Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ηλίθιοι πληρώνουν ΕΝΦΙΑ ενώ οι λεφτάδες απολαμβάνουν κότερα και γάμους...

Αναπαράγουμε χωρίς σχόλια το ρεπορτάζ της Σιβύλλα του Βήματος για τον γάμο του Ντίνου Κόκκαλη και της Αταλάντης Μαρτίνου. "Τι σας νοιάζει" θα μου πείτε και από τότε το antinews ασχολείται με το κοσμικό ρεπορτάζ. Και θα έχετε δίκαιο. Δεν δίνουμε μία για την κοσμική πλευρά του θέματος και , με αυτήν την έννοια, τους έχουμε γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων μας και τους νεόνυμφους και τις οικογένειές τους.
Όμως η προκλητική σπατάλη που αποκαλύπτεται μέσα από την λεπτομερή αγιογραφία του Βήματος για τους γάμους μόνο σε ένα συμπέρασμα οδηγεί,αυτές τις ημέρες ειδικά: οι μαλάκες πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και οι κυριλάτοι απολαμβάνουν τους γάμους και τα κότερα
Επιβεβαιώνεται επίσης ότι η κρίση είναι μια ακόμα ευκαιρία πλουτισμού για τους mega-businessman.
Κατά τα άλλα, ζήτω η κυβέρνηση, ζήτω ο Έθνος κλπ κλπ

Οι σειρήνες από τα πολυτελή yachts άρχισαν να σφυρίζουν δαιμονισμένα. Οι προβολείς σε εκτυφλωτικά μπλέ, πράσινα, ροζ και χρυσαφένια χρώματα αναβόσβηναν ρυθμικά. Τα ταχύπλοα και τα χειροποίητα Riva έμοιζαν να ...χορεύουν πάνω στα σκοτεινά νερά. Το ζευγάρι έκανε την είσοδό του στο χώρο της δεξίωσης κάτω από ενθουσιώδη χειροκροτήματα. Η Αταλάντη φορύσε πάντα το κατάλευκο, μακρύ νυφικό του Elie Saab, ένα φόρεμα με κεντημένο μπούστο και ανοιχτή πλάτη. Ο Ντίνος είχε «χαλαρώσει» την γραβάτα από το κομψό κοστούμι του.
Ο γιός του μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, Ντίνος και η κόρη του γνωστού εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου, Αταλάντη (φωτογραφία) είναι πλέον και επίσημα ζευγάρι. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο αριστοκρατικό νησί των Σπετσών. Ενα νησί που είναι στενά συνδεδεμένο εδώ και πολλά χρόνια με την ισχυρή εφοπλιστική οικογένεια Μαρτίνου. Μετά την γαμήλια τελετή σε ειδυλλιακό σκηνικό ακολούθησε το μεγάλο wedding party στην παραλία της Αγίας Παρασκευής, η οποία εδώ και αρκετό διάστημα προετοιμαζόταν για να υποδεχθεί τις σημαντικότερες προσωπικότητες της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.
Ανάμεσα στην ελίτ των πλοιοκτητών και επιχειρηματιών πολλά νεαρά παιδιά, φίλοι του ζευγαριού τα οποία είχαν φθάσει ειδικά για το γεγονός από το Λονδίνο, το Μόντε Κάρλο την Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Ακριβώς , όπως η όμορφη κόρη του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτώριας Γκίνες. Η Ευγενία Νιάρχου έφθασε στις Σπέτσες από την ιδιόκτητη Σπετσοπούλα μαζί με τον σύντροφό της νεαρό εφοπλιστή Χρήστο Οικονόμου. Η δις Νιάρχου φορούσε μακρύ χρυσό φόρεμα είχε μαζεμένα τα μαλλιά της σε σινιόν και χειροκροτούσε συνέχεια ενθουσιασμένη. Η Μαρίνα Λιβανού χάριζε αστραφτερά χαμόγελα στο πλευρό του Κίκου Μαρτίνου όπως και η κομψότατη Αρτεμις Μπαλτογιάννη, στενή φίλη της νύφης. Η Αριέττα Λιβανού - Βαρδινογιάννη είχε επιλέξει ένα λευκό - χρυσό φόρεμα Missoni. Η Μαριάννα Λάτση, η οποία συνοδευόταν από τον γιό της Πάρι Κασσιδόκωστα και τον φίλο τους Χρήστο Παπαζή έφθασε με το yacht «Paris». Φορούσε λευκό, μακρύ φόρεμα με ελληνική, όμως, υπογραφή. Αυτή του Πάνου Ζήνα. Ο μεγαλοεφοπλιστής Γιώργος Λιβανός και η σύζυγός του Λήτα έφθασαν στο νησί της Μπουμπουλίνας από την κοντινή ιδόκτητη Κορωνίδα. Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μαριάννα, η οποία ήταν ανάμεσα στις κομψότερες παρουσίες της βραδιάς πέρασαν απέναντι απ΄πο το Marianna's Bay.

