Περιπλανόμενος σήμερα στο διαδίκτυο άνοιξα να διαβάσω ελληνικό τύπο. Ξεκινώ από ιστιοσελίδες που παρουσιάζουν πρωτοσέλιδα. Παρακάμπτω ΠΑΝΤΑ τις αισχρές αντιπατριωτικές και προδοτικές φυλλάδες (ευτυχώς ελάχιστες) και αρχίζω ΠΑΝΤΑ με τα ΝΕΑ.
Τι βλέπουν τα μάτια μου και δεν τα βγαζουν τα χέρια μου;
Διαβάζω : 

ΤΑ ΝΕΑ: "Παπαδήμος και αρχηγοί: τρία όχι. Nein! Στο σχέδιο για επιτροπεία. Nein! Στην κατάργηση 13ου-14ου μισθού. Nein!Στη μείωση του κατώτατου μισθού"...

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τα τρία όχι του χθεσινού συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών -για την περικοπή των δώρων, του κατώτατου μισθού, αλλά και για την τοποθέτηση επιτρόπου με αρμοδιότητα τα δημοσιονομικά της χώρας - αναμένεται να μεταφέρει σήμερα ο Πρωθυπουργός στους Ευρωπαίους. Παράλληλα συνεχίζεται η διαπραγμάτευση με την τρόικα".


Τελικά δεν πάμε καλά! Είναι δυνατόν μια σοβαρή (;) εφημερίδα , ένας εκδοτικός κολοσσός ταγμένος στο όραμα του σοσιαλισμού , της παγκόσμιας διακυβέρνησης (όπως την οραματίστηκε ο Μεγάλος μας Ηγέτης) να κυκλοφορεί τέτοια πρώτη σελίδα ; 
Είναι δυνατόν ο περίλαμπρος τεχνοκράτης σοσιαλιστής Πρωθυπουργός της Κυβερνήσεως εθνικής σωτηρίας -όχι να ξεστόμισε- αλλά και να σκέφτηκε μόνο τέτοιες ανείπωτες εκφράσεις; ΠΟΤΕ!