Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Αθώοι αυτοί που βιαιοπράγησαν κατά των ξένων !!!

Απίστευτο !!! 
Η Ελληνική δικαιοσύνη έκρινε ΑΘΩΟΥΣ αυτούς που βιαιοπράγησαν κατά των ξένων σε δημόσιο χώρο και παρουσία της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ !!!

Και για να μήν ανησυχήσει ο κ. Δένδιας , ο κ Ρουπακιώτης και οι υπόλοιποι πολιτικοί εντός και εκτός της χώρας μας ,  ξεκαθαρίζω εξ αρχής ότι ευτυχώς αυτοί που ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ δεν ήταν μέλη - οπαδοί  της Ακραίας Χρυσής Αυγής αλλά του "κεντρώου" κόμματος της; ΑΝΤΑΡΣΥΑ*...

ΑΝ ( Εντελώς υποθετικά το λέω ...) τρείς της Χ.Α συλλαμβανόταν Επ΄Αυτοφόρω και με πειστήρια κάμποσα  Video από διάφορες γωνίες που τους δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ να βιαιοπραγούν κατά ξένων και το δικαστήριο τους αθώωνε (είπαμε ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ είναι ...) τί θα συνέβαινε σήμερα στην Αθήνα , την Θεσσαλονίκη και όλες τις πόλεις της χώρας από τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας των "ευαίσθητων" κατά της βίας;;;
Υπάρχει προφανώς ΚΑΛΗ και ΚΑΚΗ βία σύμφωνα με την Ελληνική πραγματικότητα και θα το βρούν μπροστά τους ΟΛΟΙ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Αυτή είναι η είδηση:

Δεν το χωρά η λογική αυτό το συμπέρασμα του ΑΕ Πάνου Καμμένου !!!


«Η συμμορία των πολυεθνικών μας επιβάλλει τα ανώνυμα γενόσημα»
Στο παραπάνω πέρα ,πάνω΄, έξω κλπ κλπ  από όποια πολιτική (η/και) οικονομική λογική , κατέληξε ο προεδρεύων των ΑΕ κ. Π. Καμμένος !!!
Σύμφωνα με άρθρο από ειδησεογραφικό site/blog ,  αντικείμενο της συζήτησης ήταν η διάταξη που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή, η οποία προβλέπει την υποχρεωτική συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Καμμένος δήλωσε τα εξής:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαμε συνάντηση με τους έλληνες φαρμακοβιομήχανους. Θέλω να ενημερώσω τον ελληνικό λαό, ότι εδώ πλέον, έχουμε εισβολή της συμμορίας των πολυεθνικών εταιριών γενοσήμων οι οποίες χρησιμοποιώντας την τρόικα και συγκεκριμένα, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον κ. Καρρόνε, αλλά και τον υφυπουργό Υγείας της Γερμανίας τον κ. Μπαρ, προσπαθούν να κλείσουν τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες.

Να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν... Μάλλον του αυτού ήθους είναι...

Ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος πήρε μέρος σε υποεπιτροπή υδατικών πόρων του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Όπως ακούσαμε, για την συγκεκριμένη επιτροπή, οι βουλευτές πληρώνονται μόνο τη μία συνεδρίαση τον μήνα, ανεξάρτητα από τον αριθμό που θα προκύψουν.

Η αντιπολίτευση καταγγέλλει τον δήμαρχο Πειραιά για σκάνδαλο...

Το δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο καταγγέλλουν δύο συνδυασμοί της αντιπολίτευσης στο δήμο, για το γεγονός ότι παρά το χρέος των 130 εκατ.ευρώ, προχωρά στην αγορά και συντήρηση 21 απορριματοφόρων, με leasing, έναντι του ποσού των 7.968.555 ευρώ.

Όπως κατήγγειλαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο σύμβουλος του συνδυασμού «Συμμαχία στον Πειραιά», Γιάννης Καρδαράς, καθώς και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιώς Πολιτών Καθαρή Συμμαχία», Γιάννη Μίχας, ενώ ο δήμος είναι ήδη χρεωμένος με 130.000.000 ευρώ, οι μισθοί των υπαλλήλων δεν «βγαίνουν» και κινδυνεύουν προνοιακές δομές αλληλεγγύης, ο κ. Μιχαλολιάκος χρεώνει τον δήμο με 8.000.000 ευρώ ή 1.593.000 ευρώ ετησίως για 5 χρόνια.
Πηγή Enikos

Αντώνης Σαμαράς "Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει..."

