Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Σαμαράς :Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε νέο πετσόκομμα συντάξεων...

Ολόκληρη η Εισήγηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας
κ. Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος



Πρόθεσή μας είναι να διευκολύνουμε την οριστική αποκατάσταση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.
Αυτό το επιβάλλει το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό.
Κι αυτό πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό…
Για να το επιτύχουμε, πρέπει να ολοκληρωθεί το «κούρεμα» και να ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση.
Με τη νέα δανειακή σύμβαση δεν πρόκειται να λύσουμε όλα τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας. Ούτε και να διορθώσουμε όλα τα λάθη που έγιναν, παλαιότερα και πρόσφατα: Θα ξεκαθαρίσουμε και θα συμφωνήσουμε στους στόχους που πρέπει να επιτύχουμε την επόμενη τριετία: για να εκμηδενίσουμε το έλλειμμα και να ελέγξουμε το χρέος, να αποκαταστήσουμε την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.
Σε αυτούς τους στόχους έχουμε ήδη συμφωνήσει – σε γενικές γραμμές, αλλά και σε λεπτομέρειες ακόμα.
Από την άλλη πλευρά, πολλά από αυτά που δοκιμάστηκαν την τελευταία διετία, δεν απέδωσαν ή απέδωσαν τα αντίθετα αποτελέσματα. Με αποτέλεσμα, παρά τα μέτρα, και τα πρόσθετα μέτρα και τα επί πλέον μέτρα, το έλλειμμα του 2011 να φαίνεται ότι αυξήθηκε αντί να μειωθεί!
Είναι φανερό ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα αλλάξουμε.
Αλλά αυτό θα το διαπραγματευθεί η επόμενη κυβέρνηση. Και σε ό,τι μας αφορά, έχουμε ήδη ενημερώσει τους πάντες πως ό,τι δεν λειτούργησε θα πρέπει να τροποποιηθεί.
Για την ώρα, όμως, πρέπει να ολοκληρώσουμε σύντομα τη συμφωνία για την αποκατάσταση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους. Χωρίς αυτήν, η Ελλάδα δεν μπορεί ούτε να κυβερνηθεί ούτε να σταθεί.
Ζητήματα που δεν εμπλέκονται άμεσα με τους στόχους δημοσιονομικής προσαρμογής, δεν θα τα λύσουμε τώρα. Μερικά δεν μπορούμε. Και τα λάθη του παρελθόντος δεν θα τα επαναλάβουμε.
Δεν πρέπει να μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις. Και ιδιαίτερα των χαμηλοσυνταξιούχων. Οι επικουρικές, για παράδειγμα, μειώθηκαν ήδη δύο φορές τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Τώρα μας ζητούν νέα μείωση! Χωρίς να γνωρίζουν καν πόσο θα τις επηρεάσει το κούρεμα των ομολόγων. Δεν είναι ένας μήνας που ψηφίσαμε τον Προϋπολογισμό. Και τώρα, πριν δούμε τι θα γίνει με το κούρεμα, ζητούν και τρίτη μείωση των επικουρικών. Κι αύριο ίσως και τέταρτη και πέμπτη…
Το πρόβλημα της βιωσιμότητας των ασφαλιστικών ταμείων - επικουρικών και κύριων – πρέπει να το δούμε συνολικά, κυρίως αφότου ολοκληρωθεί το κούρεμα που επηρεάζει άμεσα τα έσοδά τους.
Εμείς έχουμε, άλλωστε, δεσμευτεί να αποκαταστήσουμε ειδικά τις χαμηλές συντάξεις. Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε νέο πετσόκομμα συντάξεων.

Δείτε πόσο τρομακτικά πολλά γνωρίζει το Facebook για τις ζωές μας!

Γνωρίζετε ότι η Facebook κρατά αρχείο όλης -μα όλης- της δραστηριότητάς μας στο κοινωνικό δίκτυο ανεξάρτητα με το πόσος καιρός έχει περάσει ή του τι έχουμε διαγράψει; Τρανό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του 24χρονου Αυστριακού Max Schrems που έστειλε επίσημη αίτηση στη Facebook για να...του αποστείλουν όλα τα δεδομένα του. (Θυμίζουμε ότι όλοι εμείς που ζούμε στην Ευρώπη έχουμε αυτό το δικαίωμα). Αυτό που έλαβε ήταν ένα CD με 1.222 αρχεία PDF, που παρουσίαζαν λεπτομερώς την κάθε του κίνηση! Εν συντομία, όλες οι ενέργειες του Shrem ήταν καταγεγραμμένες, από τα πιο παλιά μηνύματα (που μάλιστα είχε διαγράψει), μέχρι τις σχέσεις, τα επαγγελματικά και όλες τις φωτογραφίες του.

