Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Δεν μας λέει και σε ποιον πόλεμο τα ... "κέρδισε" ;;;

Είδα αυτή την φωτογραφία κάποιου (προφανώς) απόστρατου (στα πόσα πήραμε σύνταξη ;;;) που πουλάει σε "Σπέσιαλ" τιμές τα παράσημα του στους πολιτικούς...
Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει και σε ποιους ΠΟΛΕΜΟΥΣ τα κέρδισε αυτά τα παράσημα μήπως βγάλει κάτι παραπάνω...

Bookmark and Share

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ; ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ (ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ) ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΗΔΙΕΣ. ΑΜΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΓΚΑΣ ΑΣΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '70 ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ. ΑΜΑ ΣΕ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΤΟΝ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ". ΑΝΤΕ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΗΚΑ ΣΤΑ 17,5 (ΕΓΙΝΑ 18 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ) ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 50. ΔΗΛΑΔΗ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 5 ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ (17 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ). ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ 40% ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΒΕΝΤΗ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZnMHM1jzW6A

Ανώνυμος είπε...

O Θάνατος του είναι ζωή στους κουρασμένους από τη μετριότητα του κόσμου. Ο Θάνατος του ανασταίνει τους κοιμισμένους, ταράζει τούς μαργωμένους, δυναμώνει τους αδύνατους, δροσίζει τους διψασμένους, ο θάνατος του Νέου, ο θάνατος του Ωραίου ο θάνατος του Αντρείου.......Ψυχή, ψυχή ωραία, γλυκιά πενταπάρθενη που ερωτεύτηκες το θάνατο δίδαξε μας, ω, μάθε μας να μη πονει και να μην καίει το αντίκρισμα της αγωνίας σου, ψυχή ωραία πενταπάρθενη. (Ιων Δραγούμης τον Παύλο Μελά, Ανθυπολοχαγό Πυροβολικού, τάξεως 1891)

Ανώνυμος είπε...

Βολεμενοι απο τα 18 τους παιρνουν παρασημα χωρις να προσφερουν τιποτα απολυτως στην κοινωνια!
Αυτη ειναι η αληθεια!
Οσο για εθνικη ασφαλεια κλπ την ειδαμε καλα το '96 οταν μαλωναν για το σε ποιον κλαδο ανηκουν οι βραχονησιδες,για την αφυλακτη βραχονησιδα την ωρα που διαδραματιζοταν η απολυτη εθνικη ξεφτιλα τω Ιμιων!

Μουγκα στην στρουγκα οταν γινοταν το παρτυ των εξοπλισμων.Ουτε κιχ δεν ακουστηκε!
Δεν βγηκε τοτε ενας στρατιωτικος να διαμαρτυρηθει οτι πεφτουν μιζες,οτι αγοραζουμε ακαταλληλα και ελλατωματικα συστηματα ακριβοτερα μαλιστα απο καθε αλλη χωρα!

Και οταν βγουμε στην συνταξη (νωρις-νωρις) γινομαστε και αντιπροσωποι εταιριων οπλων αμα λαχει.Τα παραδειγματα ειναι πολλα.

Τωρα που τους εκοψαν το "μαμ" εξεγερθηκαν και αρχισαν να φωναζουν σαν παρθενες!

Ποσα στελεχη που δεν ειχαν ουδεμια σχεση με ειδικες δυναμεις (πεζικο,τεθωρακισμενα,πυροβολικο) περνουσαν την σχολη αλεξιπτωτιστων για να παιρνουν το επιδομα και να πιανονται διπλα τα χρονια λογω...4 αλματων τον χρονο?

Οσο για σχολες ευελπιδων,στρατιωτικους περιπατους και αλλες αηδιες να τους θυμισω ποιοι εκαναν την χουντα,ποιοι κουβαλησαν τον τουρκικο στρατο στην κυπρο και ποιοι εξευτελισαν καθε τι πατριωτικο κατα την περιοδο της χουντας.
Αν δεν ειχε γινει η χουντα η αριστερα σημερα θα ηταν απο ανυπαρκτη εως παρανομη.

Βλεπεις κατι κοιλαραδες με φυσικη κατασταση 0 και σκοπευτικη ικανοτητα επισης 0 που εχουν δουν σκηνακι και ασκηση απο την...ευελπιδων να φωναζουν γιατι τους εκοψαν τα επικινδυνα και ανθυγιεινα.

Οταν ραγιζαν ελασματα οροφης αρματων,εγερναν υποβρυχια,οταν αεροπλανα δεν ειχαν (και δεν εχουν ακομα) συστημα αυτοπροστασιας,οταν επιλεγονταν αντιαεροπορικα χωρις καμερα υπερυθρων (τορ-μ1) και γινοταν ο βιασμος των ενοπλων δυναμεων δεν ελεγαν τιποτα.
Ουτε συνδεσμοι,ουτε μπλογκ,ουτε διαμαρτυριες.
Απλα εγερναν την καμπουρα τους και εγλυφαν τον καθε στρατηγο και πολιτικο.

Antilogos είπε...

Αν δεν σέβεται αυτός ο κύριος τα μετάλλια του ας μην περιμένει από τους άλλους καλύτερη αντιμετώπιση...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΜΑ ΗΣΟΥΝ ΜΑΓΚΑΣ ΑΣ ΕΒΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΕΒΕΤΑΙ; ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ; ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΤΑ "ΑΡΠΑΖΕΙΣ" ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ ΒΑΖΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ (ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ;) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΣ 2 ΛΟΓΙΑ. ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ.

Antilogos είπε...

Αν δεν σέβεσαι το Blog που σε φιλοξενεί και συνεχίσεις να προσβάλλεις έτσι θα διαγραφούν ΟΛΑ ...
Μην εκμεταλλεύεσαι την ανεκτικότητα μου...

