Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Αν κάτι πρέπει να απαγορευθεί, είναι η αναστολή της διακοπής λειτουργίας του εγκέφαλου του Δένδια ...


               Γράφτηκε ότι μεταξύ των μέτρων που σκέφτεται να λάβει αυτό που ονομάζεται Κυβέρνηση για την πάταξη των ακροδεξιών νεοναζί χρυσαυγιτών είναι και εκείνο της θέσεως εκτός νόμου του κόμματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το μέτρο, όμως, σκοντάφτει στο ότι υπάρχουν διαφωνίες στους κόλπους του Υπουργικού Συμβουλίου, όπερ σημαίνει ότι υπάρχουν μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου που συμφωνούν με το μέτρο αυτό. Επειδή εγώ πιστεύω ότι πρέπει να διερωτώμεθα επί καθημερινής βάσεως τί πρέπει να κάνουμε εμείς για την πατρίδα και όχι τί μπορεί να κάνει ο κάθε Δένδιας γι’ αυτήν, δράττομαι της ευκαιρίας για να....
προσφέρω στην πατρίδα μου πόνημα απτόμενο της ελαχίστης επιστημονικής μου κατάρτισης, αφού αδυνατώ να πραγματοποιήσω εγχείρηση μεταμόσχευσης εγκεφαλικών κυττάρων σε οποιονδήποτε ανεγκέφαλο.  

               Ελλείψει, λοιπόν, επαρκούς νομοθετικού πλαισίου, το οποίο θα αποτυπώνει με ακρίβεια την κατάσταση που βιώνει η χώρα και τις αγαθές προθέσεις των διαχρονικώς κυβερνώντων, όπως αυτές έχουν εκφρασθεί δια των αλλεπαλλήλων αδιαβλήτων εκλογικών αναμετρήσεων, ώστε να εξαλειφθούν φαινόμενα λαϊκισμού και κατάχρησης των συνταγματικώς κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, εξουσιών και προνομίων των αντιπροσώπων του λαού που βουλεύονται δημοκρατικώς εν τω Βουλευτηρίω, έχω έτοιμο σχέδιο νόμου, το οποίο θέτω στη διάθεση της κυβερνήσεως αφιλοκερδώς. Άλλωστε, δωρεάν ανωτάτης παιδείας έτυχον, εξ ου και οφείλω αντίδωρον στον γενναιόδωρο ελληνικό λαό που με επεδαψίλευσε με αδάπανον επιστημονικήν γνώσιν, πράγμα που ως φαίνεται θα αποτελεί όνειρον θερινής νυκτός δια τας επερχομένας γενεάς.

Τίτλος:
«Για τη λήψη μέτρων ασφαλείας του Κράτους, την πάταξη αντιδημοκρατικών και αντικοινωνικών συμπεριφορών, την προστασία του πολιτεύματος και των ελευθεριών παντός διαβιούντος στη χώρα άνευ διακρίσεων καθώς και για τον κατευνασμό των μονοπολιτιστικών παθών και άλλες διατάξεις».

 Κείμενο:
΄Αρθρο 1
Από της δημοσιεύσεως του παρόντος στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως επαναφέρεται σε ισχύ ο αναγκαστικός νόμος 509/1947 “Περί μέτρων ασφαλείας του Κράτους, του πολιτεύματος, του κοινωνικού καθεστώτος και προστασίας των ελευθεριών των πολιτών», όπως ίσχυε τροποποιηθείς μέχρι της καταργήσεώς του.


Άρθρο2
Όπου στον α.ν. 509/1947 γίνεται χρήση των όρων «Κομμουνιστικόν Κόμμα Ελλάδος», «Εθνικόν Απελευθερωτικόν Μέτωπον» και «Εθνική Αλληλεγγύη» νοείται το κόμμα που φέρει την επωνυμία «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» καθώς και κάθε άλλη οργάνωση, σωματείο ή ΜΚΟ, το οποίον έχει ή ήθελε ιδρυθεί εμφορούμενο από όμοιες ή παρόμοιες ιδέες, εφ’ όσον, όμως, στην περίπτωση οργάνωσης, σωματείου ή ΜΚΟ έχει αποφασίσει σχετικώς το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ η λέξη «ανταρσία» αντικαθίσταται με τη φράση «υπαγωγή της χώρας υπό την εποπτεία και χρηματοδότηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας».
Άρθρο 3