Όπως είδαμε πρόσφατα, η Facebook έχει δεσμευτεί στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου να προχωρήσει σε σοβαρότατες αλλαγές στην πολιτική ασφαλείας της. Μέχρι τότε πρέπει απλά να συμβιβαστούμε στην ιδέα (ή να διαγράψουμε το λογαριασμό μας) ότι θα γνωρίζει κυριολεκτικά τα πάντα για εμάς και ενδεχομένως να τα μοιράζεται και με τρίτους…

Παρακολουθήστε το σύντομο πλην όμως συγκλονιστικό video που ακολουθεί:



What facebook knows about you από TechGearhttp://www.enimerwsi.com

ΣΚΑΝΔΑΛΟ AIRBUS: Το ΒΑΤΟΠΕΔΙ του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ

Μιλάμε ότι το σκάνδαλο του Βατοπεδίου μπροστά στο σκάνδαλο της πώλησης των 4 Αirbus σε θυγατρική του Λαυρεντιάδη με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, μοιάζει με παιδικό πάρτι γενεθλίων!
Όμως, το τεράστιο θέμα που προκύπτει με τα νέα στοιχεία για τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου, είναι η άρνησή του να θωρακίσει την πολεμική μας αεροπορία με ιπτάμενα τάνκερ που θα εφοδίαζαν στον αέρα τα πολεμικά μας αεροσκάφη, αυξάνοντας έτσι την δράση τους στο διπλάσιο! Οι Τούρκοι διαθέτουν τέτοια τάνκερ, το ίδιο και το Ισραήλ. 
Μοναδική ευκαιρία για την Πολεμική Μας αεροπορία θα ήταν άν έπαιρνε τα 4 airbus! Φαίνεται όμως ότι κάποιοι ήθελαν να πάνε τα αεροπλάνα σε ...φίλους.
Και εδώ δεν έχουμε απλά ένα ΣΚΑΝΔΑΛΟ, αλλά μια κίνηση που υποσκάπτει την ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....

Πως λέγεται αυτό νεοφιλελεύθερα αδέλφια του ΑΛΦΑ και του ΣΚΑΙ;


Πηγή : taxalia

Να πει την αλήθεια ο Πρωθυπουργός ...

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε τη στήριξη του Πρωθυπουργού. Γιατί; Για να κάνει τι ο Πρωθυπουργός; Προσπάθησε να κάνει κάτι και τον εμπόδισαν; Και δεν είναι μόνο η Προεδρική παραίνεση. Και άλλοι μας ζητούν, έτσι αορίστως, να στηρίξουμε τον κ. Παπαδήμο.

Ο κ. Παπαδήμος δέχτηκε να αναλάβει πρωθυπουργός σε μια κυβέρνηση της οποίας τα μέλη όρισαν τα κόμματα που τον στηρίζουν. Ο Ελληνικός λαός δέχτηκε αρχικώς με ανακούφιση την αντικατάσταση του κ. Παπανδρέου με τον κ. Παπαδήμο.

Ο κ. Παπαδήμος πρέπει να επιλέξει αν θα συνταχθεί με τα κόμματα που τον όρισαν ή αν από εδώ και πέρα θα δίνει λογαριασμό για τις επιλογές του στον Ελληνικό λαό. Στους δύο μήνες αφότου ανέλαβε τη πρωθυπουργία φαίνεται ότι συνδιαλέγεται μόνο με τα κόμματα. Ο Ελληνικός λαός είναι στο σκοτάδι. Αν συνεχίσει έτσι δεν θα είναι παράδοξο αν λιγοστεύουν εκείνοι που τον στηρίζουν. Θα είναι άλλη η κατάσταση αν αρχίσει να επικοινωνεί με τον λαό εξηγώντας με ειλικρίνεια ποια είναι η κατάσταση και τι πρέπει να γίνει.

Πάνε να κάνουν την χώρα FarWest...

Όλη Μέρα -όλη Νύχτα...gamoti :) -πλύση εγκεφάλου από όλες τις πηγές (κατ' ευφημισμό...) πληροφόρησης..

Απειλές αιωρούνται στον αέρα από παντού...
Παλιά έλεγαν σε όποιους μιλούσαν γενικά έλεγαν υποτιμητικά "η λάσπη στον ανεμιστήρα" ...

