Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Αφορά την ΝΔ αυτή η ανάρτηση...

Διάβασα στο blog Δεξί Εξτρέμ την παρακάτω ανάρτηση και δεν μπορώ να μήν καταθέσω (στο τέλος...) μερικές σκέψεις....


Οι Διαγραφές στη ΝΔ και ο Ψυχισμός του Νεδημοκράτη

Καλημέρα σας
Μετά και την χθεσινή διαγραφή, επιτέλους, από το κόμμα της ΝΔ του βουλευτή Μαρκογιαννάκη κάθομαι και σκέπτομαι την πορεία του κόμματος την τελευταία τριακονταετία. Κάθομαι και σκέπτομαι πόσο διαφορετικά θαήταν τα πράγματα για το κόμμα και τον τόπο αν ο Καραμανλής τότε, το 1980, δεν παρέδιδε ουσιαστικά την αρχηγία του κόμματος και την πρωθυπουργία στον πολύ λίγο Ράλλη ρίχνοντας τον μεγάλο αείμνηστο Αβέρωφ. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν αντί του υπονομευτή της παράταξης Μητσοτάκη είχε κερδίσει στην εσωκομματική διεκδίκηση ο Στεφανόπουλος.


Κάθομαι και σκέφτομαι αν ήταν διακυβέρνηση της χώρας αυτή η γελοία τριετία της Μητσοτακέϊκης λαίλαπας και την ζημιά που έκανε στην παράταξη μεταλλάσσοντάς την από λαϊκό δεξιό κόμμα με αρχές και ιδεολογία σε ένα κόμμα "κεντροδεξιό" νεοφιλελεύθερο χωρίς σκοπό και ιδανικά και μοναδικό σκοπό τον πλουτισμό της άγιας οικογένειας (εξαιρώ τον Κυριάκο γιατί αυτός διαφέρει και ελπίζω να μην με διαψεύσει). Τι θα πει "κεντροδεξιά παράταξη". Λίγο απ' όλα; Τουρλού; Δεν θέλαμε την μετεξέλιξη της ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ νέου τύπου. Δεν θέλαμε διακυβέρνηση τύπου Ανδρέα. Δεν θέλαμε ούτε διακυβέρνηση τύπου Ράλλη και Μητσοτάκη αλλά διακυβέρνηση Κων. Καραμανλή του α΄ έστω και σε μικρογραφία.

Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα και για το κόμμα και για τον τόπο αν τα προηγούμενα δώδεκα (ή μήπως δεκατρία) χρόνια ο Καραμανλής ο νεώτερος δεν είχε αποδειχθεί τόσο λίγος και σαν αρχηγός αντιπολίτευσης και σαν πρωθυπουργός. Εκτός του ότι διέψευσε τους νεοδημοκράτες με όλα όσα είχε υποσχεθεί περί ανασυγκρότησης και εξυγίανσης του κράτους έδειξε ότι δεν είχε ούτε τον κοινό νου να καταλάβει ότι το Μητσοτακέϊκο του έσκαβε τον λάκκο. Δεν κατάλαβε ότι η άθλια αυτή οικογένεια τον έστρεψε σιγά-σιγά κατά των νεοδημοκρατών λες κι αυτοί του δημιουργούσαν τα προβλήματα. Έτσι εμείς οι κάπως περασμένης ηλικίας ΝΔτες δεν αργήσαμε να καταλάβουμε ότι όταν έλεγε "δεν χρωστάμε σε κανένα" δεν εννοούσε τους νταβατζήδες αλλά εμάς τους οπαδούς του.



Το νιώσαμε στο πετσί μας όταν ο Γραμματέας του κόμματος ο "πολύς" Ζαγορίτης ποτέ του δεν επεδίωξε να συναντήσει τα μέλη της ΝΟΔΕ σε ολομέλεια κατά τις εδώ επισκέψεις του περιφρονώντας μας γιατί στην συνείδηση μας η ΝΟΔΕ, σε τοπικό επίπεδο, είναι το κόμμα και όχι οι βουλευτές. Το χωνέψαμε όταν οι νταβατζήδες δεν άργησαν να σηκώσουν κεφάλι και να κάνουν αυτά στα οποία ήταν συνηθισμένοι από εποχής Σημίτη. Καταλάβαμε ότι η επικράτηση της αξιοκρατίας, της ποιότητας και της ικανότητας δεν ήταν παρά φληναφήματα προς αποπροσανατολισμό του ραγιά ΝΔτη.

