Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Διαπλοκή και σπατάλες μέχρι τελικής κατάρρευσης της χώρας... και την υπερασπίζονται οι Π.Καμμένος - Α.Ε ...

Απίστευτο!! Το Eλληνικό κράτος πλήρωνε τα σπίτια Eλληνων δημοσιογράφων στη Μόσχα !! 
Τους τα έκοψε η νέα ηρωίδα Πρέσβης κι ο Τερενς τσιρίζει μαζί με τα λαμόγια...


[Προσεξτε στο κειμενο πως τα μπουρδουκλωνουν και προσπαθουν να περασουν την εντυπωση οτι προκειται για τα γραφεια ενω στην ουσια ειναι τα διαμερισματα τους τα οποια τους πληρωνε μεχρι τωρα η Πρεσβεια!!! 

Προσεξτε το επιχειρημα τους: 
Γινονταν ετσι για να εχουν την καλυψη της Πρεσβειας επι εποχης Σοβιετικης Ενωσης!!! Μα η Σοβιετικη Ενωση κατερρευσε πριν 25 χρονια ρε λαμογια... Ετσι δεν ειναι ρε Τερενς; Ασε που οι συναδελφοι σου δεν εχουν τιποτα να φοβηθουν απο τον αδερφο Πουτιν... ΄η φοβουνται κατι;;
Οσο για την αστειοτητα οτι πληρωναν "ενοικιο" στην Πρεσβεια καταρριπτεται και μονο απο τις τσιριδες τους]

Τις έντονες διαμαρτυρίες Ελλήνων ανταποκριτών στη Μόσχα για τη σοβαρότατη εμπλοκή που έχουν στην αποστολή τους σε μία σημαντικότατη χώρα, όπως είναι η Ρωσία, με ευθύνη της εκεί Ελληνικής Πρεσβείας, μεταφέρει με ερώτησή του προς τον υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, δημοσιογράφο Σίμο Κεδίκογλου, ο Βουλευτής Επικρατείας Τομεάρχης Εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημοσιογράφος, Τέρενς Κουίκ.


Σε επιστολή τους προς τον πρόεδρο και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, τον πρόεδρο και το ΔΣ της ΕΣΠΗΤ και τους Γενικούς Διευθυντές εφημερίδων και καναλιών και του Αθηναϊκού Πρακτορείου όπου εργάζονται (η οποία δημοσιεύθηκε και στην ενημερωτική ιστοσελίδα «Δραγουμάνος»), οι Έλληνες ανταποκριτές καταγγέλλουν «την πρωτοφανή στάση της Πρεσβείας, δεδομένου ότι,χωρίς οποιαδήποτε διαβούλευση ή προειδοποίηση (επρεπε και να τα ρωτησουν τα λαμογια) και άγνωστο από ποια κίνητρα κινούμενη (μηπως το οτι δεν υπαρχει σαλιο τους λεει κατι;), έθεσε υπό αμφισβήτηση την πάγια και καθιερωμένη εδώ και δεκαετίες πρακτική, που ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν προηγούμενο Πρέσβη».

Η πρακτική αυτή προβλέπει ότι όποιοι ανταποκριτές το επιθυμούν (ολοι δηλαδη γιατι δεν φανταζομαι να υπηρχε μη λαμογιο που να μην ηθελε το τζαμπα...) και εφόσον δεν έχουν συγγενικές ή άλλες ιδιοκτησίες στη Μόσχα, ενοικιάζουν (αλλη λεξη για το "μενουν τζαμπα") τα προβλεπόμενα για τους ξένους διαμερίσματα της ειδικής υπηρεσίας του ρωσικού ΥΠΕΞ, υπό την κάλυψη της Πρεσβείας, όπως και το λοιπό τακτικό ή και επιτόπιο προσωπικό της.

Και αυτό συμβαίνει επί δεκαετίες για τον απλούστατο λόγο ότι η αρμόδια υπηρεσία του ρωσικού ΥΠΕΞ νοικιάζει διαμερίσματα-γραφεία (προσεξτε οτι μιλανε για γραφειο ενω προκειται για σπιτι...) μόνο σε νομικά πρόσωπα (και δεν υπαρχουν ιδωτες στη Μοσχα που να νοικιαζουν διαμερισματα να μεινετε ρε λαμογια;;).

Επειδή κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν είναι σε θέση να συντηρεί κανονικό γραφείο (παλι μιλανε για γραφειο...), με υπαλλήλους, λογιστήριο, σφραγίδα, όπως τα μεγάλα ΜΜΕ άλλων χωρών, οι μόνιμοι ανταποκριτές των ελληνικών ΜΜΕ, τόσο για τυπικούς λόγους, όσο και πολλούς ουσιαστικούς λόγους ασφαλείας, κλπ, από τα σοβιετικά ακόμη χρόνια, έβρισκαν «κάλυψη» και ένα στοιχειώδες πέπλο προστασίας υπό την Πρεσβεία, στην οποία και κατέβαλαν ανελλιπώς το ενοίκιό τους, χωρίς ποτέ να έχει δημιουργηθεί οποιοδήποτε θέμα (αφου πληρωναμε εμεις οι εδω μαλακ@ς...).

