Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Θάνος Πετρέλης - Κερνάω (χτύπα κι άλλο) ...

Οργισμένο μήνυμα με αφορμή το θέμα του επίμαχου εγγράφου ανήρτησε στο Facebook ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Ρίξτε λάσπη, κάντε πλαστογραφίες, απειλήστε με ό,τι μέσον θέλετε, αλλά καταλάβετε το, τελειώσατε, είμαστε έτοιμοι να πάρουμε πίσω την Ελλάδα», τονίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Πάνος Καμμένος.
«Όσο και να χτυπάτε, ότι βρόμικο μέσον και να χρησιμοποιήσετε, όποιους και να προσλάβετε, δεν πρόκειται να μας γονατίσετε», προειδοποιεί και σημειώνει με νόημα ότι ενόχλησε ο κρατικός έλεγχος της τράπεζας της Ελλάδος και η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και «ενεργοποιήσατε μέχρι τους παλιούς φίλους σας βολεμένους σε θέσεις κλειδιά έτοιμους για τις προβοκάτσιες».
«Νομίζετε ότι θα φοβίσετε τους Έλληνες και θα μας βάλετε σε τεχνικές αντιπαραθέσεις του χθες. Κάνετε λάθος. Αντίπαλοι μας είστε εσείς οι υπηρέτες των τραπεζών, οι δολοφόνοι των ονείρων των παιδιών μας. Εσείς που εξαθλιώνοντας τις Ελληνικές οικογένειες τώρα θέλετε την γη μας την θάλασσα μας, τον Ήλιο μας», υπογραμμίζει ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και καταλήγει:
«Ρίξτε λάσπη, κάντε πλαστογραφίες, απειλήστε με ό,τι μέσον θέλετε, αλλά καταλάβετε το, τελειώσατε, είμαστε έτοιμοι να πάρουμε πίσω την Ελλάδα, είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες».

Αφιερωμένο :

Σπουδαίο παραμύθι ...

Καλά δεν ξέρει ότι θα βγούν τα πρακτικά και θα γίνει ΡΕΖΙΛΙ ;;;



Παρατηρήστε εκεί που λέει "Η απάντηση του κ. Σαμαρά ήταν ουσιαστικά ότι θέλει εκλογές γιατί θέλει να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδος" ...
Θα το συγκρίνουμε με τα πρακτικά που ίσως τον εκθέσουν ΞΑΝΑ...

Mε ένα αιχμηρό σχόλιο απάντησαν από τη Νέα Δημοκρατία σε όσα είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ότι ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε στη σύσκεψη πως θέλει να πάμε σε εκλογές για να γίνει πρωθυπουργός.
«Είναι ψέμα, θα φανεί και από τα πρακτικά και θα γελάσει ο κάθε... καμμένος»...

Ρόμπα ξεκούμπωτη τον έκανε η Προεδρία της Δημοκρατίας !!!

Σε ανακοίνωση που έβγαλε ξεκαθαρίζει ότι το κείμενο με τις εναλλακτικές "λύσεις" που  είδε το φώς της δημοσιότητας , του το έδωσε ο ΙΔΙΟΣ ο Π. Καμμένος !!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση


Στις 13.5.2012 στην κατ' ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο κ. Καμμένος έδωσε στον κ. Παπούλια ένα κείμενο με τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων το οποίο περιείχε διάφορα σενάρια για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Με παράκληση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το κείμενο αυτό κοινοποιήθηκε στους υπόλοιπους αρχηγούς κομμάτων.


Γιαυτό τα μπέρδευε και "διέψευδε" αφήνοντας υποννούμενα ότι μπορεί να έγινε από κάποιον "Συνεργάτη" αλλά ... δεν ξέρει κιόλα ...

Αστειότητες ...
Πώς μπορεί να λέει «Αυτό το έγγραφο δεν είναι δικό μου δεν έχει κατατεθεί ποτέ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, δεν έχει σφραγίδα, ούτε αριθμό πρωτοκόλλου και δεν το έδωσα εγώ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Τα πήρε λοιπόν ο πρόεδρος και τον έδωσε ΞΕΡΑ.

Και ΚΑΛΑ το έκανε...

Την ευθύνη για την πιθανή καταστροφή της χώρας ...

Θα την έχουν ακέραια τα γενόσημα κόμματα...

Που για να ικανοποιήσουν τον διαχρονικό λαϊκισμό των Ελλήνων δεν διστάζουν να παίξουν την χώρα σε μια ζαριά...

Ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη θα έχουν οι Έλληνες πολίτες που στις επόμενες εκλογές θα πάνε να ψηφίσουν τους ακραίους λαϊκιστές της Δραχμής...

Ο ψευτοτσαμπουκάς , που καλλιεργούν εδώ και χρόνια , η άρνηση της αλλαγής νοοτροπίας , η επιλογή του μικροκομματικού συμφέροντος σαν προτεραιότητα , οδηγούν  την χώρα σε ένα νέο 22...

Η Ιστορία καταγράφει την εθνική μειοδοσία ...

Αντί να σφυρίζουν αδιάφορα οι "Αντιμνημονιακοί" , ας σχολιάσουν αυτή την εικόνα...

Μείωση 6,2% εμφάνισε το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) σε σταθερές τιμές 2005, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012, σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2011, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Η απώλεια του ελληνικού ΑΕΠ από το ξέσπασμα της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης το 2008 μέχρι και το τέλος του τρέχοντος έτους θα είναι τουλάχιστον 18,4%...