Θα με κάνεις να σου θυμίσω τι εστί ΣΩΒΕ...

Ανώνυμος είπε...

Κλασικη περιπτωση δημοσιου υπαλληλου που εχασε τα κεκτημενα και βριζει τους αλλους χωρις ιχνος ηθους!
Ωραιους στρατιωτικους εχουμε!Να τους χαιρομαστε!
Οσο για το που υπηρετησα μαλλον υπηρετησα εκει που εσυ θα ειχες εγκαταλειψει την πρωτη μερα!
Ετσι μας εβριζαν και εμας κατα την θητεια μας λες και ηταν οι νταβατζηδες μας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ=0

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ; ΑΜΑ ΘΕΣ ΣΒΗΣΤΑ ΟΛΑ, ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ PAYROL ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΟΣΟ ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΩΣΤΕ ΑΦΟΥ "ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ" ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

Antilogos είπε...

Συνέχισε να αποδεικνύεις πόσο δίκιο έχω με αυτή την ανάρτηση...

Είναι τέτοιο το επίπεδό σου αγαπητέ που δεν μπορείς να διακρίνεις την ευγένεια του Admin...

Κάτι τύποι σαν εσένα (και αυτόν στην φωτό) έχουν βγάλει κακό όνομα στα σώματα ασφαλείας...

Είσαι ΝΤΡΟΠΗ του blogging όταν νομίζεις ότι μπορείς να απειλήσεις φέρνοντας "μπράβους" να "φιλοξενηθούν"...

Είσαι αυτός που φέρνει τους καφέδες στο δέκατο τέταρτο γραμματέα του κάθε υφυπουργού με το ψεύτικο χαμόγελο και την ερώτηση "σας άρεσε ο καφές" ;;;

Είσαι αυτός που ηδονίζεται πιέζοντας τους νεοσύλλεκτους , ευχόμενος μέσα σου να ήσουν στην θέση τους και να "φύγεις" και εσύ σε λίγους μήνες...

Είσαι αυτός που πήρε σπίτι του μέρος από τα "περισσεύματα" για τα "σκυλάκια"...

Τύπους σαν εσένα έχω δεί πολλούς...
κανέναν όμως επιτυχημένο...

¨ηταν η τελευταία προειδοποίηση .
Α\Σε αυτό το blog ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ η γνώμη σου και οφείλεις να είσαι τύπος και υπογραμμός...
Αλλιώς ...
Την Ποινή στην είπα ...

Ανώνυμος είπε...

Τον στρατο το ξεφτελισαν οι ιδιοι οι στρατιωτικοι οταν φιλουσαν τα ποδια του Ακη και του καθε Ακη για μια ευνοικη μεταθεση των ιδιων η του γιου τους η για την βυσματικη προσληψη της κορης τους ως εποπ ενω εκεινος εις βαρος του λαου και των ενοπλων δυναμεων φορτωνε με ενα καρο αχρηστα και ακαταλληλα συστηματα το στρατευμα για να παιρνει μιζες δισεκατομμυριων!!

Και αφηστε τις μαγκιες για καναν μογγολο απο αυτους που ελληνοποιηθηκαν και που οταν εμπαιναν στα στρατοπεδα να υπηρετησουν σας αλλαζαμε σωβρακα ολους με την σειρα.

Εκαναν τα στατοπεδα καφενεια,χωρους καταληψης και ρινγκ και οι αξιωματικοι φοβοντουσαν ακομα και να τους μιλησουν.

Παραθετω και καποια δημοσιευματα για να μην ξεχνιομαστε!Τα σχολια δικα σας.

Από το μέτωπο ...

* Σε τρία χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε νεοσύλλεκτος Ελληνοπόντιος στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού. Σύμφωνα με ανταποκριτή της στήλης, αρχικά απείλησε έναν λοχία και επιδεικνύοντάς του έναν αναμμένο αναπτήρα, του είπε: «Εμένα μη μου μιλάς πολύ, γιατί θα σε σκοτώσω». Ο λοχίας τρομοκρατήθηκε και κοιμήθηκε στο θάλαμο του Λόχου Διοικήσεως.

* Μαζί με άλλους παλιννοστούντες, δεν κοιμήθηκαν όλο το βράδυ, αλλά άναψαν φωτιές και έπιναν μπίρες μέσα στη μονάδα. Οταν τους πλησίασε ο διοικητής, δεν του έδωσαν απολύτως καμιά σημασία. Τους πρότεινε να μιλήσουν ήρεμα, αλλά εισέπραξε βρισιές και απειλές από έναν ότι θα τον σκοτώσει στο ξύλο. Κάποιοι λένε ότι στράφηκε και εναντίον του αξιωματικού με χειροδικεία.

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος τελικώς συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

* Το παράδοξο είναι η αναφορά που έγινε την επόμενη ημέρα στο Λόχο Διοικήσεως. Ο επικεφαλής δήλωσε ότι είναι στεναχωρημένος με ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που συνέβη και πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθεί. Προς έκπληξη όλων, ρώτησε: «Θέλω να μου πείτε ποιος ρεύτηκε χθες μπροστά στο διοικητή της 73 ΜΕ!»

* «Αισθανθήκαμε πολύ μπουμπούκια, μπροστά στο γελοίο σκηνικό», μας εκμυστηρεύτηκαν φαντάροι, γνωρίζοντας τι είχε συμβεί στη μονάδα. Πολύ περισσότερο, όταν είδαν τον ίδιο να κλειδώνεται στο γραφείο του, φοβούμενος ότι «θα μας φάνε οι Ρωσοπόντιοι». Ηταν η μέρα της μισθοδοσίας.


Ο ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 08/12/2002

ΑΣ ΡΑΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)