Απαγορεύεται στα κόμματα ή στους συνασπισμούς κομμάτων που λαμβάνουν επιχορηγήσεις από το κράτος να χρησιμοποιούν τα έσοδα αυτά για οποιονδήποτε σκοπό πέραν από την αντιμετώπιση των λειτουργικών δαπανών τους. Όποιος παραβαίνει τη διάταξη αυτή τιμωρείται με κάθειρξη. Η διάθεση των εν λόγω εσόδων για την αγορά και διανομή τροφίμων ή άλλων αγαθών, ακόμη δε και υπηρεσιών, σε αόριστο αριθμό προσώπων είτε δημοσίως είτε ιδιωτικώς αποτελεί ιδιαιτέρως επιβαρυντική περίπτωση. Το αυτό ισχύει και προκειμένου για διανομή σε σωματεία και ενώσεις πάσης φύσεως προς διανομή υπ’ αυτών στα μέλη των.

Άρθρο 4
Κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων και κομματικοί εν γένει σχηματισμοί που έχουν λάβει δάνεια από πιστωτικά ιδρύματα για οποιαδήποτε αιτία υπάγονται εφεξής στις διατάξεις του νόμου 3869/2010 (ΦΕΚ Α 130/03.08.2010) «Ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και άλλες διατάξεις». Αρμόδιο να κρίνει τη σχετική αίτηση είναι το δικαστήριον του Αρείου Πάγου δικάζον εν πλήρει Ολομελεία. Ευθύς ως κατατεθεί η αίτηση στη Γραμματεία του Αρείου Πάγου παύει οποιασδήποτε μορφής τοκοφορία.


Αιτιολογική έκθεση:

               Από καιρού χρησιμοποιούμενοι, οι αποτελούντες ελαχίστην αντιδημοκρατικήν μειονότητα ανατροπείς, ως πρωτοπόρον τάγμα εφόδου, υπό των προαιωνίων εχθρών μας, καθ’ ας στιγμάς οι κάτοικοι του τόπου τούτου, καθημαγμένοι εκ της διαρκούς οικονομικής αφαιμάξεως και της καθημερινής βιοπάλης, ητοιμάζοντο να συναδελφωθώσιν μετά των εκατομμυρίων πολιτογραφημένων ή μη συνανθρώπων τους μεταβαίνοντες εις τας εκκλησίας και τα τεμένη δια να εορτάσωσι από κοινού και εν ομονοία το χαρμόσυνον γεγονός της καθαιρέσεως των ειδωλολατρικών εικόνων από όλα τα δημόσια καταστήματα, την κατάργησιν της σημαίας ως συμβόλου ιστορικής μνήμης, θυσίας και ενότητος, την κατάργησιν των εθνικών εορτών, του εθνικού ύμνου και των παρελάσεων εν γένει, εδέχθησαν επιθέσεις από τα ανθρωπόμορφα μέλη του επονείδιστου κόμματος, το οποίον φέρει τον τίτλον «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Εις αυτούς απαντά ο πληθυσμός του νοτιώτατου άκρου της χερσονήσου του Αίμου δια του νομοθετήματος τούτου, έτοιμος εις κάθε θυσίαν υπέρ των δανειστών του και της εν τη χώρα καθεστηκυίας τάξεως αποφασισμένος να προασπίση τους αδελφούς αφρικανούς και ασιάτες εις μίαν ακατάβλητον υλιστικήν ενότητα με τα παιδιά του εις τας επάλξεις του καθήκοντος. Εφ’ οις η εκ των αδιαβλήτων και άνευ προπαγανδιστικού εκφοβισμού εκλογών της 17.06.2012 προελθούσα Συγκυβέρνησις εκπληρούσα υπέρτατον προς τον τόπον τούτον καθήκον συμφώνως και προς την τρικομματικήν προγραμματικήν σύγκλισιν, δια του σχεδίου τούτου νόμου έχει την τιμήν να κηρύξη την διάλυσιν των Κομμάτων και των Οργανώσεων που πράγματι δεν υπηρέτησαν ποτέ τον πολυπολιτισμόν και αντιθέτως αμφισβητούν το ολοκαύτωμα των Εβραίων, ενώ προπαγανδίζουν υπέρ της δήθεν γενοκτονίας των Ποντίων και άλλων βδελυρών φυλετικών μορφωμάτων, όπως π.χ. οι Αρμένιοι, ενώ διατείνονται ψευδώς και δη ανερυθριάστως ότι το έτος 1922 κατεσφάγησαν από τουρκικά στίφη χιλιάδες έλληνες, δεν παραλείπουν άμα να εκφράζουν εμπράκτως την μισαλλοδοξίαν των ασκούντες επί τη πρώτη ευκαιρία άμετρον βίαν εις βάρος ειρηνικώς κατά κανόνα διαβιούντων εν τω τόπω αλλοδαπών, προ πάντων όταν ούτοι διαδηλώνουν την θρησκευτικήν πίστιν των και την αποφασιστικότητά των να υπερισχύσουν τα διδάγματα του ενός και μοναδικού Θεού και του επί της γης προφήτου αυτού Μωάμεθ εκείνων του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ου μην αλλά και των διδαχών του Σωκράτους.

