Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στο ψιλό παίρνουν τον Χατζηνικολάου ακόμα και τα παραπολιτικά Blogs ...

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να χοντρύνει κανείς τις κουβέντες που λέει για να εξευτελίσει κάποιον...

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση αρκεί η έκφραση "λίγα μόλις λεπτά μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου της Αθήνας"...

Ένα μόνο  λάθος στο σκεπτικό του κάνει ο συγγραφέας της ανάρτησης...

Θεωρεί ότι ο πρώην ΟΝΝΕΔιτης δημοσιογράφος έχει τέτοιες τάσεις και σήμερα ...

Ο Ν. Χ''νικολάου όμως είναι τόσο Νεοδημοκράτης πλέον  όσο Σοσιαλιστής είναι (η μπορεί να θεωρείται)  ο Γ.Α.Π ...
Πηγή: Parapolitiki

Κούρεμα Ταμείων; Ναι, αλλά στα σεμινάρια περνάμε ωραία ...

Η περιπέτεια στην οποία έχει μπει η χώρα – με τα κουρέματα, τις διαπραγματεύσεις με κάθε καρυδιάς καρύδι από όπου η χώρα έχει δανειστεί μοιράζοντας δεξιά-αριστερά ομόλογα και τις δήθεν απειλές εκ μέρους του υπουργού των Οικονομικών ότι δεν θα υπάρξει άλλη προσφορά, διότι «αυτή ήταν η καλύτερη» - ξεκίνησε πριν από έναν ακριβώς χρόνο, στις 11 Μαρτίου του 2011.

Τότε ήταν που το φοβερό και τρομερό δίδυμο Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου, αφού είχαν φροντίσει επί ενάμιση χρόνο να δυσφημήσουν τη χώρα (μας και όχι… τους) στα πέρατα της οικουμένης, αποδέχθηκαν χωρίς να κάνουν κιχ να την μετατρέψουν και σε πειραματόζωο.

Έτσι η Ελλάδα έγινε η πρώτη χώρα επί του πλανήτου (χωρίς, βέβαια, να είναι η πρώτη ούτε και η τελευταία με χρέη και ελλείμματα) όπου αποφασίστηκε να μπει στο εργαστήριο και να εφαρμοστεί στο πετσί της για πρώτη φορά στην Ιστορία η διαδικασία της συμμετοχής ιδιωτών στην ελάφρυνση του χρέους.

Φθάσαμε έτσι, έναν χρόνο μετά τις (επίσης «ιστορικές») αποφάσεις της 11ης Μαρτίου να αγωνιούμε μήπως οι Ιάπωνες, οι Ισπανοί, αλλά και Έλληνες όπως προέκυψε, δεν δεχθούν να δουν τα χρήματά τους να περικόπτονται.

Και σα να μην έφθαναν οι αποφάσεις που έλαβε επί του θέματος, πρώτα το διευθυντήριο του Eurogroup και μετά η «ανωτάτη αρχή» του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις 21 Ιουλίου, ήλθαν και αυτές της 26ης Οκτωβρίου, που επέβαλαν ένα δραματικό «κούρεμα» για να μας αποτελειώσουν.

Για όλα αυτά έχουν δηλώσει ευτυχείς (και μετά χειροκροτημάτων) οι κύριοι Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος.

Τώρα πληροφορούμεθα και επισήμως αυτό που όλοι γνωρίζαμε και οι ανωτέρω κύριοι απέκλειαν με διάφορες πομπώδεις δηλώσεις τους.

Έτσι, τα ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου που έχουν στην κατοχή τους τα ασφαλιστικά Ταμεία θα απομειωθούν κατά 53%!

Όσο δηλαδή προβλέπεται να είναι το κούρεμα από τη συμφωνία του ελληνικού κράτους με τους ιδιώτες ομολογιούχους. 

Τη Δευτέρα, με το θέμα ασχολήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη, όπως μας είπαν, διάφοροι εμπλεκόμενοι που συσκέφθηκαν (λέμε τώρα) υπό τον κ. Βενιζέλο. 

Δηλαδή, ο υπουργός Εργασίας κ. Κουτρουμάνης και οι διοικητές των ασφαλιστικών Ταμείων. 

