Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ποδαρικό αποχωρήσεων από Π.Καμμένος Α.Ε για το 2013 έκανε ο :


O Δημήτρης Χειμώνας, υποψήφιος βουλευτής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστή την παραίτησή του από το ψηφοδέλτιο του κινήματος και από την επιτροπή οικονομικών, κάνοντας σοβαρές καταγγελίες για ...
τη λειτουργία του κόμματος αλλά και τη συμπεριφορά συναδέλφων του, μεταξύ των οποίων και του βουλευτή Αχαΐας, Γ. Νταβρή:


"Αγαπητοί φίλοι και φίλες,


Πριν αναφερθώ στους λόγους σύνταξης αυτής της επιστολής θα ήθελα να κάνω μια μικρή αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν.

Τις κραυγές απόγνωσης του κόσμου, πριν ένα χρόνο περίπου, αφουγκράστηκε ένα πολιτικός, με μια 19χρονη κοινοβουλευτική πορεία, καθαρός και αμόλυντος από πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα.

Ο Πάνος Καμμένος, γιατί περί αυτού πρόκειται, ίδρυσε ένα κίνημα που ονόμασε Ανεξάρτητοι Έλληνες και το οποίο διάνθισε με μια ιδρυτική διακήρυξη που σε συνδυασμό με τον αντιμνημονιακό πύρινο και πατριωτικό λόγο του ίδιου, άγγιξε τις αρχές και τις αξίες σκεπτόμενων νέων ανθρώπων πολιτικοποιημένων και μη, ανθρώπων προδομένων από τα πολιτικά κόμματα τα οποία πίστευαν και στήριζαν επί σειρά ετών, αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι της μεσοαστικής τάξης, οικογενειάρχες, με αγωνία για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους. Πιστέψαμε λοιπόν ότι πρόκειται για ένα κίνημα βαθιά δημοκρατικό που εκπροσωπούσε ένα άνθρωπος με όραμα και τις ίδιες με εμάς αγωνίες. Στο καθολικό προσκλητήριο του Πάνου, ανταποκρίθηκαν πολλοί και απλοί άνθρωποι οι οποίοι θεώρησαν ως υποχρέωσή τους να στηρίξουν την προσπάθεια, αλλά και τον πρωτεργάτη αυτής της κίνησης, με όποιο τρόπο και μέσο ο καθένας μπορούσε.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παρουσίασαν και την εθνική τους αντιπρόταση για έξοδο από την κρίση, την οποία μάλιστα έθεσαν σε δημόσια διαβούλευση. Γιγαντώθηκαν και κατέβηκαν στις πρώτες εκλογές του Μαϊου ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, κατάφεραν να κερδίσουν με τις θέσεις και τις προτάσεις τους το 11% σχεδόν των ελλήνων ψηφοφόρων, εξασφαλίζοντας την είσοδο 33 βουλευτών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Στις επόμενες εκλογές για διάφορους λόγους(non paper, κ.λ.π), τα ποσοστά τους έπεσαν στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 7,5% και την είσοδο πλέον 18 βουλευτών στο Κοινοβούλιο.

Η απότομη άνοδος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τόσο στην Αχαϊα όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα, έφερε μεγάλα προβλήματα στους κόλπους του κινήματος.

Στις πρώτες εκλογές εργάστηκα ως απλό μέλος της συντονιστικής επιτροπής Αχαϊας προσπαθώντας να προωθήσω τις θέσεις και τις προτάσεις του κινήματος στην τοπική κοινωνία, αδιαφορώντας για οποιοδήποτε κόστος. Στις δεύτερες εκλογές, μου προτάθηκε λόγω αποχώρησης υποψηφίου, να συμμετέχω στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου, την οποία μετά από την παρότρυνση του εκλεγμένου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Αχαϊα, αποδέχθηκα.