Όχι κύριε Αλαβάνο, δεν θα πάρουμε...

"Τα νέα μέτρα που περάσανε αρκούν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε τέλμα”, είπε προχτές σε εκπομπή του ΣΚΑΙ ο κύριος Αλαβάνος. Εκτιμώ ότι ο κύριος Αλαβάνος έχει μπλέξει το πρόβλημα του χρέους (που είναι άλλη κουβέντα) με την δημοσιονομική προσαρμογή που πρέπει να γίνει και είναι ανεξάρτητη από τον παράγοντα χρέος.

Λέει ότι έχουμε ένα νόμισμα που δεν έχει σχέση με τις ανάγκες της Ελλάδος, αγνοώντας ότι το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι το νόμισμα, αλλά το μπάχαλο που αυτός και πολλοί άλλοι σαν αυτόν άφησαν πίσω.

Ο κύριος Αλαβάνος επίσης δεν μπορεί να καταλάβει ότι το τωρινό πολιτικό σύστημα, δεν μπορεί να διαχειριστεί την δραχμή. Δραχμή σημαίνει στρατιωτικό καθεστώς. Σημαίνει ότι κάθε μορφή ελεύθερης διακίνησης κεφαλαίου θα σταματήσει και σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να αγοράσεις ούτε ένα βιβλίο από την AMAZON.

Άνοιγμα στα Σκόπια από τον θηλυκό Ταλεϋράνδο της Κύπρου...

Δεν γνωρίζω αν η σημερινή κυπριακή κυβέρνηση πίστεψε πως με την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ η Κύπρος μεταβλήθηκε σε ένα είδος… υπερδύναμης, αλλά νομίζω ότι ήλθε η ώρα να ακούσουν από την Αθήνα το «ως εδώ και μη παρέκει». 

Η υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ερατώ Μαρκουλλή, που την Δευτέρα επισκέφθηκε τα Σκόπια στο πλαίσιο των επαφών της προεδρίας για την διεύρυνση της ΕΕ, προέβη σε μια φοβερή αποκάλυψη, η οποία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. 

Μιλώντας στο εβδομαδιαίο πολιτικό περιοδικό των Σκοπίων «Γκράγκιανσκι», αναφέρθηκε μεν στην αρχή των σχέσεων καλής γειτονίας ως κομβικό σημείο για την ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ, είπε διάφορα περί ενημέρωσής της για την «προσέγγιση της ΠΓΔΜ στη διαπραγματευτική διαδικασία για το θέμα του ονόματος που διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ» και – προφανώς απευθυνόμενη στο σκοπιανό ακροατήριο και αδιαφορώντας για το ελληνικό – μας ενημέρωσε για κάτι το απίστευτο: 

Αναφερόμενη για την πορεία των συνομιλιών μεταξύ Λευκωσίας και Σκοπίων για τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών αποκάλυψε ότι πρόσφατα έκανε και… πρόταση στους Σκοπιανούς. 

Μια πρόταση που ουδεμία σχέση έχει με τις ελληνικές θέσεις για μία κοινά αποδεκτή ονομασία. 

Δήλωσε επί λέξει η κ. Μαρκουλλή: 

Υποβάθμιση της Αργεντινής από «Β» σε «CC» !!! Και οι Αρλουμπολόγοι της Ελλάδας κύριε γιατί δεν μιλάνε ;;;