Πληροφορηθήκαμε έτσι πως τα αξίας 21 δις ευρώ ομόλογα που έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους τα ασφαλιστικά Ταμεία, αφού τα αγγίξει το μαγικό ραβδί του PSI, που κραδαίνουν οι φωστήρες στα χέρια τους, θα πέσουν στα 11 δις ευρώ.

Θαύμα! Θαύμα!

Σαν σήμερα πριν 8 χρόνια ο Κώστας Καραμανλής,...

...στις 7 Μαρτίου του 2004, αναλαμβάνει την πρωθυπουργία της χώρας
Σήμερα στα γαλάζια στέκια, ουκ ολίγοι βουλευτές της ΝΔ (πολιτευτές αλλά και οι διαγραμμένοι βουλευτές) έλεγαν πως σήμερα είναι... μεγάλη μέρα.  
Βλέπεται, συμπληρώνονται ακριβώς 8 χρόνια από την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Κώστα Καραμανλή στις 7 Μαρτίου του 2004. 
Φυσικά, είναι περιττό να αναφερθεί πως...

Εντελώς Τυχαία άλλαξε υπουργείο ο Μ. Χρυσοχοϊδης ...

Μην νομιστεί ότι υπήρξαν τίποτα πιέσεις για την απομάκρυνσή του από το Υπ.Ανάπτυξης όπου τα βρήκε μπαστούνια με τον υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ.

Ούτε να πιστέψει κάποιος ότι η συνέντευξή του Φ. Ρέσλερ στην εφημερίδα «Passauer Neue Presse» όπου τα "χώνει πάλι" στην Ελλάδα και αφήνει αιχμές για τον Έλληνα υπουργό έπαιξαν κάποιο ρόλο...

Μυστηριώδεις συγκυρίες έφταιξαν για το , εντελώς , τυχαίο γεγονός...

Εξάλλου ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης πάει στο Υπ.Προστασίας του Πολίτη όπου και...έγραψε Ιστορία...
Σχετ:

"Έρωτας" με την πρώτη ματιά ...

Πω πω πω κάτι αγριάδες η Ν.Δ !!!

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στις αντιφατικές δηλώσεις και ανακοινώσεις μεταξύ Υπουργείου Οικονομικών και ΔΕΗ που εντείνουν τη σύγχυση και την ταλαιπωρία του κόσμου, εξέδωσε την παρακάτω δήλωση:

«Οι κύριοι Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου, οφείλουν - έστω και τώρα - να συνεννοηθούν.
Να βάλουν τέλος στο αλαλούμ, που ταλαιπωρεί και προκαλεί τον κόσμο.
Να δώσουν, επιτέλους, λύση.
Αυτό το μπάχαλο δεν πάει άλλο».

Σημείωση Αντίλογου: Απίστευτης αυστηρότητας δήλωση...
Θα ... τρέμουν τώρα οι καημένοι !!!
Όταν μάλιστα η δήλωση αφορά τον ένα υπουργό που η Ν.Δ έχει δεσμευτεί στον Ελληνικό λαό για ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ στην επόμενη βουλή εις βάρος του , είναι ξεκάθαρο ότι έχει στοχοποιήσει τον εν λόγω υπουργό που μας ΣΩΖΕΙ από όποια θέση και αν βρίσκεται ...


Φοβάμαι ότι έτσι , με τόσο κακό κλίμα , που δημιουργεί η Ν.Δ θα υπάρξει πρόβλημα μετά τις εκλογές στον σχηματισμό κυβέρνησης "σωτηρίας" ( όπως την ονειρεύονται κάποιοι...).

Οι ακραίες εκφράσεις εναντίον των Γερμανών έχουν επιδεινώσει το κλίμα ...

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Ανδρέας Ανδρεάδης, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης ITB στο Βερολίνο δήλωσε ότι "Οι ακραίες εκφράσεις εναντίον των ευρωπαίων και κυρίως των Γερμανών έχουν επιδεινώσει σοβαρά το κλίμα στις σχέσεις των δύο λαών και επηρεάζουν ιδιαίτερα αρνητικά τη ροή των κρατήσεων για τη φετινή τουριστική περίοδο"...

Εκτός από τις κρατήσεις, σύμφωνα με τον κ. Ανδρεάδη, αντίστοιχες δυσκολίες δημιουργούνται τόσο στις προσπάθειές για την αύξηση των εξαγωγών, όσο και για την προσέλκυση επενδύσεων.

