Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Κατακλυσμός ψεμάτων στον δρόμο προς την κάλπη ...

Θα περίμενε κανείς – μετά τον ορυμαγδό ψεμάτων που προηγήθηκαν της εκλογικής αναμέτρησης του περασμένου Ιανουαρίου – να έκανε ο κ. Τσίπρα μια προσπάθεια αν όχι να τα αποφύγει (κάτι τέτοιο, όπως φαίνεται είναι αδύνατον), τουλάχιστον να τα περιορίσει.

Αλλά όχι. Συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Προς μεγάλη δικαίωση του Νόρμαν Μέιλερ που έλεγε ότι «ο ψεύτης είναι τόσο ασφαλής, όσο και ο τίμιος άνθρωπος που δεν διανοήθηκε ποτέ στη ζωή του να πει ψέματα». Και το εξηγούσε αυτό ο Μέιλερ, λέγοντας πως όταν λες στον ψεύτη πως είπε κάποιο ψέμα, η πρώτη του αντίδραση είναι ότι δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο. Και όταν του το δείχνεις τυπωμένο, απαντά πως δεν εννοούσε αυτό, αλλά το άλλο…

Στο ντιμπέιτ, ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τον κ. Τσίπρα να εξηγήσει γιατί είπε «ότι θέλετε να μας τελειώσετε;».

Και ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Ποτέ δεν είπα ότι θα σας τελειώσουμε. Είπαμε ότι αυτή την Κυριακή θα τελειώσουμε με το παλιό. Μην διαστρεβλώνετε τα λεγόμενα μου».


Με τη διαφορά ότι ο κ. Τσίπρας, στην ομιλία του στην Καλαμάτα, στις 12 Σεπτεμβρίου, είπε επί λέξει:

«Ήρθα στην πόλη αυτή με το δίλημμα: στις 20 Σεπτέμβρη τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν»!

Και να ήταν μόνο αυτό!

Τα σποτάκια του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα «επιτεύγματα» της διακυβέρνησής του, βρίθουν «λαθών».

Λένε (στα σποτάκια):

1.Δωρεάν ρεύμα σε 212.216. Η αλήθεια είναι ότι:  Έχουν εγκριθεί λιγότερες από 90.000 αιτήσεις. Το μέτρο αφορά 1.200 KW το τετράμηνο (δωρεάν), δηλαδή περί τα 200 ευρώ. Το μέτρο αφορά μόνο το 2015 και το συνολικό ποσό δεν ξεπερνά τα 20 εκ. ευρώ. Από το κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ, που νομοθετήθηκε από την προ ΣΥΡΙΖΑ (όπως λέμε προ… λαίλαπας!) κυβέρνηση, ωφελούνται πάνω από 600.000 νοικοκυριά με μειωμένα ως και 54% τιμολόγια για 7 κατηγορίες δικαιούχων. Με διαφανή κριτήρια και για πάντα. Ακόμη και όταν δεν καταφέρνουν να πληρώσουν ούτε το μειωμένο τιμολόγιο, πάλι δεν τους κόβεται το ρεύμα.

2.Κάρτα σίτισης σε 349.826. Η αλήθεια είναι ότι:  Η κάρτα αλληλεγγύης αφορά 145.357 δικαιούχους, που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Το ποσό που θα καταβληθεί ανέρχεται στα 16,3 εκατ. ευρώ και επιμερίζεται σε 70 – 220 ευρώ για κάθε δικαιούχο κάρτας. Ο προγραμματισμός αφορά 9 μήνες. Προφανώς τραβούν από τα μαλλιά και βγάζουν το νούμερο 349.826 με έναν υπολογισμό των μελών της οικογενείας. Αλλά στο σποτάκι το εμφανίζουν σα να εξέδωσαν 349.826 κάρτες σίτισης

3.Επιδότηση ενοικίου σε 30.575. Η αλήθεια είναι ότι: Μόνο 9.500 άτομα έχουν πραγματοποιήσει την διαδικασία και είναι άγνωστο αν οι υπόλοιποι «τελικοί δικαιούχοι» (που φαίνεται πως υπάρχουν μόνο στα χαρτιά του ΣΥΡΙΖΑ) πληρούν τις προϋποθέσεις.

