Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Διάγγελμα Πρωθυπουργού...

Έγινε το πολυαναμενόμενο διάγγελμα από τον κ. Παπανδρέου.




Τα βασικά κλειδιά της ομιλίας του βρίσκονται παρακάτω , ενώ με έντονα γράμματα τα  κατά την άποψη του blog σημαντικότερα σημεία:






  • ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ  ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ Ν/Σ...
  • ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...
  • ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ...
  • ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ Ν/Σ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010...
  • ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...
  • ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ...
  • Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ...

Εικόνες του "Παλιού" ΠΑΣΟΚ...

Ξερεις ποιος είμαι εγώ;

Πρωί Σαββάτου, περί ώρα δεκάτη, στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Από τα μεγάφωνα έχουν κληθεί οι ταξιδιώτες της πτήσης προς Θεσσαλονίκη να επιβιβασθούν. Περιμένουν λοιπόν στην ουρά και μόλις ο καθένας τους φθάνει στο γκισέ παραδίδει το εισιτήριό του για έλεγχο, επιδεικνύοντας συγχρόνως και την αστυνομική ταυτότητα του, όπως ορίζουν οι κανονισμοί ασφαλείας. Έρχεται και η σειρά ενός ευσταλούς ηλικιωμένου κυρίου, ο οποίος κάποτε πρέπει να υπήρξε ωραίος. Μόλις η υπάλληλος του ζητεί ευγενώς την ταυτότητά του, εκείνος αντιδρά απότομα: "Κορίτσι μου, δεν ξέρεις ποιος είμαι; Εγώ δεν δίνω ποτέ ταυτότητα!"
Ατυχώς η νεαρά υπάλληλος δεν είχε την ετοιμότητα να του δώσει την αρμόζουσα απάντηση: "Σας ικετεύω να με συγχωρήσετε, κύριε, αλλά είμαι πολύ μικρή και δεν σας γνωρίζω".
Η κοπέλα έγινε κατακόκκινη από ντροπή - ενώ κανονικά θα όφειλε να ντραπεί ο ταξιδιώτης που την είχε φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση. Πήρε αμέσως τον προϊστάμενό της στο τηλέφωνο, ο οποίος προφανώς της συνέστησε να αγνοήσει τον κανονισμό και ο ευσταλής ταξιδιώτης , μαζί με με το τερατώδες εγώ του, πέρασαν χωρίς ο πρώτος να επιδείξει ταυτότητα. Δεν τον κακίζω όμως, διότι επρόκειτο για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και προφανώς υπέφερε από το σύνδρομο στέρησης της εξουσίας.
(Καθημερινή)

Ο Παπανδρέου ζητά βοήθεια γιατί το "πρόγραμμα" του κατέρευσε, ώστε να επιλέξει...


...Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ή σκληρές αποφάσεις με επώδυνα μέτρα.

 

Με άλλα λόγια ζητά συνενοχή στο κυβερνητικό αλλαλούμ!

 

Του Στάθη Σαραφόπουλου

Οικονομολόγου, τ. Βουλευτού

Από τις πρώτες μέρες της κυβέρνησης Παπανδρέου είχαμε τονίσει ότι επέλεξε λάθος δρόμο, τον επικοινωνιακό, και ότι σύντομα θα οδηγήσει τη χώρα σε πολύ άσχημη  κατάσταση!

Το υπενθυμίζαμε συχνά-πυκνά σε όλη αυτή τη διαδρομή μήπως και εισακουσθούμε. 
Δυστυχώς τους κυβερνώντες τους ενδιέφερε μόνο το άλλοθι "της μη τήρησης των υπεσχημένων"  έναντι του ελληνικού λαού, κατά την προεκλογική περίοδο! 
Στα δύο πρώτα υπουργικά συμβούλια μας είπε, ο πρωθυπουργός, ότι λόγω της οικονομικής μας κατάστασης κινδυνεύουν τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού λαού και ότι η ελληνική οικονομία είναι υπο πτώχευση
Διαβάστε εδώ! και εδώ!
Μετά έτρεχε στα διεθνή ΜΜΕ να διαψεύσει αυτά που όλοι άκουσαν από τα χείλη του, αφού οι συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου μεταδίδονταν ζωντανά απο την τηλεόραση.
Κατασυκοφάντησαν την οικονομία, όχι ότι είχαν τελείως άδικο, αλλά ορισμένα πράγματα "δεν λέγονται στην πολιτική" με τα γνωστά σημερινά αποτελέσματα.