Του δώσαμε να καταλάβει ότι μας στενοχώρησε η αγιοποίηση του Φλωράκη. Του εξηγήσαμε ότι τον θέλαμε στις γιορτές ανάμνησης της δόξας της παράταξης και αυτός έτρεχε στον Αη Στράτη. Δεν τον είδαμε ποτέ ούτε στον Γράμμο ούτε στο Βίτσι δίδοντας έτσι το σύνθημα να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και οι τοπικοί βουλευτές. Του δώσαμε να καταλάβει ότι τον θέλαμε δυνατό κι' αυτός μας βγήκε κουραμπιές. Λέμε πολλοί ότι δεν ήλθε η ώρα του Καραμανλή να μιλήσει. Να μιλήσει και να πει τι; Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα; Έχει άραγε κάτι να μας πει; Να μας πει μήπως ότι τον παγίδεψαν οι Αμερικάνοι; Και μεις που ήμασταν; Δεν θα τον στηρίζαμε; Δεν θα πολεμούσαμε για την πατρίδα; Δεν θα διαολοστέλναμε τους νεοϊμπεριαλιστές και τα ντόπια ενεργούμενά τους;

Όλα θα τα κάναμε αρκεί και αυτός να έκανε το κάτι τις, το ελάχιστο.

Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα αυτοκτονούσα.

Παρέδωσε το κόμμα ηττημένο και ντροπιασμένο στην ίδια ακριβώς θέση που το είχε φέρει και ο Μητσοτάκης το φθινόπωρο του 1993, ίσως για να μην έχει ενοχές η Ντόρα. Και προσπαθούσε να της παραδώσει το κόμμα λες και ήταν ιδιοκτησία του. Δεν κατάλαβε ούτε αυτός, ούτε η Ντόρα ότι το κόμμα είμαστε εμείς και εμείς φτιάχνουμε τα καταστατικά και τους
αρχηγούς. Εμείς τα φτιάχνουμε και τα δύο και εμείς τα καταργούμε και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους και ιδιαίτερα η Ντόρα, που μάλλον, το μόνο που διαθέτει είναι το γηρασμένο μυαλό του πατέρα της. Όχι ο Καραμανλής δεν παραιτήθηκε. Απλά τον συμβούλευασαν αυτοί που διάβασαν την σκέψη μας να κάνει αυτό που έπρεπε. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό.

Το θέμα είναι ότι και το κόμμα δεν έχει καταλάβει ακόμη τίποτε, και οι βουλευτές του ακόμη περισσότερο.

Επισκέπτεται ο ΝΔτης το κόμμα στην Ρηγίλλης ή στην Αγίου Κωνσταντίνου και τον αντιμετωπίζουν σαν μικρόβιο. Ποιοι; Μα όλοι! Υπάλληλοι του κόμματος, πληρωμένοι με τα χρήματα του Ελληνικού λαού και στελέχη (υποτίθεται). Κάποιοι άνεργοι δικηγόροι που μάλλον δεν μπορούν να σταθούν σε αίθουσες δικαστηρίων αλλά μπορούν εύκολα να ιντριγκάρουν σε βάρος του ηλίθιου ιδεολόγου ΝΔτη.

Ποιοι βουλευτές; Από που ήλθαν και πως έγιναν βουλευτές; Μήπως έφεραν τους ψηφοφόρους από το κτήμα του πατέρα τους ή μήπως απλά διαχειρίσθηκαν τις ψήφους των ΝΔτων συναγωνιζόμενοι απλά ποιος θα βγει πρώτος, δεύτερος....ή ....; Των ΝΔτων οι οποίοι τους ψήφισαν για να υπηρετήσουν το κόμμα και όχι τα προσωπικά τους συμφέροντα. Τους ψηφίσαμε γιατί το κόμμα απεφάσισε να τους βάλει στην λίστα και μεις συναινέσαμε. Να τρέξουν για το συμφέρον της χώρας και βέβαια του ΝΔτη που τριάντα χρόνια τώρα αδικείται και από το ΠΑΣΟΚ και από την ΝΔ.

Αυτοί καλά καλά δεν μπορούν να διαχειρισθούν το προσωπικό των πολιτικών τους γραφείων. Δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο έναν δάσκαλο που ενεργεί μάλλον για λογαριασμό του και ίσως και να τα "παίρνει".

Έναν δάσκαλο που ενώ τον εκθέτει δεν έχει το θάρρος να τον απομακρύνει γιατί, όπως λέει η κοινωνία, "μάλλον τον κρατάει" (τον βουλευτή βέβαια). Οι βουλευτές που μέχρι την τελευταία στιγμή έπαιζαν μεταξύ Ντόρας και Σαμαρά για να ελιχθούν στο τέλος και να κερδίσουν θεσμικό ρόλο στην παρούσα κατάσταση. Θα μπορούσαν να σταθούν μόνοι τους σαν
ανεξάρτητοι; Όχι βέβαια. Και ας είχαμε την δυνατότητα στα δύο χρόνια από της εκλογής τους, με εσωτερικές τοπικές διαδικασίες, να τους αφαιρέσουμε την ιδιότητα του βουλευτή και τότε θα βλέπαμε τους Χατζηαβάτηδες της πολιτικής τι ρόλο θα έπαιζαν και πόσο θα εκτιμούσαν την ψήφο μας!