Στην περιφέρεια Αχαϊας η πρώτη εκλογική αναμέτρηση ανέδειξε ως βουλευτή, με πολύ μικρή διαφορά από τους υπόλοιπους υποψηφίους (από τον δεύτερο 60 σταυροί), τον πρώην αξιωματικό κ. Γιώργο Νταβρή. Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, έσπευσαν να τον συγχαρούν, να ταχθούν στο πλευρό του και να προσφέρουν την συμπαράστασή τους στο δύσκολο έργο, τόσο της προώθησης των θέσεων του κινήματος, όσο και των προβλημάτων του Νομού.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν ομαλά. Ο εκλεγμένος βουλευτής μετά τη δίμηνη θερινή ραστώνη, επιδόθηκε σε ένα ανελέητο πόλεμο κατασυκοφάντησης και εν τέλει καρατόμησης στελεχών και πολιτευτών. Στην ενέργεια αυτή, συμμετείχαν και συγκεκριμένοι ανεγκέφαλοι, ανασφαλείς ‘ψυχάκηδες’ και νευρωτικοί τύποι που αυτοχαρακτηρίζονταν ως άνθρωποι του βουλευτή (δεν υπήρξε καμμία διάψευση επί αυτού), οι οποίοι μετέτρεψαν το διαδίκτυο και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (facebook), το άλλοτε μέσο συνεύρεσης όλων των φίλων του κινήματος, σε κρεματόριο στελεχών και πολιτευτών, αλλά και απλών ανθρώπων που στήριζαν το κίνημα. Το αποτέλεσμα ήταν η σταδιακή αποχώρηση των δύο υπεύθυνων της συντονιστικής επιτροπής Αχαϊας, πρώτα του Γιάννη Σαρλή και έπειτα του Θανάση Αργυρού (ο συγκεκριμένος είχε τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση μετά από πρόταση του βουλευτή) αλλά και πολλών άλλων αξιόμαχων στελεχών του κινήματος. Δεν σταμάτησε όμως εδώ. Σειρά είχαν συγκεκριμένοι, μάλλον «επικίνδυνοι» πολιτευτές, που έπρεπε να «φαγωθούν», εξουδετερώνοντας έτσι τον όποιο ανταγωνισμό και την διασφάλιση στις επόμενες εκλογές της πολυπόθητης έδρας. -Πλανάσαι πλάνην οικτρά!!!- Πολιτευτές, οι οποίοι πλέον και με δημοσιεύματα σε τοπικές εφημερίδες χαρακτηρίζονταν ως Δούρειοι ίπποι και ως ομογάλακτοι με εκλεγμένους βουλευτές των ΑΝΕΛ από άλλες περιφέρειες, που στόχο είχαν τη διάλυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την επιστροφή τους στη ΝΔ.

Και όλα αυτά βέβαια με τη ανοχή της κεντρικής διοίκησης που προφανώς υπέκυπτε, ίσως, στα εκβιαστικά διλλήματα που έθετε ο βουλευτής. Πώς να εξηγηθεί άλλωστε η κατάργηση όλων των οργάνων, με εντολή του προέδρου και η δυνατότητα να ορίζουν οι εκλεγμένοι βουλευτές την συντονιστική επιτροπή; Πώς να εξηγηθεί η αδιαφορία στις κραυγές αγωνίας προς την κεντρική διοίκηση τύπου, «…πάρτε θέση, δώστε λύση, ενημερώστε τον πρόεδρο ...» αλλά και στην πέρα από κάθε λογική κίνηση του βουλευτή να δημοσιοποιήσει μέσω email σε όλους του βουλευτές του κινήματος δημοσίευμα τοπικής εβδομαδιαίας εφημερίδας το οποίο σχολίαζε τον «υπόγειο και διασπαστικό» ρόλο συγκεκριμένων Αχαιών πολιτευτών, αλλά και βουλευτών που μέχρι χθες στήριζαν το κίνημα και των οποίων ο πρότερος κοινοβουλευτικός βίος ήταν για πολλούς κριτήριο συμπαράστασης στο κίνημα των ΑΝΕΛ ; Πώς να εξηγηθεί η απουσία ρόλου και προτάσεων για την εύρεση λύσεων των υφιστάμενων προβλημάτων, στη μοναδική προσπάθεια που έγινε από τη μεριά της ηγεσίας, για συνάντηση των πολιτευτών, του βουλευτή Γ. Νταβρή και στελεχών της κεντρικής διοίκησης, η οποία έπεσε στο κενό, μιας και ο βουλευτής δεν μας τίμησε με την παρουσία του;

