Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Περί του επερχόμενου εκφασισμού...

Η «πόλις» έχει αρχίσει να κόβεται στα δύο. Μας μιλούν πλέον σαν να είμαστε δούλοι -θέλουν «συμβάσεις μιας ημέρας», «απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις», θέλουν τις κόρες μας στο χαρέμι τους, τους γιους μας στη δούλεψή τους, γιουσουφάκια.


Αυτοί που λήστεψαν τη χώρα, αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, θέλουν τώρα με εργαλείο την ακροδεξιά κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου να έχουν να διαθέτουν και να κατέχουν ανθρώπους των 500 Ευρώ.


Μας μιλούν με φερέφωνα (όπως άλλοτε με τα κατοχικά μεγάφωνα) τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους.


Η «πόλις» κόβεται στα δύο, το παρακάτω κείμενο δεν είναι επί προσωπικού. Είναι περί του επερχόμενου εκφασισμού.

Τι Τρόμος είναι αυτός;!
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα.
Τι οργουελικός εφιάλτης!
Σαν τα κοράκια παραμονεύουν οι δύο απ' τους παρουσιαστές, η κυρία Τρέμη και ο κ. Πρετεντέρης να αρπάξουν απ' το στόμα του καλεσμένου τους, όταν δεν είναι φιλοκυβερνητικός, την κουβέντα του, να την δαγκώσουν να την διαστρέψουν, να την ανασκολοπίσουν και να του τη δώσουν πίσω να την φάει, να τού κάτσει στον λαιμό, να πνιγεί, να σκάσει -και αυτό το λένε διάλογο, ενημέρωση, ειδήσεις.
*****
Τι οργουελικός τρόμος είναι αυτός! Αυτό το φρικτό δίδυμο δεν επιτίθεται με μένος ταλιμπάν εναντίον των στόχων του μόνον με το (απύλωτο, ιταμό και υπερφίαλο) στόμα του, αλλά με όλην τη γλώσσα του σώματός του να κορυβαντιά, να ωρύεται, να σκούζει, να προσβάλλει, να ειρωνεύεται -είναι αυτό ειδήσεις; έστω σχόλιο μέσα στις ειδήσεις; είναι άποψη;

Τί ακριβώς δήλωσε ο κ. Γιούνκερ;;;

Τι θα πει "Πού είναι ο Πρωθυπουργός";;;

Δέκα μέρες απεργούν οι γιατροί ...


Τους άκουσα να αναρωτιόνται "Που είναι ο Πρωθυπουργός" !!!


Μα είναι δυνατόν επιστήμονες άνθρωποι να μήν έχουν ανακαλύψει το διαδίκτυο ;;;


Μιά ματιά να έριχναν  στο site http://www.primeminister.gov.gr/ θα ήξεραν επ' ακριβώς που είναι σήμερα...


Αφού λοιπόν δεν φρόντησαν να μάθουν ,  τους το δίνουμε στο "πιάτο":

Quote

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2011

Αν δεν αλλάξετε, θα βουλιάξετε!...

Τη Δευτέρα 7/2/2011, ηλιόλουστη μέρα, κατά τις 11 και μισή το πρωί, επιστρέφαμε με τη γυναίκα μου από την Αθήνα! Πλησιάζοντας στη διασταύρωση της Χαλκίδας, είπα να τις κάνω μια από εκείνες τις εκπλήξεις που με κάνουν ... ακαταμάχητο στα μάτια της ( έτσι θέλω να πιστεύω) και στρίβω δεξιά για Χαλκίδα!

