Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Στην Νιγηρία δεν κάθονται σαν κότες να τους διπλασιάζουν τις τιμές...

Διαβάζω στις ειδήσεις ότι στην Νιγηρία ένας άντρας σκοτώθηκε σήμερα στις συγκρούσεις με την αστυνομία που πήραν διαστάσεις σε όλη τη Νιγηρία μετά την πρόσφατη κυβερνητική απόφαση να υπερδιπλασιαστεί η λιανική τιμή των καυσίμων -από τα 65 νάιρα το λίτρο (0,40 του δολαρίου) στα 140 νάιρα -, λόγω της άμεσης κατάργησης της κρατικής επιδότησης στο πλαίσιο του νέου προϋπολογισμού.

Ο προϋπολογισμός αυτός την Νιγηρίας έλαβε τα εύσημα του ΔΝΤ επειδή συρρικνώνει το δημόσιο έλλειμμα.

Οι τεράστιες αυτές αυξήσεις έδωσαν αφορμή για μεγάλες κινητοποιήσεις που έγιναν στην κεντρική Πλατεία του Αετού στην Αμπούζα, στο Λάγκος και σε άλλες νιγηριανές πόλεις.

Σε πολλές περιπτώσεις οι διαδηλωτές έκαναν πυρπολήσεις.

Παντού λοιπόν η ΙΔΙΑ συνταγή από το ΔΝΤ...
ΑΥΞΗΣΕΙΣ εξωπραγματικές για το επίπεδο των χρημάτων που έχει ο λαός ενώ οι σπατάλες των κυβερνήσεων μένουν στο απυρόβλητο...

Η διαφορά των Νιγηριανών με τους Έλληνες είναι ότι όταν διπλασιάστηκε εδώ η τιμή των καυσίμων οι Έλληνες καθήμενοι στον καναπέ έλεγαν "Τσ τσ τσ .... Πού θα πάει αυτή η κατάσταση..."

Μας περνά για χαζούς η ΔΗ.ΣΥ ...

Διαβάζω την ακόλουθη δήλωση που έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης, και εκνευρίζομαι ...
Quote
«Η αδράνεια των κυβερνήσεων έχει κόστος και μάλιστα μεγάλο, το οποίο πληρώνει ο ελληνικός λαός.
Στην υπόθεση των τεσσάρων Airbus της παλιάς Ολυμπιακής, που είναι αντίστοιχη με αυτή της καθυστερημένης πώλησης του ποσοστού του ΟΤΕ, η αδράνεια κόστισε στον ελληνικό λαό τουλάχιστον 65 εκατομμύρια ευρώ.

Και στις δύο περιπτώσεις η καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων, αλλά και η μακροχρόνια υπονόμευση της πολιτικής των αποκρατικοποιήσεων, οδήγησε σε πολύ χαμηλότερο τίμημα. 
Από τις εξελίξεις προκύπτει ότι η πρόβλεψη για πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων 50 δις ευρώ σε πέντε χρόνια (που πρότειναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και αφελώς δέχθηκε η τρόικα) είναι μη ρεαλιστική, όπως εξ’ αρχής έχει επισημάνει η Δημοκρατική Συμμαχία.
Και αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη από τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας (αλλά και από εκπροσώπους τους στο Δ.Σ. του Ταμείου Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας) για το σχεδιασμό μιας αποδοτικής πολιτικής αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας».


UnQuote

Σημείωση Αντίλογου: Τί ακριβώς θέλει να πεί η ΔΗ.ΣΥ ;;;
-Για τις καθυστερήσεις στην ΠΩΛΗΣΗ των 4 Airbus A340 ας μήν ξεχνά ότι όταν πωλήθηκε η Ο.Α , τα 4 Α340 ΠΕΤΟΥΣΑΝ κανονικά και δεν είχαν καθηλωθεί στο έδαφος ώστε να απαιτείται πλέον μεγάλη συντήρηση (C check)για να ξεπετάξουν...
Ας μήν ξεχνά ο κ. Ζαφειριάδης ότι σε εκείνη την κυβέρνηση μετείχε και η ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΔΗ.ΣΥ η οποία φυσικά έχει μερίδιο ευθύνης για την καθυστέρηση της πώλησης των...
Επιπλέον όλοι ξεχνούν κάμποσα Boeing B737 που και αυτά είτε παραμένουν καθηλωμένα είτε πωλήθηκαν για κομμάτι ψωμί...
Όσο για την ... αφέλεια της τρόικας...
Ας μήν πάρει όρκο ότι είναι αφελείς...
Μάλλον οι Έλληνες είμαστε αφελείς που καθόμαστε και διαβάζουμε τις προσωπικές πικρίες του καθενός "σωτήρα" αντί να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας...
Τουλάχιστον ας μήν μας περνά για χαζούς...

