Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΟΧΙ μόνο Φόρος "πολυτελείας" και Αλλά και Φόρος ΒΛΑΚΕΙΑΣ να μπεί...

Αυτή είναι μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ περίπτωση...

Ο Γιώργος από μικρός ήθελε να έχει ένα βαρκάκι για ψάρεμα...
Η οικονόμική όμως κατάσταση της οικογένειάς του  δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα 'ανετη για να αποκτήσει ένα...
Στο νησί του όμως όπου ζούσε  υπήρχαν αρκετοί ψαρότοποι και ονειρευόταν ότι κάποτε θα  μπορούσε πήγαινε για ψάρεμα...

Η δουλειά του δεν ήταν και πολύ αποδοτική αλλά  με τα χρόνια και την σκληρή δουλειά του μπορούσε να ζήσει την οικογένειά του και να κάνει και το χόμπι του...

Σιγά σιγά αρχές του 2009 με τις οικονομίες του απέκτησε ένα βαρκάκι και ένα Κορεάτικο  τζιπάκι για να το τραβάει    και μάλιστα το θεώρησε και ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία αφού τα πήρε μεταχειρισμένα ΠΑΚΕΤΟ από έναν που πήρε και  Porsche Cayenne και ένα σκάφος "Καμπινάτο" με τέσσερα κρεβάτια...
Βλέπετε ο Γιώργος δεν πήγαινε κάθε καλοκαίρι στην Μύκονο ούτε τον Χειμώνα στα "ΙΝ" χιονοδρομικά αφού τα οικονομικά του ήταν αρκετά μόνο για συντηρητική ζωή και μόνο μεταχειρισμένα ΟΝΕΙΡΑ...
Και πέρασαν τα χρόνια και και άλλαξαν κάμποσοι  υπουργοί οικονομικών και πολλές κυβερνήσεις αλλά ΧΘΕΣ πρώτη φορά ο Γιώργος  ήταν ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ!!!
Βλέπετε ο Γιώργος δεν πήγαινε κάθε καλοκαίρι στην Μύκονο ούτε τον Χειμώνα στα "ΙΝ" χιονοδρομικά αφού τα οικονομικά του ήταν αρκετά μόνο για συντηρητική ζωή...
Από ΧΘΕΣ όμως το υπ. Οικονομικών θεωρεί ότι πρέπει να πληρώσει ΦΟΡΟ πολυτελείας αφού το ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ του τζιπ είναι πάνω από 1928 κ.ε (αλήθεια με ποια λογική κατέληξαν στο 28 και όχι το 34 η 67 η 99 ;;;) ενώ το "ΣΚΑΦΟΣ"του υπερβαίνει για λίγους πόντους το ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ "ΜΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ" σκάφος που αποφάσισαν (για αυτόν)  ότι δικαιούται οι γραφειοκράτες...

Οι Ελληνες και η φοροδιαφυγή ...


Το 2013 ξεκινήσαμε ανακουφισμένοι κάπως από την επιτέλους χορήγηση της δόσης των 34 δισ. ευρώ, που μαζί με τις υπόλοιπες θα φθάσει τα 52,4 δισ. Αλλά δυστυχώς δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα της αδυναμίας κάλυψης των αναγκών μας από τα πενιχρά εισοδήματα του κρατικού προϋπολογισμού και των λοιπών συνιστωσών του ελληνικού κρατικού μηχανισμού, καθώς μένει χωρίς αντιμετώπιση το μείζον πρόβλημα της φοροδιαφυγής.

Ποιοι είναι όμως οι φοροφυγάδες; Οι πλούσιοι, θα έλεγαν πολλοί με μια φωνή,  από τους οποίους προσδοκά να εισπράξει τα αναγκαία ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιπές αριστερές δυνάμεις.

Κι όμως τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών άλλα αποδεικνύουν. Ως 5.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα δήλωσαν 1.160.145 αγρότες και εισοδηματίες. Μπορείτε να πιστέψετε ότι αυτός ο τεράστιος αριθμός αγροτών και εισοδηματιών ζει με λιγότερα από όσα παίρνει και ο φτωχός συνταξιούχος των 500 ευρώ; Πολλοί από αυτούς στην πραγματικότητα δεν πληρώνουν καθόλου φόρους ενώ ζουν άνετα, αποκρύπτοντας προκλητικά τα πολύ υψηλότερα εισοδήματά τους, όπως απέδειξαν εν μέρει και τα τεκμήρια.