4. Συνεχίζουμε με την πρόσβαση ανασφάλιστων στο ΕΣΥ. Η αλήθεια είναι ότι: Η πρόσβαση των ανασφάλιστων επιτεύχθηκε την άνοιξη του 2014 με ποσά που εξασφαλίστηκαν από το πλεόνασμα

5. Κατάργηση των 5 ευρώ στα νοσοκομεία. Η αλήθεια είναι ότι:  Τα 5 ευρώ δεν ίσχυαν για τους μη έχοντες. Τα πλήρωναν μόνο οι έχοντες που θέλουν να κάνουν χρήση των δημόσιων και πανεπιστημιακών νοσοκομείων, ενισχύοντας έτσι τις δομές προς όφελος των φτωχών. Σήμερα, τα νοσοκομεία καταρρέουν.

6.Αξιοποίηση του Προγράμματος Γιουνκέρ, 30 δις ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι: Το πρόγραμμα Γιουνκέρ είχε ανακοινωθεί επί της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Τότε το σνόμπαραν και ο Βαρουφάκης έλεγε ότι είναι «ηλιθιότητα». Συγκεκριμένα, στις 20 Ιανουαρίου 2015, ο κ. Βαρουφάκης, μιλώντας στη La Tribune, είχε πει: «Αν δεν βρεθεί καμιά συμφωνία, τότε λέω ξεκάθαρα: Είναι προτιμότερος ο θάνατος». Στη συνέντευξη αυτή είχε αποκαλέσει το πακέτο Γιούνκερ «ηλιθιότητα».

7.Αφορολόγητο αποζημιώσεων και επιδοτήσεων έως 12.000 ευρώ για τους αγρότες. Η αλήθεια είναι ότι: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαφημίζει την αποτυχία του: Ότι δηλαδή για πρώτη φορά φορολογούνται οι αγροτικές αποζημιώσεις και επιδοτήσεις. Διότι για πρώτη φορά θα φορολογούνται ποσά άνω των 12.000 ευρώ.

8. Εξασφάλιση απορρόφησης 800 εκ ευρώ από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013. Η αλήθεια είναι ότι:  Με τον επιτυχή σχεδιασμό και την αποτελεσματική διαπραγμάτευση της νέας ΚΑΠ 2014-2020, η κυβέρνηση της ΝΔ διασφάλισε για τους αγρότες μας αλλά και την εθνική οικονομία πόρους 20 δις Ευρώ για την επόμενη 7ετία, έναντι των αρχικώς προβλεπόμενων 17 δις, ελαχιστοποιώντας τις απώλειες του Εθνικού μας Φακέλου στο μόλις 8,5% όταν ο μέσος όρος της μείωσης των πόρων μεταξύ των κρατών – μελών της Ε.Ε. καταγράφηκε στο 13%. Έτσι, οι άμεσες ενισχύσεις ανέρχονται σε 14 δις Ευρώ (2 περίπου δις Ευρώ το χρόνο) ενώ οι επιδοτήσεις του 2ου Πυλώνα μέσα από το καινούργιο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης ανέρχονται σε 6 δις Ευρώ (μαζί με την εθνική συμμετοχή). Δυστυχώς, τίποτε από αυτά, ούτε και από τα υπόλοιπα του 2007-2013 δεν αξιοποιήθηκαν.

9.Νομοσχέδιο Συνεταιριστικής Οργάνωσης Αγροτών. Η αλήθεια είναι ότι: Είχαν πει ότι θα το κάνουν, αλλά δεν το έχουν βγάλει ούτε στη διαβούλευση.

