Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Απελπισμένοι οι νεοταξίτες αρλουμπολόγοι ...

Κάνοντας το βραδινό zapping σε blogs , Sites, MME  , κλπ κλπ είδα...

Τα ίδια και τα ίδια...

Είδα νεοταξίτικα blogs να διαστρέφουν ξανά την αλήθεια , είδα συνδικαλιστές να βγάζουν αφρούς , είδα αστείους χοντρούς πολιτικούς να κουνάνε τα παχουλά τους δαχτυλάκια τους απειλητικά προς την Ελληνική Δημοκρατία...

Κάποιοι "Αντιστασιακοί" του ... κιλου έχτισαν πόρτες νοσοκομείου (στο Δρομοκαΐτειο...) ίσως γιατί πρέπει να μείνουν ΜΟΝΙΜΩΣ μέσα εκεί...

Σωθήκαμε !!! Βενεζουέλα: Νέα θητεία για Τσάβες...Πρόεδρος της Βενεζουέλας εξελέγη για μια ακόμη φορά ο Ούγκο Τσάβες ο οποίος επεβλήθη του αντιπάλου του, Ενρίκε Καπρίλες, με ποσοστό που προσεγγίζει το 54%.

Η νέα θητεία του κ. Τσάβες είναι εξαετής και  λόγω και του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε έκανε λιγοστές εμφανίσεις γεγονός που τον ... δυσκόλεψε.

H Μέρκελ έρχεται, η Καφρίλα μένει!!!


Η γερμανική έκδοση των Financial Times χαρακτηρίζει ακατανόητο το γεγονός ότι η Άνγκελα Μέρκελ δεν επισκέφθηκε την Ελλάδα από τότε που ξέσπασε η κρίση στη χώρα, με αποτέλεσμα να πάρει τέτοιες διαστάσεις που να συνιστά απειλή για το σύνολο της ευρωζώνης.
«Επιτέλους διορθώνει το λάθος της και μεταβαίνει αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα. Όχι τόσο για να σχηματίσει δική της εικόνα για την κατάσταση της χώρας , όσο για να δείξει στους Έλληνες ότι βρίσκεται στο πλευρό τους. «Αυτός είναι ο λόγος που το συγκεκριμένο ταξίδι είναι το πιο δύσκολο της θητείας της», συμπεραίνει η οικονομική εφημερίδα.
Σύμφωνα με τους FTD η Γερμανίδα καγκελάριος πρέπει να δείξει πρώτον, ότι δεν είναι μία «άσπλαχνη δημοσιονομική δικτάτορας», όπως τη θεωρούν πολλοί Έλληνες και ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες που καταβάλλει η χώρα. Δεύτερον, πρέπει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη και να αποστασιοποιηθεί από τον αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ και τον κυβερνητικό εταίρο της, τους Χριστιανοκοινωνιστές (CSU). Τέλος, σημειώνει η FTD, η καγκελάριος πρέπει να δείξει στην Αθήνα ότι οι προσπάθειες της χώρας δεν γίνονται μάταια, παραχωρώντας στη χώρα περισσότερο χρόνο για την υλοποίηση των δεσμεύσεών της.
Η Μέρκελ μας έρχεται λοιπόν αλλά η καφρίλα μένει εδώ...
Γιατί ακόμα και οι πιο φανατικοί αντιμνημονιακοί θα έπρεπε να αντιλαμβάνονται ότι με τσιρίδες και καταστροφές στην πόλη σου ΔΕΝ αλλάζει πολιτική σκέψη ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ σου...

Η εξαφάνιση του Νίκου Άγκο ...


Ίσως να μην το γνωρίζετε αλλά εδώ και καιρό ο Νίκος Άγκο έχει γίνει άφαντος. Ο Νίκος Άγκο που έκανε μεγάλο αγώνα για να μείνει στην Ελλάδα, στην οποία παρανόμως είχε εισέλθει και τελευταία παρανόμως διέμενε, κατάφερε να παρακάμψει τον νόμο, έγινε “‘Έλληνας” και από τότε αγνοείται η τύχη του. Ας ξεδιαλύνουμε όμως το δακρύβρεχτο μυστήριο.