               Η απαγόρευση διάθεσης κρατικών πόρων σε πολιτικά κόμματα για την επιδίωξη σκοπών ξένων προς τον υγιά ανταγωνισμό στον πολιτικό στίβο, οι οποίοι στρεβλώνουν την πολιτική αντιπαράθεση δια της υιοθετήσεως λαϊκίστικων μέτρων, όπως είναι η διανομή τροφίμων σε αναξιοπαθούντες Έλληνες, αποτελεί μία ρύθμιση προς τη σωστή κατεύθυνση της πλήρους συμμόρφωσης προς τα επιταγάς της επονομαζόμενης τρόικας, ώστε να επισπευσθεί η έξοδος από την οικονομική κρίση, η οποία μαστίζει όλον τον πληθυσμόν εξ αιτίας της απληστίας ορισμένων κοινωνικών ομάδων που επιμένουν να μη πληρώνουν τέλη και φόρους, απαραίτητους για την επιβίωση της χώρας, ή να εργάζονται επί οκτάωρον μόνον ημερησίως ή να αναπαύωνται επί ένα μήνα ετησίως ή να εισπράττουν μηνιαίως μισθόν ανώτερον των € 500.

               Τέλος, κρίνεται αναγκαίο να ρυθμισθούν δια της αδιαβλήτου δικαστικής οδού τα χρέη των κομμάτων προς τράπεζες, δοθέντος ότι η απρόσκοπτη λειτουργία τους για την ενδυνάμωση της Δημοκρατίας προς όφελος του λαού και δη των κατωτέρων οικονομικώς στρωμάτων, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα ενός κράτους δικαίου. Τούτο δε είναι σήμερα όχι μόνον επιτακτικό, αλλά και εφικτό, λαμβανομένης υπόψη και της προσδοκωμένης ανακεφαλαιοποιήσεως των τραπεζών, οι οποίες, έτσι, θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην ελαχιστοποίηση ή εκμηδένιση των απαιτήσεών τους έναντι των δανειοδοτηθέντων κομμάτων.

Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους:

               Το παρόν σχέδιο νόμου ουδεμία επάγεται δαπάνη εις βάρος του κρατικού Προϋπολογισμού πέραν εκείνης, η οποία θα προκληθεί εκ της ανακεφαλαιοποιήσεως των τραπεζών.

Γράφει για TaXalia μας ο Σωτήριος Καλαμίτσης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντίλογε έχω την εντύπωση πως το παιχνίδι είναι στημένο. Το κατεστημένο επίτηδες ανεβάζει τη Χρυσή Αυγή. Δε μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι και να το κάνουν χωρίς να το θέλουν...

Έβλεπα προχτές τον Κασιδιάρη με τον Πλεύρη στον Εισαγγελάτο. Πραγματικά απόρησα και με τους 2, ήταν λες και ήθελαν να ευννοήσουν τον Κασιδιάρη... Κι όμως, είναι τόσο εύκολο να τους ξεφουσκώσουν! Αντί να πιπιλάνε τη καραμέλα όλη μέρα περί Φασισμού, ας τους κάνουν αναλυτικές ερωτήσεις για τις πολιτικές που θέλουν να εφαρμόσουν στην οικονομία κλπ... Τίποτα άλλο... Και όχι γενικότητες, σοβαρές ερωτήσεις... Για να δείτε πως πάει η ΧΑ πάλι στο μισό τοις εκατό...