- Που πάμε; Ήρθε καπάκι η ερώτηση!
-Χαλκίδα, για ψαράκι, δε θες; Σιγά μη δεν ήθελε!
- Αν θες εσύ! Θυσία αυτή η γυναίκα ! Μόνο αν θέλω εγώ! Τέλος πάντων! Φτάνουμε Χαλκίδα, νωρίς ακόμα για μεσημεριανό, κόβουμε δυο τρεις βόλτες στην πολύ όμορφη παραλία της που ήταν και η αδυναμία του Γιάννη Σκαρίμπα, όπως αναφέρει σε πολλά έργα του για τη Χαλκίδα αλλά πουθενά για την Αγία Ευθυμία η οποία επιμένει να τον τιμά και καλά κάνει, και καταλήγουμε σε ένα "Εστιατόριο", από αυτά που αποκαλούνται "τουριστικά", δηλαδή απευθύνονται, κυρίως σε παρεπιδημούντες επισκέπτες λίγων ωρών!
Το προτιμήσαμε για δύο λόγους; Ο ένας είναι ότι είχαμε ξαναφάει εκεί και μας φάνηκαν όλα καλά ! Οάλλος ότι αυτού του είδους τα μαγαζιά, σε αντίθεση με τα "εξειδικευμένα" τύπου Ουζερί, " Τράτα", "Βαρκούλα", " Μουρμούρα", "Το δίχτυ" και άλλα συναφή, θα ήταν φθηνότερο! Την πατήσαμε και για τους δύο λόγους!
Ξεκινάω με τον κατάλογο και βλέπω "τσιπούρα", χωρίς άλλη διευκρίνιση (ιχθυοτροφείου, ελευθέρας ...βοσκής κ.λ.π.), το κιλό 70 ευρώ! Στο ίδιο μήκος κύματος και τα άλλα ευγενή ψαράκια της ελληνικής (;) θάλασσας! Ζητάμε σαρδέλες, που υπήρχαν στον κατάλογο αλλά μας είπαν ότι δεν είχαν! Καταλήγουμε στη ... σεμνή και ταπεινή κουτσομούρα, η οποία, όπως μας δηλώθηκε αρμοδίως, ήταν πολύ μικρή σαν τη σαρδέλα, συνοδευόμενη από "άγρια" χόρτα!

Μνημόνιο Plus...

Εκλογές µε Μνηµόνιο;
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ του λεγόµενου «Μεσοπρόθεσµου ∆ηµοσιονοµικού Πλαισίου 2012-2014» παρουσιάζει ένα αντικειµενικό πολιτικό πρόβληµα. Οτι η κυβέρνηση συζητάει µέτρα ύψους 15 δισ. σε βάθος µιας τριετίας – τη στιγµή που η κοινοβουλευτική εντολή της εξαντλείται πολύ νωρίτερα... 

ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ανάλογο πρόβληµα δεν είχε προκύψει. Το Μνηµόνιο ολοκληρώνεται τον Μάιο 2013 και η κυβερνητική τετραετία τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Θεωρητικά η (όποια) νέα κυβέρνηση προκύψει θα παραλάβει τη χώρα απαλλαγµένη από συγκεκριµένες δεσµεύσεις και υποχρεώσεις ώστε να εφαρµόσει ελευθέρως τη δική της πολιτική. 

ΑΝ, ΟΜΩΣ, είναι να συµφωνηθεί από τώρα ότι τα µέτρα του Μνηµονίου θα επεκταθούν και πέραν του Μνηµονίου,άρα και πέραν της τετραετίας, προκύπτει ένα ζήτηµα δηµοκρατικής τάξεως: ποιος µπορεί να αναλάβει αυτήν την ευθύνη; 

"Σούζα οι δείκτες" !!!

Σχεδόν έχει διπλασιαστεί ο δείκτης σε ενάμισι χρόνο !!!
Δόθηκε στην δημοσιότητα από την ΕΛΣΤΑΤ το δελτίο στατιστικής της ανεργίας στην χώρα για τον Ιανουάριο του 2011...

Όπως βλέπετε στο γράφημα από 7,6% το 2007 , 7,8% το 2008 που κυβερνούσε η "Επάρατη"φτάσαμε παρά 0,1 στο 14 % ...

Θα μου πείτε "ναι αλλά τότε υπήρχαν λεφτά"...
Υπήρχαν ;;;


Για διαβάστε τις ανακοινώσεις των συνδικαλιστών , των κομμάτων της αντιπολίτευσης και τα άρθρα των μεγαλοδημοσιογράφων που κατέκριναν την τότε κυβέρνηση για "Ανάλγητη" οικονομική πολιτική που "συμπιέζει τους μισθούς και τις συντάξεις"...
Σήμερα βαφτίζεται επιτυχία και μόνο ότι καταβάλλονται μισθοί και συντάξεις , τότε ήταν μικρές οι αυξήσεις...

«Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής»

Καλό ακούγεται και σαν τίτλος και σαν σχέδιο !!!

Μείωση του ελλείμματος κατά 14 δισ. ευρώ, δηλαδή από τα 17 δισ. ευρώ που θα είναι στο τέλος του 2011 στα 3 δισ. ευρώ το 2015.
Αυτός βέβαια είναι ο στόχος του υπουργείου Οικονομικών...
Σύμφωνα με τον Υπ. Οικονομικών  κ. Παπακωνστανίινου ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί μέσω της περιστολής των δαπανών κατά τα 2/3 και μέσω της αύξησης των εσόδων κατά το 1/3

Ο υπουργός δεσμεύθηκε ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις μισθών και συντάξεων, ούτε και αύξηση του ΦΠΑ.
Υπάρχει μόνο ένα μικρό ...προβληματάκι.
Το πρόγραμμα ξεφεύγει από τα χρονοδιαγράμματα του μνημονίου ("Λήγει" το 2013...) και μπαίνει στα "χωράφια" της επόμενης κυβέρνησης ...
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου το γνωρίζει φυσικά αυτό και θα επιδιώξει την συναίνεση των υπολοίπων κομμάτων. 