Ο Αλβανός Νίκο Άγκο «επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα το 1991 από ένα πέρασμα κοντά στην Ηγουμενίτσα. Συνελήφθη από έλληνες στρατιώτες και τον γύρισαν πίσω. Το 1992 τα κατάφερε» όπως γράφουν τα Νέα σε ένα ρεπορτάζ εμπνευσμένο από τις ταινίες του Ξανθόπουλου. Μετά από πολλές δουλειές ο κ. Άγκο θα γίνει δημοσιογράφος αλβανικών εφημερίδων και αργότερα της Αυγής.

Μέχρις εδώ η ιστορία του Νίκου Άγκο είναι μια συνήθης ιστορία λαθρομετανάστη. Σχετικά εύκολα εισβάλει στην Ελλάδα και εύκολα θα εκμεταλλευτεί την απίστευτη ανεκτικότητα των νόμων και του κράτους στην παρανομία. Ο Νίκος Άγκο θα εξελιχθεί γράφοντας για το πόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες  και θα γίνει και «μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου».

Η Μέρκελ φταίει ...

Οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές και σοσιαλδημοκράτες, μερικούς από τους οποίους ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε κατά την πρόσφατη περιοδεία του σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, έχουν επανειλημμένα καταγγείλει την καγκελάριο Μέρκελ επειδή απέφευγε να επισκεφθεί τη χώρα μας. 

Έχουν μάλιστα χαρακτηρίσει «σκανδαλώδη» και περιφρονητική την απουσία της από τη χώρα μας και έχουν υποστηρίξει πως μια επίσκεψη της καγκελαρίου στην Ελλάδα, θα αποτελούσε ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των θυσιών των Ελλήνων.

Η Μέρκελ έρχεται αύριο στην Αθήνα και φαίνεται ότι η ημέρα που επέλεξε για να το πράξει δεν είναι τυχαία – επομένη του Eurogroup στο Λουξεμβούργο, από το οποίο η χώρα μας περιμένει μια θετική τοποθέτηση της τρόικας.

Θα ήταν επομένως παράδοξο (και λίαν παρακινδυνευμένο εκ μέρους της) αν επρόκειτο να έλθει στην Αθήνα την επαύριο ενός καταστροφικού για τη χώρα μας Eurogroup και αν δεν είχε ήδη ληφθεί πολιτική απόφαση στήριξης της Ελλάδας.

Η λογική λέει ότι δεν θα το διακινδύνευε. 

Υποκριτής ο κύριος Ραγκουσης ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΣ τους 3 σοφούς πιθήκους , δεν άκουσε τίποτα, δεν είδε τίποτα και δεν είπε τίποτα;;;

Yποκριτής  διότι στις  26/12/ 2010 όταν η εφημερίδα "Το Παρόν" είχε  αποκαλύψει  ότι η λίστα  Φαλτσιανί  βρισκόταν  στα χέρια του φίλου   σου  Γ. Παπακωνσταντίνου, εσύ ήσουν   ήδη παντοδύναμος και  πρώτος τη τάξη «υπερυπουργός»   της πιό προδοτικής κυβέρνησης που πέρασε από τη χώρα. 

