Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Δικαιωμένοι από τη Βουλή...

«Επί δύο ολόκληρα χρόνια, βρέθηκα αντιμέτωπος με μια καταιγίδα συκοφαντίας και ψεύδους, με στόχο τον πολιτικό μου αποκλεισμό και εξόντωση. Και δι’ αυτών την υπονόμευση της κυβέρνησης Καραμανλή. Η συκοφαντία αυτή ήταν καθαρή κατασκευή. Χθες η δικαίωσή μου ήλθε από την Βουλή των Ελλήνων».

Αυτή είναι η δήλωση του κ. Ρουσόπουλου για την απαλλαγή του από το "Σκάνδαλο" Βατοπεδίου...

Είπε και άλλα ο κ. Ρουσόπουλος , «η Νέα Δημοκρατία το ΚΚΕ το ΛΑ.Ο.Σ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοκρατική Αριστερά και ανεξάρτητοι Βουλευτές ανέδειξαν την αλήθεια. Μαζί τους συντάχθηκε ένας σημαντικός αριθμός Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι κινήθηκαν με γνώμονα τη συνείδησή τους και όχι κομματικές σκοπιμότητες».
«Η απόφαση των Βουλευτών, είναι πέρα από το πρόσωπό μου. Είναι μια απόφαση που στηρίζει την αλήθεια και την δικαιοσύνη».

Στο ίδιο ύφος είναι και η δήλωση του κ. Βουλγαράκη για την δική του απαλλαγή :

Μεθόδευση μέσω Βρυξελλών ...

Σ’ αυτήν την χώρα ξεχνάμε εύκολα και γρήγορα. Αισθάνομαι, λοιπόν, την ανάγκη να υπενθυμίσω ότι την Δευτέρα η Eurostat αναθεώρησε το ελληνικό έλλειμμα για το 2009 στο 15,4%, με βάση τα στοιχεία που έστειλε η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, της οποίας επικεφαλής είναι πρώην στέλεχος της Eurostat, βάσει νόμου που ο κ. Παπακωνσταντίνου έφερε στην Βουλή. 

Υπενθυμίζω επίσης, ότι μέσα στη Βουλή, τον περασμένο Οκτώβριο, η κυβέρνηση δια των αρμοδίων υπουργών της είχε δηλώσει πως δεν γνώριζε τι είδους στοιχεία έστειλε η ΕΛΣΤΑΤ στις Βρυξέλλες, διότι είναι εντελώς ανεξάρτητη Αρχή και ουδείς παρεμβαίνει στο έργο της. 

Τώρα, προκύπτει ότι το έλλειμμα ανέβηκε – και μας λείπουν 4 δις ευρώ τα οποία είναι γνωστό πώς θα βρεθούν – επειδή για πρώτη φορά εστάλησαν στοιχεία και για την ΔΕΚΟ (κάτι που φαίνεται ότι δεν ζητείται από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες). 

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, τα στοιχεία αυτά – που άλλοι δεν στέλνουν και επομένως δεν επιβαρύνουν το δικό τους έλλειμμα – εστάλησαν εν αγνοία της. 

Αυτό, καλύτερα να μην το πιστέψουμε – έτσι κι’ αλλιώς δεν πιστεύουμε πολλά πλέον. Γιατί αν το πιστέψουμε, τότε μιλάμε για εντελώς σκόπιμη ενέργεια. 

Για – πώς το έλεγαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τότε, με την απογραφή της Νέας Δημοκρατίας; - «αυτοκάρφωμα». Κάνουν δηλαδή τώρα, αυτά για τα οποία κατηγορούσαν τότε την κυβέρνηση της Ν.Δ. Ότι σκόπιμα έστειλαν στοιχεία που φούσκωσαν το έλλειμμα. 

Προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στη συγχώνευση Olympic-Aegean ...

Σε συνέντευξη Τύπου ο Ευρωπαίος επίτροπος για θέματα ανταγωνισμού κ.Χοακίν Αλμούνια δήλωσε ότι οι ρυθμιστικές αρχές της Ε.Ε., αντιμετωπίζουν συσκολίες που εμποδίζουν να επικυρώσουν την συμφωνία Ολυμπιακής - Aegean.


