Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Σπατάλη χρημάτων στη Βουλή για μια οκταετία...

Το ερώτημα αν ότι είναι είναι νόμιμο είναι και ηθικό ή λογικό, συνεχίζει να πλανάται πάνω από την πολιτική ζωή της χώρας.

Περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ έχει δαπανήσει η Βουλή κατά τα τελευταία οχτώ χρόνια για την ενοικίαση χώρων στο κέντρο της Αθηνάς, ενώ οι....

Καταστροφή : Στον (αποτυχόντα υπ. βουλευτή) Γ. Κύρτσο δεν αρέσει η στρατηγική Σαμαρά !!!

Χωρίς οικονομική στρατηγική η κυβέρνηση Σαμαρά...
Ο παλαιού τύπου δικομματισμός κατάφερε να ανασυντάξει τις δυνάμεις του στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, υποσχόμενος την ουσιαστική κατάργηση του μεγαλύτερου μέρους του νέου μνημονίου μέσα από μια διαδικασία άμεσης επαναδιαπραγμάτευσης και την αλλαγή του μείγματος οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται. Πέντε εβδομάδες μετά τη μεγάλη εκλογική επιστροφή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ η κυβέρνηση Σαμαρά ετοιμάζεται να κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που είχε υποσχεθεί στους ψηφοφόρους. Επειδή όμως οι ηγέτες του κυβερνητικού συνασπισμού δέχονται μεγάλη επικοινωνιακή και πολιτική πίεση, εξακολουθούν να μοιράζουν διαβεβαιώσεις για «ενίσχυση των ασθενέστερων», όπως χαρακτηριστικά λέει ο κ. Κουβέλης, ή αποφυγή «νέων και οριζόντιων μέτρων», όπως καθησυχάζει την κοινή γνώμη ο κ. Βενιζέλος.
Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση συνασπισμού υποχρεώνεται σε μία ακόμη στροφή 180 μοιρών και ετοιμάζεται να εφαρμόσει το νέο μνημόνιο, το οποίο προσυπέγραψαν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος τον περασμένο Φεβρουάριο, χωρίς εκπτώσεις και με ιδιαίτερα εντατικό τρόπο. Τα «μπάνια του λαού» προσφέρουν κάποια χρονικά και πολιτικά περιθώρια στην κυβέρνηση, είναι φανερό όμως ότι δεν πρόκειται να αντέξει το επικοινωνιακό, πολιτικό σοκ από την αναγκαστική προσαρμογή στους κανόνες του νέου μνημονίου.

Μέτρα χωρίς τέλος
Η κυβερνητική ηγεσία πρέπει, σε διάστημα λίγων εβδομάδων, να εξηγήσει στους Ευρωπαίους εταίρους και πιστωτές πώς ακριβώς θα εφαρμόσει τα πάνω από 70 μέτρα που προβλέπονται στο νέο μνημόνιο, πώς θα καλύψει με νέα μέτρα τις μεγάλες αποκλίσεις που παρατηρούνται στην εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού του 2012 και ποια θα είναι τα μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ στα οποία θα στηριχτεί η δημοσιονομική προσαρμογή τη διετία 2013-2014.

Χάνει τον στόχο της η Χ.Α...

Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε σχετικά με την απεργία στη Χαλυβουργία έφτασε σε σημείο να κατηγορεί τη ΝΔ, που άνοιξε το εργοστάσιο, για αποβιομηχανοποίηση της χώρας!!

Ούτε μια κουβέντα στη σημερινή ανακοίνωση για το ΚΚΕ και τις πρακτικές του ΠΑΜΕ!!!

"Η κυβέρνηση οφείλει να λύσει άμεσα τα προβλήματα των απεργών της χαλυβουργίας, ώστε να επιστρέψουν όλοι στην εργασία τους και το εργοστάσιο να ξεκινήσει εκ νέου να παράγει. Το πρόβλημα στην παρούσα φάση δεν είναι η απεργία, αλλά η πολιτική ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, που εδώ και δεκαετίες διαλύει με σύστημα την εθνική μας παραγωγή."


Γιατί το κάνει αυτό θα το καταλάβουμε στην πράξη.
Σε καμία περίπτωση πάντως ο συγχρωτισμός με τις πολιτικές πρακτικές των αριστερών δεν περιποιεί τιμή για την Χ.Α...
Σχετ:

Μήπως έχει μπερδευτεί η Χ.Α ;;;

Ο όρος Βρούτση για Χαλυβουργία ...

Για το ζήτημα της λειτουργίας του εργοστασίου της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ, ο υπουργός Eργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Πεποίθησή μου είναι, ότι τα προβλήματα που ανακύπτουν στο χώρο της εργασίας μπορούν να επιλυθούν με έναν τρόπο. Με ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο, με αμοιβαίες υποχωρήσεις, με πνεύμα συνεννόησης και ρεαλιστικής αντιμετώπισης των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στην ελληνική οικονομία.
Στο πλαίσιο αυτό, είμαι έτοιμος να συνεχίσω το διάλογο για το ζήτημα της Χαλυβουργίας.
Αυτή τη φορά, όμως, με ανοιχτό το εργοστάσιο, χωρίς λουκέτα και αλυσίδες, χωρίς αστυνομική παρουσία».

Γιάννης Στουρνάρας: Εκτός ευρώ υπάρχει αργός και βασανιστικός θάνατος ...

Γιάννης Στουρνάρας: Εκτός ευρώ υπάρχει αργός και βασανιστικός θάνατος«ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ» 


Τη διαβεβαίωση ότι η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού επιθυμεί την παραμονή της χώρας στο ευρώ, παρείχε στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον αλλά και σε εκατοντάδες ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
«Σας διαβεβαιώνω ότι η απόλυτη πλειοψηφία θέλουμε το ευρώ, γιατί εκτός ευρώ υπάρχει αργός και βασανιστικός θάνατος» τους...