Σήμερα αυτό μπορεί να λεχθεί για τις απειλές προς τον Ελληνικό λαό...
ΘΑ χρεοκοπήσουμε ΑΝ ΔΕΝ :
Πάρουμε την ΠΡΩΤΗ δόση ... (Αλλά για να την πάρουμε πρέπει και σείς ΝΑ...)
Πάρουμε την Δεύτερη δόση ... 
Την τρίτη , την τέταρτη κ.ο.κ ...
Μία φορά δεν βρέθηκε κάποιος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ να μιλήσει στους Έλληνες για το ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ λέγοντας ΘΑ χρεοκοπήσουμε...
Και μήν τολμήσει κάποιος να πεί ότι ΔΕΝ θα πληρωνόταν ΜΙΣΘΟΙ και ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ γιατί θα κάνει ΜΠΑΜ ότι είναι ΨΕΥΤΗΣ...
Τα χρήματα που ΠΑΡΑΓΕΙ η Ελλάδα του Ευρώ είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ για να πληρωθούν οι ΜΙΣΘΟΙ , ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ που απαιτούνται για να συνεχιστεί η παραγωγή στην χώρα...
Σύμφωνοι το παραγόμενο ποσό ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ για να πληρώνονται στην ΩΡΑ τους οι ΛΗΞΕΙΣ των ΔΑΝΕΙΚΩΝ που έχει πάρει η Ελλάδα...

Ή πετυχαίνετε ή στα τσακίδια, τενεκέδες ξεγάνωτοι!...

Όταν θέλουμε να πούμε ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται κάποια αδυναμία μας για δικό τους συμφέρον, λέμε τη φράση:


 "Μάθανε που γαμιώμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι"!

Ο τελευταίος μεθεόρτιος εκβιασμός της Ακυβερνησίας του κ. Παπαδήμου, μου έφερε αυτή τη χαρακτηριστική φράση στο νου!


Ο κ. Πρωθυπουργός λένε τα μιντιακά παπαγαλάκια, θα αναλάβει πρωτοβουλίες, τις επόμενες 100 ημέρες, που θα προσδιορίσουν την τύχη της χώρας! Οι πρωτοβουλίες αυτές, βλέπε νέες σφαγές σε μισθούς συντάξεις, αν δε γίνουν δεκτές από την κοινωνία, τότε οδεύουμε προς τη δραχμή, άρα στην καταστροφή, την οποία, μάλιστα προσδιορίζουν, οι Έλληνες "Μάγια", περί τα μέσα Μαρτίου!
Σε όσους τα νέα αυτά θυμίζουν ωμό εκβιασμό της κοινωνίας, καλώς το θυμίζουν γιατί είναι πράγματι ωμός εκβιασμός!
Δεν είναι όμως ο πρώτος!

Δικαιούμαστε να λεγόμαστε Έλληνες ;;;

Δείτε αυτό το πρωτοσέλιδο του σημερινού Ελ. Τύπου...

Περιγράφει την σημερινή κατάσταση της χώρας χωρίς πολλά λόγια...

Ο άνθρωπος που κάποιοι επέλεξαν για πρωθυπουργό των Ελλήνων έχει λέει "Προθεσμία" ένδεκα ημερών για να σκοτώσει όσους μισθούς ή συντάξεις άφησε ζωντανούς ο Γ.Α.Π !!!


 Προφανώς τα 3.000.000 Ελλήνων στα όρια της φτώχειας δέν είναι ικανοποιητικός αριθμός...

Οι Έλληνες ακούν αδιάφοροι , χωρίς να αντιδρούν (!!!) το τί προγραμματίζουν κάποιοι για αυτούς ΠΡΙΝ από αυτούς...

Ακούν κάθε βράδυ στα δελτία ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑΣ (συγνώμη αλλά δεν τα λές δελτία ειδήσεων αφού ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...) το τί θα τους κάνουν οι "κακοί" τροικανοί , το τί ευθύνες έχει ο ΣΩΤΗΡΑΣ Πρωθυπουργός που διάλεξαν κάποιοι και που η κριτική προς το πρόσωπό του στεναχωρεί τον παππούλη μας ...

Και τα θεωρούν ΟΛΑ αυτά κάτι φυσιολογικό !!!
Είναι λοιπόν αυτός ο κόσμος άξιος να λέγεται ΕΛΛΗΝΑΣ ;;;

Νομίζω πως η συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι σημερινοί κάτοικοι της χώρας δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν...

Τόσο μεγάλη αναισθησία και στωικότητα δεν επέδειξαν ΠΟΤΕ στο παρελθόν κάτοικοι αυτής της χώρας .
Το ξέρουν όλοι όσοι διάβασαν έστω και λίγο την Ελληνική Ιστορία...

e-Επιλογές της 03/01/2012

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)