Οι "τοκογλύφοι , τραπεζίτες των CDS που πίνουν το αίμα των λαών και τα τσιράκια τους" εκδικούνται τους "Υπερήφανους , ανεξάρτητους , επαναστάτες λαούς όπως της Αργεντινής"...
Έτσι ο  οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε (ξανά μετά από συνεχείς αναβαθμίσεις...) την πιστοληπτική ικανότητα της Αργεντινής, κατά πέντε βαθμίδες, από «Β» σε «CC» με αρνητικές προοπτικές, αναφέροντας ότι είναι «πιθανή» μια νέα χρεοκοπία για τη χώρα.
Αφορμή για την επικείμενη ΝΕΑ χρεοκοπία είναι η απόφαση που πήρε την περασμένη εβδομάδα, δικαστήριο της Νέας Υόρκης το οποίο έκρινε ότι η Αργεντινή θα πρέπει να καταβάλει 1,3 δισ. δολάρια σε hedge funds και άλλες επενδυτικές εταιρείες, οι οποίες μετά τη χρεοκοπία του 2001 είχαν αρνηθεί να δεχθούν κούρεμα των ομολόγων. (Τι λένε για αυτά οι ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΟΙ της Μονομερούς ενέργειας;;;)

Αν χάσει το "παιχνίδι"η Κυβέρνηση αυτή , από την φορολογία θα είναι...

Διαβάστε το άρθρο της Εστίας...
Είναι για μία ακόμα φορά στο κέντρο του Ελληνικού προβλήματος και δεν χαρίζεται...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ η «Αχίλλειος πτέρνα» (και) της κυβέρνησης Σαμαρά είναι οι φορομπήχτες που έχει εμπιστευθεί την φορολογική νομοθεσία...

Δεκάδες άρθρα στο blog αυτό για τα ΠΑΡΑΛΟΓΑ της φορολογίας νε πιο πρόσφατο ΑΥΤΟ

Δεν κρύβεται η πίκρα τους...

Και σήμερα καταβάλλεται προσπάθεια από το γνωστό λόμπι , να μειωθεί η σημασία της χθεσινής απόφασης του Eurogroup...
Τα παπαγλαράκια της δημοσιογραφίας συνεχίζουν την πρακτική που εφαρμόζουν στα διαπλεκόμενα blogs τους και μεταφέρουν την πίκρα τους και στα πρωτοσέλιδα...

Οι... "οικονομολόγοι" - δημοσιογράφοι της φυλλάδας αυτής , αφού συμβουλεύτηκαν συγκεκριμένους  "οικονομολόγους" - ηθοποιούς , "οικονομολόγους" - τραγουδιστές , "οικονομολόγους" - συνδικαλιστές και λοιπούς ξερόλες αποφάσισαν ότι ο στόχος είναι ΑΝΕΦΙΚΤΟΣ...
Προφανώς αυτοί θα τα έκαναν ΟΛΑ καλύτερα και θα στεκόταν σούζα οι δανειστές μπροστά τους...
Τέλος πάντων...
Για την ώρα μας έσωσε η κυβέρνηση Σαμαρά και μένει να διαπιστώσουμε για πόσο καιρό μας έσωσε...
Γιατί αν μας έσωσε όπως μας έσωζε ο Γ.Α.Π πρίν λίγο διάστημα , αναγκαστικά θα υποστούμε "σωτηρία" και από άλλες δυνάμεις ... πιο "αντιμνημονιακες"...

Τι είναι Βία...


"Αρμόδιοι"- ΑΝΙΚΑΝΟΙ -ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΕΣ !!! Από 1ης Ιανουαρίου θα μπορεί να παινεύεται ότι έπιασε ένα εκατομμύριο Ελληνοαμερικανούς «φοροφυγάδες»!!!

Από την 1η Ιανουαρίου 2013, όσοι Ελληνοαμερικανοί διαθέτετε κάποιο είδος περιουσιακό στοιχείο στην Ελλάδα, ή και απλώς ΑΦΜ (Αριθμό Φορολογικού Μητρώου) ετοιμαστείτε να χαρακτηριστείτε από τη γενέτειρα «ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ». Να καλά το ακούσατε. Διότι τα ξεφτέρια της πολιτικής που χρεοκόπησαν την Ελλάδα και τους Ελληνες, αφού δεν μπορούν...
να πιάσουν τους ντόπιους φοροφυγάδες (επιχειρηματίες, λαθρέμπορους, πολιτικούς, ελεύθερους επαγγελματίες, καταστηματάρχες, ακόμη κι απλούς πολίτες μεροκαματιάρηδες), βρήκαν τη λύση στον Απόδημο Ελληνισμό. Ετσι, με εγκύκλιο που εξέδωσε την 31η Μάιου 2012, ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών Γ. Ζανιάς

e-Επιλογές της 27/11/2012



Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)