Το ίδιο άλλωστε πράττουν εκατοντάδες άλλοι ανταποκριτές και μικρά ΜΜΕ άλλων χωρών σε αντίστοιχα διαμερίσματα στα ίδια ακριβώς κτήρια, μία πρακτική, για την οποία επί της ουσίας δεν έχει αντίρρηση ούτε η ρωσική πλευρά (τι αντιρρηση να εχουν οι Ρωσοι αφου εμεις τα κοροιδα απο εδω σας πληρωναμε κανονικα τα ενοικια...), η οποία μας διαπιστεύει κανονικά στις ίδιες διευθύνσεις επί πολλά χρόνια.

Όπως καταγγέλλεται στην επιστολή, «εξαίρεση αποτέλεσε η νέα Πρέσβης της Ελλάδας, η οποία, εν καιρώ μάλιστα κρίσης, δημιουργεί με γραφειοκρατικές και τυπολατρικές λογικές της πλάκας ένα ανύπαρκτο θέμα, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλειά τους (ξαναρωταμε τον Τερενς: Κινδυνευουν Ελληνες στη Ρωσια του αδερφου Πουτιν), τα επαγγελματικά συμφέροντα τόσο των ανταποκριτών όσο και των ελληνικών ΜΜΕ (το κρατος ειναι υπευθυνο για τα επαγγελματικα δικαιωματα και το κερδος ιδωτικων ΜΜΕ;;;;), απειλώντας να διαλύσει γραφεία, που λειτουργούν επί χρόνια, καθώς και τις σχέσεις τους με τις υπεργραφειοκρατικές ρωσικές υπηρεσίες όσο και να πλήξει τη στοιχειώδη αξιοπρέπειά τους, καθώς τους εξισώνει με περίεργους και προσβλητικούς ισχυρισμούς περί real estate με παρείσακτους, που κερδοσκοπούν ή καταχρώνται κάποιας κατάστασης (Το πιασατε;; Προσεξτε τι καταγγελει η Πρεσβης: Εμεις τους πληρωναμε το νοικι και τα λαμογια τα επινοικιαζαν!!! )».

«Ο Σίμος Κεδίκογλου, δημοσιογράφος και ο ίδιος, ο οποίος έχει σπουδάσει και έχει ζήσει στη Ρωσία, άρα γνωρίζει την εκεί πραγματικότητα, πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει το όλο ζήτημα; Ή θα το αγνοήσει;», ερωτά τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ ο Τέρενς Κουίκ και ζητά ενημέρωση για το εάν υπάρχει συμφωνία του υπουργείου Εξωτερικών με την πρακτική που ακολουθεί η Πρέσβης της Ελλάδας στη Μόσχα, εις βάρος των Ελλήνων ανταποκριτών.

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης.

ΤΕΡΕΝΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ

Βουλευτή Επικρατείας - Ανεξάρτητοι Έλληνες

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ:

Τον υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο
Τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Σίμο Κεδίκογλου

Θέμα: Προβλήματα σε βάρος Ελλήνων δημοσιογράφων/ανταποκριτών στη Μόσχα από την Ελληνική Πρεσβεία

κ.κ. Υπουργοί,

Η δημοσιογραφική ιστοσελίδα Ο ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ δημοσιοποιεί επιστολή Ελλήνων ανταποκριτών τύπου στη Μόσχα προς πρόεδρο και ΔΣ ΕΣΗΕΑ, πρόεδρο και ΔΣ ΕΣΠΗΤ και τους Γενικούς Διευθυντές των Εφημερίδων, Καναλιών και Αθηναϊκού Πρακτορείου που εργάζονται. Η εν λόγω επιστολή μου κοινοποιήθηκε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που μου έχει «ανοίξει» η Βουλή των Ελλήνων.

Αφορά τη σοβαρότατη εμπλοκή που έχουν στη αποστολή τους σε μία σημαντικότατη χώρα, όπως είναι η Ρωσία, καταγγέλλοντας ως υπεύθυνη την Πρέσβη Δανάη Κουμανάκου.

Χωρίς περαιτέρω σχόλια, σας παραθέτω τη πλήρη επιστολή διαμαρτυρίας:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είμαστε αναγκασμένοι να απευθυνθούμε στα σωματεία μας και να ζητήσουμε την υποστήριξή σας, για να αντιμετωπίσουμε ένα σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας και επαγγελματικής αξιοπρέπειας, που προέκυψε από την πρωτοφανή στάση της νέας Πρέσβεως στη Μόσχα κας Κουμανάκου.

Χωρίς οποιαδήποτε διαβούλευση ή προειδοποίηση και άγνωστο από ποια κίνητρα κινούμενη, η εν λόγω κυρία έθεσε υπό αμφισβήτηση την πάγια και καθιερωμένη εδώ και δεκαετίες πρακτική, που ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν προηγούμενο Πρέσβη, ανεξαρτήτως αν είχαν θερμές ή όχι σχέσεις με τους διαπιστευμένους τακτικούς ανταποκριτές ελληνικών ΜΜΕ στη Μόσχα.