Σε συνάντηση που όρισε ο βουλευτής στις 14/12/2012 να δοθούν λύσεις στα προβλήματα, ο κ. Νταβρής έθεσε, εντελώς αυθαίρετα, τον συντάκτη της παρούσας επιστολής και άλλους πολιτευτές, εκτός κινήματος. Βέβαια είναι η δεύτερη φορά που θέτει τον γράφοντα εκτός κινήματος. Η πρώτη ήταν όταν «τόλμησα», να συνδειπνήσω με τον γραμματέα του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη και να μην ενημερώσω το βουλευτή, ο οποίος τηλεφωνικά με απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον μου, μετά από αίτημα των ψηφοφόρων του, αν δεν κατέβαζα αναρτημένες φωτογραφίες που απεικόνιζαν το Δημήτρη Καζάκη, τον υπογράφοντα την παρούσα επιστολή και το, πρώην πρόεδρο της συντονιστικής επιτροπής Αχαϊας Θανάση Αργυρό, στην προσωπική μου σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook).

Η ανεπάρκεια όμως του συγκεκριμένου πολιτικού, αναδεικνύεται και μέσα από την ισχνή έως ανύπαρκτη κοινοβουλευτική του δράση. Μονοψήφιος αριθμός επερωτήσεων, συμπεριλαμβανομένων των δελτίων τύπου και πάντα με την συνδρομή-βοήθεια άλλου βουλευτή. Αδιαφορία για τα θέματα τον Νομού. Καμία από τις παρεμβάσεις του βουλευτή στο κοινοβούλιο δεν αφορούσε το Νομό, οι πολίτες του οποίου, του έδωσαν την ευκαιρία να απολαμβάνει όλα τα βουλευτικά προνόμια, γιατί τελικά, μόνο περί αυτού πρόκειται.

Όσον αφορά την αναγγελία του προέδρου για το πρώτο συνέδριο των ΑΝΕΛ στα τέλη Απριλίου, αν γίνει, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια ακόμη προσπάθεια απομάκρυνσης από τις λύσεις που άμεσα πρέπει να δοθούν.

Στην πρώτη πανελλαδική συνδιάσκεψη στις 21/12/2012, ζήσαμε όλοι μια «ευτυχισμένη ατμόσφαιρα». Ιδιαίτερα διασκεδάσαμε τη στιγμή που στο βήμα ανέβηκε ο συνέλληνας-πατριώτης από το Ρέθυμνο της Κρήτης, ο οποίος έχοντας όσο χρόνο χρειαζόταν για την παράστασή του, αντίθετα με όλους τους άλλους ομιλούντες, κραυγάζοντας, αποκαλούσε τα μέχρι χθες στελέχη, (κ.κ Μαρκόπουλο, Ζώη, Γιαννάκη, Μανώλη) σημερινούς αποστάτες, πουλημένους και προδότες του κινήματος. Από κάτω, το πλήθος παραληρούσε, ενώ η ηγεσία σύσσωμη ασπαζόταν το κρητικό πατριώτη. Τραγικό.

Προβλήματα αυτού του είδους αλλά και προβλήματα όπως, έλλειψη οργάνωσης, πολιτικού σχεδιασμού, ιδεολογικής ταυτότητας και όχι μόνο, έφεραν τους Ανεξάρτητους Έλληνες από το 11%, στο 7,5%, στο 6,5%, 5,5%, 2,8% και τελευταία 3,8%.