«Korydallos Spa & Resort» !!!

Φαντάζει απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Με έγκριση της διοίκησης των φυλακών, προσωπική εργασία κρατουµένων που ελπίζουν µε αυτόν τον τρόπο σε καλύτερη µεταχείριση, αλλά και χρήµατα του Ελληνικού Δηµοσίου που υποτίθεται ότι πασχίζει να κόψει δαπάνες, οι Φυλακές Κορυδαλλού απέκτησαν τη δική τους πισίνα. Το έργο που ονοµάστηκε «κατασκευή ποτίστρας για ζώα και πτηνά» προφανώς λοξοδρόµησε στην πορεία χάρη στο αθάνατο ελληνικό δαιµόνιο και εξελίχθηκε σε µια ωραιό-τατη πισίνα για λίγους και εκλεκτούς, επενδυµένη µε πλακάκια, διαφορετικά επίπεδα και συστήµατα καθαρισµού νερού τελευταίας τεχνολογίας. Η πισίνα δεν στοίχισε µόνο σε χρήµα, αλλά οδήγησε και σε δύο αποδράσεις, καθώς δύο από τους κρατούµενους εργάτες που πήραν µέρος στην κατασκευή της, χρησιµοποίησαν τα µπάζα της εκσκαφής για να δηµιουργήσουν ράµπα και να περάσουν πάνω από τον τοίχο και να εξαφανιστούν!
Η εικόνα µιλάει από µόνη της και λέει όχι χίλιες αλλά πολλές χιλιάδες λέξεις για το πώς λειτουργεί τελικά το ελληνικό κράτος και πού πηγαίνει το δηµόσιο χρήµα. Οι φωτογραφίες προέρχονται από την πίσω αυλή του Ψυχιατρείου των φυλακών. Μια αυλή φυλακής, που όµως έχει µετατραπεί σε… πολυτελές σπα για όσους έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το «εισιτήριο».

Το Παράθυρο που άνοιξε ο Κλίντον...

Θα το έκλεισαν ΑΜΕΣΩΣ μόλις έφυγε οι γραφειοκράτες της χώρας μας...


Αει στο καλό κ. Κλίντον...
Κλείστε το παίδες γρήγορα  μήν φυσήξει αέρας και πάρει τα χαρτιά σας...

Νέα βόμβα από τον βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη για Τ.Τ.

Νέα ερώτηση-φωτιά για τα έργα και τις ημέρες του Κλέωνα Παπαδόπουλου στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Β' Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης.
Στην ερώτηση απαριθμεί 14 "ύποπτα" σημεία κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, ενώ ζητά ..

Δεν φτάνει να μπαίνουν στο στόχαστρο...

Πρέπει να πετύχει και τον ΣΤΟΧΟ...
Για πρώτη φορά (ελπίζουμε...) ότι θα μπει "χέρι" στον υπεύθυνο της κρίσης...

Στο Ελληνικό Δημόσιο...

Για δύο χρόνια με τις οριζόντιες μειώσεις την ζημιά (στην πράξη και εκ του αποτελέσματος...) την πλήρωσε ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας και οι συνταξιούχοι...

Από τον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας προέρχεται το τεράστιο ποσοστό της ανεργίας , οι μικροσυνταξιούχοι ζορίζονται ακόμα και προς το ζειν...

Απέφυγε επιμελώς να ενοχλήσει τους "Ευγενείς" των ΔΕΚΟ και του δημοσίου ο Γ.Α.Π και οι υπουργοί του αφήνοντάς τους ανεξέλεγκτους...

Δεν υπάρχουν κλειστά επαγγέλματα αλλά φόροι υπέρ τρίτων που πρέπει να καταργηθούν ...

Οι φόροι υπέρ τρίτων αποτελούν τη δίδυμη αδελφή των κλειστών επαγγελμάτων, με τα οποία συνδέονται και αποτελούν προϋπόθεση επιβίωσής τους. Τα δύο θέματα πρέπει να αντιμετωπιστούν ταυτόχρονα για να υπάρξει οποιαδήποτε πρόοδος. Πρέπει δηλαδή να διατυπωθεί σωστά το πρόβλημα, κάτι που ούτε η τρόικα δεν κάνει, με συνέπεια να έχουμε παγιδευτεί σε προσχηματικές συζητήσεις εκτός θέματος.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν κλειστά επαγγέλματα (ίσως με την εξαίρεση των συμβολαιογράφων). Για αυτό και ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, στην ίδια συνεδρίαση της Βουλής, χαρακτήρισε «δοξασίες» τα περί κλειστού επαγγέλματος του δικηγόρου. Υπάρχουν προστατευμένα επαγγέλματα που χρηματοδοτούνται συνήθως με φόρους υπέρ τρίτων, συντηρώντας προνόμια με ισχυρούς νομοθετικούς περιορισμούς ή εξαιρέσεις όπως η «ανεξαρτησία» των (ευγενών) συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών ταμείων από τους υπόλοιπους.

Φυσικά και ΔΕΝ θα επενδύσουν οι Ελληνοαμερικάνοι !

Πολύ κουβέντα σήμερα στα κανάλια -πρώτη είδηση- οι ομογενείς μας, που "θα επενδύσουν στην Ελλάδα". Οι προϋποθέσεις που έθεσαν όμως, πέρασαν στα ψιλά.
Ας τα πάρουμε από την αρχή:

e-Επιλογές της 22/07/2012

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)