Η πρακτική αυτή προβλέπει ότι όποιοι ανταποκριτές το επιθυμούν και εφόσον δεν έχουν συγγενικές ή άλλες ιδιοκτησίες στη Μόσχα, ενοικιάζουν τα προβλεπόμενα για τους ξένους διαμερίσματα της ειδικής υπηρεσίας του ρωσικού ΥΠΕΞ, υπό την κάλυψη της Πρεσβείας, όπως και το λοιπό τακτικό ή και επιτόπιο προσωπικό της.

Και αυτό συμβαίνει επί δεκαετίες για τον απλούστατο λόγο ότι η αρμόδια υπηρεσία του ρωσικού ΥΠΕΞ νοικιάζει διαμερίσματα-γραφεία μόνο σε νομικά πρόσωπα. Επειδή κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν είναι σε θέση να συντηρεί κανονικό γραφείο, με υπαλλήλους, λογιστήριο, σφραγίδα, όπως τα μεγάλα ΜΜΕ άλλων χωρών, οι μόνιμοι ανταποκριτές των ελληνικών ΜΜΕ, τόσο για τυπικούς λόγους όσο και πολλούς ουσιαστικούς λόγους ασφαλείας, κλπ, από τα σοβιετικά ακόμη χρόνια, έβρισκαν «κάλυψη» και ένα στοιχειώδες πέπλο προστασίας υπό την Πρεσβεία, στην οποία και κατέβαλαν ανελλιπώς το ενοίκιό τους, χωρίς ποτέ να έχει δημιουργηθεί οποιοδήποτε θέμα.

Το ίδιο άλλωστε πράττουν εκατοντάδες άλλοι ανταποκριτές και μικρά ΜΜΕ άλλων χωρών σε αντίστοιχα διαμερίσματα στα ίδια ακριβώς κτήρια, μία πρακτική, για την οποία επί της ουσίας δεν έχει αντίρρηση ούτε η ρωσική πλευρά, η οποία μας διαπιστεύει κανονικά στις ίδιες διευθύνσεις επί πολλά χρόνια.

Εξαίρεση αποτέλεσε προς έκπληξή μας η νέα Πρέσβης της Ελλάδας, η οποία, εν καιρώ μάλιστα κρίσης, δημιουργεί με γραφειοκρατικές και τυπολατρικές λογικές της πλάκας ένα ανύπαρκτο θέμα, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλειά μας, τα επαγγελματικά συμφέροντα τόσο των ανταποκριτών όσο και των ελληνικών ΜΜΕ, απειλώντας να διαλύσει γραφεία, που λειτουργούν επί χρόνια, καθώς και τις σχέσεις μας με τις υπεργραφειοκρατικές ρωσικές υπηρεσίες όσο και να πλήξει τη στοιχειώδη αξιοπρέπειά μας, καθώς μας εξισώνει με περίεργους και προσβλητικούς ισχυρισμούς περί real estate με παρείσακτους, που κερδοσκοπούν ή καταχρώνται κάποιας κατάστασης.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας με τη μορφή επείγοντος διαβήματος στην ηγεσία του ΥΠΕΞ, στην οποία υποτίθεται ότι παρέπεμψε την τελική απόφαση η κα Πρέσβης, καθώς κρίνεται από μέρα σε μέρα η δυνατότητα της περαιτέρω απρόσκοπτης εργασίας μας.

Με εκτίμηση,

Οι ανταποκριτές
Θανάσης Αυγερινός
Αχιλλέας Πατσούκας»

Κατόπιν τούτων, ερωτάσθε κ.κ. Υπουργοί:

1. Σε μία χώρα, όπως η Ρωσία, από τις πιο γραφειοκρατικές του κόσμου, συμφωνείτε να υφίστανται οι ανταποκριτές των ελληνικών ΜΜΕ τα όσα καταγγέλλουν σχετικά με τους σε βάρος τους χειρισμούς από την ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα;

2. Τα όσα συμβαίνουν σε βάρος των Ελλήνων δημοσιογράφων, είναι με τη δική σας συμφωνία και γιατί;

3. Ειδικότερα ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Σίμος Κεδίκογλου, δημοσιογράφος και ο ίδιος, ο οποίος έχει σπουδάσει και έχει ζήσει στη Ρωσία, άρα γνωρίζει την εκεί πραγματικότητα, πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει το όλο ζήτημα; Ή θα το αγνοήσει;

Ο Ερωτών Βουλευτής

Τέρενς-Νικόλαος Κουίκ

Πηγή Dexiextrem 

Σημείωση Αντίλογου: Θα πρέπει να ελεγχθούν ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ οι Ελληνικές πρεσβείες για το ποια κονδύλια πηγαίνουν σε ανάλογες "χορηγίες"...

Αρκετά φάγανε τα ΛΑΜΟΓΙΑ...

Χείριστη εικόνα δε , δίνουν στον Ελληνικό λαό οι ΔΗΘΕΝ  υπερασπιστές του...
ΝΤΡΟΠΗ τους ...
Αλλά δεν θα έρθουν εκλογές;;;
Θα θυμηθούμε τα ΠΑΝΤΑ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)