«Εντοπίζουμε κάποιες δυσκολίες, είμαστε σε επαφή με τις εμπλεκόμενες πλευρές, έχουμε ακόμα χρόνο για την εξεύρεση ικανοποιητικής λύσης. Επεξεργαζόμαστε την τελική μας απόφαση σε στενή συνεργασία με τα εμπλεκόμενα μέρη για να βρούμε μια επαρκή λύση».


O επίτροπος κ. Αλμούνια διευκρίνισε ότι οι μεγάλες δυσκολίες για την έγκριση της συγχώνευσης έγκειται στο γεγονός ότι οι δύο εταιρείες ελέγχουν σχεδόν ολόκληρη την ελληνική αγορά.


Δύσκολα τα πράγματα και ΜΟΝΟ με μεγάλες υποχωρήσεις σε βασικά δρομολόγια θα επιτραπεί η συγχώνευση , δυστυχώς για τις δύο εταιρείες δεν υπάρχει σημαντικός τρίτος "παίχτης" στην χώρα μας γιατί δεν άφησαν άλλον να αναπτυχθεί όταν δεν υπήρχε η προοπτική της συγχώνευσης...

Είναι ΙΔΙΑ η βάση υπολογισμού του χρέους ;;;

Η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει τους Έλληνες αν τα νέα αναθεωρημένα στοιχεία που δημοσίευσε η Eurostat για την Ελλάδα έχουν υπολογισθεί με την ΙΔΙΑ μέθοδο που υπολογίζεται για ΟΛΑ τα κράτη μέλη...


Η έκθεση πάντως αναφέρει ότι τα στατιστικά για την Ελλάδα δημοσιεύονται με την τροποποίηση του Ιουλίου του 2010 (Council Regulation (EU) No.679/2010 of 26 July 2010)...


Περιλαμβάνονται και τα ελλείμματα των ΔΕΚΟ , τα Swaps κλπ κλπ...


Ο Αντίλογος δεν έχει αντίρρηση να αυξηθεί το έλλειμμα και το χρέος της χώρας και να εμφανιστεί επιτέλους ΟΛΟ του το εύρος , η αντίρρηση μου είναι στην μεθοδολογία που εφαρμόζεται από την Eurostat και που δέχεται η Ελληνική κυβέρνηση...

Με δύο μήνες καθυστέρηση θα δώσει χρήματα η Αυστρία...

Για τον Ιανουάριο του 2011 μετατίθεται η εκταμίευση της τρίτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Αυστρίας Ζοζέφ Προλ.


Ήδη είναι έκτακτη είδηση σε όλα τα διεθνή πρακτορεία...

Περαιτέρω περιστολή των δημοσίων δαπανών ζητούν από την Ελλάδα οι 16 ...

Περαιτέρω περιστολή των δημοσίων δαπανών ζητούν από την Ελλάδα οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης ...


«Τονίζουμε ιδιαίτερα την ανάγκη για περαιτέρω μείωση των δαπανών, καθώς και για επιτάχυνση και εμβάθυνση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων...», επισημαίνεται στο κοινό ανακοινωθέν των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, που δημοσιοποιήθηκε χθες μετά τη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες.


Συγχρόνως τελειώνουν τα φούμαρα περί μή λήψης ΝΕΩΝ μέτρων λέγοντας: «Χαιρετίζουμε την ισχυρή δέσμευση της Ελληνικής κυβέρνησης να πάρει τα απαραίτητα πρόσθετα μέτρα στον προϋπολογισμό του 2011, προκειμένου να επιτευχθεί ο φιλόδοξος στόχος για έλλειμμα 17 δισ. ευρώ του χρόνου»...


Πόσο εκτός κλίματος ακούγεται σήμερα η (φερόμενη...) δήλωση Ρέπα : 

"Οσο είμαι εγώ εδώ" ...

"Οσο είμαι εγώ εδώ" ...

« Οσο είμαι εγώ εδώ δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις από τις ΔΕΚΟ »


Αυτό φέρετε να έχει δηλώσει ο Υπουργός κ. Ρέπας σύμφωνα με το Βήμα ...


