρων ετών το αγοράκι και μόλις δεκατεσσάρων μηνών το κοριτσάκι- μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, όπου μετά από λίγα λεπτά, υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Αιτία της τραγικής αυτής εξέλιξης, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, μια βαριάς μορφής κατάθλιψη και η μεγάλη ανέχεια.

Αυτό το λιτό κείμενο μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία...
Χωρίς να χρωματίσουν , χωρίς να τσιγκλίσουν , χωρίς να σχολιάσουν...

Το αίμα των αθώων θυμάτων της σκληρής λιτότητας που έφερε στις οικονομικά ασταθείς χώρες της Ευρωζώνης η πολιτική των λαμογιών να τους στοιχειώνει για πάντα..

Αλλο Τσίπρας κι άλλο ΣΥΡΙΖΑ ..

Και διόλου ξαφνικά στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα επικεντρώνονται οι προσδοκίες αλλά και οι φόβοι της ελληνικής κοινωνίας και η προσοχή των κυρίαρχων δυνάμεων του πλανήτη
Αυτοί που πριν από λίγες ακόμη ημέρες απαιτούσαν ανυποχώρητα την άμεση διεξαγωγή εκλογών προσβλέποντας σε αυτοδυναμία που θα εξασφάλιζε την περιπόθητη πρωθυπουργία έπεσαν τώρα στα πόδια του νεαρού προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εκλιπαρώντας τον να κάμει ή να στηρίξει κυβέρνηση σωτηρίας της χώρας. 
Αυτό που όψιμα σκέφθηκαν εκυριαρχείτο από την εφιαλτική για πολλούς πρόβλεψη ότι στις ήδη εξαγγελθείσες νέες εκλογές θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι τα αποκαλούμενα μνημονιακά κόμματα θα υποστούν νέα συρρίκνωση μέχρις αφανισμού
Μαζί και η ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη, που σαστισμένος και πανικόβλητος προτίμησε να διασώσει την παρουσία του στη Βουλή παρά να στηρίξει μια κυβέρνηση σωτηρίας της χώρας.

Και ενώ βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού οι πολιτικοί ηγέτες μας παιδιαρίζοντας και αλληλοϋβριζόμενοι συνέβαλαν και αυτοί στην ανάδειξη του κ. Τσίπρα σε έναν νέο Παπανδρέου, με έναν λαό απελπισμένο αλλά και αδυνατούντα να κατανοήσει ότι λεφτά δεν υπάρχουν και ότι οι δανειστές και οι σύμμαχοί μας αρνούνται να χρηματοδοτούν την τεχνητή ευημερία μας, συνιστώντας πια φανερά την αποπομπή μας από την ευρωζώνη και τελικά και από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Ας δούμε λοιπόν αν μπορεί να μας σώσει ο κ. Τσίπρας. 
Ισχυρίζεται και υπόσχεται ότι το μπορεί. 

Για τον "Τορναδόρο" έσπευσαν εισαγγελείς και δίωξη...

Για την ΖΗΜΙΑ που έκανε το χθεσινό πρωτοσέλιδο (Αυτό το πρωτοσέλιδο θα κάνει και τους υπόλοιπους να τρέξουν...) θα κινηθεί κανείς ;;


Η επειδή είναι του κομιστή θα του χαριστούν οι αρχές ;;;


Βλέπουμε πάντως ότι στην πρώτη σελίδα της Ημερησίας υπάρχει η διάψευση της Τ.τ.Ε για το "πλαφόν" στις αναλήψεις.


Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να πληροφορούσε η  Τ.τ.Ε  την ροή που ίσως έχει αυτή την εβδομάδα η ανάληψη χρημάτων από τους καταθέτες.


Σε κάθε περίπτωση όμως , κανείς δεν μπορεί να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και να μένει ατιμώρητος.
Φαντάζομαι ΑΝ κάποιο Ελληνικό blog έβγαζε μια τέτοια φήμη , ο φερόμενος σαν διαχειριστής του θα περνούσε μία ευχάριστη Κυριακή στην ΓΑΔΑ...


Δεν είναι το ίδιο ευαίσθητοι οι αρμόδιοι ...

e-Επιλογές της 20/05/2012

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)