Ως  στενότερος συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού,  συμμετείχε  σε όλα τα κλειστά ή τα διευρυμένα υπουργικά συμβούλια και καμμία απόφαση δεν λαμβάνονταν χωρίς την έγκρισή σου. 
Κι έτσι ενώ τα ήξερες όλα σήμερα παριστάνεις τον ανίδεο και παραιτείσαι από το ΠΑΣΟΚ, όταν είναι γνωστό σε όλους ότι οι περισσότερες συσκέψεις  για να οδηγήσετε την  χώρα στο σφαγείο του Δ.Ν.Τ. γίνονταν στο γραφείο σου  στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Yποκριτής  διότι δεν θεώρησες ΤΟΤΕ ότι είναι   πολιτικά ανήθικο και κοινωνικά εξοργιστικό, άδικο και  αδιανόητο, για μια ευνομούμενη πολιτεία, να  μην χτυπιέται  η φοροδιαφυγή με την ίδια αυστηρότητα  και πυγμή που   κατ’ επανάληψη επέδειξες στην προσπάθειά σου να περιόρισεις τα   εισοδήματα των εργαζομένων και να επιβάλεις νέους  φόρους 

Ο Βενιζέλος ρίχνει την ευθύνη στον Παπακωνσταντίνου ...

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, τόνισε σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ ότι :

«Δυστυχώς ο Παπακωνσταντίνου δεν με ενημέρωσε όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου. Τα στοιχεία κρατήθηκαν επί 14 μήνες [...] 
Αν ερχόταν σε μένα η λίστα την ίδια στιγμή θα την έστελνα στον Διώτη. Αυτή είναι η νόμιμη διαδικασία»

Άφησε αιχμές για τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη λέγοντας : «Θα έπρεπε να είχα εμπιστευτεί πολύ λιγότερο του νόμιμους θεσμούς του κράτους [...] 

Ήταν υπερβολική η εμπιστοσύνη που έδειξα σε ανθρώπους που θεωρούσα πως μπορούσαν να ασκήσουν τα θεσμικά τους καθήκοντα» . 

Μπράβο στον Ν. Δένδια !!! (Δεν του το είχαμε...)


Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι 18 συλληφθέντες για την κατάληψη του κτηρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος.
Η κινητοποίηση διαλύθηκε μετά από επέμβαση των ΜΑΤ αργά το βράδυ της Κυριακής. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Νωρίτερα, ο κ. Φωτόπουλος είχε κάνει γνωστό πως η ΓΕΝΟΠ προχώρησε στην κατάληψη, προκειμένου να αναζητηθούν στοιχεία σχετικά με το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος.

Την ώρα που ούτε το όνομα Βαγγέλης δεν υπάρχει για την χθεσινή Real ...

Ο πρόεδρος της Βουλής δηλώνει σε συνέντευξή του στο Έθνος δικαιωμένος από τις εξελίξεις «καθώς και οι επικεφαλής του ΣΔΟΕ αλλά κυρίως το πόρισμα που αποκαλύψατε επιβεβαιώνει ότι ήδη έχουν ελεγxθεί πολλές offshore, έχουν ανοιχθεί πολλοί λογαριασμοί και καμιά εμπλοκή δική μου δεν υπάρχει».

Συνέντευξη Β. Μεϊμαράκη... 

Την πολιτική σταθερότητα της χώρας, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή, είχε ως στόχο η επίθεση εναντίον του, τονίζει ο πρόεδρος της Βουλής, Β. Μεϊμαράκης, στην πρώτη συνέντευξη που παραχωρεί μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. «Είναι δεδομένο» -τονίζει- «ότι το αποτέλεσμα μιας τέτοιας κίνησης, έστω και... αστήρικτης, αντικειμενικά πλήττει τη σταθερότητα».

Μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής» ο κ. Μεϊμαράκης, αφού δηλώνει δικαιωμένος από τις εξελίξεις, προαναγγέλλει την κατάθεση μήνυσης κατά της εφημερίδας που τον ενέπλεξε και σημειώνει ότι ο εκδότης της κ. Ν. Χατζηνικολάου «έχει ακέραια την ευθύνη για το κλίμα που έχει δημιουργήσει».

e-Επιλογές της 07/10/2012Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (60) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (455) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (343) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (77) Ντόρα Μπακογιάννη (54) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (139) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (849) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (38) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)