10. Επαναλειτουργία Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Η αλήθεια είναι ότι:  Στις 13 Μαΐου, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, έδωσαν 30 εκ ευρώ στην ΕΒΖ, μια βαθιά προβληματική επιχείρηση, χωρίς καμιά άλλη διασφάλιση για το μέλλον της. Πού βρίσκεται σήμερα το θέμα; Μπορεί να πει ο κ. Λαφαζάνης ο οποίος και νομοθέτησε;

11. Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, 4,7 δις ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι: Το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης είναι έργο της δικής μας κυβέρνησης και το παρουσιάζουν ως δικό τους. Εμείς εξασφαλίσαμε τα χρήματα

12. Άνοιγμα της ΕΡΤ. Η αλήθεια είναι ότι: Ο νόμος που ψήφισαν ουδέποτε εφαρμόστηκε. Επί υπηρεσιακής κυβέρνησης αναβίωσαν οι συμβάσεις άνω των 2.000 εργαζομένων, ενώ ανανεώθηκε και η σύμβαση της ΕΡΤ με τη Digea, της οποίας υποτίθεται ότι θέλουν να καταργήσουν το μονοπώλιο με το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες που έβαλαν στη διαβούλευση.

Και βέβαια, λένε όλα τα γνωστά περί σκληρής διαπραγμάτευσης και αποφυγής πλεονασμάτων 20 δις, που οι ίδιοι έχουν μετατρέψει σε ύφεση και ελλείμματα – οπότε τι πλεονάσματα να βγάλεις;

Λένε και τα γνωστά περί δρομολόγησης της διαπραγμάτευσης για το χρέος - κάτι όμως που είχε δρομολογηθεί από τον Νοέμβριο του 2012- και τα περί «ρήγματος» στην «Ευρώπη της λιτότητας» - η οποία Ευρώπη επέβαλε το τρίτο και πιο σκληρό μνημόνιο.

Για να μην πούμε ότι επιμένουν στη δημιουργία νέας αναπτυξιακής τράπεζες, τη στιγμή που κατάφεραν να κλείσουν όλες τις τράπεζες.

Η αλήθεια για την πολιτική της ΝΔ για πολύ χαμηλές τιμές ρεύματος προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Η Κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην παροχή μειωμένων τιμών ρεύματος με το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό ευάλωτων νοικοκυριών, εξασφαλίζοντας αδιάλειπτη παροχή ρεύματος ακόμη και εάν δεν είχαν να το πληρώσουν…

Σε κανένα απολύτως νοικοκυριό που υπάγεται στο ΚΟΤ με χαμηλό εισόδημα, ανέργους, τρίτεκνους κλπ δεν κόπηκε ούτε για μια ώρα το ηλεκτρικό ρεύμα λόγω απλήρωτων λογαριασμών!!!

Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ, εφαρμόζοντας τς αποφάσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, παρέχει το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών με μειωμένη τιμή ρεύματος έως και 54% και αδιάκοπη ηλεκτροδότηση, στο οποίο εντάχθηκαν περισσότεροι από 600.000 ευάλωτους από την κρίση πολίτες.

Υπογραμμίζεται ότι, με απόφαση της συγκυβέρνησης το 2012 και σε συνεργασία με όλους τους Δήμους της χώρας, τη ΔΕΗ, τον ΔΕΔΔΗΕ και με την Εκκλησία σε όλους ανεξαίρετα τους Πολίτες που ήσαν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού που δεν είχαν ρεύμα έγιναν άμεσα επανασυνδέσεις παροχής ρεύματος  χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, ακόμη και εάν είχαν απλήρωτους λογαριασμούς!

Συγκεκριμένα, με την πολιτική της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο επωφελήθηκαν:

1.     ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα είναι μικρότερο από το ποσό των 12.000€, προσαυξημένο κατά 50% στις περιπτώσεις που ο δικαιούχος κατοικεί σε νησί με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους. Το όριο αυτό προσαυξάνεται κατά 3.000€ ανά τέκνο για τα πρώτα 2 τέκνα.