Γιατί φτάσαμε εδώ;;; Μα γιατί ΕΦΑΡΜΟΣΕ το πρόγραμμά του το ΠΑΣΟΚ...

"Δέν ξέραμε"΄, "Άλλα περιμέναμε" , και λοιπές δικαιολογίες  ...
Αυτή είναι η γραμμή που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση , τα ΜΜΕ , τα Blogs και γενικά όλοι όσοι προσπαθούν να αιτιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...
Δέν είναι όμως έτσι τα πράγματα και είχαν ενημερωθεί (όπως έχουν ομολογήσει αρκετοί πλέον) και θα έπρεπε να το περιμένουν .
Ακόμα και προεκλογικά το ήξεραν όπως ξεκάθαρα φαίνεται από το παρακάτω κείμενο ένος πράσινου blog...
Τότε όμως σνομπάριζαν τους "κουτόφραγκους" λέγοντας "ας λένε κι ας βυσσοδομούν, όσο θέλουν, οι εραστές των συνταγών της σκληρής και άκρατης λιτότητας."
Και έρχονται σήμερα να πουν ότι το μνημόνιο δεν θα λήξει το 2013 όπως μας έλεγαν τόσο καιρό  αλλά το 2015 (και βάλε λέω εγώ...) και επειδή θα αλλάξει κυβέρνηση εν τω μεταξύ καλούν τα κόμματα να "συμφωνήσουν"...
Τί να σχολιάσεις εδώ;;;
Την συνέπεια η την διορατικότητα;;;

ΤΟ ΖΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΛΜΟΥΝΗΔΩΝ…

Η δυναμική που έχει προσδώσει στο ΠΑΣΟΚ η λαϊκή υποστήριξη, μεγαλώνει, μέρα με τη μέρα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα εκλογικό αποτέλεσμα – έκπληξη.
Να επαναλάβουμε εδώ, πως για δεύτερη χρονιά, στη σειρά, η παρουσία του Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ, έδωσε πρωτοφανή ώθηση στο κίνημα κι όπως πέρσι έκανε το μεγάλο βήμα και πέρασε μπροστά, στην αποδοχή του λαού, φέτος έκανε το άλμα και έκανε τη νίκη αναμφισβήτητη !

Έλααααα !!! Κάνει τέτοια πράγματα το MEGA;;;

Τί είναι αυτά που καταγγέλλει σήμερα ο Ριζοσπάστης ;;;

Quote
Λαθροχειρίες ΜΕΓΚΑ
Λαθροχειρία χτες από διάφορα αστικά ΜΜΕ, με πρωτοπόρο το ΜΕΓΚΑ, στην τοποθέτηση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στη Βουλή για το θέμα της Υγείας και τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών. Στο βραδινό δελτίο του ΜΕΓΚΑ πρόβαλαν ψευδώς ότι το ΚΚΕ «άφησε αιχμές σε βάρος των γιατρών», τσουβαλιάζοντας το Κόμμα με τον ΛΑ.Ο.Σ.
Γνωστή η μέθοδος διαστρέβλωσης και συκοφαντίας.
Βεβαίως το ΜΕΓΚΑ αποσιώπησε εντελώς τις θέσεις του Κόμματος ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και στο αντιδραστικό νομοσχέδιο. Αλλά έφτασε στο σημείο να διαστρεβλώσει το ΚΚΕ με κατάλληλο μοντάζ, κόβοντας αποσπάσματα από την παρέμβαση και στο συγκεκριμένο ζήτημα, όπου η Αλέκα Παπαρήγα είπε απευθυνόμενη στον υπουργό: «Δε συναντήσατε καμία ουσιαστική δυσκολία. Γιατί; Γιατί απέναντί σας είχατε τις συνδικαλιστικές ηγεσίες, βασικά ενός μόνο κλάδου των γιατρών, γιατί οι άλλες συνδικαλιστικές ηγεσίες, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, απουσίαζαν, οι οποίες όντως παλεύουν συντεχνιακά και παλεύουν για την επιβίωση και τους καλούς μισθούς ενός μέρους των γιατρών».

e-Επιλογές της 09/02/2011


Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)