Οι συγγενείς και τα συγκινητικά λόγια της γιαγιάς Μαρτίνου
Οι μητέρες του γαμπρού και της νύφης κ.κ. Ελένη Κόκκαλη και Αλεξάνδρα Μαρτίνου όπως ήταν φυσικό βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι δύο κυρίες είχαν φροντίσει όχι μόνο για την άρτια οργάνωση της γαμήλιας τελετής και του big party αλλά και την άψογη φιλοξενία όλων των επιφανών προσκεκλημένων.Η κυρία Ελένη Κόκκαλη φορούσε στην γαμήλια δεξίωση στενό φόρεμα στις αποχρώσεις του καφέ - κίτρινου το οποίο πάνω από τα πόδια άνοιγε σαν «ομπρέλλα». Η κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου είχε προτιμήσει και εκείνη ένα φόρεμα Missoni. Οι κ.κ. Σωκράτης Κόκκαλης και Ανδρέας Μαρτίνος έμοιαζαν πανευτυχείς. Απολάμβαναν τις στιγμές σαν μικρά παιδιά, ιδιαίτερα όταν η γιαγιά της νύφης η δυναμική, αγαπητή σε όλους Νουνού (Αθηνά) Μαρτίνου έβγαλε ένα μικρό λόγο γύρω από την αγάπη που δένει τους νεαρούς, όμορφους νεόνυμφους και τις δύο οικογένειές τους που γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια.

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου. Η ημερομηνία του γάμου των Ντίνου- Αταλάντης συμπίπτει με την επέτειο γάμου του Ανδρέα και της Αλεξάνδρας Μαρτίνου.

Οι λεπτομέρειες του πάρτι

Η πλωτή εξέδρα ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Κατασκευασμένη από ελληνικά τεχνικά συνεργεία. Εδώ και μέρες κυκλοφορούσαν φήμες στο νησί ότι την εξέδρα ετοίμαζε τεχνικό συνεργείο το οποίο θα επιμεληθεί τις κατασκευές στην περιβόητη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ ! Υπερβολές ! Το ντεκόρ στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης σε αρχιτεκτονικές μάλλον λιτές γραμμές χωρίς τίποτα το περιττό είχε επιμεληθεί η Εύη Μητσοπούλου. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι δεν υπήρχαν αυτά που ονομάζουμε άνισα τραπέζια. Υπήρξε ένα πολύ μεγάλο εντυπωσιακό τραπέζι με διακοσμητικό δένδρο στο κέντρο. Τα εδέσματα (υπήρξε πλούσιος μπουφές) επιμελήθηκε το catering Πλατής ενώ το σούσι, το δημοφιλές στις Σπέτσες Freud Oriental. Ανοίχτηκαν πολλές γαλλικές σαμπάνιες ενώ υπήρξαν και πάρα πολλά «εμπνευσμένα» κοκτέιλς.