Πορτογαλία και Ισπανία προστατεύουν τους λαούς τους ...

Ως γνωστόν, ο Ρουσό έλεγε πως όταν χρειάζεται να βοηθήσουμε τους αδυνάμους, το κακό έχει ήδη συντελεστεί.

Φυσικά, ο Ρουσό και το Κοινωνικό του Συμβόλαιο έχουν από καιρό πάψει να παίζουν κάποιο ρόλο, καθώς προ πολλού τα ηνία έχουν αναλάβει διάφοροι ειδήμονες, τεχνοκράτες και πάνσοφοι παντογνώστες, που αφού προκάλεσαν το κακό, τώρα παριστάνουν τους φιλάνθρωπους.

«Ήταν μια όμορφη, πιστεύω, και ζεστή ατμόσφαιρα», πληροφορηθήκαμε ότι είπε ο πρωθυπουργός, περιγράφοντας το πρωτοχρονιάτικο συσσίτιο του Δήμου Αθηναίων στου Ρουφ.

Δεν γνωρίζω πόσο «όμορφη και ζεστή» είναι η ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες των συσσιτίων. 

Αυτό που γνωρίζω είναι πως γι’ αυτούς που καταφεύγουν στα συσσίτια πρόκειται για λύση ανάγκης και έσχατη προσπάθεια επιβίωσης και για τους εθελοντές υψηλό καθήκον.

Αυτοί, όμως, που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας, μόνο ντροπή πρέπει να νιώθουν για την κατάντια της.

Και να κρύβονται, αντί να «γιορτάζουν» ανάμεσα σε ρημαγμένες ζωές.

Θα πείτε, τι φταίει ο Παπαδήμος, αυτός τώρα ανέλαβε.

Ναι, αλλά ανέλαβε από τους καταστροφείς και διατηρεί τους καταστροφείς παρά το πλευρό του.

Ούτε αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων βρήκε την πρωθυπουργική παρουσία «συμβολική», επειδή «δείχνει ότι η πολιτεία είναι κοντά στους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη». 

Η δουλειά της Πολιτείας δεν είναι να μοιράζει συσσίτια, λες και η χώρα προέρχεται από πόλεμο.

Η δουλειά της Πολιτείας είναι να δημιουργεί προϋποθέσεις ευημερίας για όλους, εξασφαλίζοντας σε όλους δουλειά και αξιοπρεπή διαβίωση. 

Το καινούργιο παραμύθι ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη, όταν πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με θέμα «Δράσεις κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης» και με τη συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου, των δύο (ζάπλουτων) αντιπροέδρων της κυβέρνησης, καθώς και μιας πλειάδας υπουργών που έχουν περάσει όλη τους τη ζωή μέσα στην ασφάλεια και την άνεση. 

«Η Ελλάδα υπό πολιορκεία»

Άρθρο του Θόδωρου Ρουσόπουλου στη εφημερίδα New Europe: «Η Ελλάδα υπό πολιορκεία»