Ο..."Προοδευτικός" Τύπος...

Καίγεται για την "καταπάτηση" των δικαιωμάτων των φυλακισμένων ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ της 17Ν...

Εκτός τα άρθρα του συνεργάτη του Απόλυτου Δημοσιογράφου (Χ.Ξηρός) που βλέπουμε πρωτοσέλιδα στο Site  της Ζούγκλας , έχουμε και τα άρθρα του αρχηγού (Γιωτόπουλου) στην Ελευθεροτυπία...

Δεν θα αναδημοσιεύσω όλο το κείμενο Αλλά μόνο την τελευταία παράγραφο :

Quote
Βέβαια μέσα στα πλαίσια του επίσημου λόγου περί σωφρονισμού, οι δύο απορρίψεις συνιστούν κραυγαλέα αντίφαση, θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστή το ίδιο το κράτος. Εάν όμως τον δούμε σαν ιδεολογία, σαν ιδεοληψία, όλα φωτίζονται και γίνονται λογικά. Η φυλακή δεν σωφρονίζει. Διαχειρίζεται το έγκλημα κατά το δοκούν, περιορίζοντας όχι μόνο το δικαίωμα στην ελευθερία, αλλά σειρά από άλλα δικαιώματα, ανάμεσά τους και αυτό στη γνώση. Αποκωδικοποιώντας τες λοιπόν, το μήνυμα σε απλά ελληνικά επιβεβαιώνει τον Φουκώ και είναι σαφές: Τα ντοκτορά είναι για τους καθώς πρέπει, τους golden boys, τους Υπουργούς, όχι για τους εγκληματίες
UnQuote

Θέλω να σταθώ σε μερικά σημεία.
Αν σήμερα μπορεί και γράφει κατά του πολιτεύματος και της "καταπάτησης των δικαιωμάτων" του , είναι γιατί οι ΝΟΜΟΙ του κράτους αυτού δεν επιτρέπουν την αφαίρεση της ζωής ακόμα και για τους καταδικασμένους για εγκλήματα κατα της ζωής.

Αποστάσεις από Αλογοσκούφη...

Τί συμβαίνει με την επιλεκτική "Αγιοποίηση" του κ. Παναγιωτόπουλου από το ορκισμένο αντιΝεοΔημοκρατικό Blog Fimotro;;;

Δεν είναι πρώτη φορά που προσπαθεί να διαχωρίσει τους πολιτικούς της Ν.Δ σε "Άγιους" και σε "Δαίμονες" προβοκάροντας...

Αν  νομίζει ο κ. Παναγιωτόπουλος ότι αυτού του είδους τα δημοσιεύματα (ειδικά από το συγκεκριμένο blog ) βοηθούν το κόμμα του και τον ίδιο,  ας συνεχίσει να δέχεται το προσωπικό αυτό "γυάλισμα" χωρίς να παρεμβαίνει....

Μενεγάκη...

Όχι .
Δεν θα ασχοληθούμε με τα προσωπικά της . Δεν μας αφορούν και δεν μας ενδιαφέρουν.
Θα ασχοληθούμε όμως με τα οικονομικά της.

Διαβάζει κανείς σε εφημερίδες ,site , Bolgs ότι η "καημένη η Ελένη" εκτός από την "ατυχία" του διαζυγίου που έχει στην ζωή της είχε και την "ατυχία" να χάσει σχεδόν όλες της της οικονομίες λόγω της κατάρρευσης της οικονομίας του... Dubai!!!

"Απαξιώθηκαν" οι "χρυσές" αγορές που είχε κάνει σε διάφορα ακίνητα και βρίσκεται σε "δεινή" οικονομική θέση μας πληροφορούν οι ...γνώστες.

Αναρωτιέμαι ...