Έχουν βάλει ένα μάτσο μαχαιροβγάλτες και μπράβους της νύχτας να υπερασπίζονται το δίκιο της Δεξιάς. Γιατί η ΧΑ λέει πολλά σωστά, αλλά επειδή τα λέει αυτή τα αμαυρώνει και τα κάνει να χάνουν τη σημασία τους...

Δε μου το βγάζει κανείς από το μυαλό πως είναι στημένο το πράγμα...

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης εξυμνούσε τον Χίτλερ αντί του Στάλιν
(φώτο)
"Αν οι ναζί είχαν κερδίσει τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, οι αξίες του ελληνισμού θα όριζαν τους λαούς..." λέει ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος σε παλιότερο άρθρο εξυμνεί τον Αδόλφο Χίτλερ, σε μια ανάρτηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις

Αφού ο μαύρος φασίστας εξυμνεί τον Χίτλερ αντί του πολιτικά ορθού, δηλ. του Στάλιν, που επιβάλλει ο κόκκινος φασισμός.

Το επίμαχο άρθρο είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα της Χρυσής Αυγής στις 20 Απριλίου 2011, εκεί όπου ο Κασιδιάρης έκανε λόγο για «ψέμματα» και «ιστορικές ανακρίβειες» σε σχέση με τον Χίτλερ.

Με αφορμή την επέτεοιο από τη γέννηση του το 1889, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τον περιγράφει ως «μέγα αναμορφωτή και οργανωτή ενός πρότυπου κράτους», χαρακτηρίζοντας τον παράλληλα ως «ύψιστο στρατηγικό νου» και «ιδιοφυία».

Παρακάτω το απόκομμα της εφημερίδας:

(Πηγή: facebook)
newpost.gr

Ανώνυμος είπε...

Λάθος του Δένδια που κάθεται
και ασχολείται με τις παπαριές του ΧιμπΑτζη Μιχαλολιάκου, του ναζιστή Κασιδιάρη και του κάθε ΧΑ Παραστρατιωτικού πίθηκου κλπ.

Γιατί ως γνωστόν η μαλακ@@ δεν παλεύεται και όλο και κάποιος θα βγει να πει ότι " άσε που δεν διαψεύδει και ότι είναι προστάτης των Ροτσίλντ άρα είναι νεφελίμ...
της παγκόσμιας τάξης που κυνηγάει του Ελληναράδες, εμάς"..!!!!

Γιατί οι ΚΟΠΑΝΟΙ και πάλι δε θα καταλάβουν τίποτα.

Οι αμμορφωτοι της Χ.Α μαζι με τα αδερφια τους Συριζαιους. Καμμενους Κουκουεδες...κτλ δεν μπορουν να ενταχθουν στη πραγματικοτητα,
πολυ απλα.
Εχουν αυτο το προβλημα.

Και να τους λες οτι ο ηλιος ανατελει απο την Ανατολη αν τους εμαθαν στις οργανωσεις τους οτι ανατελει απο τη Δυση παει τελειωσε!!
Ζουν ο καθενας απο αυτους στο δικο τους κοσμο. Οι μεν στη Βενεζουελα, οι αλλοι στην Βορεια Κορεα, αυτοι στην Ναζιστικη Γερμανια και στους θεους του Ολυμπου...τραγικοι ολοι τους.

Όλοι τους, εχουν τις ιδιες αποψεις στα οικονομικα με τον Συριζα, το ΚΚΕ και τους Καμμενους.
Θελουν να γινουμε Βενεζουελα ή Βορεια Κορεα γιατι ετσι νομιζουν οτι θα είμαστε ..ανεξαρτητοι!!!

Φορτώνουν τα παντα στους ξενους οταν ειναι γνωστο οτι εμεις διαλυσαμε τη χωρα και τελος.
Απο συμπεριφορα ολοι(σε αυτα τα κοματα) συμπεριφερονται σαν απολιτιστοι...

Επομενως ισχυει ακριβως, οτι τα ακρα συναντωνται.




Υ.Γ.

Ουγκ.: "θα γυμναστούμε και θα σας δείξουμε εμεις".
Οι νέοι συμμορίτες Χ.ιμπ Α.τζήδες.

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)