Μετά από την δεκάμηνη εμπειρία μου στους κόλπους των ΑΝΕΛ, διαπιστώνω με θλίψη και αναρωτιέμαι, πως μπορώ να συμπορευθώ με τύπους γραφικούς, με τύπους που γύρω τους βλέπουν φαντάσματα και συνωμότες με σκοπό να δικαιολογήσουν την πολιτική τους ανυπαρξία; Πως μπορώ να συνυπάρχω με ανθρώπους που θίγουν την προσωπική μου αξιοπρέπεια; Πως μπορώ να συμπορεύομαι με 14 νέους (σ.σ στον πολιτικό στίβο) βουλευτές που εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, χωρίς νόημα κατακρεουργούν σε κάθε ευκαιρία την ελληνική γλώσσα και το συντακτικό της; Πως μπορώ να στηρίζω ελπίδες σε βουλευτές που αντιπολιτεύονται περιοριζόμενοι σε αυστηρές ματιές στον εκάστοτε υπουργό και αυτοχαρακτηρίζονται ως πρωταγωνιστές της κεντρικής πολιτικής σκηνής; (Μάλλον κάποιοι κύριοι έχουν μπερδέψει την Βουλή με το S.O.R. (Squadron Operation Readiness - κέντρο Επιχειρήσεων πολεμικής Μοίρας)). Πως μπορώ να συμμετέχω σε ένα κατ΄ επίφασιν δημοκρατικό κίνημα όπου οι παλαιοκομματικές νοοτροπίες δίνουν βροντερό παρόν και εμποδίζουν τη συλλογική στόχευση; Πως μπορώ να είμαι σε ένα κίνημα ιδεολογικά αστέγαστο που δεν μπορεί να βρει το βηματισμό του; Πως μπορώ να δεχθώ ‘ελαφρά τη καρδία’ την απομάκρυνση στελεχών με μακριά και επιτυχημένη θητεία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που έδωσαν τη ψυχή τους στην έναρξη της προσπάθειας και να ακούω να χαρακτηρίζονται ως προδότες, πουλημένοι, αποστάτες κλπ από τύπους γραφικούς και ονειροπαρμένους, που αντί να απομακρύνονται, επικροτούνται; Και τέλος, πως μπορώ να έχω ένα πρόεδρο που αρνείται να δώσει λύσεις;

Για τους λόγους αυτούς δεν μου μένει τίποτε άλλο από το να υποβάλλω την παραίτησή μου από το ψηφοδέλτιο του κινήματος και από την επιτροπή οικονομικών (στην οποία είμαι μέλος και η οποία ποτέ δεν συνεδρίασε). Εύχομαι στους Ανεξάρτητους Έλληνες να βρουν το δρόμο τους.

Φίλες και φίλοι των ΑΝΕΛ που μαζί συμπορευθήκαμε τόσους μήνες, θέλω να σας διαβεβαιώσω, αν και είναι περιττό, ότι δεν σκοπεύω να επιστρέψω στη ΝΔ και ούτε πρόκειται να είμαι συμμέτοχος σε πολιτικές που η τρικομματική κυβέρνηση στήνει. Αντίθετα, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο αγώνας για την κατάργηση των μνημονίων συνεχίζεται.

Θέλω επίσης να καταστήσω σαφές, ότι τα τελευταία τριάντα και πλέον έτη, ανήκω στο χώρο της κεντροδεξιάς, τη λεγόμενη λαϊκή δεξιά. Η αποτυχία άλλωστε των σοσιαλιστικών κυβερνήσεων και της ασκούμενης πολιτικής τους σε όλη την Ευρώπη, δεν αφήνει περιθώρια μιας δεύτερης σκέψης. Από τον χώρο αυτό θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη σωτηρία της πατρίδας. Κανείς δεν πρέπει να μένει στο περιθώριο, γιατί μόνο μέσα από τη συλλογικότητα, θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε την πολιτική που εξαθλιώνει τον Ελληνικό Λαό.

Εύχομαι σε όλους ένα Ευτυχισμένο και αντιμνημονιακό καινούριο έτος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)