Τρικυμία στην κυβέρνηση που για να μήν πειράξει την "πελατεία" της στις ΔΕΚΟ προτίμησε να κόψει τις συντάξεις ώστε τα χρήματα αυτά να που δεν έδωσε σε αυτούς να τα ρίξει στην μαύρη τρύπα των ελλειμματικών ΔΕΚΟ...


Φοβάμαι κ. Ρέπα ότι με αυτά που συνέβησαν χθες με την Γερμανία και την Αυστρία σημαίνει ότι δεν θα είστε για πολύ ακόμα "εκεί"...

Συγκρίνετε το πρωτοσέλιδο της σημερινής Ελευθεροτυπίας με το άρθρο του Βήματος...

Βατοπέδι : Βυθίστηκε η Ναυαρχίδα των "Σκανδάλων" του ΠΑΣΟΚ ...

Και τώρα που τελείωσε το Βατοπέδι τί ;;;


Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισαν να παραπεμφθούν οι κ.κ Ρουσόπουλος και Βουλγαράκης που λοιδορήθηκαν όσο ΚΑΝΕΙΣ άλλος...


Αυτά που έχουν λεχθεί και γραφεί για αυτούς τους δύο υπουργούς της ΝΔ δεν έχουν γραφεί ΟΥΤΕ για αυτούς που ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΑΝ...


Συγκεκριμένα την παραπομπή των πρώην υπουργών της Ν.Δ Ευ. Μπασιάκου, Αλ. Κοντού και του πρώην υφυπουργού Π. Δούκα στο δικαστικό συμβούλιο ψήφισε στις 3.30 τα ξημερώματα η ολομέλεια της Βουλής.


Αναλυτικά :
Για τον Θ. Ρουσόπουλο 131 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του για την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, 131 για απιστία και 130 για παράβαση καθήκοντος.


Για τον Π. Δούκα , 134 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του για την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, 156 για απιστία και 135 για παράβαση καθήκοντος


Για τον Ευ. Μπασιάκο, 139 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του για την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, 162 για απιστία και 139 για παράβαση καθήκοντος


Για τον Αλ Κοντό, 134 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του για την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρηματος, 155 για απιστία και 136 για παράβαση καθήκοντος


Για τον Γ. Βουλγαράκη, 104 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του για την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

e-Επιλογές της 16/11/2010

Ποια συναίνεση;

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ευχάριστα. Ξαφνικά, όλοι άρχισαν να µιλούν για συναίνεση. Κι ύστερα τα δυσάρεστα. Κανείς δεν λέει τι εννοεί µιλώντας για συναίνεση, άρα το πιθανότερο είναι ότι ο καθένας έχει διαφορετικό πράγµα στο µυαλό του. 

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ας πούµε, συνήθως ονοµάζουν συναίνεση µια διαδικασία όπου εκείνες κάνουν ό,τι τους αρέσει και οι άλλοι τις χειροκροτούν. Οι αντιπολιτεύσεις συνηθίζουν να θεωρούν συναίνεση µια ουσιαστική παύση διακυβέρνησης έως ότου αναλάβουν τη διακυβέρνηση οι ίδιες. 

ΠΡΟΦΑΝΩΣ, συναίνεση δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Κι ως εκ τούτου, ο τόπος δεν χρειάζεται ούτε το ένα, ούτε το άλλο. 

ΔΙΟΤΙ η συναίνεση (όπως και τα περισσότερα πράγµατα στην πολιτική...) έχει δύο πτυχές: την ουσία και τη µέθοδο. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, έχω την αίσθηση πως σε πολλούς τοµείς η πολιτική της σηµερινής κυβέρνησης µπορεί να διευρύνει σχετικά εύκολα τα στηρίγµατά της. Οι περισσότεροι συνειδητοποιούν την ανάγκη αλλαγών και πολλοί είναι διατεθειµένοι να τις υποστηρίξουν, κυρίως όσο κινούνται στον χώρο των περιστάσεων και της κοινής λογικής. 

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)