Και έρχεται η τέως εθνική χήρα να μας πει τελείως δημοκρατικά ότι δεν ξέρουμε να ψηφίζουμε εμείς ενώ αυτή ξέρει. Και έρχεται "η κόρη του πατέρα της" αντιγράφοντάς τον, να μας πει ότι μας γράφει στα παλιά της τα παπούτσια (να έχει άραγε παλιά ή τα πετάει μόλις τα φορέσει μια φορά;) και ότι αυτή θα στηρίξει την πολιτική Γιωργάκη ενάντια στο κοινό αίσθημα. Και δεν μας λέει ότι φεύγει από το κόμμα αλλά ότι το κόμμα φεύγει απ' αυτήν. Την ακολουθεί ένας ευρωβουλευτής ΣΚΥΛΑΚΙΣ (της Ντόρας βέβαια) και ο εκ Κιλκίς ορμώμενος ΚΥΛΟΤΙΔΗΣ (και πάλι της Ντόρας) ετερόφωτοι "φωστήρες" και οι δύο.

Αλήθεια ποιοι νομίζουν ότι είναι; Ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ ρε ντενεκέ Μαρκογιαννάκη που θα σηκώσεις μπαϊράκι στο κόμμα; Ξέχασες πώς σε χαρακτήριζαν οι λεβέντες συμπατριώτες σου κάτω στον Πειραιά στο λιμάνι; Ποιος είσαι εσύ που δημιουργείς τόσο θόρυβο γύρω από το όνομά σου; Τι έχεις να επιδείξεις σαν ΝΔτης; Ποιο είναι το έργο σου σαν υπουργός; Ένα τίποτε. Και τίποτε δεν είσθε για μας. Μάθατε τώρα, να είστε όλοι επιτυχημένοι. Αποτυχημένοι υπουργοί και υφυπουργοί της πεντάρας είστε στην συνείδησή μας. Ξέρετε ποιος υπουργός Εθνικής Άμυνας θεωρείται σαν ο πιο αποτυχημένος στην συνείδηση των στρατιωτικών; Ούτε ο Γιάννος (ο όμορφος) ούτε ο Άκης (ο νιόγαμπρος). Ο δικός μας ο Βαρβιτσιώτης που είχε και το θράσσος να διεκδικήσει και την αρχηγία του κόμματος. Μήπως θέλεις να μάθεις "ρε" Μαρκογιαννάκη ποια εκτίμηση τρέφουν στο πρόσωπό σου οι αστυνομικοί (εκτός βέβαια από πεντεδέκα παρατρεχάνενούς σου); Κάνε ένα γκάλοπ και θα δεις. Αλλά εσένα σε περιμένουν οι λεβέντες Κρητίκαροι και θα τότε θα δούμε αν "πονάνε τα παλληκάρια" και όσο το σκέφτομαι, μάλλον για σένα θα βγήκε το ανέκδοτο.

Δεν ξέρετε τι σας γίνεται γελοίοι αλλά ξέρετε να μας κτυπάτε στην πλάτη με εκείνο το πατερναλίστικο σταλινικού στυλ ύφος σκάβοντας ταυτόχρονα τον λάκκο μας. Από εδώ και στο εξής ο πρώτος πολιτικός που θα με κτυπήσει στην πλάτη θα πάθει τέτοια νίλα που θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει.

Δεν ξέρω αν θα ανοίξει ξανά η πόρτα του κόμματος για σας γιατί, το να μας το παίξετε μετανιωμένοι δεν πιάνει. Στην συνείδησή μας έχετε καταχωρηθεί σαν ..... (κάθε χαρακτηρισμός δεκτός) και δεν πρόκειται να σας συγχωρήσουμε ποτέ. Απλά θα σας ανεχθούμε αλλά μέσα μας θα σας υποβλέπουμε και θα σας παρακολουθούμε.

Συμβουλή μου. Ακολουθείστε την τακτική των άλλων προδοτών της παράταξης (Μάνου, Ανδιανόπουλου, Κοντογιαννόπουλου,Τατούλη και λοιπού συναφιού) και μετεγγραφείτε στο κόμμα που σας εκφράζει και σαν άτομα και σαν πολιτικούς. Εκεί θα δείτε την ιδεολογία σας να εφαρμόζεται στην πράξη και μάλλον θα μείνετε ευχαριστημένοι. Το θέμα είναι αν σας δεχθούν εκείνοι αλλά την Ντόρα αποκλείεται. Το δις εξαμαρτείν για ένα κόμμα πάει πολύ ακόμη και για το ΠΑΣΟΚ του Τζέφρυ.