2.     ΤΡΙΤΕΚΝΟI με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από το ποσό των 23.500€ και με συνολική τετραμηνιαία κατανάλωση μικρότερη ή ίση με 1.700 kWh. Στην περίπτωση που η 4μηνιαία κατανάλωση είναι εκτός των ορίων αυτών, τότε για το συγκεκριμένο τετράμηνο εφαρμόζεται το ΚΟΤ, εφόσον η μέση 4μηνιαία κατανάλωση σε ετήσια βάση, βάσει καταμετρημένων ενδείξεων, δεν υπερβαίνει τις 1.700kWh.

3.     ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ εφόσον είναι άνεργοι για τουλάχιστον 6 συνεχόμενους μήνες με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο ή ίσο από το ποσό των 12.000€, προσαυξημένο κατά 50% στις περιπτώσεις που ο δικαιούχος κατοικεί σε νησί με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους. Το όριο αυτό προσαυξάνεται κατά 3.000€ ανά τέκνο για τα πρώτα 2 τέκνα. και για συνολική τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας μικρότερη ή ίση με 1.500 kWh.

4.     ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ καλύπτοντας άτομα με αναπηρία 67% και άνω ή που τα βαρύνουν προστατευόμενα μέλη με αναπηρία 67% και άνω και με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα είναι μικρότερο από το ποσό των 23.500€. Οι μειωμένες τιμές ισχύουν συνολική τετραμηνιαία κατανάλωση μικρότερη ή ίση από 1.700 kWh.

5.     ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Καλύπτονται άτομα που έχει ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ’ οίκον και είναι απαραίτητη για τη ζωή του ή άτομο που το βαρύνουν προστατευόμενα μέλη που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης. Για αυτή την κατηγορία ευαίσθητων ομάδων προβλέπεται να έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μικρότερο από τα των 30.000. Οι τιμές του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου εφαρμόζονται για το σύνολο της ημερήσιας κατανάλωσης, εφόσον η συνολική τετραμηνιαία κατανάλωση ημέρας είναι μικρότερη ή ίση με 2.000 kWh.

Υπογραμμίζεται ότι επί συγκυβέρνησης Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και με βάση Νόμους, Υπουργικές Αποφάσεις, αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών ως Βασικού Μετόχου της ΔΕΗ κλπ:


  • Δεν κόπηκε το ρεύμα σε κανένα απολύτως νοικοκυριό που είχε υπαχθεί στο ΚΟΤ, παρά το γεγονός ότι οι απλήρωτοι λογαριασμοί αυτής της κατηγορίας καταναλωτών είχε απλήρωτους λογαριασμούς περίπου 100.000.000 ευρώ.
  • Πολύ μεγάλος αριθμός άτοκων μηνιαίων δόσεων για τη διευκόλυνση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.•
  • Διατηρήθηκαν σε πολύ χαμηλά επίπεδα οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος για τους Πολύτεκνους.
  • Όλα τα Νοικοκυριά και οι Επιχειρήσεις των Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών εξακολούθησαν να έχουν ίδιες τιμές ρεύματος με τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της ηπειρωτικής Ελλάδας, παρά το γεγονός ότι το κόστος παραγωγής ρεύματος είναι κατά πολύ υψηλότερο για τους Σταθμούς της ΔΕΗ στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά.
  • Έγιναν πάνω από 1.200.000 διευκολύνσεις σε λοιπά νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις (που δεν υπάγονται στο ΚΟΤ).
  • Οι τιμές του αγροτικού ρεύματος διατηρήθηκαν σε επίπεδα χαμηλότερα του πραγματικού κόστους, για να υποστηριχθούν οι Αγρότες, με παράλληλα μέτρα διευκόλυνσης απλήρωτων λογαριασμών τους.
  • Μειώθηκαν οι τιμές ρεύματος για τις πλέον ενεργοβόρες βιομηχανίες προκειμένου να υποστηριχθούν η Βιομηχανία και οι Απασχολούμενοι σε αυτήν.


www.elzoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)