Οι θαλαμηγοί και οι αποχωρήσεις

Το πρώτο φως της μέρας βρήκε τα νεαρά παιδιά να χορεύουν στους ρυθμούς του DJ. Οι μεγαλύτεροι στην ηλικία είχαν, ήδη, αποχωρήσει. Κάποιοι επέστρεφαν με ταχύπλοα στις βίλες τους στο Πόρτο Χέλι. Η Εσθήρ τυλιγμένη σε μια ροζ μεταξωτή εσάρπα παρακολουθούσε τους εφοπλιστές και επιχειρηματίες να ανεβαίνουν κουρασμένοι αλλά πανευτυχείς τις σκάλες των θαλαμηγών τους. Κάποιοι κουνούσαν το χέρι στον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Νταλάρα , ο οποίος είχε πάρει και εκείνος το δρόμο της επιστροφής. Κάποιες από τις θαλαμηγούς αναχωρούσαν ήδη για την Αθήνα. Εντυπωσιακό το yacht του εφοπλιστή Βαγγελη Μαρινάκη όπως και αυτά των οικογενειών Λαιμού, Γουλανδρήδων, Κουμαντάρου κλπ. Η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Αννα Μαρία έπαιρνε και αυτή το δρόμο της επιστροφής συνοδευόμενη από τους στενούς της φίλους Νικόλα και Ειρήνη Λαιμού.

Το beach party , η live ορχήστρα και το σούπερ μόντελ της Σανέλ, Τούτου


Αρκετοί παρέμειναν στο νησί για το κυριακάτιο beach party. Πολλά από τα νεαρα παιδιά τα οποία κοιμήθηκαν μετά τις έξι το πρωϊ έφθασαν με καθυστέρηση. Στο Beach party στην παραλία της Αγίας Μαρίνας είχαν ετοιμαστεί μπουφέδες με κινέζικη και ινδική κουζίνα. Είχαν στηθεί πλουμιστές ομπρέλες ενώ προσφέρονατν σαν δώρο χρυσαφένια παρεό. Τα ζέυγη Κόκκαλη και Μαρτίνου ήταν και πάλι εκεί με casual εμφάνιση. Η έκπληξη του πάρτι ήταν η εμφάνιση ενός από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο. Η αφρικανικής καταγωγής σούπερ μόντελ της Σανέλ, Τούτου ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του beach party. Τα νεαρά παιδιά χόρευαν σε ρυθμούς που έπαιζε live ορχήστρα. Πληροφορούμαι (μετά από ένα πρόχειρο απολογισμό) ότι οι καλεσμένοι στον γάμο του Σαββάτου έφθασαν τα 730 άτομα.