Ο  κ. Ανδρεάδης καλεί την ελληνική Πολιτεία να θέσει ως άμεση προτεραιότητα την αναστροφή του αρνητικού κλίματος και την βελτίωση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Μπράβο στην ΕΣΤΙΑ...


Δεν χρειάζεται ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο.
Μόνο ΤΥΦΛΟΙ δεν βλέπουν αυτά που αναλύει...

Ορισμένοι πολιτικοί έχουν προνομιακή αντιμετώπιση...

Δεν είναι στοιχειοθετημένα αυτά που θα περιγράψω.
Δεν έχω ούτε την δυνατότητα ,  ούτε την αρμοδιότητα (ΕΣΡ ακούς...) , ούτε κάποιο συμφέρον για να ψάξω λεπτομερώς...

Είναι όμως η αίσθηση που έχω αποκομίσει παρακολουθώντας τηλεόραση , ακούγοντας ραδιόφωνο και διαβάζοντας φυλλάδες...

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από λίγο πιο πίσω...
Τότε που το ΛΑ.Ο.Σ βρισκόταν με το ένα πόδι στην βουλή και έπιανε δεν έπιανε το όριο ...
Τότε που κάποιοι θεωρούσαν ΑΚΡΑΙΟ και ΦΑΣΙΣΤΑ τον πρόεδρο του κόμματος , τότε που τον χαρακτήριζαν Έλληνα "ΛΕΠΕΝ" και απέφευγαν να συνομιλούν ζωντανά μαζί του ...
Τότε που οι δηλώσεις του έπαιζαν ΜΟΝΟ κονσέρβα...
Κάποια στιγμή αυτό άλλαξε...
Ξαφνικά σε όποιο κανάλι και αν γύρναγες θα έβρισκες κάποια αναφορά για τον ίδιο και το κόμμα του , όποιο ραδιόφωνο και αν άκουγες θα έβρισκες τον πρόεδρο ή κάποιον από τα "αστέρια" του (ναι... αυτούς που σήμερα υποτιμά και βρίζει...) να αναλύει την καθημερινότητα !!!
Έτσι το ΛΑ.Ο.Σ μπήκε στην καθημερινότητα του Έλληνα , οι πρώην δυσφορούντες και κατόπιν χαριεντιζόμενοι μαζί του τηλεαστέρες, έγιναν καθημερινοί συνομιλητές του προέδρου , οι εφημερίδες και τα δημοσιογραφικά Sites & Blogs δημοσίευαν ανελλιπώς τις ατάκες και τις εξυπνάδες/ρίμες του ...
Όλα αυτά μέχρι πρότινος...

Φυσικά και υπάρχει φασισμός στην χώρα...

Όπως υπάρχει και πατριδοκαπηλία  , επαγγελματική αποκατάσταση τραγουδώντας για την ... ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ κλπ κλπ...

Το αστείο είναι η καθυστερημένη ανακάλυψη των φαινομένων αυτών από όλους τους εμπλεκόμενους...

Το παράξενο (για ... Δημοκράτη άνθρωπο...) είναι που συγκρίνει την παρούσα κατάσταση με την εποχή της ΧΟΥΝΤΑΣ εξισώνοντας την κυβέρνηση με το καθεστώς !!!

Και όμως... κάποιοι θα ψηφίσουν αυτούς τους ανθρώπους !!!

Από το Blog του Harry Klynn: ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ...

Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ: «Κύριε Οικονομέα ακούστε με λιγάκι σας παρακαλώ. Οτιδήποτε θα χάσουν οι Τράπεζες αυτή τη στιγμή από τη συμμετοχή τους στην ανταλλαγή των ομολόγων, θα πρέπει από την άλλη πλευρά ο Έλληνας φορολογούμενος να το καταβάλλει προκειμένου να προχωρήσουμε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των Τραπεζών»


Ακούσατε αδέρφια, ακούσατε Έλληνες; Άκουσες μισθωτέ που σου πετσοκόψανε το μισθό; Άκουσες συνταξιούχε που προσπαθείς να τα φέρεις βόλτα με 400 ευρώ το μήνα;

e-Επιλογές της 06/03/2012

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)