Στην ετήσια επετειακή έκδοση της αγγλόφωνης εφημερίδας «New Europe» δημοσιεύτηκε άρθρο του πρώην υπουργού Επικρατείας επί κυβέρνησης Καραμανλή, Θόδωρου Ρουσόπουλου, με τον τίτλο «Η Ελλάδα υπό πολιορκία».
Ο Θ. Ρουσόπουλος αφού υπενθυμίζει την ιστορική συμβολή της Ελλάδας στην Ευρώπη, παραδέχεται ότι εν μέρει φταίμε και εμείς αλλά κατηγορεί πρωτίστως τους Ευρωπαίους ότι επέβαλλαν ποινή στην Ελλάδα πριν τη δικάσουν. Παράλληλα διαπιστώνει πως υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας στην Ευρώπη, με Γερμανούς και Γάλλους, που έκαναν ομοτράπεζους τους Τραπεζίτες, να αποφασίζουν και απλά να ανακοινώνουν τις αποφάσεις τους στους υπόλοιπους. Τέλος δεν παραλείπει να θυμίσει ότι μεγάλες ευθύνες φέρει και η κυβέρνηση Παπανδρέου που κατασυκοφάντησε τη χώρα και το λαό στα πρώτα βήματά της.

Αναλυτικά το άρθρο έχει ως εξής:


«Παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό την διεθνή δίκη της χώρας μου και εξεγείρομαι. Οι πάντες πολιορκούν την Ελλάδα. Η ιστορία ξεκίνησε από τον μέχρι πρότινος Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος σε ένα ρεσιτάλ πολιτικής ανοησίας δυσφήμισε τη χώρα μου στο εξωτερικό, μόνον και μόνον για να κερδίσει ο ίδιος την εικόνα του καλού παιδιού και την εύνοια των ευρωπαίων ηγετών. Για να δείξει μάλιστα πόσο καλός «μαθητής» είναι, χαρακτήρισε τους Έλληνες λαό απατεώνων...

Στην αρχή οι άλλοι τον χτύπησαν στην πλάτη συγχαίροντάς τον για την «γενναιότητά του» και μετά όπως ήταν φυσικό τον στρίμωξαν στο καναβάτσο. Τα περισσότερα upper cut όμως τα έφαγαν οι Έλληνες μισθωτοί και συνταξιούχοι, οι οποίοι θα τρώνε ξύλο για πολλά χρόνια ακόμη.

Υπάρχει όμως και η Εθνική Αξιοπρέπεια. Δεν δέχομαι κανέναν υπουργό οικονομικών άλλης χώρας να μου κουνάει το δάχτυλο διότι δήθεν μου κάνει χάρη που μου δίνει δανεικά, όταν όλα τα δανεικά που μου έδινε επί δεκαετίες τα έχει πάρει πίσω και με πολύ καλά επιτόκια. Τώρα μάλιστα θα παίρνει ακόμη υψηλότερα επιτόκια. Δεν επιτρέπω και δεν επιτρέψαμε εμείς οι προηγούμενοι σε κανέναν ξένο προς την χώρα μου παράγοντα να την εξευτελίσει μιλώντας υποτιμητικά γι’ αυτήν. Με τον λόγο μας και το έργο μας δώσαμε στη χώρα την δυνατότητα να είναι μεταξύ των πλουσιοτέρων χωρών του κόσμου, να έχει πολύ χαμηλότερη ανεργία από αυτήν που είχαν οι υπόλοιπες χώρες του νότου και να διατηρεί το δικαίωμα να υψώνει τη φωνή της στα εθνικά της θέματα. Τρανό τέτοιο παράδειγμα η άρνησή μας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ η γειτονική μας χώρα που ακούει στο όνομα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, αν προηγουμένως δεν κλείσει οριστικά το θέμα με το όνομά της.

Τώρα θα τους τρελάνει ;;;

Εδώ έχει τρελάνει όλους τους Έλληνες (στους φόρους και στην κατάθλιψη) ...

Οι Δελφίνοι τί περίμεναν ;;;
Να παραδώσει την οικογενειακή περιουσία έτσι επειδή το θέλουν ορισμένοι των ΜΜΕ ;;;

Θα πιουν όλο το ποτήρι οι ΠΑ-ΣΟΚοι...
Το είπε και ο αδελφός Παπ...

Τo SHOW που θα ακολουθήσει ,είναι ίσως η μόνη ικανοποίηση που μπορούν να πάρουν οι Έλληνες από το κόμμα αυτό...

e-Επιλογές της 02/01/2012

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)