Εξιχνιάστηκε η ..."ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ανθρωποκτονία του 18χρονου Αφγανού...


Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 18χρονου Αφγανού το βράδυ του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου, στην περιοχή του Γκύζη, στη συμβολή των οδών Βαλτινών και Μουστοξύδη.

Δράστης σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είναι 27χρονος ομοεθνής του, ο οποίος ύστερα από έρευνες εντοπίσθηκε προχθές (12/1) το απόγευμα στο Πεδίον του Άρεως, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει με λεωφορείο των ΚΤΕΛ από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Αυτή είναι η Βόμβα ''μολότοφ'': Προφίλ και επικινδυνότητα...


Η βόμβα ''μολότοφ''(1), που έχει επικρατήσει να ονομάζεται και ''βόμβα των φτωχών'', αποτελούσε και αποτελεί τον πλέον ''προσφιλή'' αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό. Χρησιμοποιείται για τη διάπραξη εμπρηστικών επιθέσεων, κυρίως σε αστικά κέντρα, από άτομα ή ομάδες, που είτε δραστηριοποιούνται κυρίως στον αντιεξουσιαστικό ή αναρχοαυτόνομο χώρο, είτε από παραβατικούς, με σκοπό να απειλήσουν, να θέσουν σε κίνδυνο ή να προσβάλουν την υγεία,  σωματική ακεραιότητα αλλά και την ίδια τη ζωή συγκεκριμένων προσώπων - στόχων, ανεξάρτητα αν μπορεί να προκύψει κίνδυνος ή προσβολή και σε τρίτους ή την πρόκληση φθορών με εμπρησμό  συγκεκριμένων στόχων, ανεξάρτητα αν μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος και σε έννομα αγαθά τρίτων προσώπων.

Πόσο Ιράν είναι η Ευρώπη;


Με αφορμή την υπόθεση του «Γέροντα Παστίτσιου» είχαμε την ευκαιρία για ακόμη μια φορά να ακούσουμε για τον μεσαίωνα που καλά κρατεί στην Ελλάδα και το πόσο κοντά βρισκόμαστε στην θεοκρατία του Ιράν. Η αλήθεια είναι ότι στην ελευθερία του λόγου η Ελλάδα είναι πολύ πιο μπροστά από πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Στην Αυστρία για παράδειγμα ο  Γκότφριντ Κίσελ, καταδικάσθηκε «σε εννιά χρόνια κάθειρξη για τον ρόλο που διαδραμάτισε στην δημιουργία ενός ιστοτόπου της ακροδεξιάς που εξυμνούσε το Ναζισμό.» Υποτίθεται ότι πολιτισμένες και ειδικά ευρωπαϊκές κοινωνίες σέβονται το δικαίωμα του ατόμου να έχει και να διατυπώνει τις σκέψεις του, έστω και αν αυτές είναι ακραίες και μη δημοφιλείς.

Οι φορολογικοί έλεγχοι θα σημαίνουν χαράτσια-σοκ...


Πρόσθετους φόρους-φωτιά θα επιβάλει η εφορία σε χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες κατά τους ελέγχους που θα διενεργεί, εφόσον διαπιστώνει ότι για έσοδα που έχουν εισπραχθεί δεν έχουν εκδοθεί αποδείξεις, τιμολόγια ή άλλα προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία ή έχουν εκδοθεί ανακριβή φορολογικά στοιχεία, καθώς επίσης και στις περιπτώσεις που θα εντοπίζει ότι έχουν εκδοθεί πλαστά ή εικονικά φορολογικά στοιχεία ή ότι έχουν ληφθεί εικονικά φορολογικά στοιχεία. Με το νέο «μνημονιακό» πολυνομοσχέδιο, που κατέθεσε προχθές το βράδυ στη Βουλή η κυβέρνηση, προβλέπεται η εφαρμογή ενός νέου επαχθούς αντικειμενικού συστήματος προσδιορισμού των φορολογητέων εισοδημάτων των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες διενεργείται φορολογικός έλεγχος και εντοπίζονται παραβάσεις που επηρεάζουν καθοριστικά είτε το ύψος των δηλωθέντων ακαθαρίστων εσόδων είτε το συνολικό ποσό των δαπανών που εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα.
Εκτίναξη
Με το σύστημα αυτό, η εφορία θα μπορεί να προσαυξάνει τα ακαθάριστα έσοδα των ελεγχομένων επιτηδευματιών κατά ποσοστά που φθάνουν μέχρι και το 112,5% (!), ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί ακόμη και να μην αναγνωρίζει καθόλου τις εκπιπτόμενες δαπάνες! Αποτέλεσμα θα είναι τα τελικά φορολογητέα εισοδήματα των ελεγχομένων να αυξάνονται σε εξωπραγματικά επίπεδα, οι δε πρόσθετοι φόροι που θα καλούνται να πληρώνουν να είναι πολλαπλάσιοι αυτών που έχουν προκύψει με βάση τις φορολογικές δηλώσεις! Ειδικά σε περιπτώσεις που έχουν δηλωθεί ζημίες, τα ποσά τους δεν θα αναγνωρίζονται, αλλά θα μηδενίζονται, και η εφορία θα ζητά από τους ελεγχομένους την καταβολή πρόσθετων φόρων και επί των μη αναγνωρισθέντων αυτών ποσών!