  • Αυτές οι ..."χρυσές" αγορές στο Dubai είχαν δηλωθεί στην εφορία;;;
  • Το εισόδημα που δηλώνει κάθε χρόνο επαρκεί για να δικαιολογήσει αγορές εκατομμυρίων σε μία ΜΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ χώρα(όπου δεν ισχύει η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων);;;
  • Τα χρήματα που αγοράστηκαν αυτά τα ακίνητα έφυγαν από την Ελλάδα η από κάπου ...αλλού;;;
  • Δηλώνονται αυτά τα περιουσιακά στοιχεία στην εφορία;;;

Μήπως ήρθε η ώρα να γίνει ένας ενδελεχής φορολογικός έλεγχος στα "λαμπερά" πρόσωπα της Ελληνικής ShowBiz;;;

Ω τι τύπος !!!

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Επιδόματα σε "μαϊμού" τυφλούς με πλαστά δικαιολογητικά! Ονόματα και υπογραφές γιατρών στην τσιμπίδα των ελεγκτών".
Σημείωση Αντίλογου :Για να δούμε και κάποια ποινή...

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Σύγκρουση κυβέρνησης - τραπεζιτών για τη ρευστότητα στην αγορά". Μείζονα προβλήματα της οικονομίας μας αναδείχθηκαν και αναλύθηκαν στο χθεσινό συνέδριο της "Απογευματινής".
Σημείωση Αντίλογου :Και είμαστε ακόμα στην αρχή...

* Η ΑΥΓΗ: "Γυρίζουμε χρόνια πίσω. Μείωση του εισοδήματος ακόμη και κατά 20% για μεγάλες κατηγορίες του πληθυσμού σηματοδοτούν τα πρόσθετα οδυνηρά μέτρα που αποφάσισε ο πρωθυπουργός".
Σημείωση Αντίλογου :Δηλαδή να συνεχίσουμε να ζούμε πάνω από τις δυνάμεις μας δανειζόμενοι;;;

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Τολμηρή πρόταση Σαμαρά στον Παπανδρέου: "Ξεκολλήστε και πάρτε τώρα σκληρά μέτρα για να γλιτώσουμε την χρεοκοπία".
Σημείωση Αντίλογου : Πράγματι , αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην πολιτική ζωή της χώρας...

* ΤΟ ΒΗΜΑ: "Εκθεση - σοκ για το μεγάλο ψέμα των 55 δισ. ευρώ. Πώς φθάσαμε στο χείλος του γκρεμού".
Σημείωση Αντίλογου : Αν ήταν μόνο 55 τα δισ. κάτι θα κάναμε . Αλλά είναι σχεδόν 1 τρισ. από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα...

Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται...

Χαίρονται για την κατάσταση και θα βοηθήσουν...
Ο λόγος για τα κόμματα της κοινοβουλευτικής αριστεράς.

Θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να καταρρεύσει η μεταπολιτευτική Ελλάδα , να κυλίσει όσο το δυνατόν ταχύτερα στην φτώχεια , στην απαξίωση , έξω από ευρωπαϊκούς θεσμούς και πολιτικές.

Η κ. Παπαρήγα του ΚΚΕ το είπε με φανερή ικανοποίηση χθες στην βουλή «δεν υπάρχει από την πλευρά μας η παραμικρή διάθεση συναίνεσης και στήριξης της πολιτικής της κυβέρνησης ή της οποιασδήποτε ανάλογης πολιτικής».

Κάπως έτσι αλλά πιο συγκαλυμμένα μίλησε και ο κ. Τσίπρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α «απέκλεισε για λογαριασμό της παράταξής του συναίνεση σε σκληρά μέτρα για την οικονομία και προανήγγειλε ότι θα ζητήσει τη διεξαγωγή συζήτησης προ ημερήσιας διάταξης για το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης».

Ελπίζω ο κ. Παπανδρέου να συνειδητοποίησε χθες (αν όχι θα φροντίσουν και οι δύο "αριστεροί" να του το θυμίσουν στην σημερινή τους συνάντηση) ότι αυτό που πολυδιαφημίζεται εδώ και χρόνια για "Προοδευτική Πολιτική" "Αριστερή Στροφή" "Κεντροαριστερά" (και πολλά άλλα συνθήματα) απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)