Ολες οι λεπτομέρειες όπως τις αναφέραμε στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου
Το Βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας Βίλλεμ Αλεξάντερ και Μάξιμα, το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας το φετινό καλοκαίρι «εγκατέλειψε» το Πόρτο Χέλι για την φετινή σεζόν. Η περιοχή όμως είναι και πάλι γεμάτη από κόσμο. Τα yachts δένουν στο Λιμάνι των Σπετσών. Τα ταχύπλοα πηγαινοέρχονται μεταξύ του Νησιού της Μπουμπουλίνας και του Πόρτο Χέλι. Μεγαλοεφοπλιστές, ισχυροί επιχειρηματίες, προσωπικότητες από το εξωτερικό έχουν κατακλύσει τις βίλες και τα γύρω ξενοδοχεία.
Πρόκειται για τους καλεσμένους στον πολυσυζητημένο γάμο Μαρτίνου-Κόκκαλη. Οι νεαροί, γοητευτικοί γόνοι των μεγάλων Ελληνικών οικογενειών στον χώρο της ναυτιλίας και των επιχειρήσεων, ενώνονται το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η Αταλάντη κόρη του Ανδρέα και της Αλεξάνδρας Μαρτίνου παντρεύεται τον Ντίνο γιo του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη.
Parties, χοροί και… ελικόπτερα
Οι εκδηλώσεις για τον γάμο ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου έχουν ήδη ξεκινήσει. Την Τετάρτη το βράδυ οι νεαροί φίλοι του Ντίνου και της Αταλάντης συγκεντρώθηκαν στο τρέντι μπαρ «Bikini». Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Την Πέμπτη το βράδυ πραγματοποιείται «κλειστό» νεανικό πάρτυ με τίτλο «white nights». Την Παρασκευή οι δύο οικογένειες έχουν προσκαλέσει συγγενείς και φίλους σε μία μεγάλη δεξίωση στο POSEIDONION GRAND HOTEL. Το Σάββατο γίνεται ο γάμος στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Αμέσως μετά ακολουθεί το big party στην παραλία της Αγίας Παρασκευής.
Η μεγάλη εξέδρα η οποία θα «αιωρείται» πάνω στα γαλάζια κρυστάλλινα νερά είναι ήδη έτοιμη. Χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια συνεργεία με εκείνα που δούλεψαν για το γάμο του πρίγκιπα Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ λίγα χρόνια πριν. Λίγα μέτρα πιο μακριά από την παραλία της Αγ. Παρασκευής υπάρχει ένας τεράστιος χώρο ιδιοκτησίας της οικογένειας Μαρτίνου.
Τις μέρες αυτές θα χρησιμοποιηθεί για την προσγείωση και απογείωση των ελικοπτέρων που θα μεταφέρουν τους επιφανείς προσκεκλημένους (ανάμεσα στους επιχειρηματίες και εφοπλιστές αναμένονται και κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι της Τέχνης από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Η Αταλάντη Μαρτίνου εργαζόταν ως γνωστόν σε μεγάλη γκαλερί του Big Apple).
Την Κυριακή νωρίς το μεσημέρι και λίγο πριν αναχωρήσουν οι καλεσμένοι θα πραγματοποιηθεί θορυβώδες beach party με djs, δυνατές μουσικές και χορούς δίπλα στο κύμα...
Η Ευγενία Νιάρχου, το μπάνιο της Αταλάντης και του Ντίνου και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
Την Πέμπτη το απόγευμα έφτασε στις Σπέτσες από το Λος Άντζελες όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες η Ευγενία Νιάρχου (φωτο. δεξιά). Η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου θα συνοδεύεται στον γάμο της στενής της φίλης Αταλάντης από το νεαρό εφοπλιστή Χρήστο Οικονόμου.
Στο σπίτι της οικογένειας Μαρτίνου στις Σπέτσες πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ prive party σε «λευκό σκηνικό». Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους εκατό. Στο κεντρικό λιμάνι έχει αγκυροβολήσει η εντυπωσιακή θαλαμηγός «Bux» του μπαμπά του γαμπρού μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκαλη. Στους στενούς φίλους έχουν προσφερθεί πάνινες τσάντες γεμάτες με τα περίφημα αμυγδαλωτά των Σπετσών όπως επίσης και αναμνηστικά μπλουζάκια με τα αρχικά των Αταλάντης-Ντίνου.
Το νυφικό αγοράστηκε στο Παρίσι και φέρει την υπογραφή του οίκου Elie Saab. Το ζευγάρι λίγα 24ωρα πριν απολάμβανε το μπάνιο του σε μια από τις ωραιότερες περιοχές των Σπετσών, το περίφημο «Γαρύφαλλο» κοντά στην Πιτιούσα. Οι δύο τους χωρίς μέτρα ασφαλείας.
Αντίθετα στο κεντρικό λιμάνι στις κατοικίες της οικογένειας Μαρτίνου, στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής όπου έχει στηθεί η μεγάλη εξέδρα, υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Φήμες αναφέρουν ότι οι δύο οικογένειες έχουν «παρακαλέσει τους προσκεκλημένους να μην τραβάνε φωτογραφίες με τα κινητά τους...
Πηγή :Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)