Φεύγουν λέει οι Αλβανοί μετανάστες από την χώρα...

Τουλάχιστον 180 χιλιάδες Αλβανοί μετανάστες έχουν φύγει από την Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια λόγω της βαθιάς οικονομικής κρίσης που έχει πλήξη των χώρα μας.

Σύμφωνα με έκθεση του Κέντρου Εξωτερικού Εμπορίου της Αλβανίας (ACIT), που χρηματοδοτείται από την USAID, ο αριθμός αυτός αποτελεί μόνο το... 18-22 τοις εκατό των Αλβανών μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Η έκθεση αυτή κάνει μια λεπτομερή ανάλυση των συνεπειών της ελληνικής κρίσης στην οικονομία της Αλβανίας. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως οι ελληνικές επενδύσεις έχουν μειωθεί από το 53 τοις εκατό που ήταν το 2006 σε 27 τοις εκατό το 2011. Η κρίση έχει επίσης επηρεάσει σημαντικά και τις εμπορικές σχέσεις.

Πανηγυρίζει το City του Λονδίνου !!!

Η φορολογία σπανίως εμποδίζει την ανάπτυξη και τις επενδύσεις...

Έτσι μας λένε οι "γκουρού" των οικονομικών και δεν έχω λόγο να τους αμφισβητήσω...
Όμως η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ , η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ του φορολογικού συστήματος αλλά και ο ΜΗ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ του φορολογούμενου  είναι εκ των ούκ άνευ για να γίνουν επενδύσεις...

Ας αναρωτηθεί λοιπόν ο καθένας μας μέσα του πόσο πιθανό θεωρεί να έρθουν ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (καλά για ανάπτυξη ας μήν συζητήσουμε...) από δώ και μπρός...
Από ΣΟΒΑΡΟΥΣ επενδυτές που ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ το καλό του τόπου και όχι κάποια ΑΡΠΑΧΤΗ...

Δράση και από τους Αναξιόπιστους Φορομήχτες...

Θυμάστε τις "διαβεβαιώσεις" ότι ΔΕΝ θα μπουν ΝΕΟΙ φόροι ;;;

Τις θυμάστε... πολύ ωραία...

Και δεν μου λέτε , τις ... ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ;;;

Ναι ;;; !!!

Τότε είστε από αυτούς που ΠΙΣΤΕΨΑΝ το 2007 ,2008,2009 ότι ΔΕΝ υπάρχει τεκμήριο στο Κορεάτικο αυτοκίνητο των 1928+ κυβικών  που αγοράσατε ΑΞΙΑΣ 22.000 ευρώ και που ακόμα ξεπληρώνετε...

Δράση του ΑναρχοΦασισμού: Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία της Ν.Δ...


Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άγνωστοι πλησίασαν στην περιοχή και πυροβόλησαν με καλάσνικοφ κατά των γραφείων.

Στο σημείο βρέθηκαν εννέα κάλυκες.
Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που έχουν αποκλείσει την περιοχή και διερευνούν το περιστατικό.

Στις έρευνες συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική.
Στα γραφεία της Ν.Δ. έφτασε πριν από λίγο ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής του κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)