Να το στρογγυλέψουμε ...
Το ΑΕΠ ας πούμε ότι υποχώρησε περίπου 20%...
Και έχουμε αυτά τα δεδομένα...
Ας πουν τώρα οι "Μάγκες" της ΔΡΑΧΜΗΣ (η της δεκάρας) , τί θα γίνει στην χώρα (κοινωνικά και οικονομικά) ΑΝ ό μη γένοιτο γυρίσουμε στην ΔΡΑΧΜΗ και υποτιμηθεί 50% (ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ...) η δραχμή και το ΑΕΠ...

Γιάννης Μιχελάκης : Τα αδικήματα δεν παραγράφονται

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν στην παραγραφή ενδεχόμενων ευθυνών για το Μνημόνιο, εφόσον συγκληθεί και διαλυθεί αμέσως μετά η Βουλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ως προς την εφαρμογή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, το άρθρο 86, παρ. 3 του Συντάγματος ορίζει ότι η Βουλή μπορεί να ασκήσει τη σχετική αρμοδιότητά της “μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της Βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος”.
Είναι φανερό ότι, κατά τη διάταξη αυτή, ουδέποτε είναι δυνατό να θεωρηθεί πως έχει παρέλθει η ως άνω αποσβεστική προθεσμία, χωρίς να έχει υπάρξει Βουλή, η οποία να έχει διαρκέσει τουλάχιστον για χρονικό διάστημα δύο τακτικών συνόδων. Εάν, δηλαδή, ο βίος της Βουλής, που προκύπτει μετά τις εκλογές, είναι μικρότερος των δυο τακτικών συνόδων, δεν τίθεται θέμα έναρξης της αποσβεστικής προθεσμίας.
Αυτό, ακριβώς, είναι και το πνεύμα του αναθεωρητικού νομοθέτη που, το 2001, τροποποίησε τη σχετική συνταγματική διάταξη.

ΟΛΑ τα πρακτικά της Προεδρίας της Δημοκρατίας ...

Κάντε κλικ στην εικόνα για να κατεβάσετε σε PDF όλες τις συνομιλίες των Πολιτικών Αρχηγών την 13-05-12...

Ξεχάστηκε ο Παπανδρέου λόγω αρχομανίας ...

Φαντάζομαι ότι ο μόνος που τρίβει τα χέρια του αυτόν τον καιρό είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. 

Ελέω διαφόρων αδιάλλακτων αρχομανών, που καταφθάνουν στο προεδρικό μέγαρο μοιράζοντας χαμόγελα αυταρέσκειας και αλαζονείας και επιδεικνύοντας πρωτοφανή άγνοια κινδύνου, όχι για την Ελλάδα, αλλά και για το ίδιο τους τον σαρκίο – αφού είναι βέβαιο ότι μετά την καταστροφή όχι μόνο δεν θα είναι σε θέση να γιορτάσουν τη νίκη τους, αλλά θα οδηγηθούν στο Γουδί – ο Παπανδρέου έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. 

Μπροστά στους νέους αρχομανείς, ωχριά πλέον και ο Παπανδρέου που εκβίασε με εκλογές το 2009 και μετά περιφερόταν λέγοντας πως του… έλαχε να σώσει τη χώρα. 

Χάρη σ’ αυτούς τους νέους φωστήρες, που υποστηρίζουν πως είναι δυνατόν και τη δανειακή σύμβαση να καταγγείλουμε (προφανώς μην αναγνωρίζοντας και το τελευταίο δάνειο) και να παραμείνουμε στο ευρώ (ενώ η νέα δανειακή σύμβαση προέρχεται ακριβώς από έναν μηχανισμό στήριξης του ευρώ), τον ξεχάσαμε τον Παπανδρέου, που μας οδήγησε στο Μνημόνιο. 

Το Σύνταγμα δεν είναι A la carte...

Θα γίνει σήμερα νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, με βάση την πρόταση που κατέθεσε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων , η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14.00 με τη συμμετοχή των κ.κ. Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλου και Καμμένου.

Δεν θα παραστεί η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα (επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να παραστεί) και αρχηγός της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολιάκος επειδή ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ !!!

Ποιος και ΓΙΑΤΙ δεν σέβεται το σύνταγμα της χώρας ;;;
Γιατί η κ. Παπαρήγα σνομπάρει την σύσκεψη των αρχηγών ;;;
Γιατί δεν καλείται ο αρχηγός ενός κόμματος που εκπροσωπεί σχεδόν 500.000 Έλληνες πολίτες;;;
Υπάρχει κάποιος όρος στο σύνταγμα που επιτρέπει στον Πρόεδρο να επιλέγει κατά το δοκούν ποια κόμματα καλεί σε σύσκεψη και ποια παραλείπει ;;;

Το Σύνταγμα ΔΕΝ είναι A la Carte.
Όταν δεν το σέβεσαι σε κάποιο άρθρο σημαίνει ότι δεν το σέβεσαι καθόλου.
Ευθύνη για αυτό έχουν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί αρχηγοί που αποδέχονται να μήν τηρείται από τον Π.τ.Δ.

"Διαψεύσεις" Ζώη ... (βίντεο)

Στο πρώτο βίντεο αρνείται την ύπαρξη των χαρτιών...

Και στο επόμενο προσπαθεί να πείσει ότι είναι κατασκευασμένα στην ΝΔ !!!

Τόσο μένος...
Τόσος φανατισμός...

Οι ... διαψεύσεις ... ΑΕ ... :)

Ορφανό "Non Paper" ... ΑΕ

Ιδού το Non Paper των ΑΕ Καμμένου , όπως το δημοσίευσε το enikos.gr και το οποίο προσπάθησε να διαψεύσει με παρέμβαση του στην ΝΕΤ .

e-Επιλογές της 14/05/2012

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)