Αντώνη μη φοβάσαι τίποτε. Δεν έχεις ανάγκη κανέναν και τίποτε. Είναι όλοι τους μικροί, πολύ μικροί μόνο που αντί να νιαουρίζουν βρυχόνται, κυρίως για να πείσουν τον εαυτό τους, την γυναίκα τους (άντε και καμμιά γκόμενα, μια και είναι της μόδας) ότι κάποιοι είναι. Πέταξέ τους όλους έξω. Έχεις την έγκρισή μας.

Ευχαριστώ

Οδυσσεύς

Σημείωση Αντίλογου: 

Καταλάβατε αγαπητοί Νεοδημοκράτες γιατί η ΝΔ είναι στο ΧΑΛΙ που είναι;;;

Αν δεν το καταλάβατε μας το εξηγεί ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ που ούτε λίγο ούτε πολύ βγάζει άχρηστους όλους όσους έγιναν αρχηγοί στην ΝΔ τα τελευταία τριάντα χρόνια !!!

  • Λάθος Κων/νου Καραμανλή η «παράδοση  ουσιαστικά της αρχηγίας του κόμματος και την πρωθυπουργία στον πολύ λίγο Ράλλη »…
  • «Υπονομευτής της παράταξης ο  Μητσοτάκης» που έκανε «ζημιά στην παράταξη μεταλλάσσοντάς την από λαϊκό δεξιό κόμμα με αρχές και ιδεολογία σε ένα κόμμα "κεντροδεξιό" νεοφιλελεύθερο χωρίς σκοπό και ιδανικά»
  • «Λίγος και σαν αρχηγός αντιπολίτευσης και σαν πρωθυπουργός ο Καραμανλής ο νεώτερος».
  • Ανάξια και για να αναφερθεί η Ντόρα…
  • Άχρηστος και ο "πολύς" Ζαγορίτης
  • Ντενεκές ο Μαρκογιαννάκης…
  • Για τις περιπτώσεις Μάνου, Ανδιανόπουλου, Κοντογιαννόπουλου,Τατούλη και του  λοιπού συναφιού μόνο ένας χαρακτηρισμός αρμόζει για τον «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» : Η λέξη ΠΡΟΔΟΤΕΣ..
  • Οι υπάλληλοι του κόμματος σνομπάρουν τους Νεοδημοκράτες…
  • Οι βουλευτές ;;; «Ποιοι βουλευτές; Από που ήλθαν και πως έγιναν βουλευτές; » «Αυτοί καλά καλά δεν μπορούν να διαχειρισθούν το προσωπικό των πολιτικών τους γραφείων.» κατά τον συγγραφέα του πονήματος…



Μη νομισθεί ότι ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ έχει μόνο κακά να πεί για το ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ,
ΟΧΙ.............................

Αχχχχχχ………………….

Τι καλά που θα ήταν ΑΝ :
Ο Κων/νος Καραμανλής έδινε την αρχηγία στον «μεγάλο αείμνηστο Αβέρωφ»…
Πόσο ΤΕΛΕΙΑ θα ήταν ΑΝ : Ο  Στεφανόπουλος είχε πάρει την αρχηγία…

Τελικά ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ θεωρεί ικανούς αρχηγούς για την ΝΔ όσους ΔΕΝ την διοίκησαν !!!

Τι και αν ο Στεφανόπουλος διέλυσε και το κόμμα του από την «τεράστια απείχηση που είχε» , τι και αν ο Μητσοτάκης πήγε τον πήχη ψηλά (για να δούμε πότε θα ξαναδεί 48% η ΝΔ…) .
Αυτός ΞΕΡΕΙ τι είναι ΚΑΛΟ για την Ν.Δ.

Δεν μας λέει όμως το πιο σημαντικό…
Βρέ άνθρωπε 30 χρόνια υπηρετούσες ένα κόμμα που «Σε έφτυναν και οι υπάλληλοι» , που οι βουλευτές του δεν μπορούν να μοιράσουν «δύο γαιδάρων άχυρα» και που ο τελευταίος αρχηγός (Κ.Κ) φαινόταν από την αντιπολίτευση ότι είναι «λίγος»;;;

Τριάντα χρόνια σου χρειάστικαν για να δείς το «φώς» σου;;;

Άραγε  περιμένει κανείς ΑΠΛΟΣ ψηφοφόρος της ΝΔ να δεί προκοπή η παράταξη όταν υπάρχουν στελέχη σαν τον ΟΔΥΣΣΕΥΣ που γράφουν αυτά τα μηνύματα;;;

Θεωρητική η ερώτηση...
Οι απαντήσεις δίνονται μόνο στην ΚΑΛΠΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)